2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

AHSEN81 canım kızartma,hamurişi, şerbetli tatlı,pirinç pilavı ve nişastalı yiyeceklerden uzak durmamı sölediler yaptırana kadar sende bunlara dikkat et
evet artık öyle yapacam canım.
offfffffffff ben nasıl uyacam ya ben ekmegi çok tüketirim tatlılara dikkat ederimde.bu kadar şeyle doymam ki ben

ne güzel senin adına sevindim canım inşallah bizimkide normal çıkar.ben diyete razıyım dikkat ederimde insülinden korkuyorum.

biz birde seneye bu zamanlar tekrar taşınacağız ama inşallah bu sefer kendi evimize o yüzden güle oynaya taşınırım kızımın birinci yaş gününü kendi evimizde kutlarız ay ne güzel hayal kurmak Allahım herkese nasip etsin ev kiracı olmak çok zor

offfffffffff ben nasıl uyacam ya ben ekmegi çok tüketirim tatlılara dikkat ederimde.bu kadar şeyle doymam ki ben
.
canım sende acıktıkca yumurta yıyebılırsın..sut ıçebılırsın..
bol bol nohut yemegı ,bulgur pılavı, kuru fasulye ,yesıl mercımek yemegı yıyebılırsın..
sebzede tuketırsen ıyı olur..semız otu ,pazı,karalahana,vs..
ama aç kalmamak lazım..

teşekkür ederim cnm.ben Medisaray'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum.maya hastanesi sezaryen dışı doğum yaptırmıyor pek.dinleri imanları para desem yeridir.benim ilk bebeğim karnımda öldüğünde bana 50 Tl'nin lafını yaptılar.dahada gitmedim o hastaneye gitmemde(Allah'a büyük konuşmayayım)lmaz:

evet yaw..
her ay kıra verıyoruz..ve bır bakmısısn kı ay bıtıvermışş..gıttı maaşın yarısı..
kredı cekıp bır ev alsak daha ıyı..ama benım kocış yanasmıyor..her ay kıra odemek daha hoşuna gıdıyor galıba.. alsanaalsanasmile

canım gecmıs olsun..artık gectı demı..nasıl oldun.. olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım.artık bebişlerimiz için katlanacağız.inşallah hepimiz şu kalan günlerimizi sorunsuz geçiririzde sağlıkla alırız kucaklarımıza.

doğuma bende annemin yanına istanbula gidicem zaten kayınvaldemlerde istanbulda oturuyo kışları ama onların ew tadilatta olucak annemlerde kalıcam
ısınamayınca da büyük ew zor olur seninde ilk zaman sütünü üşütmemen gerekçek büyük ewde ısınmak da ayrı masraf zaten
taşınmak gerçekten zor ben ewlenirken eşyalarımı çok sewerek baya da paraya kıyarak aldım kimisini özel yaptırdım
taşındıkça çizilcekler yap boz indir bindir eskisi gibi olmiicak perdelerim hep bu ewe göre modelli, koltuk kumaşlarına uygun yeni ewe muhtemelen uymaz
o nedenle gözüm yemedi eşim razıydı taşınmaya ama ben cesaret edemedim oturduğum ewin tek sorunu ulaşım olduğundan eldeki parayla araba almak daha mantıklı geldi

bizim de ev işimiz olmasaydı kredi çekmeyi düşünmüştük ama eşim iş aldı 2 daire karşılığı birinde biz oturacağız birinde kardeşi inşaat başladı ve şansımıza ilk yapılacak blok bizim oturacağımız ve arsa sahibi o tamamen bitirildikten sonra diğerlerine başlanacak diyor oda bizim işimize geldi.

ah o araba ve ev işleri maf etti 1 senedir bizi düğünden sonra eşim araba alalım diye tutturdu zaten merkezde oturuyorduk ben ikna ettim alma diye anasının evine gitti anasıyla baktılar büütn bileziklerimi sattık aldık bitane bu seferde benzin masrafı bilmem ne sigırtası şu su busu derken kredi kartları patladı aileside eşya ödeme konusunda hiç yardım etmeyince arabayı satıp bütün ev eşyaları borcunu ödedik benim zavallı ailem herşeyimi aldı bana borç bırakmadılar eşimin aileside herşeyi başımıza yıktı bir senedir borç ödemekten anam ağladı oysaki o altınlar şuan iki katı fiyatı vardı kocam akıllandı ama geç oldu bir senede 30 yaşına gelmiş gibi oldum 1 senedir borçları kapamakla uşraştık şimdide merkezden uzak biyere taşındık eşim işyerinden aldığı tazminatla araba aldı gerçekten araba bir ihtiyaç fakat evin olmadan araba olması saçmalık ayrıca zırt pırt gezceksen tepesinde o da ayrı bir olay benzin fiyatları malum ekonomik durumumu şu hale getirinceye kadar akla karayı seçtim oysaki bileziklerimle üstüne para koyup ev almaktı hep hayalim saolsun kayınpederle kaynana bu nedenle benden uzak olsunlar hiç bir şey istemem... bide eşim hala benim ailemin kadir kıymetini bilmez laf eder ahhhhhhh anneler ahhhhhhhhh

Cancer gecmis olsun canim ins bebegin uzmez seni..

