- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.901
bende çıkıyorum güzeller içerde biraz işim var sonra eve gideceğim kociş geç geleceğim sabah demişti ama işini halletmiş yoldaymış oda daha eve gidip yemek yapacağım herkese iyi akşamlar dikkat edin kendinize...opuyorumnanaktan
ya kızlar menulerde neler var bugünn yemeğim yok kocişimde öğlede yemek yememiş kesin patlıcan vardı yemekte :)) hiç sevmezde kendisi
hiçte yemek yapasım yok boshayallersmile
ewet onu bende duydum annemle teyzem izin verirmisin yapmamıza fln diyolardı
hurma sonuçta yutturmiicaklar ya bi sakıncası yok gibime geldi yaparsınız isterseniz dedim
belgun, denedikten sonra yorumunu bekliyorum. ben farklı fotograflarla epey denedim, ama hepsinde bazı yanları ortaktı. ne anneye ne de tam olarak babaya benziyor, tam arada birşey çıkıyor. dediğim gibi eğlenceli...
ben şimdilik kaçıyorum. bir kek yapayım, canımız çekti. sonra yine uğramaya çalışırım. byeee....
kızlar sonunda olan oldu grip oldum
eşim evde yok bu akşam şehir dışında,bugünden beri yatak yorgan yatıyorum.ateşim de çıktı.yaa çok kötüyüm,inşallah gece daha da kötü olmam,tek başıma napicam bilmiyorummafoldumben çıkıyorum şimdi,yatmaya devammafoldumben
evet erkek bebeklerde gaz olayı daha fazla..maleseff..vallahi bende düşünmüştüm ne yalan sölim ama hemşireler doktorlar ne der bilemiyorum bende götürcem özellikle erkek bebekler çok gazlı oluyorlarmış
ben çok ugrastım beceremedım canım yaww..belgun, denedikten sonra yorumunu bekliyorum. ben farklı fotograflarla epey denedim, ama hepsinde bazı yanları ortaktı. ne anneye ne de tam olarak babaya benziyor, tam arada birşey çıkıyor. dediğim gibi eğlenceli...
ben şimdilik kaçıyorum. bir kek yapayım, canımız çekti. sonra yine uğramaya çalışırım. byeee....
evet once anne gelıyor..sonra bebek getırılıyor..bencede öle olursa süper olur burdada anneler ilk önce çıkıyor sonra bebişler geliyor benim bildiğim şansımızı deneyeceğiz:1rolleyes:
gecmıs olsun canım..c vıtamını al boll...mandalına lımon..kızlar sonunda olan oldu grip oldum
eşim evde yok bu akşam şehir dışında,bugünden beri yatak yorgan yatıyorum.ateşim de çıktı.yaa çok kötüyüm,inşallah gece daha da kötü olmam,tek başıma napicam bilmiyorummafoldumben çıkıyorum şimdi,yatmaya devammafoldumben
gunaydınnnnnnnn
bugun erkencıyıym.
1 haftadır uykularım duzelmıstı..gunde 7 saat uyuyordum.bugun yıne 5:30 da uyandım..
sımdı gunes doguyor burda...
barı onu kacırmayayım..
günaydın kızlaaaaaar,
işteyim ve sanırım ateşim çıkıyor sesim değişmeye başladı gözlerimdende yaşlar akıyor sanırım kaptım şifayı belki izin alıp giderim öğlene doğru iyi olmazsam nefret ediyorum hastalıktan
Günaydın kızlar...
bende kötüyüm sabah kahvaltı yaptım ama şimdi çıkaracak gibiyim... midem yanıyor.. napsam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?