2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim için dua edin kızlar. Sağlıkla kucağıma alabileyim. Sağlıkla yaşasın yavrum...[/QUOTE]

amin cümlemiz için

ah cnm yaaa tühhh oakdar kötümü bende pazartesi alcam randevumu korktum şimdi birkerede gözü kapalı içmeye çalış cnm koklamadan eşim hep öle der:))belki işe yarar

...

Uff canim kokusu falan yok zaten tiksindigimden degil hem soguk oldugu icin hemde ac beklemekten fena oldum.. Bide benim bulantilarim kusmalarim bitmedi ki hala devam ediyor reflu gastritle beraber :sinifsinif:
ins senin kolay olur benim gibi olmazsin :sinifsinif:

Bana kimse şeker testiyle ilgili birşey demedi.Ne yapsam ki bilmiyorumkismile Şeker tahlili falan yapılmadı hiç.Sağlık ocağında da hiç berşey yapmadılar.Bi tansiyonumu ölçüp serum verdiler.Ya başım hala dönüyo birşey mi var diye korkuyorum

Son düzenleme:
Müge canım inan çok üzüldüm ne kadar yormuşlar seni inşallah bebeğin sağ salim gelir kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün Allah yardımcınız olsun

Bende şeker testi için gittiğimde annemi de yanıma aldım, bi hamiş geldi ona da içirdiler ama o 3.ye geliyomuş herseferinde de çıkardığı için test tamamlanamıyomuş
bi hamiş daha wardı yükleme yaptıran oturduk sohbet ettik neşeli şeylerden konuştuk kafasını dağıtmaya çalıştık fln çünkü yine kusarsam diye çok stres olmuş gözünde büyütmüştü
ben örgümü almıştım yanıma örgü modeliydi hırkaydı alışwerişti zamanı geçirdik bu sefer çıkarmadan tamamladı çok sewindi
sende daha olmadı bi arkadaşınla bi yakınınla fln git, yalnız kalıp stres olmamaya çalış inşallah tekrarında kolay geçer

ben yarın sabah aşımın 2. sini vurulmak için sağlık ocağına gideceğim gitmişken söyleyeceğim yapsınlar doktorada 3,30 da gideceğim orda yaptırmak istemiyorum çok para alıyorlar zaten

Esimle gitmistim ama iste olmadi.. Bak orguyu iyi getirdin aklima yarin giderken alirim yanima hem vakit cabuk gecer hem ilgim dagilir canim ya saol

CANIM GEÇMİŞ OLSUN

HAY ALLAHIM YA bu nasıl bişey ya

mügecan canım cok gecmıs olsun insaşşah saglıkla alıcaz bebeklerımızı kucagımıza ben bu doktorları anlamıyorum ne kadar kolay soylemesı aldırın kendı canları olsa acaba bölemı olurlardı.Derdi veren rabbim dermanınıda verir.Hersey iyi olacak sıkma canını senı cok ıyı anlıyorum.bende cumartesıyı aglayarak gecırmıstım.ama baska doktorlarda danısarak kendımı rahatlattım

canım bende burda duyup kayıt yaptırdım sağlık ocağına 5. ayım dolunca ilk aşıyı yaptılar şimdide 2. yi yapacaklar

Doğumhastanesindeki doktorda ilgilenmiyor.Burada sağlık ocağında da öyle.Kızım tekme attıkça içim sağlıklıdır diye rahatlıyor ama yani canıma tak etti artık.Başım hala dönüyor.Sizce sebebi ne olabilir?

günaydııınopuyorumnanaktan
çenesi düşükler yine biisssürü yazmışınız okuyamadım hepsini
dün arkadaşımıza oturmaya gittik giremedim hiç
yaa bi yer buldum çok ucuza bebiş kıyafetleri vardı
hepsi çok kaliteli diil ama arayınca güzel şeyler var
ama genelde 2-3 yaş için
1 patikli don,1külotlu çorap ve 1 eçıtçıtlı badi aldımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…