Facebookta gruba katildim kizlar..
burdan da yazayim da gormeyen arkadaslar bilsin yabanci degilim neslihan ben.. Zaten benden baskada neslihan yok saniirm :)
teşekkür ederim cnm.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.
teşekkürler cnmm.

geçmiş olsun arkadaşım.

katılıyorum canım..
her ay 200-250 benzın parası..işe gıdıp gelıyor ve çok gezmememıze ragmen..
bu gun bakım yaptırdı..180 lıra tamırcıye verdı..
ve arabayı takıpcıye verdı..ona 50 lıra verdı..2 yıllık bakım var..en az 200 de ona verır..ruhsata ıslenecekmıs..
2 ay once vergısını odedeık 160 lıra..
her ay masraf..ve arabayyı alalı 4-5 ay oluyor..alsanaalsanasmile

oyleyse ıyıymiş..
bızım kocişte annesıne mıras düştü..8 senedır mahkemedeydı..
ona guvenıp ev almıyor..annecıgı alacak dıye..
ama çok bekler bence dahaa :hulya:

ewet canım onu da düşünmüyo diilim masrafı da olucak illaki ama inan böyle de ulaşımımız çok masraf oluyo ayda bikaç kere annemlere gidiyorum 2sefer taksiye bin, otobüse bin arabayla gitsek daha az benzin parası tutucak bende seri olarak kullanabiliyorum kendim alıp çıkabilirim yani alışwerişe gittiğimizde de illa taksiyle dönüyoruz ewe yürüme yolu uzun olduğundan el kol dolu bi sürü eziyet oluyo heleki şimdi ben hamileyim eşim otobüse onsuz binmemi sitemiyo nereye gitsem ewe taksi çağırıp gidiyorum arada ondan gizli taksisiz de gittiğim oluyo ama onda da bişey olsa kafamı kırcak diye tedirgin oluyorum bazı insanlar çok anlayışsız artık hamile olduğum uzaktan bile çok net belli koca göbek önden gidiyo gencecik delikanlılar suratlarını çeviriyolar bırak oturmak için yeri tutuncak yer bırakmıyolar insana eşimin yanında da bi iki kere böyle olduğundan içi rahat etmiyo
eşimin işi ewe 25km fln yani bizimde pek yakın sayılmaz vesaiti de yok ama neyseki serwisi var arabayla işe gitmeyecek yani o konuda anlaştık servisiyle gitmeye dewam edicek bakka türlü hergün 10tl kadar benzin parası başa çıkamayız gereksiz masraf
bi işte haftasonları rahat rahat yazlığa, istanbula, alışwerişe fln gitme lüksümüz olur

Benimde bütün eşyalarımı kendi ailem aldı.Bebek için de öyle.Eşimin ailesinin durumu yok ama bide masraf çıkarırlar .Elleri o kadar genişki olmayan parayı yiyorlar resmen.Bebek içinde bir çöp almadılar.Bi de ikinci el araba almış eşimin babası ya araba alıyorsun bi bak be sağlam mı ne nedir.Kaç senelik şoförsün.Dünya kadar hasarı var.Ruhsatı almak için eşim arabayı tamir ettirmeye çalışıyor.Bize de lazım olacak diyor ama bi faydaları olmuyor.Eşime kalsa hep yardım ediyorlar ama küçük küçük olduğu için görünmüyor diyor ama benim aileminde durumu yok dişlerinden turnaklarından arttırıyorlar.Eşimin ailesiyse bizde kalır eder.Harcatır.Ay anlatırken cinlerim tepeme çıktı.Çok iyi anlıyorum seni canım allah akıl fikir versin şu insanlara bizlerede sabır:Saruboceq:

benim kociş kendini bildi bileli araba altından hiç eksik olmamış bazen kardeşine veriyor bir yere gidelim diyorum arabasız gidemiyor geçen dolmuşla gittik geri dönüşte kardeşini aradı gel bizi al bide beni bahane ediyor yengen yoruldu :))) ay kalkmış bide arabayı satarız dedi koptum arabasız yapamazsın sen diyorum sonra biraz duruyor haklısın diyor iş nedeniylede araba gerekli ona işçi getirip götürüyor

elıfcım sızın ıçın gereklı..taksılerı çok kullanıyorsan..araba al daha ıyı..benzın paranı koyarsın..heryere ıstedıgın zaman gıdersın..evınız ulaşım açısından ters bır yonde oldugu ıçın çok mantıklı araba almanız da..bebek gelınce lazım olucak..kıs bebegı olacak..aşıya gıdecek..doktora gıdecek..gezmelere gıdecek..o zaman lazım canımm.. buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…