- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.881
çok önce okumuştum cnm dediğin konuyu.annemle kayınvalidemi tembihledim zaten damlatıcaklar ağzına nar suyu :ecrin_bebek:
yani bencede vermiceklerdir ve emzirme için hemşire ile gelecek ve emzirmeden önce verilmesinin ii olduğunu duymuştum da o arada nasıl yapılır acaba :))
BEN İLK DEFA DUYDUM NE İÇİN FAYDALI OLUYORMUŞ PEKİ BEBEĞE BİLİYORMUSUNUZ?? bende denim bari benim kuzenimde hacdan gelen hurma sürmüştü emzirmeden önce ağzına hatta çok arkadaşımda bunu yapar hurma na çocuğun ağız tadı ne hale gelcek:))))))))
yani bencede vermiceklerdir ve emzirme için hemşire ile gelecek ve emzirmeden önce verilmesinin ii olduğunu duymuştum da o arada nasıl yapılır acaba :))
canım anne bebekten sonra odaya çıkarsa biraz şans var ama çoğunlukla anne daha önce odada oluyor patronum doğum yaptığında ben bebeğin yanındaydım anneyi odaya çıkardılar bebeğin gerekli bakımı yapıldıktan sonra çocuk doktoru odaya çıkardı o sırada hemşire falan yoktu odada doktor anneye gösterdi bebeği beşiğe koydu sonra gitti hemşireler ve kadın doğumcu gelene kadar baya yalnızdık işte bize de böyle bir şans gelirse süper olur..
nerde bu topık acaepp
canım hatırlamıyorum tam neresi olduğunu doğuma hazırlık olabilir çünkü baya oldu okuyalı hamile bile değildim ozamanlar yanlış hatırlamıyosam
ya kızlar menulerde neler var bugünn yemeğim yok kocişimde öğlede yemek yememiş kesin patlıcan vardı yemekte :)) hiç sevmezde kendisi
hiçte yemek yapasım yok boshayallersmile
benim balık günümde cumartesi yada pazar denizcim
bende bi mercimek çorbası pişirebilirim epeydir yapmadım ama peşine ne yapsam bilmiyorumkismile
ay hergün düşünmekten bi hal oldum ne pişirsem diye ya
ben domates çorbası yapıcam canım yanına barbunyam var bi de patlicanla kabak havuç kızartma yaparım
slm okyanusum hoşgeldinolumunekankayizsmilebiz iyiyiz oğluşumla canım sen nasılsın senin bebişin nasıl kocaman olmuştur artıkherkese slm arkadaşlaryerimsenibenyerimseniben
öncelikle bütün doğum yapcak olanlara rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
çitos slm canım nasılsın ben yeni girmeye başladım topiğe ve seni buldum yineolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
nasılsın bakalım ne var ne yok??çok özledim valla :kedi::kedi:
yeşil mercimek çok faydalı bol proteinli tam bizlik yani hoşuma gidiyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?