2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tşk ederim sizlerle ben birşey daha paylaşmak istiyorum nasip olursa ilk bebeğim ve nası bakıcam diye çok korkuyorum çok ufak olucak canını acıtırsam yanlış bişey yaparsam diye eyvahedigeldismile

ilk bebek olduğundan normaldir ama bende yok ööle bi korku ilk zaman annemler halleder bende onlardan görüp öğrenirim sonuçta
bide arkadaşım da yeni doğum yaptı o da korkuyodu ben yapamam edemem diye ama doğurunca annesine kaynanasına elletmek istemez herşeyi kendi yapar oldu
o psikoloji farklı sanırım kollarında görünce birazda alışınca sana da cesaret gelir merak etme

tekrar selamm..
belgünümmm azzzz kaldı azzzz şunun şurasııı 1 ay ama bize hemen izin yok çalışmaya devam edersek nerden baksan 2 ay sonra zaten pekboş vaktimizde olmayacak... kızımız büyüyüpte bize yardımcı olmalarını beklersek hiç dinlenemeyeceğizz galibaaaaaakannehir
Erva ismi değişik anlamı güzel ben severim değişik isimleri İsmiyle büyüsün inşallah...
denizcim hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruz canım
zap zup ben de hiç bilmem patlıcan yemeklerini allahtan benim kociş de pek sevmez benim gibi :)))
son olarak manolya üşütmektende akıntı olabilirmiş ben de hergün bir günlük ped değiştiriyorum...

İşin kötüsü benim eşimde hiç sevmez kırk yılda bir istedi.Öyle sevimli görünce herhalde. O da kötü olsun istemiyorum bakalım yapmaya çalışıyorum şuan :kedi:

ben biraz kaçayım banyo yapacağım birazda evi toplayayım hazır evdeyken sonra tekrar gelirim 3:30 da randevumuz kociş 3 de gelecekmiş hastane hemen evin alt sokağında zaten hepinizi öptük

canım ankaradaki evimde dışarısı yıkılsa içeri çok az ses gelirdi zaten orda çok gök gürültüsü olmaz ama burası öyle değil yağmur genelde gece yağar ve mutlaka şimşek ve gök gürültüsü olur..çok korkarım hala alışamadım..
şimdi dua ediyorum gündüz yağmasın gürlemesin diye :))

sahi canım sizin dönüş zamanı belli mi ankaraya bi sene iki sene fln bi limit warmı
ankaraya daha yakın biyer olsa sana da rahatlık olurdu belki ama baya da uzak

bu arada herkese günaydın yok yok tünaydınkaydirigubbakcemile3
ayy beeişler geldi hepimiz çişli olduk
çitoos bşik almışın hayırlı olsun kuzum
zap zup ver kocana yapsın yemeği beğenmiyosa:mymeka:
erva ismini ben de çok beğeniyorum ve biz de düşünmüştük ama söylerken 'a'yı uzatcaz mı kısa mı söylicez onu bilemedik:uhm:
ayy ben de bebişe bakmaktan çok korkuyorum bi de yaşım itibariyle galiiba bi kısmınızdan daha tecrübesizim ama yengemin iki çocuğu nerdeyse elimde büyüdü bu biras cesater veriyo
hem zaten 40ı çıkana kadar annemin yanında olcam ondan bi güzel öğrenirimboshayallersmile

Son düzenleme:
sahi canım sizin dönüş zamanı belli mi ankaraya bi sene iki sene fln bi limit warmı
ankaraya daha yakın biyer olsa sana da rahatlık olurdu belki ama baya da uzak

canım seneye bu zamanlar asıl dönüş tarihimiz bu kesin olan
ama haziran gibi kaçmayı düşünüyoruz..bi yaz daha geçirmek istemiyoruz burda çok sıcak olduğu için..

ama şöyle bi durum daha var buna ek 1 proje daha geliyo arkasından onun içinde Antepe taşınmamız gerekecek 2,5 saat sürüyo burdan..daha şimdiden teklifi geldi eşim reddetti ama bakalım ne olacak sonucu..

