2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şeniz

Ya bende hiç anlamıyorum da ilk defa deniycem ne bulursam koymaya kalkıyorum sağolun kızlar benimde canım çok istiyor ne zamandır inşallah hazır pasta gibi olur

canım olur ..sen yap..afıyet olsun..:hooray:

dilekcim resimleri bende gördüm okadındaki kilo kompkleksini anlayabilmiş değilim hadi normal hali olsa neyse hamilesin ya ömründe 1 2 kez bu durumda oluyosun ye gönlünce çatlıcak halin yokya zaten sıkı bi vucudu var anlayamadım gitti..

senin oğluş almıştır bence stressli günlerde geçirdin onunda etkisindendir hem düşük değil ki kilosu sıkıntı yapma canımcım kendine

ay evet gulşen ya..kadın dogum yapmıs gıbı degılde sankı afrıkada 1 ay ac kalmıs gıbı gorunuyordu..
gercekten 14-15 kılonun vucuda hamılelıkte ne zararı olacak anlamadım..
takıntısı var sanırım kıloya karsı..

bende sıkıntılı gunlerımı gecırdıım çok sukur gulsen..umarım bırdahakı kontrolumde 1 kılo olmus olsun barı..
sen nasılsın canım..nasıl gıdıyor..
ben bugun çok temuzluk yaptım..senden esınlendım ..dun temızlık yaptın ya
bende evı supurdum .sıldım.toz aldım.wc banyo yıkadım.camasır astım.yımek yaptım.nevresımlerı degıstırdım..bulaşık makınamı boşalttım..
off acayıp yorulmusum..
sonra emırle yattım.
tam dalıyorum uyuycam ..ohh tatlı tatlı..emır "anne yanına yatabılırmıyımmm" alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsana
tam daldım yıne tatlı tatlı..yanıma gelmıs tepısıyor..
ayyyyyyyyyyyyyy
uyandım bende
çok sınırlendım..hep boyle yapıyor..tam dalıyorum soru soruyor..
uyumasından geçtım uyumasın..ama benımde yarım saat sekerleme yapmama ızın versın.zatii sabahın 5:30 unda kalkmısım..
ayy gene cenem dustu gulsenn..

gulsen nar damlatmayı okudum bende ..bebegın agzına..1-2 damal..bende yapmayı dusunuyorum..sende yapıcakmısın..
kızlar topıkte baska yapmayı dusunen arkadas varmı..

Herkese merhaba, bugün de buradayım. istanbul'un kurtuluşu nedeniyle okul yok!

Geçmiş olsun canım ya, 1000 yılın en sert kışında doğacak bebişlerimiz. bu kışı da atlatırsak güçlü bebişler olurlar diye avutuyorum kendimi.

hava da soğuk zaten niye öyle buz gibi şey içirmiş ki vicdansızlar! bana içirdikleri limonata gibi çok lezzetliydi. hatta adam limonatanız hazır, buyrun siz bunu içip bir saat keyif yapın, dinlenin falan demişti. zaten geriliyoruz böyle durumlarda bari biraz tatlı dilli olmayı becerseler de bir de onlar yüzünden gerilmesek! inş. yarınki daha kolay geçer.

off herkes hasta valla, sana da çoook geçmiş olsun özgey, dinlenmeden de geçmiyor ki bu hastalıklar. gidip dinlenebiliyorsan hiç bekleme bence...

çooookkk geçmiş olsun canım, dualarımız seninle ve bebişinle. :Saruboceq:

Bizde yarın göreceğiz kızımızı inşallah bakalım bizimki ne alemde kaç gr patrona söyledim gelmeyeceğim yarın işe sabah sağlık ocağında aşım var şeker yüklemesini de söyleyecem yapsınlar hastanede sonra uğraşmayayım

ayy canım benimm çok erken kalkmışsın yaa çocuk işte tam rahat edecekken bozar :))
anlatacan tabi yaa onun için burdayız..
ohh sen temizliği anlattıkca benim yine yapasım geldi sırada camlarım varda haftasonuna bıraktım kocişle beraber yaparız diye..yemeğini bile yapmışsınn maşallah ben daha bişi yapmadım bugün için...

iyim bende zaman geçmiyo bi türlü tek derdim o yanlızım burda canım.. kimse yok bikaç komşumdan başka..hep evde hep evde bi haftasonları çıkıyorum eşimle okadar sıkılıyorum ister istemez bebişim doğsada onunla vakit geçirsem diyorum..

bidahaki kontrolun ne zaman canımcım ozamana kadar olur 1 kilo hem asıl kiloyu bundan sonra alacaklarmış..

oy yarın tatıll..

ben düşünüyorum canım
bende..ınşallah ıse yarar..

canım yaw..
haklısın..yanlıslık çok zordur..ama evde oturma canım..mumkunse kendınde çıkıp dolaşmalısın..market falan gez..magaza gez..
yada ne bıleyım bır akmek bahanesıyle uzak bır markete gır oradan al..gezmıs olursun.temız hava alırısn..
bılırım bende evde yanlız kaldıgım gunlerı ..eşinlede gez..ama kenndınde cık..

gulsencım bırdaha kı kontrolum 31.haftada..kendı doktoruma gıremedım zaten..
o zamana kadar 20 gun gecmıs olscak kontrolumun userınden.
sen ne zaman gıdıyorsun..
denızcım gıt bakalım bebişini gor.guzel haberler getır..

cnm meyveli pastanın kekini az şekerli suyla ıslatabilirsin bir bardak suya bir iki tatlı kaşığı kadar şeker koy karıştır az az ondan sürebilirsin keke yada evde reçelin varsa mesela yine bir bardak içine bir tatlı kaşığı erit suda karıştır yani onlada lezzetli olur ben genelde reçelli su yaparım meyveli kekte cnm

ay canım merkeze uzak dolmuşla gitmem lazım hiç gitmedim dolmuşla daha markette hemen altta :))
gerçi site içinde gezintiye çıkıyodum önceden sıcaklardan kaldım evde ama şimdi serinledi biraz çıkmayı düşünüyorum yine..
ınşallah gazsız olur bebekler..sempatiksalakcinni

inş. ya erkek bebeklerde daha çok gaz oluyo diyolar

inşallah canım iyi haberle dönerim bide şu pıtış ağrımı söyleyeceğim dün akşam tuvalete zor kalktım dönemedim yatakta ağrısından :gitme:

inşallah canım iyi haberle dönerim bide şu pıtış ağrımı söyleyeceğim dün akşam tuvalete zor kalktım dönemedim yatakta ağrısından :gitme:
evet ya.gecmedımı halen..sor bakalım neymıs..
kardesımde 2 -3 ay once olmustu.doktor normal takma kafaa demıstı..hamılelıkte her agrı normal klkabul edılır demıs.yeterkı dogum sancısı olmasın..

ya..uzak mışş merkez...
markette asagıda.. akannehir
o zaman sıte ıçınde dolas..
çocuk parkı falan varsa otur orda..dınlen..:hulya:

ohoo ozamana 1 500 olur canım bebişin ya baya varmış endişelenme bence
benimkinede çok var ayın 25 inde tam 19 gün var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…