- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.041
ben emırde kullandım..bu bebekte olmadı kramp..arada oluyor ama fazla degıl hemen gecıyor..
peynır sut yogurt fazla ye gulsen..yemıyormusun yoksa..
slm kızlar.hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.2 gündür bende çekiyorum soğuk algınlığından.bolbol meyve yiyorum ama hala atlatamadım.bildiğiniz gibi pazartesi günü kanamam olduğu için doktora gitmiştim ilaç vermişti.ama bu 2 günlük süre içinde kanamam ara ara devam ediyor.bugün dayanamadım tekrar gittim doktora muayene etti bebeğimle ilgili problem olmadığını söyledi.akıntının oluşturduğu bir kanama olabilir dedi.sürgün aldı ve labaratuara gönderdi.1 hafta sonra sonucu alacağım.pre-par diye bir hap vermişti erken doğum önleyici onu düzenli kullanmaya devam et o bu sorunlarını ortadan kaldıracak korkma dedi.ama erken doğum sözü bile beni korkutuyor inşaallah zamanında gelir bebeğim ve bizi üzmez.:Saruboceq:
geçmiş olsun canım
inşallah vakiti gelir bebişlerimizin hepsi:Saruboceq:
slm kızlar.hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.2 gündür bende çekiyorum soğuk algınlığından.bolbol meyve yiyorum ama hala atlatamadım.bildiğiniz gibi pazartesi günü kanamam olduğu için doktora gitmiştim ilaç vermişti.ama bu 2 günlük süre içinde kanamam ara ara devam ediyor.bugün dayanamadım tekrar gittim doktora muayene etti bebeğimle ilgili problem olmadığını söyledi.akıntının oluşturduğu bir kanama olabilir dedi.sürgün aldı ve labaratuara gönderdi.1 hafta sonra sonucu alacağım.pre-par diye bir hap vermişti erken doğum önleyici onu düzenli kullanmaya devam et o bu sorunlarını ortadan kaldıracak korkma dedi.ama erken doğum sözü bile beni korkutuyor inşaallah zamanında gelir bebeğim ve bizi üzmez.:Saruboceq:
teşekkürler cnminşallah canım cümlemizin bebekleri zamanında sağlıkla gelir tekrar geçmiş olsun
eeee akşama ne pişiriyoruzcokacimcoook
Süpersin hihoyyyt Sütle reçeli karıştırıp sürerim delikafadulden
ben çıkıyorum kızlar hepinizi öptük opuyorumnanaktan
kızlar diğer topiktekilerin cicilerine bakıyorum bazende ne kadar büyük kıyafetler alan var bizim topikte denk gelmedim ya da hatırlamıyorum sanki bebek hemen büyükleri giyecek gibi heveslenmişler ben düşünmüyorum şuanda yazın giyeceklerini almayı belki indirimde diye alıyorlar ama bana göre gereksiz bebişimle gidip almak istiyorum ben
ne o öle erkenden niye alimki büyük kıyafet bende senin gibi düşünüyorum cnm kışı geçireceği kadar kıyafeti olsun yeter mayıs gibi falan zaten 4 aylık olcaklar ee ondan sonrada bahar kızımla beraber çıkar alırız kıyafetleriniiii bencede erkenden almak gereksz
geçmiş olsun tekrardan cnm üzülme merak etme inş hepimizin bebişleri zamanında sağlıkla gelir
ya ben pazar yemeğimi yapmıştım her pazar yaparım iki günlük haftaiçine hatta bazen gaza gelirim 4 günlük hazırlarım hafta biter pazar günü hazırladığım yemeğim dün bitti iki günlüktü zaten dün akşam bugün ve yarın içinde hazırlıcaktım yine iki gün yeriz diye düşündüm ama misafirim vardı yapamadım bu akşama hiç yemeğim yok şimdi.. işten çıkıp eve gitmem 7,30u bulur ne yapsam bilmiyorum ki pratik bişiler sölesenize kızlarr çıkcam 15 dkkaya kadar kahvaltıda hazırlamak istemiyorum üfffff bu akşam yeşil mercimek ıslatcam yarın için ama bu akşam ne yicezz bizzz yaaa kocişte gelcek işten amannnn cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?