- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.861
ayyy o zaman kotuu yaww...
hatay bugun nasıl..burası serın bayaa..
kızlar birşey soracağım.hamilelikte nar tüketmenin bir zararı varmıdır sizce?ben narı çok severim ve çok yiyorum.internette araştırdım aydınlatıcı birşey bulamadım.bazı yerlerde hamilelere ve çocuklara tavsiye edilmiyor yazıyorç.bir sitedede doktorun hastaya verdiği cevap narın çok faydalı olduğu ama abartmadan tüketilmesi gerektiği yönünde.kafam karıştı :bbo:
ay elıf..ne ıyıymıs kayınpederın..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yzlıga nereye gıttınız bakam..akçaya gelırsen haberım olsun...
bulusuruz bırgun.. Şeniz
eliifff maşallh kuzum bu boncuklar eşinin ailesinee
Aman boşver tatlım düşünme yaa .Ben artık düşünmemeye çalışıyorum.Geçmiş aklıma gelip duruyor deli oluyorum.Bizimkilerde ayranı yok içmeye.. diye bir atasözü vardır ya o misaller.Bizim başımıza batlıyor borçları .Ona yanıyorum.Eşim onların durumu da kötü diye çabalıyor deli oluyorum.Benim ailemi düşünen yok.Onları verdiği parayı eşimin ailesine yedirmek koyuyor.Hala annemler para gönderip yardım etmeye çalışır.Onlarda kirada babamın maaşıyla geçinmeye çalışıyorlar.Çok canımı sıkıyorlar.Allah biliyor ya bazen bebeğim onları hiç sevmesin istiyorum
canım nar diyince aklıma geldi sizde okumuşsunuzdur belki kk da bebek doğduktan sonra bir kaç damla nar suyu verirsek gaz problemi olmuyormuş annemlere dedim götürelim yanımızda veririz nolcak ki dediler
maşallah canım maşallah vallahi nerde bizde öyle düşünceli kayınpeder bana yaptıklarını allaha bıraktım onların o yüzden onlarında borçtan kurttulmuo en son 1 ay önce birbirlerine girdiler sadece uzaktan izledim benim ailem gibisi yok ya onun babasının aldığı maaşın yarısını alıyor ev yaptırdı babam askere çocuk gönderdi kız evlendirdi Allah onlarıda bildiği gibi yapsın mazlumun ahı yerde kalmıyor
canım nar diyince aklıma geldi sizde okumuşsunuzdur belki kk da bebek doğduktan sonra bir kaç damla nar suyu verirsek gaz problemi olmuyormuş annemlere dedim götürelim yanımızda veririz nolcak ki dediler
çok önce okumuştum cnm dediğin konuyu.annemle kayınvalidemi tembihledim zaten damlatıcaklar ağzına nar suyu :ecrin_bebek:
Belgun allah kolaylık versin ama ilk araba aldığınız daha iyi olmuş.Bebek olunca birşey olsa araba olması gerekiyor insanın altında .Allah kalbine göre bi eve taşınmayı nasip etsin inşallah.Biz bu evime geçen sene kasımda taşınmıştık.Zor oluyor hele şimdi hamilesin allah güç kuvvet kolaylık versin.
Merhaba canım odasının resmini çekde oğluşunun bizde görelim
bebek bezi iki paket aldık bizde kampanyadan şimdilik yeter doğduktan sonra bedenine göre alırız
canım şimdi ki evimizi iş yerime yakın tuttuk çarşıda olduğu için kirası yüksek annemlere yakın tutacağız eşimin işide o tarafta bu sefer o rahat etsin hemde ben anneme yakın olacağım
elifcım bende bır evım olsun ıstıyorum.ama suan erken..bu evede yenı tasındık..
bızde 2.el bır araba aldık..
evım merkezde hastaneye ve heryere cok yakın ıkı adım..
ama arabayı eşim ıçın aldık..işi eve çok uzak..
ama masrafıda hıç bıtmıyor be kuşum..
her ay 300 lıra masrafı var en az..
bu ay 500 buldu ..
bende gıcık oluyorum yanı..ne bakımı bıtıyor ne vergısı..
ama heryerede kendın gıdıyorsun..dolmus vs.beklemek yok..
