2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim kizlar AMA mantar olsa anlardim cunku hamileligimin basinda olmustum cok beter bi sey o bu sanki su gibi ...Bu gunden sonra biraz takibe alicam zaten sali randevum var bi sorucam bakalim....

Tesekkur ederim kizlar AMA mantar olsa anlardim cunku hamileligimin basinda olmustum cok beter bi sey o bu sanki su gibi ...Bu gunden sonra biraz takibe alicam zaten sali randevum var bi sorucam bakalim....

Bu ara benimde akıntım çok arttı şakır şakır.Kum döktüm , idrar yolu enfeksiyonuda oldum.Onlardan olsam anlarım.Bu sorunsuz birşey internette bayağ araştırdık.Fizyolojik akıntı diyor.Normalmiş.

orası öyle tabi canım ben de teoride bi çok anayı cebimden çıkarırım emmeee pratiğe gelince ööle kalcam gibi geliyoboshayallersmile

selam kızlar

sanırım bnde şifayı kaptım acayip başım ağrıyo,burnum yanıyı ve boğazlarım ağrıo yutkunurken.

Kızlar benim patlıcanı eşim beğendi ama içini çok etli bırakmışımhem ocakta hem fırında pişirdim böyle hafif sert ve çiğ gibiydi ama değişik bir lezzetti bizim için Birde size sormadan direk fırına vereymişim kayış gibi olurmuş. delikafadulden

ay bende eşim yaptığım yemekleri beğendiği zaman çok mutlu oluyorum gerçi ben yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum internetten falan bakıyorum annemlere soruyorum

ay bende eşim yaptığım yemekleri beğendiği zaman çok mutlu oluyorum gerçi ben yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum internetten falan bakıyorum annemlere soruyorum

Bende aynıyım :kedi: Önceden benim annemlerin yanına yakındı evimiz onlarla yiyip içiyorduk.Kayınvaldemlere yakın taşınınca bi ay hep onlarla yiyip içtik sonra tatsızlık oldu.Kendim tek başıma yemek yapmaya alışırken tam 4 tencere (bi de 2 su bardağıyla yapıyorum.) pilavı çöpe attım.Eşim kendi yapıp gösteriyor. Gene olmuyor , gene olmuyor en sonunda tuttu pilavım.delikafadulden Sağolsun bütün yemekleri eşimin tarif ettiği gibi yapa yapa alıştım.Akşamdan menümüzü birlikte belirliyorduk.Çünkü eşim annesinin yaptığı çoğu şeyi bile beğenmiyor .Sen onların yaptığı gibi yapma diyor.Bir sene de bayağ geliştirdim kendimi.İftara misafir bile ağırladım ama hep aynı yemekleri yapıyorum

ee yapa yapa tutturmayı öğrenicez artık bende ilk zamanlar yemek kitaplarından yapıyodum bi domates çorbası yaptım ki felaketti acayip bi renk oldu meğer yemek kitabında hata warmış bir tatlı kaşığı yerine 1litre süt yazmışlar :roflol::roflol: bende ne biliim koydum süt çorbası oldu dökmüştük
bu olaydan sonra akıllandım kayınvaldemden, annemden,teyzemden ayrı ayrı hangi yemeği nasıl yaptıklarını sorup bi deftere yazdım deneyerek kendim nasıl yapacağıma karar werdim öylelikle öğrendim çoğu yemeği eşim yemeklerimi artık çok beğeniyo çoğu şeyi annesinden güzel yapıyomuşum çok hoşuma gidiyo tabiii bayanssulusmile
zaten ben bekarken de pasta börek çörek işlerini ii bilirdim o konuda hiç sıkıntım olmadı bi yemekler zorladı onu da çözdük sempatiksalakcinni

bende ilk defaaa ciciiiişşşş topiğindeeeee resim paylaştım kızlarrrrr hihoyyyt eve 20 sinde gelecek bekleyemedim internetten buldum ekledim :teytey:

Ay canlarım ya hayat ağacı diye bir program varya onu izliyordum.Kadın hamileyken bebeğinin hasta olduğunu bile bile aldırmamış.Şimdi işte ameliyat geçiriyormuş falan bebek.Kadına demediklerini bırakmadı seyirciler.Sen kendi annelik egonu düşünmüşsün.Çocuğunu hiç düşünmüyorrsun.O çocuk acı çektikçe sen nasıl dayanıyorsun.Ben buna annelik demem bu vicdansızlık falan diye konuşuyorlar.Kadın zaten perişan olmuş.Psikolojim bozuldu ya.İzlediğime pişman oldum.Kızıma üçlü tarama falan da yaptıramadım.Sağlığından endişe ettim bir an.
Hamileyken izlememek lazım böle şeyler hemen etkileniyor insan.Nasıl denk geldim bende bilmiyorum yani

Son düzenleme:

seyretme canım böyle şeyleri bende çok etkilenirim şimdi evlilik programlarını seyredip duruyorum tv de de başka bişey yok zaten

biz geldik

*Eylülümm gayet iyi ağzını açıp kapıyordu sürekli elleriylede kordonu tutmaya çalışıyordu doktor teyzesi baya obur bir kız olacak bu dedi cokacimcoook ve de çok hareketli

*1173 gr olmuş bizde kiloya ulaşmış durumdayız

*Suyu biraz fazla ama çok değil dedi şeker yüklemesi sonucuna göre tekrar değerlendirecek

*Bir sonra ki randevumuz 2 hafta sonra suyuna tekrar bakacak

*Pıtış ağrım için magnezyumu düzenli kullanmamı söyledi ek olarak da kalsiyum yazdı anormal bir durum yokmuş idrar testi yaptırmıştım oda temiz çıktı yanma falanda olmuyor yatmadan önce nefes egzersizleri yapmamı önerdi

Geçmiş olsun çok soğudu havalar birden .Ihlamur ,nane limon gibi bitkisel takviyeler yap kendine bari. :Saruboceq: allah acil şifalar versin

canım geçmiş olsun hemen limon ıhlamur nane limona sarıl sakın düşme çok zor havalar bir anda soğudu

saolun kızlarolumunekankayizsmile valla anneme geldim bnde ordayım bırakmıyo eve gtmemi burda olunca rahat oluo yemekti bulaşıktı derdim olmuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…