2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım nar diyince aklıma geldi sizde okumuşsunuzdur belki kk da bebek doğduktan sonra bir kaç damla nar suyu verirsek gaz problemi olmuyormuş annemlere dedim götürelim yanımızda veririz nolcak ki dediler

ay elıf..ne ıyıymıs kayınpederın..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yzlıga nereye gıttınız bakam..akçaya gelırsen haberım olsun...
bulusuruz bırgun.. Şeniz

yok canım tekirdağda yine sık sık gidiyoruz oraya kayınvaldemler yazları hep orda istanbuldaki ewe düğün ya da önemli bi durum olursa ancak gidiyolar
geçen hafta bide kaynımın nişanının sonunda rahatsızlanınca ilk kez beni öyle gördüler normalde de ara ara kötü olduğum oluyo ama ewde eşimle kardeşimle kendi halimde toparlanıyodum
kayınpederim o halde bembeyaz görünce beni sürekli öğürüyorum ellerim titriyo ayakta duramıyorum fln ödleri koptu sanırım, ailedeki tek araba kaynımın arabası o da damat ona lazımdı
eşim eniştesinin arabasını ödünç aldı ewe götürdü görümcemle bizi görümcem başımda bekledi kaynanam geldi ben aynıyım iyice paniklediler
ertesi gün de geri nasıl döncez araba yok yine baya dert oldu otobüste de zorlanınca çok üzüldüler aciliyetini anladılar sanırım

aynı duyguları paylaşıyorum seninle canım Allaha havale ediyorum Rabbim kime nasıl ceza vereceğini çok iyi biliyor seninkilerin durumu yokmuş gene kiradalarmış bizimkiler kirada da değillerdi kendi evleri eve 3 maaş giriyor hiç bişeylerini görmedim hatta kayınvalidem eşimin dedesi ve amcası için hazırladığım bohçayı açıp millete dağıtmıştı hesap sorduğumdada dünyayı başıma yıktı unutmadım yapılanların hiç birini borç yüzünden en güzel zamanlarım kavgayla dövüşle geçti Allahıma bin şükür ki düzelttim durumumu bundan sonrada dengeli gideceğim bundan sonra herşey bebeğim için kimseye muhtaç olmam Allahın izniyle ilerde illaki evim olur ama o zor dönemde ailemin taktığı bilezikler gittiya elimden onlara yanıyorum

canım nar diyince aklıma geldi sizde okumuşsunuzdur belki kk da bebek doğduktan sonra bir kaç damla nar suyu verirsek gaz problemi olmuyormuş annemlere dedim götürelim yanımızda veririz nolcak ki dediler

çok önce okumuştum cnm dediğin konuyu.annemle kayınvalidemi tembihledim zaten damlatıcaklar ağzına nar suyu :ecrin_bebek:

öyle canım öyle kimsenin ahı yerde kalmıyo hamile halinde çok düşünmemeye çalış bunları inşallah eşin de geç olmadan senin ailenin kıymetini anlar da daha rahat edersin
zararları olmaz inşallah da yarar da beklemez insan o durumda

sağol cnmcım henüz alamadık arabayı hala beğenemedi koca bir araba birde bu aralar pahalı beklemedeyiz. allah hepimize nasip etsin inş en önemliside ev...

anladım cnm en doğrusunu yapmışsınız hem annenede yakın olcaksın hemde daha az kira vermiş olcaksın ben verilen kiralara acıyorum valla iki seneyi geçti evleneli ödediğimiz kira ile eve girmiştik şimdiyeeee hakkınızda hayırlısı canım nede olsa seneye kendi evine kavuşcaksın allahın izniyle..

