2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar "babymaker" diye bir program var internette. eşinizin ve kendinizin fotoğrafını yüklüyorsunuz, bebişinizin nasıl birşey olabileceğini gösteriyor. çok eğlenceli. tavsiye ederim...

tesekkur ederız gulsen teyzesı..ıyı artık çok sukur..kresınede alıstı.ağlamadan gıdıyor..
sen naıslsın..

oh oh gözün aydın canım sende rahatlamışsındır birazcık

iyim şükür bu aralar temizlikle bozdum bende canım sıkıldıkca etrafa saldırıyorum temizlemek için napim başka türlü zaman geçmiyo evde

allah kolaylık versin inş sanada.

ben daha yaptırmadım bakalım ne çıkcak ama inş 100 mg da yüksek çıkmaz geçmiş olsun cnm bozma moralini

geçmiş olsun sanada cnm olsun proteinle beslenmek nekadar faydalı bu bahaneyle kızartma hamur işinden uzaklaşmış olmuşsun bak kuzum normalde bile uzak durmamız gerek zaten ya kim uyarrrki

henüz giyim falan başlamadık cnm sadece gelen hediyeler.. Zaten onları dert etmiyorum bir şekilde alınır zorlanmayız mobilyada düşünmüyorum zaten şu anda taşınıncada düşünmicem oda takımını bir yaşında falan alırız nasipse genç odası diye düşünüyorum. Karyolası hazır zaten hediye geldi oda bir park beşik ve dolap alcaz işte arabasıydı otokoltuğuydu derken allah yardım eder bebek eşyaları allahtan çok pahalı değil dediğin gibi dertlenmiyorum ama taşınma masrafıda eklencek inş oda az tutar sağol canımcımmm

teşekkür ederim cnm evet hele ozaman dahada irice bir göbiş olcazzz bakalım hayırlısı. Bu arada bebişinin odası gelmiş hayırlı olsun rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Hareketliliği içinde maşallah süpanallah prense

olsun cnm üzülme elbet senin kızınında bir odası olur. Herşeyin hayırlısı allahtan bereketiyle gelirmiş bebekler kendi rızıklarıyla gelirlermiş. Sen gönlünü ferah tut herşey boş aslında önemli olan rabbim hepimize eşlerimize ve bebeklerimize sağlık sıhat versin sen bu yüzden hiç gelecekleri bile düşünme tabi hepimiz herşeyin güzeli iisi olsun istiyoruz hevesleniyoruz doğal olarak çoğumuzun ilk bebişi üstelik ama bu hayatta herşeyin başı gerçekten sağlık

seninde işin zormuş canım rabbim hepimize ev nasip etsin inş. Bizde iki sene içinde istiyorduk ancak diyorduk bakalım kısmet. Ama şimdilik kiraya devammm olsun en azından başımızı sokacak kirada olsa bir evimiz var bunada şükür hamdolsun değilmi.işte bizimde öle oldu bizim bulunduğumuz yerdede istanbulun bir ucunda olduğumuz için hep taksi var gece belli saate kadar vesayit var otobüsler falan ama belli saatten sonra yok ne yazıkki erken saatte bitiyor yarın öbür gün bebek olcak dedi eşim allah korusun bunun doktoru var şusu busu var kiraya taşınıp masraf yapmaktansa araba alalım ikinci el demişti banada mantıklı gelmişti bizde bunları düşünerekten ev değiştirmekten vazgeçmiştik kii işte allahın işi ev satılıyor neyse herşeyin hayırlısı inşşş hepimiz için. Bu arada araba düşünüyorsanız ikinci eller 15-20 gün sonra falan düşecek şu anda tavan durumda canım bilginiz olsun

yardım etmedikleri gibi bide insanın üstüne külfet oluyorlar haklısın bende bir an çıldırdım yazarken eskiyi hatırladım çok zor zamanlardı hiç bir kuruşları geçmedi evime düğünde toplasan 2000 lira bile masraf etmemişlerdir bana benim ailem herşeyi aldı ama damatların görzünde görünmüyor bu baktım olacağı yok en son dedim ben arttırcam siz yiyceksiniz arttırmıyorum eşim maaşı aldı gezdim tozdum harcadım tüm maaşı stres attım bide ben eğleneyim diye düğünden bu yana elimize o kadar çok paralar geçtiki şimdi kesinlikle ev almıştık ama yokkkk ilk önce sürüncekler o bişey değil bizide süründürüyorlar en sonunda maaş kartlarını elime alarak duruma el koydum şimdi nereye ne harcancak ben karar veriyorum bu ayda araba için 1000 lira borç almıştık onuda verdikten sonra masraf borç kalmıyor şimdi torununa bişiyler alıyor hanfendi banada hamile gömleği aldı hiç giymiycem ama sırf gıcıklığına verdirdim para uyuzluk olsun die çok kavga etmeme neden oldular eşimle ama genede boşveriyorum uzak duruyorum onların yüzünden boşanmaya kalktık hatırladıkça içim daralıyor vallahi

aman gulsencım..yorma kendını..boş ver yaw..
bende temızlık tatılll..
arada baslıyorum dıp köşe..ondan sonra uzun sure yapmıyorum... senağlama

kızlar araba büyük rahatlık allah herkese nasip etsin
bizimde var kendimizin değil işyerinin ama eşimin üstüne zimmetli her işimizi görüyoruz
olmasa perişan olmuştuk dolmuşlarda zaten yabancısıyım buraların daha hiç dolmuşla biyere gitmedim ben nerden gider onu bile bilmiyorum

