- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.981
sağolun kızlar uzun zamandır girmedim de giremedim de.giremedim çünkü okul açıldı ve doğum iznine ayrılmadan halletmem gerekenleri halledeyim arkamdan laf olmasın dedim ayrıca geçen hafta sonu direksiyon snvım falan vardı çocuğun okul işleri falan eve gelip yemeği yer yemez uyuyodum
bir de girmedim bunun sebebi de bu sitenin ikizlerle ilgili bölümlerini karıştırırken erken doğum yapanlar ikizlerini laybedenler falan ürkütücü şeyler okuyunca psikolojim bozuldu zaten son zamanlarda olur olmaz herşeye ağlıyodum ondan da girmedim
ayrıca pzt kontrolümde gebeliğe bağlı şeker çıktı birazdan dra gitcem insülin iğnesi başlatacak nasıl vurulduğunu öğretecek.
halime şükür ama bu hamilelikte sorun üstüne sorun yaşıyorum
inşallah sizler iyisinizdir
ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canım çok geçmiş olsuna.s.
girmemekte haklısın o zaman,bazen dert anlatalım derken korkutucu olabiliyoruz:sinifsinif:
sağolun kızlar uzun zamandır girmedim de giremedim de.giremedim çünkü okul açıldı ve doğum iznine ayrılmadan halletmem gerekenleri halledeyim arkamdan laf olmasın dedim ayrıca geçen hafta sonu direksiyon snvım falan vardı çocuğun okul işleri falan eve gelip yemeği yer yemez uyuyodum
bir de girmedim bunun sebebi de bu sitenin ikizlerle ilgili bölümlerini karıştırırken erken doğum yapanlar ikizlerini laybedenler falan ürkütücü şeyler okuyunca psikolojim bozuldu zaten son zamanlarda olur olmaz herşeye ağlıyodum ondan da girmedim
ayrıca pzt kontrolümde gebeliğe bağlı şeker çıktı birazdan dra gitcem insülin iğnesi başlatacak nasıl vurulduğunu öğretecek.
vuslatcım hoşgeldin.
bulgün yazdığın şeyi gördüm canım,denicem bi karabiberi de hiç sevmem ama başa gelen çekilir. sen de dikkat et kendine.
umarım gününde güneşin gibi güzel olur
gecmıs olsun..günaydın kızlaaaaaar,
işteyim ve sanırım ateşim çıkıyor sesim değişmeye başladı gözlerimdende yaşlar akıyor sanırım kaptım şifayı belki izin alıp giderim öğlene doğru iyi olmazsam nefret ediyorum hastalıktan
dıkkat et canım..gecmıs olsun..üşüttunmu acabaGünaydın kızlar...
bende kötüyüm sabah kahvaltı yaptım ama şimdi çıkaracak gibiyim... midem yanıyor.. napsam bilmiyorum...
Kızlar herkese günaydın;
Cumartesi gününden çoook stresli günler geçiriyorum. Cumartesi günü genel doktor kontrolüme gittiğimde bebeğimin tek akciğerinde kistler gördü. Bu kistler daha önceki randevumuzda farkedilmemişti.
Doktorumuzda çok üzüldü ve şok oldu !
Bize hemen bir başkasına daha göstermemizi istedi. Onun yanından ayrılıp kardeşimin çalıştığı görüntüleme merkezinde de bir radyolog tarafından ultrasonla muayene oldum.
Orda da aynı kistler görüldü. Doktorumuz da o gün kendisi yeniden baktı. Bana resmi bir kurumda heyete girmem gerektiğini söyledi. Perinatoloji polikliniği (riskli gebelik) olan bir hastanede.
Pazartesi günü devlet hastanesine gittim, heyete girmek için... Bu kadar rezil bir yer görmedim hayatımda. Ultrasona bakan hemşire nerdeyse bebeğimi özürlü çıkaracaktı !!! "Bebeğin parmaklarında da mı bir anormallik var acaba" dedi. Sonra ben "Doktorum her kontrolde bakıyor, bebeğimin armaklarında falan birşey yok" deyince "Aaaa tamam duruşundan öyleymiş" dedi. "Bebek sıkışmış gibi" dedi. "Çünkü benim 5.5 cm myomum var" deyince "Aaaa evet şimdi gördüm" dedi.... Rezaleti siz düşünün yani. Neyse us raporumu alıp kadın doğum polikliniğine gittim. Ordaki doktorda bana bebeği aldırmam gerekeceğini söyledi. 25-26 haftalık hamile olduğum için bana normal doğum yaptıracaklarını söyledi.!!! Yaşadığım şok, üzüntü , ağlama krizleri neticesinde burnum kanamaya başladı, zor durdurduk.
