2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah aşkına nerde yaşıyosun sen yaa
devlet hastanesi tüm türkiyede düzenlendi diye biliyorum ben
bu kadar ilgisizlik olur mu:bbo:

tansiyonunu ölçüyor musun peki düşmüş olmasın

Sağlık ocağına gittiğimizde ölçtüler 10 a 5 ti.Serum yedim eve geldim hala dönüyo.Tuzlu ayran içtim,şekerli birşeylerde yiyorum geçmedi.Dün de ara ara vardı.Bugünde var.Tuzlu da yiyorum tatlıda.Düzelmiyor.Eşime hergün başım dönüyor demekten utanıyorum artık.Naz yapıyorum falan sancak ne bu böyle diye.

Son düzenleme:

anladım cnm ayyy inşşş kolay olur inş yarın senin içinde kolay olur

alla alla cnm mutlaka bir doktor ilgilenir bunasıl bir sorumsuzluk ya ilk baş dönmen oldunda hangi hastaneye yada doktora gitmiştiniz oraya bir gidin yine istersen cnm yani tansiyondansa hala dönmemesi gerek aslında. biraz dinlen istersne bilgisayardan zuak dur belli süre yat ayaklarını yüksek bir yere koy havada kalsın ayranda iç bakalım nasıl olcaksın.

güle güle kullansın bebişin cnm nerde buldun o ucuz yer nerdeymiş de bakim hele gerçi karşıdadır bana uzaktır ama sen söle yinede :)

Sağlık ocağına gittiğim.Çıkarken de dedim benim hala başım dönüyor diye.Doktor yapacak birşey yok ayağını kaldır yat dedi.Hep öyle yatıyorum.Bana mısın demiyor.

Sağlık ocağına gittiğim.Çıkarken de dedim benim hala başım dönüyor diye.Doktor yapacak birşey yok ayağını kaldır yat dedi.Hep öyle yatıyorum.Bana mısın demiyor.

canım sen nerde oturuyorsun?? bulunduğun yerde devlet hastanesi yokmu?birde devlet hastanesine gidin istersen

Devlethastanesi merkezde var 1.30 saat uzaklıkta.Birde doğum hastanesi var normalde oraya gidiyoruz ama ordada aynı ilgisizlik.Bayramda istanbula gidicem artık.Onu beklemekten başka çarem yok.

kızlar herkese merhaba
mügecan okadar üzüldüm ki yaşadıklarına..allahım bir daha köttü günler göstermesin,hep dua edicemm bebeğine sen de içini ferah tut.
kızlar bu gece sabahı sabah ettim evde,eşim yoktu şehir dışına çıkmıştı iş için.gece bi uyandım ateşim çıkmış,mide bulantısı öksürük mahvoldum.tek başıma acile de gidemedim,sabaha kadar bekledim,sabah atladım arabaya bi başıma dooru hastaneye.doktor ilaç veremem dedi,rapor verdi dinleniceksin dedi,bol sıvı tüketip,yatman lazım dedi,bebeğime baktı o da etkilenmiş yorgun görünüyor dedi:gitme: çok üzüldüm,eve geldim mandalina,ıhlamur filan battaniyenin altından çıkmıyorum,okula da gidemedim.inşallah yarına düzelirim.siz de dikkat edin kendinize,salgın varmış,incecik giyinmeyin sakın.
allahım bebişlerimizi korusun:gitme:

kızlar hedıye gonderme ısının tarıhıne karar verdınızmı ben aldım hedıyemı gondereyım dıyorum ama elımde tutmaya gerek yok dıye dusundum

müge çok büyük geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla doğar bebeğin

belgün canım tuzla da canım

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bo bol dinlena.s.

canım bende hasta olmuştum on beş gün önce böle ilaç banada doktor veremediğinden dolayı kendi kendimi iyileştirdim bir kaç msj geride yazdım sanada cnm bir oku istersen ii gelecektir..geçmiş olsun cnm

bence alan göndersin ayın sonunda da topikte paylaşırız kimden geldi ne geldi diye resimlerle diye düşünüyorum

evet bencede alan göndersin istediği zaman ayın sonunda yada 1 kasım gibi mesela herkes topikte paylaşır

başım ağrıyor sırtım ağrıyor boğazım ağrıyorrr hastalancam hastalanmamak için direniyorumm boğazımı yumuşatim diye neler yapıyorum ama şu anda sırtımın ağrısı hepsini bastırıyor((

tekrar selam kızlar.. daha iyiyim şimdi..
mugecim çok üzüldüm canım okurken nasıl olur dedimm..bukadar zaman büyüttün allahın izniyle hiçbirşey olmayacak, kucağına sağlıkla alacaksın canım .... sen moralini yüksek tut yeter.. bebişimiz mücadelesini verecektir...

bence alan göndersin ayın sonunda da topikte paylaşırız kimden geldi ne geldi diye resimlerle diye düşünüyorum

bence deeeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…