ah o araba ve ev işleri maf etti 1 senedir bizi düğünden sonra eşim araba alalım diye tutturdu zaten merkezde oturuyorduk ben ikna ettim alma diye anasının evine gitti anasıyla baktılar büütn bileziklerimi sattık aldık bitane bu seferde benzin masrafı bilmem ne sigırtası şu su busu derken kredi kartları patladı aileside eşya ödeme konusunda hiç yardım etmeyince arabayı satıp bütün ev eşyaları borcunu ödedik benim zavallı ailem herşeyimi aldı bana borç bırakmadılar eşimin aileside herşeyi başımıza yıktı bir senedir borç ödemekten anam ağladı oysaki o altınlar şuan iki katı fiyatı vardı kocam akıllandı ama geç oldu bir senede 30 yaşına gelmiş gibi oldum 1 senedir borçları kapamakla uşraştık şimdide merkezden uzak biyere taşındık eşim işyerinden aldığı tazminatla araba aldı gerçekten araba bir ihtiyaç fakat evin olmadan araba olması saçmalık ayrıca zırt pırt gezceksen tepesinde o da ayrı bir olay benzin fiyatları malum ekonomik durumumu şu hale getirinceye kadar akla karayı seçtim oysaki bileziklerimle üstüne para koyup ev almaktı hep hayalim saolsun kayınpederle kaynana bu nedenle benden uzak olsunlar hiç bir şey istemem... bide eşim hala benim ailemin kadir kıymetini bilmez laf eder ahhhhhhh anneler ahhhhhhhhh
kızlar "babymaker" diye bir program var internette. eşinizin ve kendinizin fotoğrafını yüklüyorsunuz, bebişinizin nasıl birşey olabileceğini gösteriyor. çok eğlenceli. tavsiye ederim...
oh belguncum..herseyınız hedıye olmus..ne guzel..benım oglanın karyolasınıda ısyerınden arkadaslar toplanıp almıslardı..
4 sene once 400 lıraydı..
baya ıyı gelmıstı..
tasınmak masraf canım yaw..
arac zaten 1,5 - 2 mılyardan asagı gelmıyor kapıya..
tabı eve gırıncede bakım ve elektronık seylerın montojıda usta ıstıyor..elektırıklı termosıfon ,uydu vs..
allah kolaylık versın kuzum sana..
kızlar birşey soracağım.hamilelikte nar tüketmenin bir zararı varmıdır sizce?ben narı çok severim ve çok yiyorum.internette araştırdım aydınlatıcı birşey bulamadım.bazı yerlerde hamilelere ve çocuklara tavsiye edilmiyor yazıyorç.bir sitedede doktorun hastaya verdiği cevap narın çok faydalı olduğu ama abartmadan tüketilmesi gerektiği yönünde.kafam karıştı :bbo:
bunu bende okumuştum acaba bebeğe ii gelirmi???
eliifff maşallh kuzum bu boncuklar eşinin ailesinee
evet bende ayarlıcam nar söylicem damlatsınlar 2 3 damla
ayy canım çekti şimdii ekşi ekşi olsada yesemm
kocişe diyimde akşam alsın gelsin barimm
ben hıç duymadım bunu..okuduklarım hep olumlu yorumlar yazmıştı bende deneyeceğim
canım bende çok farklı yorumlar okumuştum ama çok değil ki bikaç damla yani ben bi zararı olacağını düşünmüyorum..orda kullananların hepside faydasını görmüş..yinede tercih annelerin tabi ki
canım bende çok farklı yorumlar okumuştum ama çok değil ki bikaç damla yani ben bi zararı olacağını düşünmüyorum..orda kullananların hepside faydasını görmüş..yinede tercih annelerin tabi ki
okuduklarım hep olumlu yorumlar yazmıştı bende deneyeceğim
sağol canım özellikle kayınpederim sağolsun çok iyidir elinden gelse daha neler yapar biliyorum beni de kendi kızından bigün ayırmadı
kayınvaldem de iyidir aslında ama biraz büyük oğlunu kayırma gibi bi durumu var, o da yıllardır tepesine çıkarttığı için şuan kendi ödüyo zaten bedelini anlıyo hatalarını o da yeter
vallahi bende düşünmüştüm ne yalan sölim ama hemşireler doktorlar ne der bilemiyorum bende götürcem özellikle erkek bebekler çok gazlı oluyorlarmış
vallahi bende düşünmüştüm ne yalan sölim ama hemşireler doktorlar ne der bilemiyorum bende götürcem özellikle erkek bebekler çok gazlı oluyorlarmış
canım dr lar ve hemşirelerin onay vereceğini sanmıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?