Dün öğlen de kendi doktorum eşimi ve beni görüşmeye çağırdı. Bebeğimizin akciğerindeki kistlerin şu anda bebeğe bir problem çıkarmadığını, ama ileride çok problem çıkartacağını, bebeğimizin akciğer kanseri bile olabileceğini, koşup, oynamayacağını v.s. söyleyerek, bebeğin aldırılması taraftarı olduğun söyledi. Bize konunun uzmanı gidebileceğimiz 2 kişi olduğunu dilersek onlarada gidebileceğimizi fakat onlarında bize aynı şeyleri söyleceğini belirtti.
Biz zaten kendisinin ismini verdiği, konunun uzmanı, Prof.Dr.Namık Demir'den randevu almıştık. moralim sıfır bir şekilde Namık Hoca'nın yanına Kent Hastanesi'ne gittik. Namık Hoca, bebeğimizin muayenesini yaptı. En ince detaya kadar herşeyi inceledi. Evet, bebeğimizin tek akciğerinin üst lobunda kistler vardı. Ama şu anda bu kistler yaşamını tehdit etmiyordu. Bunun dışında bebeğimiz çok sağlıklıydı. Diğer doktorların bana söylediklerini, beni gebeliği sonlandırabilmek için heyete soktuklarını söylediğimde bana "ASLA" dedi...Bu şu anda düşünebileceğimiz birey değil. Senin bebeğin maraton koşucusu olamaz, ama sağlıklı, koşup, oynayabilecek bir çocuk olacak dedi. Daha önce kendi hemşirelerinden birinin bebeğinde de aynı durum oluşmuş. Anne karnında ameliyatını yapmak zorunda klamış. Kisti çok büyümüş çünkü. Ve bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş. Hiçbir problemi de yokmuş. Şu anda 7 yaşındaymış. Bizi o kadar rahatlattı ki anlatamam. Dün ayrıca bebeğin kordonundan kan alındı. Genetik tarama yapılacak. %99 bir problem yoktur dedi Prof.Dr.Namık Demir. Ama biz yine de emin olabilmek için bunu yaptıralım dedi. Sonucu 1 hafta sonra çıkacak.
Bir süre her hafta kontrole gidicem. Sonra 15 günde bir olacak kontrollerim. Belki 8 hafta sonra erken doğum düşünülebilir. Eğer gerekli olursa da bebeğim de bir operasyon geçirecek ve akciğerindeki kistler alınacak.
Bebeğim için dua edin kızlar. Sağlıkla kucağıma alabileyim. Sağlıkla yaşasın yavrum...
Canım ben hiç anlamıyorum yaKızlar birşey danışmak istiyorum size.Canınızı çektirmem inşallah ama hazır kekten pasta yapıcam meyveli.Sizce keki kahveli sütle ıslatayım mı ıslatmayayım mı ?Beyaz krema falan yapıcam kahve kötü mü olur ki bilmiyorumkismile
Kızlar birşey danışmak istiyorum size.Canınızı çektirmem inşallah ama hazır kekten pasta yapıcam meyveli.Sizce keki kahveli sütle ıslatayım mı ıslatmayayım mı ?Beyaz krema falan yapıcam kahve kötü mü olur ki bilmiyorumkismile
canım gecmıs olsun..umarım bırdaha kusma olmaz.testı bıtırırsın..Mugecan cok gecmis olsun rabbim saglik versin bebegini de seni de uzmesin canim..
Kizlar aglamak istiyoruuuuum bu seker testi ne felaket bisey ya. Sabahin 7:30 unda ac karna gittik laboratuara koca bi tup kan aldilar.. Ardindan koca bi bardak 200 ml pekmezden bile daha keskin ve yogun turuncu bi icecek icirdiler hemde buz gibiydi.. 2 saat boyunca burdan cikamazsiniz dediler.. Bekledim sabrettim 45. Dk da kustumtesti tekrarliycaz dediler.. Yarina tekrar randevu verdiler ama hic umudum yok durmaz o icecek benim icimde huffff eger yine kusarsam doktorumla gorusmeliymisim
canım ya..bakmıyonuzmu kendınıze..meandalına çıktı .burda bolbol var..başım ağrıyor sırtım ağrıyor boğazım ağrıyorrr hastalancam hastalanmamak için direniyorumm boğazımı yumuşatim diye neler yapıyorum ama şu anda sırtımın ağrısı hepsini bastırıyor((
aman canım ya...sağolun kızlar uzun zamandır girmedim de giremedim de.giremedim çünkü okul açıldı ve doğum iznine ayrılmadan halletmem gerekenleri halledeyim arkamdan laf olmasın dedim ayrıca geçen hafta sonu direksiyon snvım falan vardı çocuğun okul işleri falan eve gelip yemeği yer yemez uyuyodum
ben sadece sutle ıslatırım..az ama cok olunca pandıspanya dagılıyor..sutede seker koyarım..daha guzel olur..Kızlar birşey danışmak istiyorum size.Canınızı çektirmem inşallah ama hazır kekten pasta yapıcam meyveli.Sizce keki kahveli sütle ıslatayım mı ıslatmayayım mı ?Beyaz krema falan yapıcam kahve kötü mü olur ki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?