2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mügecan ,yaşadıkların beni çok üzdü.dualarım seninle.inşallah herşey yoluna girer,Allah bebeğine sağlık versin.

kızlarrrr öle çok ilerlemiş ki topikkk okumaya mecalim yok....az bi okudum yoruldum vallaaa
mügecann çok üzüldüm cnm ama inşallh düzelir herşeyy üzülme bebeğinide üzme cnm
hasta olan arkadaşalrımm çok geçmiş olsun herkese....
bugün bende tetanoz aşımın ikincisini vuruldum kolum ağrıo valla...
kendinize çok iiii bakın kızlarrr görüşmek üzere...

mrb arkadaşlar geçmişi
okuyamadım marım herkes iyidir.
şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar değerleriniz
kaç çıktı acaba.

50 mg yüklemede açlık 60 tokluk 163 çıktı. Yüksek çıkınca ertesi gün 100 mg yükleme yaptılar. Bu defa normal çıktı ama yine de şeker diyeti verdiler 15 gün sonra gel açlık tokluk şekeri bakıcaz dediler.

selam kızlarrr
başaktan başka kimseler yok,o da geçmişi okuo sanırım:))
bugün benmde misafirim vardı,bol bol oturup sohbet ettik falan,saat 7de eşi geldi,gittiler..
bnde çookk yoruldum,aslında uyumak istiorum biraz ama ya nete giresim gelio yada bir an önce kızımın yeleğini bitirmek:)
bugün bnde pazara çıktım arkadaşımla..kadının biri bi yer tarif ediodu yanındakine sanırımm,beni görmeden karnıma bi vurdu elinin tersiyleeee
ayy bian şoka girdim,nasıl korktum bebeğime bişiycik olacak die
kadın karnımı görmüo ahh yavrum acıdımı,özürdilerim falan dio,resmen şoka girdim,konuşamıorummmmmmmmm
kendime gelince yok teyze hamileyim ondan panik oldum korktum dedim
aa yok yhaa acıdımı canım,bişiy oldumu falan dedii
çekildim gittim,nasıl korktum anlatamammmm
aman dikkat edin sizlerde
normalde pazara gidene kada bol bol okurum yolda,arkadaşım olunca okuyamadım bugün kanımca ondan böle oldu,çok şükür hafif atlattık,teyzemde osmanlı hatunu maşşallah eli pek ağırmış:))))

yha kızlar siz şeker yüklemesi değerlerinizi yazmışsınız benmki sanki sizinkilerden daha yüksek gbi ama hemşire herşey normal demişti bana,ben bi kağıda bakem de yazim değerlerimi bari durun bi endişelendim şimdi

hıhh geldim,
77 ve 115'miş benm değerlerr
bi an 2.değerimi 175gbi hatırladım da ondan panik olmuştum:)9
daha doktorumu arayıp bildirmem gerekioo,telefonla konuşmayı hayatta sevmiorum,üşeniorum vallaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((

Selam kızlar bende bugün haftalardır ertelediğim sgkya gitme işini halledeyim dedim erteliyodum çünkü ewe baya ters kalıyo çok yol yürümem,minibüse binmem,indiğim yerden de sapa we bozuk bi yoldan tekrar yürümem gerekiyo :sinifsinif: eşim diyodu taksiye bin git ama şehrin girişinde otoban kenarında olduğundan çok tutar diye istemiyodum neyse mecburen bugün göze aldım o eziyeti we sürünerek gittim içeri bi girdim deli kalabalık sıra no aldım önümde 45 kişi war we sıra çok yawaş ilerliyo, oturmayı bırak sırtını dayiicak yer yok halimi farkedip yer weren yok... Bisüre bekledim bekledim yorulunca birinin başına gittim iyiki gitmişim meğer benim işi halledecek yetkili bugün gelmeyecekmiş bitek de o halledebilirmiş yarın tekrar gel dediler başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Geldiğim gibi eziyetli bi şekilde şehiriçine döndüm, kipaya uğradım yemek yedim,lcye baktım yeni ciciler gelmiş,çarşıya gittim ordaki işlerimi hallettim,eşimle buluşup ewe dönücektik beklerken miniçoya girdim bakındım... Eşimle buluşup ewe yürüdük ve ben pelt,ayaklarım şişti,bu arada yağmur yağıyodu biras ıslandım, eşimden de niye kendini bukadar yordun diye fırçamı yedim :mymeka: şimdi dinleniyorum.... yarın tekrar aynı yolu gidicek olmam da gözümde büyüyoooo :sinifsinif:

cnm hakikaten yormuşsun kendini yoğun geçmiş günün iyice dinlennn

cnm bende izliyorum son bölümüde doğuma denk gelecek galiba bakamıyacağım meraktan çatlarım artık (aklıma gelirse eğer)kaydirigubbakcemile3

benim kociş bence son bölümünü izleyemeyeceksin diyor kaydirigubbakcemile3 reklamlarında son 13 son 12 diyor ya bende ondan hesaplıyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlar .... kimsecikler kalmamış:)) ben izmirdeyimmm ve günler acayip yoğun geçtiği için nete giremiyorum... ev uzun süre kapalı kaldı veeeee böcek sarmış mutfağın heryerini.. hani şu bıyıklı olan miniklerden.. iğrençler.. yarin ilaçlama yapılacak bizde gidip kayınvalidede kalıcaz diğer günde temizlik gelicek sonrada mutfagı tekrar yerleştir derken sizlerden baya uzak kalıyorum..
yarın bebişimin mobilyalarını begenmeye gideceğiz inşallah hemencik begenir alırız..
bu arada pazartesi doktora gittim.. bebişim bi türlü yüzünü göstermedi. ama saglıgı yerindeydi:) doktorum tahmini doğumumuda aralığın son haftası dedi.. ocak senin için uzak bi ihtimal bebiş 28. haftayı bitiriyor nerdeyse dedi.. bakalım kızlar.. ama yinede kendimi ocak annesi gibi hissedeceğim:))))

benden haberler bu kadar.. hepinizi cok öpüyorum..bebişlere iyi bakın...

herkeze günaydın,,

nasılsınız bakalım bu sabah ben öğlen izin aldım azcık işim vardı çarşıda sonra evime gittim baktım tv çalışmıo nette kopuk kopuk karnım aç ama yemeğe halim yok vurdum kafayı yattım 4 de yattım ve kalktığımda saat 9 olmuş hertarafım sıcacık bir uyumuşuz oluşumla ohhhh bütün ağrılarım gitmiş

ben dün kahvaltı etmeden çokoprens yedim hay yemez olaydım tansiyon yada şeker ellerim titredi nefes alamadım ancak eve gittim dinlendim öğle bu gün çok iyiyim şükür kahvaltımıda ettim peynir delisi ben koca bir peynir yedim

ilk etapta bacaklarım çok ağrıyordu sonra peyniri yoğurdu arttırınca gitti bu gün az işim var hiç yorulmıycam bide güzel bir sırt masajı yapan olsa tam olcak :)

günaydınn kızlarr
yağmurlu ve soğuk bir günnn ... İşte olmak hiç çekilmiyor.....

kesinlikel sana katılıyorum şuan evde olmak vardı tv karşısında battaniye içinde ohhhhhhhh gel keyfim gel önceden elimde kahve olsun derdim şimdi çikolatalı süt keser beni hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…