- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.061
mrb arkadaşlar geçmişi
okuyamadım marım herkes iyidir.
şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar değerleriniz
kaç çıktı acaba.
mrb arkadaşlar geçmişi
okuyamadım marım herkes iyidir.
şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar değerleriniz
kaç çıktı acaba.
Selam kızlar bende bugün haftalardır ertelediğim sgkya gitme işini halledeyim dedim erteliyodum çünkü ewe baya ters kalıyo çok yol yürümem,minibüse binmem,indiğim yerden de sapa we bozuk bi yoldan tekrar yürümem gerekiyo :sinifsinif: eşim diyodu taksiye bin git ama şehrin girişinde otoban kenarında olduğundan çok tutar diye istemiyodum neyse mecburen bugün göze aldım o eziyeti we sürünerek gittim içeri bi girdim deli kalabalık sıra no aldım önümde 45 kişi war we sıra çok yawaş ilerliyo, oturmayı bırak sırtını dayiicak yer yok halimi farkedip yer weren yok... Bisüre bekledim bekledim yorulunca birinin başına gittim iyiki gitmişim meğer benim işi halledecek yetkili bugün gelmeyecekmiş bitek de o halledebilirmiş yarın tekrar gel dediler başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Geldiğim gibi eziyetli bi şekilde şehiriçine döndüm, kipaya uğradım yemek yedim,lcye baktım yeni ciciler gelmiş,çarşıya gittim ordaki işlerimi hallettim,eşimle buluşup ewe dönücektik beklerken miniçoya girdim bakındım... Eşimle buluşup ewe yürüdük ve ben pelt,ayaklarım şişti,bu arada yağmur yağıyodu biras ıslandım, eşimden de niye kendini bukadar yordun diye fırçamı yedim :mymeka: şimdi dinleniyorum.... yarın tekrar aynı yolu gidicek olmam da gözümde büyüyoooo :sinifsinif:
biz geldik yaprak dökümü izliyoruz bununla beraber doğuracam sanırım :)))
cnm bende izliyorum son bölümüde doğuma denk gelecek galiba bakamıyacağım meraktan çatlarım artık (aklıma gelirse eğer)kaydirigubbakcemile3
günaydınn kızlarr
yağmurlu ve soğuk bir günnn ... İşte olmak hiç çekilmiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?