2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok önce okumuştum cnm dediğin konuyu.annemle kayınvalidemi tembihledim zaten damlatıcaklar ağzına nar suyu :ecrin_bebek:

BEN İLK DEFA DUYDUM NE İÇİN FAYDALI OLUYORMUŞ PEKİ BEBEĞE BİLİYORMUSUNUZ?? bende denim bari benim kuzenimde hacdan gelen hurma sürmüştü emzirmeden önce ağzına hatta çok arkadaşımda bunu yapar hurma na çocuğun ağız tadı ne hale gelcek:))))))))

ewet onu bende duydum annemle teyzem izin verirmisin yapmamıza fln diyolardı
hurma sonuçta yutturmiicaklar ya bi sakıncası yok gibime geldi yaparsınız isterseniz dedim

yani bencede vermiceklerdir ve emzirme için hemşire ile gelecek ve emzirmeden önce verilmesinin ii olduğunu duymuştum da o arada nasıl yapılır acaba :))

canım anne bebekten sonra odaya çıkarsa biraz şans var ama çoğunlukla anne daha önce odada oluyor patronum doğum yaptığında ben bebeğin yanındaydım anneyi odaya çıkardılar bebeğin gerekli bakımı yapıldıktan sonra çocuk doktoru odaya çıkardı o sırada hemşire falan yoktu odada doktor anneye gösterdi bebeği beşiğe koydu sonra gitti hemşireler ve kadın doğumcu gelene kadar baya yalnızdık işte bize de böyle bir şans gelirse süper olur..

belgun, denedikten sonra yorumunu bekliyorum. ben farklı fotograflarla epey denedim, ama hepsinde bazı yanları ortaktı. ne anneye ne de tam olarak babaya benziyor, tam arada birşey çıkıyor. dediğim gibi eğlenceli...
ben şimdilik kaçıyorum. bir kek yapayım, canımız çekti. sonra yine uğramaya çalışırım. byeee....

bencede öle olursa süper olur burdada anneler ilk önce çıkıyor sonra bebişler geliyor benim bildiğim şansımızı deneyeceğiz:1rolleyes:

ya kızlar menulerde neler var bugünn yemeğim yok kocişimde öğlede yemek yememiş kesin patlıcan vardı yemekte :)) hiç sevmezde kendisi

hiçte yemek yapasım yok boshayallersmile

Yeşil mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum pilavım da var biraz salata falan dün balık günümüzdü öyle olunca rahat oluyor pazartesi perşembe pazar günleri balık günü ilan ettik p günleri

benim balık günümde cumartesi yada pazar denizcim
bende bi mercimek çorbası pişirebilirim epeydir yapmadım ama peşine ne yapsam bilmiyorumkismile
ay hergün düşünmekten bi hal oldum ne pişirsem diye ya

ben domates çorbası yapıcam canım yanına barbunyam var bi de patlicanla kabak havuç kızartma yaparım

benimde dün vardı fasülyem ama kuru yapmıştım bende bitti malesef :))
ertesi güne kalmasın diye az yapıyorum sonra ertesi gün kara kara düşünüyorum napim diyekaydirigubbakcemile3
kızartmaya bende bayılıyorumda patlıcan yemiyo kocişim bide akşamdan yapmak istemiyorum tutamıyorum kendimi düşüyorum kızartmaların içine sonrada gelsin kilolarr :))

fırına bikaç parça tavuk vereyim bari haşlanmış patatesimde var pürede yaparım yanına

slm okyanusum hoşgeldinolumunekankayizsmilebiz iyiyiz oğluşumla canım sen nasılsın senin bebişin nasıl kocaman olmuştur artık bende özledim seni evet bayadır yoktun buralarda hiç denk gelemedik bebişin tüm vaktini alıyor galiba boshayallersmile

kızlar bende çok acıktım yemekten bahsetmişiniz benimde canım hamsi tava çekti kocike diyemde alsın baricokacimcoookson 10 gündür balık yemeye doyamıyorum nedense :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…