2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende çıkıyorum güzeller içerde biraz işim var sonra eve gideceğim kociş geç geleceğim sabah demişti ama işini halletmiş yoldaymış oda daha eve gidip yemek yapacağım herkese iyi akşamlar dikkat edin kendinize...opuyorumnanaktan

ya kızlar menulerde neler var bugünn yemeğim yok kocişimde öğlede yemek yememiş kesin patlıcan vardı yemekte :)) hiç sevmezde kendisi

hiçte yemek yapasım yok boshayallersmile

bizim menüde bu akşam mısır çorbası taze fasulye ve pilav varrr yanınada salata sonrada kabak tatlısı çaya misafirim gelcekk

ewet onu bende duydum annemle teyzem izin verirmisin yapmamıza fln diyolardı
hurma sonuçta yutturmiicaklar ya bi sakıncası yok gibime geldi yaparsınız isterseniz dedim

hurmayı ağzına sürüyorsun sadece zaten aynen öle bir sakıncası yok valla bencede herkes yapıyor belki faydası olur:)

ben eşimin resmini bulamadım iş yerindeki pcde varda tek yok onu kesmem falan lazım yarın bakcam yine :ecrin_bebek:

bende yavaş yavaş çıkyıorum kızlar toparlanim buçukta çıkıcam otobüs beklicem pofff herkese iyi akşamlar akşam belki giremem msiafirim gelcek çok öptüm hepinizi allaha emanet olun

kızlar sonunda olan oldu grip oldum
eşim evde yok bu akşam şehir dışında,bugünden beri yatak yorgan yatıyorum.ateşim de çıktı.yaa çok kötüyüm,inşallah gece daha da kötü olmam,tek başıma napicam bilmiyorummafoldumben çıkıyorum şimdi,yatmaya devammafoldumben

uwwwwwww
geçmiş olsun balım yhaaa
kötüleşirsen ara yinede birilerini
komşun falan varsa onlara haber et barii
acil şiğfalar canımm(

canım çok geçmiş olsunn ıhlamur falan yok mu kaynatsaydın gerçi yakalandıktan sonra pek bi faydası olmuyo sanırım..allah şifanı versin..

vallahi bende düşünmüştüm ne yalan sölim ama hemşireler doktorlar ne der bilemiyorum bende götürcem özellikle erkek bebekler çok gazlı oluyorlarmış
evet erkek bebeklerde gaz olayı daha fazla..maleseff..

ben çok ugrastım beceremedım canım yaww..
hatta emıre benzerse dıycektım dogru sonuç..
çunku bır oglum var..bakalım tutacakmı dıye denemek ıstemıstım..

bencede öle olursa süper olur burdada anneler ilk önce çıkıyor sonra bebişler geliyor benim bildiğim şansımızı deneyeceğiz:1rolleyes:
evet once anne gelıyor..sonra bebek getırılıyor..
ama ben hıç hatırlamıyorum ya..
acaba bebekle opsşüp koklasmamıza zaman vermıslermıydı kı..
oyle olursa arada derede damlatırız agzına..

gecmıs olsun canım..c vıtamını al boll...mandalına lımon..

canımm çok geçmiş olsun fazla kötüleşmezsin inşallah.

gunaydınnnnnnnn
bugun erkencıyıym.
1 haftadır uykularım duzelmıstı..gunde 7 saat uyuyordum.bugun yıne 5:30 da uyandım..
sımdı gunes doguyor burda...
barı onu kacırmayayım..

Geçmiş olsun canım.Geçen hafta ben de senin gibiydim. Günde 1 kilo mandalina yiyiyordum ama nafile. Kendi kendine geçene kadar 1 hafta sürdü.

gunaydınnnnnnnn
bugun erkencıyıym.
1 haftadır uykularım duzelmıstı..gunde 7 saat uyuyordum.bugun yıne 5:30 da uyandım..
sımdı gunes doguyor burda...
barı onu kacırmayayım..

Günaydın canım. Uykusuzluk çok kötü. Son 1 haftadır düzenli uyuyorum çok şükür.

GüNaYdInLaRrr
kendimce rekor kırıorum iki gündür bu saette ayakta olarak:))
arkadaşım gelecek,
eşi bu tarfat çalıştıı için eşiyle birlikte gelecek,onu bekliorumm
herkesler uyuyo henüz sanırımm:))herkese güsel mutlu günlerrr
:))

günaydın kızlaaaaaar,

işteyim ve sanırım ateşim çıkıyor sesim değişmeye başladı gözlerimdende yaşlar akıyor sanırım kaptım şifayı belki izin alıp giderim öğlene doğru iyi olmazsam nefret ediyorum hastalıktan

Günaydın kızlar...
bende kötüyüm sabah kahvaltı yaptım ama şimdi çıkaracak gibiyim... midem yanıyor.. napsam bilmiyorum...

herkese günaydın opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...
bende kötüyüm sabah kahvaltı yaptım ama şimdi çıkaracak gibiyim... midem yanıyor.. napsam bilmiyorum...

kızlar geçmiş olsun niye bakmıyonuz kendinize bakim klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…