- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.081
sanada benimki gibi herşey yasak boshayallersmileEvde olanlar için de bişey değişmiyor. Şu an raporluyum evdeyim ama dışarısı karanlık, benim de canım kahve yudumlamak istiyor ama yasak,çikolatalı süt? yasak, Şekerli süt? yasak, e barı meyve suyu içeyim. Cık cık cık o da yasak.
sanada kocaman günaydın canım yoğun bulutlu bir uşaktan opuyorumnanaktanÇokkkkk Yağmurluuu bir İstanbul'dan herkese kocamann günaydın...
geçmiş olsun canım :teselli:yaa kızlar eşim ultrasona girecek yarım saat sonra. Böbreğin taşlaşmış demişti doktor. 3 cm uzunluğunda taş varmış. Direk ameliyat dediler. Tekrarlamayacağının garantisi de yok. İnşallah böbreğine çok zarar vermemiştir. Böyle sorunlar yaşayan tanıdıklarınız var mı çevrenizde?
yaa kızlar eşim ultrasona girecek yarım saat sonra. Böbreğin taşlaşmış demişti doktor. 3 cm uzunluğunda taş varmış. Direk ameliyat dediler. Tekrarlamayacağının garantisi de yok. İnşallah böbreğine çok zarar vermemiştir. Böyle sorunlar yaşayan tanıdıklarınız var mı çevrenizde?
Günaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?
evet canım oluyor rahim kendini doğum için hazırlıyor o yüzden ara ara olması normala.sGünaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?
Günaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?
geçmiş olsun canım :teselli:
Allah acil şifalar versin canım
günaydın kızlar
kızıma bir isim bulduk ama ailemizden kimileri begendi kimiler begenmedi
isim ERVA 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.böyle bir manası var peygamberimizin halasına verilen bir ünvanmış eskiden erkek ismi olarak kullanılıyomuş ama artık yaygın olarak kız ismi sizce bu isim nasıl ?herkesten cevap bekliyorum
ben beğendim kendi adıma değişik güzel bir anlamı var adıyla sağlıkla doğsun sağlıkla yaşasın inşallah
Teşekkür ederim kızlar. İnşallah ameliyat olmadan çözülür. Kocacım çok korkuyor ameliyattan.
günaydın kızlar
kızıma bir isim bulduk ama ailemizden kimileri begendi kimiler begenmedi
isim ERVA 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.böyle bir manası var peygamberimizin halasına verilen bir ünvanmış eskiden erkek ismi olarak kullanılıyomuş ama artık yaygın olarak kız ismi sizce bu isim nasıl ?herkesten cevap bekliyorum
Biz kızımıza erva ismini de düşünmüştük.Güzel bir isim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?