ah cnm araba masrafı bitmiyor diyorsun evet doğru ama inan bizim her ay yola otobüse minibüse hele hele taksiye verdiğimiz para 400ü buluyor zaten istanbul başakşehirde oturuyorum vesayit olayı gündüzleri çok iyi ama akşamları çok zor.. bir yere gidiyoruz anneme bile gitsem 20 dk olan yola 1,5 saatte gidemiyoruz ee hafta içide bu yüzden annemi göremiyorum haftasonuna kalıyor yada haftaiçi gitmem gerekirse dönüşümüz taksi oluyor yine. ee bizim orda bir alışverişe gitsek dönüş yine taksi oluyor yürüme mesafesi uzak oluyor çünkü. hele şimdi hamile hamile işe geliyorum gelmesi kolayda akşam dönüşüm çok zor evim araçla 10 dk en fazla 15 dk iş yerime ama otobüs dolaşıyorrrr ve yine min 1 saatte gidiyorum ve otobüsü akşamları çok bekliyorum saati saatine uymuyor ve tıkabasa geliyor sıkış pıkış biniyorum insanlar benim hamile olduğumu görüp yer vermek istiyorlar ama ben arkaya bile geçemiyorum tam bir ızdırap anlıcan yine bunada şükür diyorum en azından işe gelip gidebilecek sağlığımız sıhatimiz var. ee yarın öbür gün bebek olduğunda bizim evden bir doktora gitmeye kalksak taksi şart yine.

ahhh ahhh nekadar zorluk çekmişsin sende cnm rabbim yardım etsin inş o borç ödemek yokmu ayyyyy iki senedir ne çektik altınlarımı bileziklerimi altının en düşük zamanın da satmak zorunda kaldık şimdi satmaya kalksak ooo iki katıydı bir eve girerdik en azından. hepimizin hayalleri hep aynı yöndeymiş olsun rabbim görür inş tez zamanda bir eviniz olur hayallerin gerçekleşir cnm

kızlar "babymaker" diye bir program var internette. eşinizin ve kendinizin fotoğrafını yüklüyorsunuz, bebişinizin nasıl birşey olabileceğini gösteriyor. çok eğlenceli. tavsiye ederim...

bakim bende neymiş nasılmış

evet cnm hediyeler geliyor sağolsunlar ama özellikle karyolasının hediye olması nerden baksan 600 falan fiyatı min. yükümüzü hafifletmiş oldu. sağol tekrardan cnm allah yardım eder taşınırız allahın izniyle...

ben narı faydalı biliyorum kan yapar ama fazlada abartmamak gerekir kurdeşen dökersin allah korusun

eliifff maşallh kuzum bu boncuklar eşinin ailesinee

sağol canım özellikle kayınpederim sağolsun çok iyidir elinden gelse daha neler yapar biliyorum beni de kendi kızından bigün ayırmadı
kayınvaldem de iyidir aslında ama biraz büyük oğlunu kayırma gibi bi durumu var, o da yıllardır tepesine çıkarttığı için şuan kendi ödüyo zaten bedelini anlıyo hatalarını o da yeter

evet bende ayarlıcam nar söylicem damlatsınlar 2 3 damla
ayy canım çekti şimdii ekşi ekşi olsada yesemm
kocişe diyimde akşam alsın gelsin barimm

bunu bende okumuştum acaba bebeğe ii gelirmi???

okuduklarım hep olumlu yorumlar yazmıştı bende deneyeceğim
ben hıç duymadım bunu..
gercekten faydalıysa bende deneyım..
ne gıbı bır etkısı oluyormus kı..
eger oyleyse bende yanımda bulundururum..

okuduklarım hep olumlu yorumlar yazmıştı bende deneyeceğim

vallahi bende düşünmüştüm ne yalan sölim ama hemşireler doktorlar ne der bilemiyorum bende götürcem özellikle erkek bebekler çok gazlı oluyorlarmış

benimde bi problemim yok saolsun çok iyidirler ama düğündede ev alırkende eşime hiç yardımcı olmadı kayınpederim kaynımdada aynısını yapmış zaten herkes kendi parasını harcadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…