- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.141
sağol tşk ederim sizlerle ben birşey daha paylaşmak istiyorum nasip olursa ilk bebeğim ve nası bakıcam diye çok korkuyorum çok ufak olucak canını acıtırsam yanlış bişey yaparsam diye eyvahedigeldismile
tekrar selamm..
belgünümmm azzzz kaldı azzzz şunun şurasııı 1 ay ama bize hemen izin yok çalışmaya devam edersek nerden baksan 2 ay sonra zaten pekboş vaktimizde olmayacak... kızımız büyüyüpte bize yardımcı olmalarını beklersek hiç dinlenemeyeceğizz galibaaaaaakannehir
Erva ismi değişik anlamı güzel ben severim değişik isimleri İsmiyle büyüsün inşallah...
denizcim hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruz canım
zap zup ben de hiç bilmem patlıcan yemeklerini allahtan benim kociş de pek sevmez benim gibi :)))
son olarak manolya üşütmektende akıntı olabilirmiş ben de hergün bir günlük ped değiştiriyorum...
günaydınlar hepinizezemuszemus
uu hele gök gürlüyosa yağmur fln warsa beni sorma tam yusuf yusuf oluyorum kaydirigubbakcemile3
binanın dış yalıtımı varmış yağmurda ewin içi baya gürültülü oluyo sert bi tabakaya sürekli su damlar ya şıpır şıpır
bunu bide yağmur sıklığında düşün ilk ewlendiğimiz sene alışana kadar çok zorlanmıştım artık daha az rahatsız ediyo
İşin kötüsü benim eşimde hiç sevmez kırk yılda bir istedi.Öyle sevimli görünce herhalde. O da kötü olsun istemiyorum bakalım yapmaya çalışıyorum şuan :kedi:
canım ankaradaki evimde dışarısı yıkılsa içeri çok az ses gelirdi zaten orda çok gök gürültüsü olmaz ama burası öyle değil yağmur genelde gece yağar ve mutlaka şimşek ve gök gürültüsü olur..çok korkarım hala alışamadım..
şimdi dua ediyorum gündüz yağmasın gürlemesin diye :))
günaydınlar hepinizezemuszemus
sahi canım sizin dönüş zamanı belli mi ankaraya bi sene iki sene fln bi limit warmı
ankaraya daha yakın biyer olsa sana da rahatlık olurdu belki ama baya da uzak
canım seneye bu zamanlar asıl dönüş tarihimiz bu kesin olan
ama haziran gibi kaçmayı düşünüyoruz..bi yaz daha geçirmek istemiyoruz burda çok sıcak olduğu için..
ama şöyle bi durum daha var buna ek 1 proje daha geliyo arkasından onun içinde Antepe taşınmamız gerekecek 2,5 saat sürüyo burdan..daha şimdiden teklifi geldi eşim reddetti ama bakalım ne olacak sonucu..
kendi evime gitmek istiyorum artıkk özledim ya herşeyimii
Günaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?
günaydın kızlar
kızıma bir isim bulduk ama ailemizden kimileri begendi kimiler begenmedi
isim ERVA 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.böyle bir manası var peygamberimizin halasına verilen bir ünvanmış eskiden erkek ismi olarak kullanılıyomuş ama artık yaygın olarak kız ismi sizce bu isim nasıl ?herkesten cevap bekliyorum
bol güneşli Antalya dan havası gibi sıcacık günaydınlar kaydirigubbakcemile3
sabah aşımızı olduk erken gitmiştik şeker yüklemesi yaparlar belki diye doktorunuz 50lik mi 100 lük mü istedi dedi biz doktorumuza hiç danışmamıştık bu konuda eşim kalsın dedi öğleden sonra doktora gideceğiz nasılsa soralım dedi kaldı öyle sonra evimize geldik kolum biraz ağrımıştı uzandık yatağımıza kociş uyudu ben kızımın sayesinde uyuyamadım hiç durmadı sonra acıktık zaten kahvaltı yaptık kociş gitti öğleden sonra tekrar gelecek doktora gideceğiz kızımı çok özledim ama en çok da şu pıtış ağrısı için gitmek istiyorum
Ah birde yapabilsem belki güzel olurda delikafadulden
Eşim çok iyi yemek yapar. Birde birşey tam anlamıyla dediği gibi olmazsa beğenmez.Dün okadar saat krema yaptım pastaya içine meyve koyunca muhallebi sulanmış, dışarı akmış .İçinde birşey kalmamış. Neden kremşanti koymadın ki içine dedi :1shok: ben onun için üç saat uğraştım haberin var mı senin dedim
Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum heralde gece de kalçalarım çok ağrıdı sağa sola döne döne çok zor uyudum
4 kere de tuvalete kalktım uykum çok bölündü sersem gibiyim
yağmurlu bir Ankara sabahından (daha doğrusu öğleninden) herkese günaydınnnnn nasılsınız kızlar ben azcık üşütmüşüm boğazlarım iki gündür kötü bol bol ballı süt nane limon içiyorum biir an önce geçer artık soğuklar geldi dikkat edin kendinize
Kizlar benim bu Sabah su gibe bi akintim oldu cok degil aslinda hamilelikten once de olurdu AMA simdi korktum sanki sized de Oluyo mu?
