- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.961
Doğumhastanesindeki doktorda ilgilenmiyor.Burada sağlık ocağında da öyle.Kızım tekme attıkça içim sağlıklıdır diye rahatlıyor ama yani canıma tak etti artık.Başım hala dönüyor.Sizce sebebi ne olabilir?
tansiyonunu ölçüyor musun peki düşmüş olmasın
Uff canim kokusu falan yok zaten tiksindigimden degil hem soguk oldugu icin hemde ac beklemekten fena oldum.. Bide benim bulantilarim kusmalarim bitmedi ki hala devam ediyor reflu gastritle beraber :sinifsinif:
ins senin kolay olur benim gibi olmazsin :sinifsinif:
Doğumhastanesindeki doktorda ilgilenmiyor.Burada sağlık ocağında da öyle.Kızım tekme attıkça içim sağlıklıdır diye rahatlıyor ama yani canıma tak etti artık.Başım hala dönüyor.Sizce sebebi ne olabilir?
günaydııınopuyorumnanaktan
çenesi düşükler yine biisssürü yazmışınız okuyamadım hepsini
dün arkadaşımıza oturmaya gittik giremedim hiç
yaa bi yer buldum çok ucuza bebiş kıyafetleri vardı
hepsi çok kaliteli diil ama arayınca güzel şeyler var
ama genelde 2-3 yaş için
1 patikli don,1külotlu çorap ve 1 eçıtçıtlı badi aldımboshayallersmile
Sağlık ocağına gittiğim.Çıkarken de dedim benim hala başım dönüyor diye.Doktor yapacak birşey yok ayağını kaldır yat dedi.Hep öyle yatıyorum.Bana mısın demiyor.alla alla cnm mutlaka bir doktor ilgilenir bunasıl bir sorumsuzluk ya ilk baş dönmen oldunda hangi hastaneye yada doktora gitmiştiniz oraya bir gidin yine istersen cnm yani tansiyondansa hala dönmemesi gerek aslında. biraz dinlen istersne bilgisayardan zuak dur belli süre yat ayaklarını yüksek bir yere koy havada kalsın ayranda iç bakalım nasıl olcaksın.
Sağlık ocağına gittiğim.Çıkarken de dedim benim hala başım dönüyor diye.Doktor yapacak birşey yok ayağını kaldır yat dedi.Hep öyle yatıyorum.Bana mısın demiyor.
biz yemeğe gidiyoruz kızlarrrrrr
kızlar hedıye gonderme ısının tarıhıne karar verdınızmı ben aldım hedıyemı gondereyım dıyorum ama elımde tutmaya gerek yok dıye dusundum
kızlar herkese merhaba
mügecan okadar üzüldüm ki yaşadıklarına..allahım bir daha köttü günler göstermesin,hep dua edicemm bebeğine sen de içini ferah tut.
kızlar bu gece sabahı sabah ettim evde,eşim yoktu şehir dışına çıkmıştı iş için.gece bi uyandım ateşim çıkmış,mide bulantısı öksürük mahvoldum.tek başıma acile de gidemedim,sabaha kadar bekledim,sabah atladım arabaya bi başıma dooru hastaneye.doktor ilaç veremem dedi,rapor verdi dinleniceksin dedi,bol sıvı tüketip,yatman lazım dedi,bebeğime baktı o da etkilenmiş yorgun görünüyor dedi:gitme: çok üzüldüm,eve geldim mandalina,ıhlamur filan battaniyenin altından çıkmıyorum,okula da gidemedim.inşallah yarına düzelirim.siz de dikkat edin kendinize,salgın varmış,incecik giyinmeyin sakın.
allahım bebişlerimizi korusun:gitme:
kızlar herkese merhaba
mügecan okadar üzüldüm ki yaşadıklarına..allahım bir daha köttü günler göstermesin,hep dua edicemm bebeğine sen de içini ferah tut.
kızlar bu gece sabahı sabah ettim evde,eşim yoktu şehir dışına çıkmıştı iş için.gece bi uyandım ateşim çıkmış,mide bulantısı öksürük mahvoldum.tek başıma acile de gidemedim,sabaha kadar bekledim,sabah atladım arabaya bi başıma dooru hastaneye.doktor ilaç veremem dedi,rapor verdi dinleniceksin dedi,bol sıvı tüketip,yatman lazım dedi,bebeğime baktı o da etkilenmiş yorgun görünüyor dedi:gitme: çok üzüldüm,eve geldim mandalina,ıhlamur filan battaniyenin altından çıkmıyorum,okula da gidemedim.inşallah yarına düzelirim.siz de dikkat edin kendinize,salgın varmış,incecik giyinmeyin sakın.
allahım bebişlerimizi korusun:gitme:
bence alan göndersin ayın sonunda da topikte paylaşırız kimden geldi ne geldi diye resimlerle diye düşünüyorum
canım bende hasta olmuştum on beş gün önce böle ilaç banada doktor veremediğinden dolayı kendi kendimi iyileştirdim bir kaç msj geride yazdım sanada cnm bir oku istersen ii gelecektir..geçmiş olsun cnm
evet bencede alan göndersin istediği zaman ayın sonunda yada 1 kasım gibi mesela herkes topikte paylaşır
bence alan göndersin ayın sonunda da topikte paylaşırız kimden geldi ne geldi diye resimlerle diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?