2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınlaropuyorumnanaktan
mügecim yazını okudum senin adına çok üzüldüm canım ama ALLAHtan ümit kesilmez bebişine şifa versin inşallah sağlıkla doğar birde şu hemşire ve dktrlara çok sinir oldum felaket tellalı gibi konuşmuşlar insanın temelli morelini bozuyorlar:mymeka:tıb ilerledi inşallah ameliyata bile gerek kalmaz yavrun sağlıklı bi şekilde hayatını sürdürür duam seninle kuzum:teselli:
kızlar bizde dün oğluşumun beşiğini ve halısını aldık cuma günü getircekler inşallah sağlıkla kullanır bebeğim:Saruboceq:
denizcim sende güzel haberle dönersin inşallah canım:Saruboceq:

Evde olanlar için de bişey değişmiyor. Şu an raporluyum evdeyim ama dışarısı karanlık, benim de canım kahve yudumlamak istiyor ama yasak,çikolatalı süt? yasak, Şekerli süt? yasak, e barı meyve suyu içeyim. Cık cık cık o da yasak.

yaa kızlar eşim ultrasona girecek yarım saat sonra. Böbreğin taşlaşmış demişti doktor. 3 cm uzunluğunda taş varmış. Direk ameliyat dediler. Tekrarlamayacağının garantisi de yok. İnşallah böbreğine çok zarar vermemiştir. Böyle sorunlar yaşayan tanıdıklarınız var mı çevrenizde?

sanada benimki gibi herşey yasak boshayallersmile
bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal ve bir tutam tarçın koy iç cnm tarçın şekeri düzenliyor hemde lezzetli oluyor tavsiye ederimaklinialirimsmile

Çokkkkk Yağmurluuu bir İstanbul'dan herkese kocamann günaydın...
sanada kocaman günaydın canım yoğun bulutlu bir uşaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım :teselli:

Günaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?

Allah acil şifalar versin canım

Benim bebeğim poposunu dayıyo bazen ozaman oluyor.Karnımın bi tarafı boş kalıyor.Bir tarafı şişiyor.Bunun gibi birşey mi ki?

evet canım oluyor rahim kendini doğum için hazırlıyor o yüzden ara ara olması normala.s

Teşekkür ederim canım bugün deniycem. Sıcak süt içmeyi çok özledim. Kalsiyumu da alamıyorum bu yüzden. Havalar soğudu malum ayran yoğurt da gitmiyor artık.

günaydın kızlar
kızıma bir isim bulduk ama ailemizden kimileri begendi kimiler begenmedi
isim ERVA 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.böyle bir manası var peygamberimizin halasına verilen bir ünvanmış eskiden erkek ismi olarak kullanılıyomuş ama artık yaygın olarak kız ismi sizce bu isim nasıl ?herkesten cevap bekliyorum

ben beğendim kendi adıma değişik güzel bir anlamı var adıyla sağlıkla doğsun sağlıkla yaşasın inşallah

Teşekkür ederim kızlar. İnşallah ameliyat olmadan çözülür. Kocacım çok korkuyor ameliyattan.

3 cm lık tasın dusurulmesı erkeklerdede kadınlardada cok zor belkı kırarlar tası ama bulundugu yer bobregıne zarar verecek bı yerse amelıyat etmek zorunda kalabılırler daha kucuk bı tas olsa kapalı amelıyat yaparlardı bobrekten ıdrar kesesıne baglanan kanal yanı üreter 3 mm sadece 3 cm lık bır tas ordan gecmesı ınanılmas bır agrı yapar doktorlar endogru kararı verırler canım bendekı 5 mm tası ben 14 haftalıkken kapalı amelıyatla aldılar.gecmıs olsun

Biz kızımıza erva ismini de düşünmüştük.Güzel bir isim bence.

Arkadaşlar size yemek konusunda danışabilir miyim? bilmiyorumkismile Eşim dün iki tane patlıcan getirdi. Tombul küçük içini oyup dolma yap dedi.Harcı nasıl yapacağımı falanda anlattı da. Şimdi patlıcanı fırında yapmayı düşünüyorum. İkiye bölmeden öyle dolma gibi yapmamı istiyor.O patlıcan fırında pişermi öyle acaba? Yoksa doldurmadan önce haşlamam mı lazım patlıcanı?Nette araştırdım.Kimisi haşla demiş kimisi kızart. Bir tek size güvenebilirim bilmiyorumkismile Dünkü pasta da kötü oldu zaten bari bu güzel olsun :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…