2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum heralde gece de kalçalarım çok ağrıdı sağa sola döne döne çok zor uyudum
4 kere de tuvalete kalktım uykum çok bölündü sersem gibiyim

Ben artık alışmaya çalışıyorum hiç tuvalete sıksık gitmezdim ben.Ay bu soğukta işkence gibi oluyor.Birde altımdaki çarşaf azıcık kırışsa batıyor bana uyanıp düzeltiyorum.Yorgan kaysa uyanıyorum.Gece uykusu kalmadı hiç

ahh canımm birsürü uğraşmışsınn..
bırak gelince oyapsın yemekleri :))
Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum heralde gece de kalçalarım çok ağrıdı sağa sola döne döne çok zor uyudum
4 kere de tuvalete kalktım uykum çok bölündü sersem gibiyim

günaydın canımm
bu wc işi deli ediyo beni yaa

yağmurlu bir Ankara sabahından (daha doğrusu öğleninden) herkese günaydınnnnn nasılsınız kızlar ben azcık üşütmüşüm boğazlarım iki gündür kötü bol bol ballı süt nane limon içiyorum biir an önce geçer artık soğuklar geldi dikkat edin kendinize

günaydın canım
ya bu boğaz ağrısı bendede var ağrıda değilde sızlıyo bal yiyorum ıhlamur içiyorum
yinede bi fayda etmiyo 2 gündür aynı düzelmiyo ama kötüyede gitmiyo hakımızda hayırlısı..
Kizlar benim bu Sabah su gibe bi akintim oldu cok degil aslinda hamilelikten once de olurdu AMA simdi korktum sanki sized de Oluyo mu?

akıntı normal canım hamilelikte dahada artarmış zaten

Kizlar benim bu Sabah su gibe bi akintim oldu cok degil aslinda hamilelikten once de olurdu AMA simdi korktum sanki sized de Oluyo mu?

korkma canım mantar olmuşsundur bazen bendede oluyor ilk olduğunda telaşlanmıştım hemen doktora gittim ama mantardan dolayı oluyormuş doktorunla görüş bi fitil versin hıı birde her tuvalette 1 bardak ılık suya birkaç damla sirke kat geçirir canım...

geçmiş olsun canım buraya soğuklar gelmedi daha akşamları biraz serin oluyor o kadar bende akşam dışarı çıkarsak eğer ne olur ne olmaz diye uzun kollu giymeye başladım

canım geçmiş olsun bende halsizlik falan yaptı ama çok şükür bugün iyiyim eşim grip olmuş ne kadar uzak dursamda bulaştı herhalde eşim diyorki aman sen hasta olma ben olayım kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım buraya soğuklar gelmedi daha akşamları biraz serin oluyor o kadar bende akşam dışarı çıkarsak eğer ne olur ne olmaz diye uzun kollu giymeye başladım

sağol canım amannn dikkat ben artık dışarıda çıkamıyorum zaten normaldede çok hassas bi bünyem var şimdi ufak bi esintide kaptık eşimle beraber :)))

alışças sanırım artık çişli olmaya kaydirigubbakcemile3 gün geçtikçe daha sıklaşıyo sanki hele dışarı çıkınca inat gibi daha da sık geliyo
ama gece gelince iyice uyuz oluyorum korkağımdır ben tuvalet yatakodasının kapı karşısı ama illa ışıkları yakıcam sağıma soluma bakıncam çok ürperiyorum
ilk zaman kocişi uyandırıyodum o bekliyodu artık ona da kıyamıyorum kaç kere uykusu bölüncek işe gidiyo sonuçta kendi kendime korka korka dolanıyorum

bende senin gibiyim her yerin ışığını açarım bazen kaldırıyordum eşimi ama adama bakıyorum yazık yorulmuş kıyamıyorum bende bütün ışıkları açıyorum :))))

bende senin gibiyim her yerin ışığını açarım bazen kaldırıyordum eşimi ama adama bakıyorum yazık yorulmuş kıyamıyorum bende bütün ışıkları açıyorum :))))

en iyisi napalım başka türlü adamlara yazık ama kendi kendimize korkar alışırız zaten bebek doğunca mecbur alışças
gece sık sık emzirmek istiicek, gazlı bi bebekse uyutmama ihtimali war altını fln değiştircez uykusuz gecelere we daha az korkmaya alışmamzı lasım
bebişler şimdiden idman yaptırıyo bize kaydirigubbakcemile3
bu arada geçmiş olsun canım

evet bu çiş durumu si,nir bozucu ama napalım az kaldı bebeişlerin gelmesine onlar için değer..
gece gök gürlüyosa korkarım ben ozaman uyandırırım sadece onun haricinde kendim kalkıp gidiyorum bi ondan korkmuyorum zaten neyseki..

sağol tşk ederim sizlerle ben birşey daha paylaşmak istiyorum nasip olursa ilk bebeğim ve nası bakıcam diye çok korkuyorum çok ufak olucak canını acıtırsam yanlış bişey yaparsam diye eyvahedigeldismile

ben de aynen senin gibiyim canım
ama korkucak bişey yokmuş bu rahim kasılmasıymış kendini doğuma hazırlıyomuş
ama eğer gün içinde 10 defadan fazla olursa erken doğum habercisi olabilir birazcık dikkat et saymaya çalış doktoruna danış istersenboshayallersmile

sağol tşk ederim sizlerle ben birşey daha paylaşmak istiyorum nasip olursa ilk bebeğim ve nası bakıcam diye çok korkuyorum çok ufak olucak canını acıtırsam yanlış bişey yaparsam diye eyvahedigeldismile

canım çoğumuz aynı duygudayız zaten bir şekilde büyütcez ben kendime güveniyorum zaten annemler yakın şansıma ikiside başta hep yanımda olur

uu hele gök gürlüyosa yağmur fln warsa beni sorma tam yusuf yusuf oluyorum kaydirigubbakcemile3
binanın dış yalıtımı varmış yağmurda ewin içi baya gürültülü oluyo sert bi tabakaya sürekli su damlar ya şıpır şıpır
bunu bide yağmur sıklığında düşün ilk ewlendiğimiz sene alışana kadar çok zorlanmıştım artık daha az rahatsız ediyo

canım çoğumuz aynı duygudayız zaten bir şekilde büyütcez ben kendime güveniyorum zaten annemler yakın şansıma ikiside başta hep yanımda olur

benim annemler uzak ama kayınvalidemle aynı binadayız yiğenime ben bakmıştım ama kendi çocuğun daha başka ben baştan beri hazır hissetmiyorum zaten bebişim süpriz oldu bize şimdi gün yaklaştıkça içimi tedirginlik kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…