2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım iyi haberle dönerim bide şu pıtış ağrımı söyleyeceğim dün akşam tuvalete zor kalktım dönemedim yatakta ağrısından :gitme:

canım ya benim ilk akşam vurdu bi ağrı oda çok hafif hemen sen geldin aklımaa allah yardımcın olsun ben azcığına bile zor dayandım neyseki geçti çabucak..senin prenses çok mu aşağıda acaba ohh yarın bolbol hasret giderirsin:asigim:

nar suyumu ne işe yararki kızlar

bebeklerde gaz onluyormus..kk da topık var.deneyenler olmus..

gulşencıgım..gercekten erkek bebeklerde gaz daha fazla rastlanıyor..
ben oglumdan tecrubelıyım..uykusuz 6 ay...
2 ayda uyukusuzluk alıskanlıgı surdu ..8 ay uyutamadım..ama gercekten gecelerı 3-4 saat uyuyabıldım..ruh gıbı oluyor ınsan..
hatta 3 yasına kadar gecelerı 4-5 kez uyandı..
tek korkum uykusuzluk..gaz...
bu olmassa bebeklerde annelıgın tadını guzel guzel cıkarabılırız canım..
yoksda ezıyete donusuyyor..
gaz ılaçlarının hıç bır tanesıde ıse yaramıyor.. :bbo: :bbo:

Süpersin hihoyyyt Sütle reçeli karıştırıp sürerim delikafadulden

Dün gece bende şiddetli pıtış ağrısı çektim bebeğim ya kafasını ya poposunu dayıyor.Şişiyor kasığım.Bütün gece baskı yaptı bebek.Allah yardım etsin deniz sana seninki daha sık oluyor.

canım sabit durmuyor ki kızım her yerde geziyor
amaninnn
pu hahahahhaa

bence sana magnezyum onerecek..kasılmaları onluyor..gece bacak kramplarınıda onluyor..

canım magnezyum kullanıyorum zaten ama düzenli değil işte aklıma geldikçe

Son düzenleyen: Moderatör:

benim eltimin oğlanda çok gazlıymışş hiçbi ilaç fayda etmiyo demişti senin gibii
ay ben uykuya çok düşkünümdür yaa nasıl olacak bilmiyorum ama narı denicem inş. ozaman geldiğinde unutmam yanıma almayı

magnezyum benim bacak kramplarımada fayda etmedi düzenli kullandığım halde her sabah her sabah canım çıkıyodu en son gittiğimde kalsiyum ekledi yanına 1 gün magnezyum 1 gün kalsiyum alıyorum şimdi biraz rahatladım hamd olsunn kramp işi çok fena

işte o zaman zor oluyor..bırde yemen gereken ve yememen gereken besınler var.onlarıda ıyıce arastır..bebege gaz yapmasın..

ben öyle yattığım yerde hissetmiyorum ağrı kalkmak ya da dönmek istediğimde kıpırdayınca ağrıyı hissediyorum kıpırdamazsam kesiliyor ağrı yavaş yavaş hareket ediyorum azalıyor ağrısı öyle kalkıyorum bazende iş yerimde sürekli oturduğumdan kalktığım zaman oluyor biraz duruyorum ayakta yavaş yavaş adım atıyorum o şekilde ağrı geçiyor

ben emırde kullandım..bu bebekte olmadı kramp..arada oluyor ama fazla degıl hemen gecıyor..
peynır sut yogurt fazla ye gulsen..yemıyormusun yoksa..

degısık bır agrıymıs...
bakalım doktorun ne dıycek..

ben çıkayım kızçeler..
annemı almaya gıtcez bu akşam..emırı krese o goturup getırecek...
cuma sabah erkenden seker yuklemem var..annem olmazsa ben emırı kresten almaya yetısemem..edremıte gıdıyorum doktora..ben burhanıyedeyım..

gör bakalım kızını 1 ay on gün bir hafta derken yarın görüyorsun prensesi güzel haberleriyle gel inş cnm

evet üşütüyoruz galiba dünkü limonlu çay ii gelmişti oysaki kaydirigubbakcemile3 dikkat etmeliyiz akşamda bize misafir geldi arakdaşlar ev soğuk dediler eşim dedi açimmi doğalgazı itiraz ettiler bende daha erken diye düşünüyorum doğalgaz için önümüzde daha çokk kışş varr ama bilemiyorum böle giderse bende açtırcam doğalgazı artık dikkat et kendine kuşum

gulsen nar damlatmayı okudum bende ..bebegın agzına..1-2 damal..bende yapmayı dusunuyorum..sende yapıcakmısın..
kızlar topıkte baska yapmayı dusunen arkadas varmı..

bende düşünüyorumm canım birde hacdan gelen hurma sürcez ağzına

canım geçmiş olsun..yarın mutlaka sor doktoruna aynı sorun bende de var.. bakalım ne dicek.. ben magnezyumda içiyorum ama genede oluyor.. belki başka birşey önerir..eyvahedigeldismile

gör bakalım kızını 1 ay on gün bir hafta derken yarın görüyorsun prensesi güzel haberleriyle gel inş cnm

sağol canım baya uzun geldi bu sefer ama yarın 27+0 olacağız bakalım bundan sonra 15 günde bir çağırması lazımmış ne diyecek inşallah 15 günde bir gel der artık

canım geçmiş olsun..yarın mutlaka sor doktoruna aynı sorun bende de var.. bakalım ne dicek.. ben magnezyumda içiyorum ama genede oluyor.. belki başka birşey önerir..eyvahedigeldismile

kesinlikle ilk dile getireceğim şikayetim olacak işe gelmeyeceğim için eve ne zaman gidersek o zaman yazarım kızlar size inşallah beklenmedik bir durumla karşı karşıya gelmem son 3 ayımızdayız her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…