- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.101
evet kulagıma çok hoş geliyo benimalkisalkisalkis
sen ne vericeksin kızının ismiin canım
BRAXTON HİCKS KASILMALARIyok canım poposunu dayamış gibi değil tüm karnım taş gibi oluyo tuhaf yani neyse yalnız değilmişim :) cumartesi dr a gidicem o zaman sorar sizede söylerim
yok canım poposunu dayamış gibi değil tüm karnım taş gibi oluyo tuhaf yani neyse yalnız değilmişim :) cumartesi dr a gidicem o zaman sorar sizede söylerim
gecmıs olsun canım..ınşallah vaktınde gelır..slm kızlar.hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.2 gündür bende çekiyorum soğuk algınlığından.bolbol meyve yiyorum ama hala atlatamadım.bildiğiniz gibi pazartesi günü kanamam olduğu için doktora gitmiştim ilaç vermişti.ama bu 2 günlük süre içinde kanamam ara ara devam ediyor.bugün dayanamadım tekrar gittim doktora muayene etti bebeğimle ilgili problem olmadığını söyledi.akıntının oluşturduğu bir kanama olabilir dedi.sürgün aldı ve labaratuara gönderdi.1 hafta sonra sonucu alacağım.pre-par diye bir hap vermişti erken doğum önleyici onu düzenli kullanmaya devam et o bu sorunlarını ortadan kaldıracak korkma dedi.ama erken doğum sözü bile beni korkutuyor inşaallah zamanında gelir bebeğim ve bizi üzmez.:Saruboceq:
çok guzel..ben çok begendım..günaydın kızlar
kızıma bir isim bulduk ama ailemizden kimileri begendi kimiler begenmedi
isim ERVA 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.böyle bir manası var peygamberimizin halasına verilen bir ünvanmış eskiden erkek ismi olarak kullanılıyomuş ama artık yaygın olarak kız ismi sizce bu isim nasıl ?herkesten cevap bekliyorum
Arkadaşlar size yemek konusunda danışabilir miyim? bilmiyorumkismile Eşim dün iki tane patlıcan getirdi. Tombul küçük içini oyup dolma yap dedi.Harcı nasıl yapacağımı falanda anlattı da. Şimdi patlıcanı fırında yapmayı düşünüyorum. İkiye bölmeden öyle dolma gibi yapmamı istiyor.O patlıcan fırında pişermi öyle acaba? Yoksa doldurmadan önce haşlamam mı lazım patlıcanı?Nette araştırdım.Kimisi haşla demiş kimisi kızart. Bir tek size güvenebilirim bilmiyorumkismile Dünkü pasta da kötü oldu zaten bari bu güzel olsun :sinifsinif:
selam kızlar .... kimsecikler kalmamış:)) ben izmirdeyimmm ve günler acayip yoğun geçtiği için nete giremiyorum... ev uzun süre kapalı kaldı veeeee böcek sarmış mutfağın heryerini.. hani şu bıyıklı olan miniklerden.. iğrençler.. yarin ilaçlama yapılacak bizde gidip kayınvalidede kalıcaz diğer günde temizlik gelicek sonrada mutfagı tekrar yerleştir derken sizlerden baya uzak kalıyorum..
yarın bebişimin mobilyalarını begenmeye gideceğiz inşallah hemencik begenir alırız..
bu arada pazartesi doktora gittim.. bebişim bi türlü yüzünü göstermedi. ama saglıgı yerindeydi:) doktorum tahmini doğumumuda aralığın son haftası dedi.. ocak senin için uzak bi ihtimal bebiş 28. haftayı bitiriyor nerdeyse dedi.. bakalım kızlar.. ama yinede kendimi ocak annesi gibi hissedeceğim:))))
benden haberler bu kadar.. hepinizi cok öpüyorum..bebişlere iyi bakın...
günaydınn kızlarr
yağmurlu ve soğuk bir günnn ... İşte olmak hiç çekilmiyor.....
herkese günaydınlaropuyorumnanaktan
mügecim yazını okudum senin adına çok üzüldüm canım ama ALLAHtan ümit kesilmez bebişine şifa versin inşallah sağlıkla doğar birde şu hemşire ve dktrlara çok sinir oldum felaket tellalı gibi konuşmuşlar insanın temelli morelini bozuyorlar:mymeka:tıb ilerledi inşallah ameliyata bile gerek kalmaz yavrun sağlıklı bi şekilde hayatını sürdürür duam seninle kuzum:teselli:
kızlar bizde dün oğluşumun beşiğini ve halısını aldık cuma günü getircekler inşallah sağlıkla kullanır bebeğim:Saruboceq:
denizcim sende güzel haberle dönersin inşallah canım:Saruboceq:
teşekkürler sirinemm :ecrin_bebek:[/QUO
buarada zaman zaman bendede oluyor canım
canım dolmayı niye fırında pişiriyosun ki ikiye bölmeden fırında zor olur gibime geldi
içini oy ocakta pişir bence..hem ocakta olunca haşlamanada gerek kalmaz..ben dolma yaparken hiç kızartmam oyarım içini tuzla ovarım yıkayıp doldururum..
günaydın kızlar
kızıma bir isim bulduk ama ailemizden kimileri begendi kimiler begenmedi
isim ERVA 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.böyle bir manası var peygamberimizin halasına verilen bir ünvanmış eskiden erkek ismi olarak kullanılıyomuş ama artık yaygın olarak kız ismi sizce bu isim nasıl ?herkesten cevap bekliyorum
Eşim hem karnıyarık gibi fırında olsun ama karnı yarılmasın istiyor
Eşim hem karnıyarık gibi fırında olsun ama karnı yarılmasın istiyor
iyiymiş:kaydirigubbakcemile3 sende once ıcını oyup doldurup hasla cok tutma ama sonra borcamda fırına at öneri
..
çok guzel..ben çok begendım..
erva ismini daha öncede duymuştum hatta kızlarına koyan arkadaşlarımda var
bence anlamıda kendiside gayet güzel
bol güneşli Antalya dan havası gibi sıcacık günaydınlar kaydirigubbakcemile3
sabah aşımızı olduk erken gitmiştik şeker yüklemesi yaparlar belki diye doktorunuz 50lik mi 100 lük mü istedi dedi biz doktorumuza hiç danışmamıştık bu konuda eşim kalsın dedi öğleden sonra doktora gideceğiz nasılsa soralım dedi kaldı öyle sonra evimize geldik kolum biraz ağrımıştı uzandık yatağımıza kociş uyudu ben kızımın sayesinde uyuyamadım hiç durmadı sonra acıktık zaten kahvaltı yaptık kociş gitti öğleden sonra tekrar gelecek doktora gideceğiz kızımı çok özledim ama en çok da şu pıtış ağrısı için gitmek istiyorum
zap zup cum o patlıcanların dolması çok lezzetli olur..
bende dolma için onlardan alırım hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?