Allah kolaylık wersin canım iki taraf da eşit davranmayınca maddi manevi çok yıpratıcı oluyo bizde annemlerde kayınvaldemlerde herşeyin en iyisini almaya çalıştılar, hiçbişeyimizi kısıtlamadılar ve sıfır borçla ewlendik, düğün paraları takılar vs. herşey de yanımıza kar kaldı tek eksiğimiz ew we arabaydı onu da kayınpederim alacağına söz werdi çünkü büyük oğluna ew de aldı arabada. Zaten istanbulda oturmaya karar werseydik eşimin de ewi orda hazırdı, kayınpederim eşim askerken alıp hazıretmiş kiraya vermiş, şimdi ordaki evin kirasını biz alıyoruz çorludaki ewin kirasını ödüyoruz. Üzerine de hatrısayılcak bi miktar cebimize kalıyo. Şuan malum kriz olduğundan da o ewi satıp yeni ew bakmak istemedik, kayınpederim arabanızı alalım artık bebekle zorluk çekmeyin dedi, benim de halimi görüyo artık iyice zorlanmaya başladım bel ağrısı özellikle çok yoruyo. En son geçen hafta kayınpederim we kayınvaldemle istanbuldan yazlığa gittik bende çantalar fln indir bindir bisürü iş normalde yalnız yapıyorum kayınpederim taşıdı ogün otobüste otururken de çok belim ağrıdı sürekli kıpırdandım durdum üzüldü adamcağız bianönce bulun bi araba alalım dedi o sıfır almak için para ayarlamaya çalışıyomuş ama elimiz bollaşınca yenileriz idarelik bakın demiş eşime Allah razı olsun ne diim

herşeyi masraf olsada zor olmasada ama ben artık akıllandım bir kere düştüm o kötü durumlara artık adımımı sağlam atıyorum.klava:

oh belguncum..herseyınız hedıye olmus..ne guzel..benım oglanın karyolasınıda ısyerınden arkadaslar toplanıp almıslardı..
4 sene once 400 lıraydı..
baya ıyı gelmıstı..
tasınmak masraf canım yaw..
arac zaten 1,5 - 2 mılyardan asagı gelmıyor kapıya..
tabı eve gırıncede bakım ve elektronık seylerın montojıda usta ıstıyor..elektırıklı termosıfon ,uydu vs..
allah kolaylık versın kuzum sana..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah canım maşallah vallahi nerde bizde öyle düşünceli kayınpeder bana yaptıklarını allaha bıraktım onların o yüzden onlarında borçtan kurttulmuo en son 1 ay önce birbirlerine girdiler sadece uzaktan izledim benim ailem gibisi yok ya onun babasının aldığı maaşın yarısını alıyor ev yaptırdı babam askere çocuk gönderdi kız evlendirdi Allah onlarıda bildiği gibi yapsın mazlumun ahı yerde kalmıyor

kızlar birşey soracağım.hamilelikte nar tüketmenin bir zararı varmıdır sizce?ben narı çok severim ve çok yiyorum.internette araştırdım aydınlatıcı birşey bulamadım.bazı yerlerde hamilelere ve çocuklara tavsiye edilmiyor yazıyorç.bir sitedede doktorun hastaya verdiği cevap narın çok faydalı olduğu ama abartmadan tüketilmesi gerektiği yönünde.kafam karıştı :bbo:

ay elıf..ne ıyıymıs kayınpederın..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yzlıga nereye gıttınız bakam..akçaya gelırsen haberım olsun...
bulusuruz bırgun.. Şeniz

faydası vardır canım olmazmı..nar kan yapar..
ama abarmadan doktorun dedıgı gıbı..gunde 1 nar yeter.. sempatiksalakcinni

Aman boşver tatlım düşünme yaa .Ben artık düşünmemeye çalışıyorum.Geçmiş aklıma gelip duruyor deli oluyorum.Bizimkilerde ayranı yok içmeye.. diye bir atasözü vardır ya o misaller.Bizim başımıza batlıyor borçları .Ona yanıyorum.Eşim onların durumu da kötü diye çabalıyor deli oluyorum.Benim ailemi düşünen yok.Onları verdiği parayı eşimin ailesine yedirmek koyuyor.Hala annemler para gönderip yardım etmeye çalışır.Onlarda kirada babamın maaşıyla geçinmeye çalışıyorlar.Çok canımı sıkıyorlar.Allah biliyor ya bazen bebeğim onları hiç sevmesin istiyorum.Bende saldım çayıra mevlam kayıra.Hiç kendimi germiyorum.Tasarruf etmeye falanda çalışmıyorum artık.Onlar yiyeceğine ben yiyim yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…