- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.161
Tesekkur ederim kizlar AMA mantar olsa anlardim cunku hamileligimin basinda olmustum cok beter bi sey o bu sanki su gibi ...Bu gunden sonra biraz takibe alicam zaten sali randevum var bi sorucam bakalim....
biz yemeğe gidiyoruzzzzzzzzz cokacimcoook
özlemezmi insan çok haklısın inşallah sizin için hayırlısı nasılsa öyle olsun bi kışınız kalmış geçirecek
Bayağ kitap okudum.Şuan kayınvaldemle annemden daha çok bilimsel gerçeğe sahibim.Ayrıca küçük kardeşim şimdi 8 yaşında ama bebekliğini hala hatırlıyorum.Hamileliğimin ilk üç ayı çok korkuyordum.Nasıl bakarım diye ama artık korkmuyorum.Çünkü onu hissediyorum.Aramızda bir bağ var.Ben bebeğimin gözlerinden herşeyini anlıycam gibi hissediyorum.Bir de ilk banyosunu annemlere falan yaptırtmak istemiyorum ama onlar tutar ben yıkarım herhalde.Ya çok sabırsızlanıyorum kimseye elletmek istemiyorum bebeğimi.
selam kızlar
sanırım bnde şifayı kaptım acayip başım ağrıyo,burnum yanıyı ve boğazlarım ağrıo yutkunurken.
selam kızlar
sanırım bnde şifayı kaptım acayip başım ağrıyo,burnum yanıyı ve boğazlarım ağrıo yutkunurken.
Kızlar benim patlıcanı eşim beğendi ama içini çok etli bırakmışımhem ocakta hem fırında pişirdim böyle hafif sert ve çiğ gibiydi ama değişik bir lezzetti bizim içinBirde size sormadan direk fırına vereymişim kayış gibi olurmuş. delikafadulden
ay bende eşim yaptığım yemekleri beğendiği zaman çok mutlu oluyorum gerçi ben yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum internetten falan bakıyorum annemlere soruyorum
Bende aynıyım :kedi: Önceden benim annemlerin yanına yakındı evimiz onlarla yiyip içiyorduk.Kayınvaldemlere yakın taşınınca bi ay hep onlarla yiyip içtik sonra tatsızlık oldu.Kendim tek başıma yemek yapmaya alışırken tam 4 tencere (bi de 2 su bardağıyla yapıyorum.) pilavı çöpe attım.Eşim kendi yapıp gösteriyor. Gene olmuyor , gene olmuyor en sonunda tuttu pilavım.delikafadulden Sağolsun bütün yemekleri eşimin tarif ettiği gibi yapa yapa alıştım.Akşamdan menümüzü birlikte belirliyorduk.Çünkü eşim annesinin yaptığı çoğu şeyi bile beğenmiyor .Sen onların yaptığı gibi yapma diyor.Bir sene de bayağ geliştirdim kendimi.İftara misafir bile ağırladım ama hep aynı yemekleri yapıyorum
Ay canlarım ya hayat ağacı diye bir program varya onu izliyordum.Kadın hamileyken bebeğinin hasta olduğunu bile bile aldırmamış.Şimdi işte ameliyat geçiriyormuş falan bebek.Kadına demediklerini bırakmadı seyirciler.Sen kendi annelik egonu düşünmüşsün.Çocuğunu hiç düşünmüyorrsun.O çocuk acı çektikçe sen nasıl dayanıyorsun.Ben buna annelik demem bu vicdansızlık falan diye konuşuyorlar.Kadın zaten perişan olmuş.Psikolojim bozuldu ya.İzlediğime pişman oldum.Kızıma üçlü tarama falan da yaptıramadım.Sağlığından endişe ettim bir an.
Hamileyken izlememek lazım böle şeyler hemen etkileniyor insan.Nasıl denk geldim bende bilmiyorum yani
herkez nereye gitti ???:uhm:
herkez nereye gitti ???:uhm:
Geçmiş olsun çok soğudu havalar birden .Ihlamur ,nane limon gibi bitkisel takviyeler yap kendine bari. :Saruboceq: allah acil şifalar versin
canım geçmiş olsun hemen limon ıhlamur nane limona sarıl sakın düşme çok zor havalar bir anda soğudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?