2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de hediyemi beğendim cuma günü alcam inşallah
eşim şirketten göndercek pazartesi ya da salızemuszemus
vuslatyaren nerdesin kıız geçmişe mi takıldın
bu arada göbüş topiğine alıyım hepinizilülülülülülü

sağolun kızlar uzun zamandır girmedim de giremedim de.giremedim çünkü okul açıldı ve doğum iznine ayrılmadan halletmem gerekenleri halledeyim arkamdan laf olmasın dedim ayrıca geçen hafta sonu direksiyon snvım falan vardı çocuğun okul işleri falan eve gelip yemeği yer yemez uyuyodum
bir de girmedim bunun sebebi de bu sitenin ikizlerle ilgili bölümlerini karıştırırken erken doğum yapanlar ikizlerini laybedenler falan ürkütücü şeyler okuyunca psikolojim bozuldu zaten son zamanlarda olur olmaz herşeye ağlıyodum ondan da girmedim
ayrıca pzt kontrolümde gebeliğe bağlı şeker çıktı birazdan dra gitcem insülin iğnesi başlatacak nasıl vurulduğunu öğretecek.
halime şükür ama bu hamilelikte sorun üstüne sorun yaşıyorum
inşallah sizler iyisinizdir
ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

vuslatcım hoşgeldin.
bulgün yazdığın şeyi gördüm canım,denicem bi karabiberi de hiç sevmem ama başa gelen çekilir. sen de dikkat et kendine.

canım çok geçmiş olsuna.s.
girmemekte haklısın o zaman,bazen dert anlatalım derken korkutucu olabiliyoruz:sinifsinif:

canım geçmiş olsun ilk şeker yüklememde çıkmadı ama 3 hafta sonra gel dedi doktorum tekrar şeker yüklemesi yapılacak bende çok korkuyorum bu aralar aşırı derece tatlıya düştüm :kedi::kedi:

geçmiş olsun kuzucum detayları görüştük zaten dikkat et kendine ve bebişlere olurmu. dinlen bol bol hazır raporlusundaaa ohhh yat bol bol canımcım

vuslatcım hoşgeldin.
bulgün yazdığın şeyi gördüm canım,denicem bi karabiberi de hiç sevmem ama başa gelen çekilir. sen de dikkat et kendine.

bibersizde deneyebilirsin cnm karabiber genzini boğazlarını açsın diye ekleniyor zaten

Kızlar birşey danışmak istiyorum size.Canınızı çektirmem inşallah ama hazır kekten pasta yapıcam meyveli.Sizce keki kahveli sütle ıslatayım mı ıslatmayayım mı ?Beyaz krema falan yapıcam kahve kötü mü olur ki bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
umarım gününde güneşin gibi güzel olur

gecmıs olsun..

Günaydın kızlar...
bende kötüyüm sabah kahvaltı yaptım ama şimdi çıkaracak gibiyim... midem yanıyor.. napsam bilmiyorum...
dıkkat et canım..gecmıs olsun..üşüttunmu acaba

mugecım..ay ya ınanmıyorum..yenı farkedılmıs demek..ayrıntılı organ taraması yapılmamısmıydı bebege canım..
ınşallah sonucunuzda temız çıkar..
bebegın çok saglıklıdır canım..sıkma lutfen kendını..allag saglık versın bebeğine bıtanem..

meyveli yapacaksan bence kahveli sütle ıslatma sade sütle ıslat
meyveyle kahve bana çok uyumlu gelmedi canım

canım gecmıs olsun..umarım bırdaha kusma olmaz.testı bıtırırsın..
benımde 50 mg.yuklememde çok ebrbat olmustum..kusmamak ıçın yutkundum durdum..
oda yuksek cıktı..cuma cunu 100mg.yuklemem var..bende napcam bılmıyorum...aç karnına gıdecez..bırde 3 saat sadece sekerlı su ıçecegız..umarım kusmadan hallederız yuklemeyı..

canım ya..bakmıyonuzmu kendınıze..meandalına çıktı .burda bolbol var..
orlardada vardır..yıyım gunde 3-4 tane..
hıç olmazsa lımon sıkın ıçın suyunuza..gunde yarım lımon ıçsen koruyucu..c vıtamını lazım sana..

aman canım ya...
çok sgecmıs olsun..
100mg.de yuksek cıktı sanırım senın..
allah beterınden korusun tatlım ..
bende merak edıyordum senı..
arada karnım kasınıyor benım..neden se kasındıkca sen aklıma gelıyorsun..

ben sadece sutle ıslatırım..az ama cok olunca pandıspanya dagılıyor..sutede seker koyarım..daha guzel olur..
ama uzun zamandır hazır keke kullanmıyorum..
elımde bır tarıf var..evdekıler 1 gunde koca pastayı yıyor..yanına meyve dogruyorum..yutuyorlaar..

belgünümmm sanada geçmiş olsun.. bak üşütüyoruz galibaa daha dikkat etmemiz gerek kendimize....ben doğalgazı açtırdım artık akşamları üşüyorum ..:1ninca:.
bu arada geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim... (deniz, hayran, güldeşeker, ahsen, belgün, adilemir,şirinem) iyiki varsınız.. bu arada benim dünür yok piyasada:)))

Ya bende hiç anlamıyorum da ilk defa deniycem ne bulursam koymaya kalkıyorum sağolun kızlar benimde canım çok istiyor ne zamandır inşallah hazır pasta gibi olur

evettt..bugun kımseler yokkk...
heyyy kızlar nırdesınız..
ebru sallıda dogurmus..
bebegını..hastaneden cıkarken ıskelet gıbı..fotografını gordum..manyakmı ney ya..
ne gerek var bu kadar kendını sıkıyor..alsada verse kıloları ölcek degıl ya..bu kadar problem etmeye ne gerek var..
ben bebişim kılo alsın dıye hapur hupur yer poldum herbır seyı..
bebışım umarım bıraz kılo almıstır...
gecen hafta 800 gramdı ..mınık kedıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…