tekrar selamm..
belgünümmm azzzz kaldı azzzz şunun şurasııı 1 ay ama bize hemen izin yok çalışmaya devam edersek nerden baksan 2 ay sonra zaten pekboş vaktimizde olmayacak... kızımız büyüyüpte bize yardımcı olmalarını beklersek hiç dinlenemeyeceğizz galibaaaaaakannehir
Erva ismi değişik anlamı güzel ben severim değişik isimleri İsmiyle büyüsün inşallah...
denizcim hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruz canım
zap zup ben de hiç bilmem patlıcan yemeklerini allahtan benim kociş de pek sevmez benim gibi :)))
son olarak manolya üşütmektende akıntı olabilirmiş ben de hergün bir günlük ped değiştiriyorum...
bu arada herkese günaydın yok yok tünaydınkaydirigubbakcemile3
ayy beeişler geldi hepimiz çişli olduk
çitoos bşik almışın hayırlı olsun kuzum
zap zup ver kocana yapsın yemeği beğenmiyosa:mymeka:
erva ismini ben de çok beğeniyorum ve biz de düşünmüştük ama söylerken 'a'yı uzatcaz mı kısa mı söylicez onu bilemedik:uhm:
ayy ben de bebişe bakmaktan çok korkuyorum bi de yaşım itibariyle galiiba bi kısmınızdan daha tecrübesizim ama yengemin iki çocuğu nerdeyse elimde büyüdü bu biras cesater veriyo
hem zaten 40ı çıkana kadar annemin yanında olcam ondan bi güzel öğrenirimboshayallersmile
günaydın kuşuummopuyorumnanaktanbende de olyuor cnm hele başlarda hep sertti şimdi ara ara sertleşiyor normalmiş cnm bunlar merak etme..
bence çok hoş bir isim biraz zor ama anlamı ve sölerken falan çok hoş geldi bana rabbim sağlıklı günlerde ismini kullanmayı nasip etsin ismi gibi güzel bir bahtı olsun inş..
ahhhh güneşşşşş uzun süreee göremeyeceğiz galibaaaaaaaa denizcimmm... cnm doktorun 50 mg ister galiba ilk etapta neyse zaten gdiecekmişsiniz kızını görmene saatler kaldııı oleyyy hihoyyyt
ayyy dün keşke söleseydin sana pasta konusunda yardımcı olurduk suluda olmazdı cnm yaa patlıcana gelince fırında hiç denemedim ama önden ocakta az pişir sonra fırına sür bence ozmaan güzel olur
günaydın cnm ayyy benim herzmaanki halimm hep wcdeyim:)))))
dikkat et cnm hemen hemen hepimiz aynı modlardayız boğazlar fenaaaaa geçmiş olsun
akıntı normal cnm ya mantar olmuştur yada üşütmüşsündür önemli olan çok sık olmaması bugünden sonra biraz takibe al benim çok uzayınca fitil verdi doktorum kullandım birini ikincisinide yarın akşam kullancam bakalım geçerse sorun yok geçmezse yine gidicez
evet bir ayımız kaldı kuzum benim normalde iznim bayramdan hemen sonra ama bende diyorum ki on günlük bayram tatili beni bir ay daha atar aralık sonuna kadar çalışabilirmiyim diye sorcam doktoruma bayramdan önce bakalım ne dicek.. sonrada ohhh evdeyim derken zaten sayılı zaman kalcak tadını çıkaramıcaz galiba
lolisss bebishhh günaydın kızlar sizede..
güzel haberlerle dön inşallah canım bebişe bizden slm sölezemuszemusben biraz kaçayım banyo yapacağım birazda evi toplayayım hazır evdeyken sonra tekrar gelirim 3:30 da randevumuz kociş 3 de gelecekmiş hastane hemen evin alt sokağında zaten hepinizi öptük
hoşbulduk canıımmm nasılsıınloliss h.g kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?