kendi evime gitmek istiyorum artıkk özledim ya herşeyimii

kızlarr
bebeğe bakma korkusuna kapılmayın,sadece ilk 20-30günü birinden yardım alabilirseniz iyi olur ama dert etmeyin,ben oğlumda kırkım çıkınca eve gitme planları yapıodum,ama 30.gün dayanamadık,gittik evimize..sonrada eşimle beraber büyttük çok şükür..
annelik içgüdüsü herşeyi öğretio zaten insana..allah'ım o günleri göstersinde hak verirsiniz bana..ben ki hayatımda hiç kırklı olcak kadar küçük bebek görmemiştim düşünün işte:))

geçmişi biraz dün biraz bugün okudum ama bulamadım,kıslar mügecana ne oldu??çok merakettim,inşllah kötü bişiy yoktur,bri bana da söleyebilirmi acaba??
ben şimdi çıkıorum,hepiniz ii bakın kendilerinize:))
gelirim tekrar işlerimi bitirince..
hepinizi mis yavrularınızla birlikte kocamannnnn öptük kızımla :)))

özlemezmi insan çok haklısın inşallah sizin için hayırlısı nasılsa öyle olsun bi kışınız kalmış geçirecek

bende de olyuor cnm hele başlarda hep sertti şimdi ara ara sertleşiyor normalmiş cnm bunlar merak etme..

bence çok hoş bir isim biraz zor ama anlamı ve sölerken falan çok hoş geldi bana rabbim sağlıklı günlerde ismini kullanmayı nasip etsin ismi gibi güzel bir bahtı olsun inş..

ahhhh güneşşşşş uzun süreee göremeyeceğiz galibaaaaaaaa denizcimmm... cnm doktorun 50 mg ister galiba ilk etapta neyse zaten gdiecekmişsiniz kızını görmene saatler kaldııı oleyyy hihoyyyt

ayyy dün keşke söleseydin sana pasta konusunda yardımcı olurduk suluda olmazdı cnm yaa patlıcana gelince fırında hiç denemedim ama önden ocakta az pişir sonra fırına sür bence ozmaan güzel olur

Günaydın kızlar
Dün çok yorulmuşum heralde gece de kalçalarım çok ağrıdı sağa sola döne döne çok zor uyudum
4 kere de tuvalete kalktım uykum çok bölündü sersem gibiyim

günaydın cnm ayyy benim herzmaanki halimm hep wcdeyim:)))))

dikkat et cnm hemen hemen hepimiz aynı modlardayız boğazlar fenaaaaa geçmiş olsun

Kizlar benim bu Sabah su gibe bi akintim oldu cok degil aslinda hamilelikten once de olurdu AMA simdi korktum sanki sized de Oluyo mu?

akıntı normal cnm ya mantar olmuştur yada üşütmüşsündür önemli olan çok sık olmaması bugünden sonra biraz takibe al benim çok uzayınca fitil verdi doktorum kullandım birini ikincisinide yarın akşam kullancam bakalım geçerse sorun yok geçmezse yine gidicez

evet bir ayımız kaldı kuzum benim normalde iznim bayramdan hemen sonra ama bende diyorum ki on günlük bayram tatili beni bir ay daha atar aralık sonuna kadar çalışabilirmiyim diye sorcam doktoruma bayramdan önce bakalım ne dicek.. sonrada ohhh evdeyim derken zaten sayılı zaman kalcak tadını çıkaramıcaz galiba

lolisss bebishhh günaydın kızlar sizede..

Bayağ kitap okudum.Şuan kayınvaldemle annemden daha çok bilimsel gerçeğe sahibim.Ayrıca küçük kardeşim şimdi 8 yaşında ama bebekliğini hala hatırlıyorum.Hamileliğimin ilk üç ayı çok korkuyordum.Nasıl bakarım diye ama artık korkmuyorum.Çünkü onu hissediyorum.Aramızda bir bağ var.Ben bebeğimin gözlerinden herşeyini anlıycam gibi hissediyorum.Bir de ilk banyosunu annemlere falan yaptırtmak istemiyorum ama onlar tutar ben yıkarım herhalde.Ya çok sabırsızlanıyorum kimseye elletmek istemiyorum bebeğimi.

günaydın kuşuummopuyorumnanaktan
ben biraz kaçayım banyo yapacağım birazda evi toplayayım hazır evdeyken sonra tekrar gelirim 3:30 da randevumuz kociş 3 de gelecekmiş hastane hemen evin alt sokağında zaten hepinizi öptük
güzel haberlerle dön inşallah canım bebişe bizden slm sölezemuszemus
loliss h.g kuzumm
hoşbulduk canıımmm nasılsıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…