- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.121
Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum heralde gece de kalçalarım çok ağrıdı sağa sola döne döne çok zor uyudum
4 kere de tuvalete kalktım uykum çok bölündü sersem gibiyim
Ah birde yapabilsem belki güzel olurda delikafadulden
Eşim çok iyi yemek yapar. Birde birşey tam anlamıyla dediği gibi olmazsa beğenmez.Dün okadar saat krema yaptım pastaya içine meyve koyunca muhallebi sulanmış, dışarı akmış .İçinde birşey kalmamış. Neden kremşanti koymadın ki içine dedi :1shok: ben onun için üç saat uğraştım haberin var mı senin dedim
Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum heralde gece de kalçalarım çok ağrıdı sağa sola döne döne çok zor uyudum
Günaydın kızlar
günaydın canımyağmurlu bir Ankara sabahından (daha doğrusu öğleninden) herkese günaydınnnnn nasılsınız kızlar ben azcık üşütmüşüm boğazlarım iki gündür kötü bol bol ballı süt nane limon içiyorum biir an önce geçer artık soğuklar geldi dikkat edin kendinize
Kizlar benim bu Sabah su gibe bi akintim oldu cok degil aslinda hamilelikten once de olurdu AMA simdi korktum sanki sized de Oluyo mu?
Kizlar benim bu Sabah su gibe bi akintim oldu cok degil aslinda hamilelikten once de olurdu AMA simdi korktum sanki sized de Oluyo mu?
geçmiş olsun canım buraya soğuklar gelmedi daha akşamları biraz serin oluyor o kadar bende akşam dışarı çıkarsak eğer ne olur ne olmaz diye uzun kollu giymeye başladımyağmurlu bir Ankara sabahından (daha doğrusu öğleninden) herkese günaydınnnnn nasılsınız kızlar ben azcık üşütmüşüm boğazlarım iki gündür kötü bol bol ballı süt nane limon içiyorum biir an önce geçer artık soğuklar geldi dikkat edin kendinize
günaydın canım
ya bu boğaz ağrısı bendede var ağrıda değilde sızlıyo bal yiyorum ıhlamur içiyorum
yinede bi fayda etmiyo 2 gündür aynı düzelmiyo ama kötüyede gitmiyo hakımızda hayırlısı..
geçmiş olsun canım buraya soğuklar gelmedi daha akşamları biraz serin oluyor o kadar bende akşam dışarı çıkarsak eğer ne olur ne olmaz diye uzun kollu giymeye başladım
alışças sanırım artık çişli olmaya kaydirigubbakcemile3 gün geçtikçe daha sıklaşıyo sanki hele dışarı çıkınca inat gibi daha da sık geliyo
ama gece gelince iyice uyuz oluyorum korkağımdır ben tuvalet yatakodasının kapı karşısı ama illa ışıkları yakıcam sağıma soluma bakıncam çok ürperiyorum
ilk zaman kocişi uyandırıyodum o bekliyodu artık ona da kıyamıyorum kaç kere uykusu bölüncek işe gidiyo sonuçta kendi kendime korka korka dolanıyorum
bende senin gibiyim her yerin ışığını açarım bazen kaldırıyordum eşimi ama adama bakıyorum yazık yorulmuş kıyamıyorum bende bütün ışıkları açıyorum :))))
alışças sanırım artık çişli olmaya kaydirigubbakcemile3 gün geçtikçe daha sıklaşıyo sanki hele dışarı çıkınca inat gibi daha da sık geliyo
ama gece gelince iyice uyuz oluyorum korkağımdır ben tuvalet yatakodasının kapı karşısı ama illa ışıkları yakıcam sağıma soluma bakıncam çok ürperiyorum
ilk zaman kocişi uyandırıyodum o bekliyodu artık ona da kıyamıyorum kaç kere uykusu bölüncek işe gidiyo sonuçta kendi kendime korka korka dolanıyorum
en iyisi napalım başka türlü adamlara yazık ama kendi kendimize korkar alışırız zaten bebek doğunca mecbur alışças
gece sık sık emzirmek istiicek, gazlı bi bebekse uyutmama ihtimali war altını fln değiştircez uykusuz gecelere we daha az korkmaya alışmamzı lasım
bebişler şimdiden idman yaptırıyo bize kaydirigubbakcemile3
bu arada geçmiş olsun canım
Günaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?
sağol tşk ederim sizlerle ben birşey daha paylaşmak istiyorum nasip olursa ilk bebeğim ve nası bakıcam diye çok korkuyorum çok ufak olucak canını acıtırsam yanlış bişey yaparsam diye eyvahedigeldismile
evet bu çiş durumu si,nir bozucu ama napalım az kaldı bebeişlerin gelmesine onlar için değer..
gece gök gürlüyosa korkarım ben ozaman uyandırırım sadece onun haricinde kendim kalkıp gidiyorum bi ondan korkmuyorum zaten neyseki..
canım çoğumuz aynı duygudayız zaten bir şekilde büyütcez ben kendime güveniyorum zaten annemler yakın şansıma ikiside başta hep yanımda olur
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?