2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ne güzell maaşallah bebişine de sana da.

Canım maşallah bebişine. Senin göbeğinden belliydi bebeğinin tombik olduğu.

Ben de bugün her zaman ara kontrol amacıyla gittiğim ultrason uzmanına gittim. Üniversitede plasenta previa teşhisi konmuştu ama bu doktor plasenta rahim ağzına yakın ama plasenta previa denecek kadar değil dedi. Suyu çok iyiymiş bebişimin. 1143 gr ve 40,6 cm boyunda. Boyumuz haftamızdan yaklaşık 1 ay önde gidiyormuş. Zaten ultrasonda da devamlı rahimağzımı tekmeleyip duruyordu. Böyle tekmelerken bacakları çıkıverirse hiç şaşmam.
Ayrıca şekerim 50 mg yüksek 100 mg normal çıkmıştı. O da gizli şekermiş yani dikkat edecekmişim yine de.

hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsunnnn.dikkat edin kendinize...
denizcimmaşallh kızına ne büyümüşşş...gözün aydınnhihoyyyt

canım biraz geç olacak ama ben şu hazır kahveler var ya fındıklısından yapıyorum ben bir su bardağı kahveyi kullanıyorum çok ıslatmıyorum çok ıslak oluyor
bir de nmeyveli kekte kullanıyorum kahveyi diğer sade kahveler ağır gelir canım

canım hazır çorba tüketmeni tavsiye etmem köfteyi de yaparken köfte harcı kullanma içini sen kendin hazırla hem öyle daha lezzetli oluyor bunlar hep bebeklerimizi zarar veriyor çünkü canım

ay canım allahtan bişey olmadı
hay allahım aksilik işte

ben de de oluyo ama bebek dönüyo gibi geliyo bana o zamanlar
ben de çok korkuyom ya
canım izleme böyle şeyleri canım bebeği aldırsaymış kadın bu sefer de vicdansız yaşamaya hakkı var falan diceklerdi sinir oluyorum bu programlara ben

denizcim maşallah bebeğine

kızlar benimde boğazım başladı ağrımaya.....çok kırgın vücudummm....nane çayı içtim ama..inşallh hasta olmamm

canım yaa.
dıkkat et kendıne..havalar sogudu ıyce.
mandalına ye..c vıtamını al..
kendıne bak canım..

denızcım maşallah bebişine..
hogate cıgım senın bebişinede masallah..boylu poslu olacak..

kızlar benimde boğazım başladı ağrımaya.....çok kırgın vücudummm....nane çayı içtim ama..inşallh hasta olmamm

geçmiş olsun canım bende bir sefer hasta olunca doktorum naneden uzak dur dedi bana bunu diyen doçentti ıhlamur ve limon iç dedi sen bilirisn tabi yine

canım neden naneden uzak dur dıyor..
hamılelıktemı uzak durmalıymıs..

hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsunnnn.dikkat edin kendinize...
denizcimmaşallh kızına ne büyümüşşş...gözün aydınnhihoyyyt

denızcım maşallah bebişine..
hogate cıgım senın bebişinede masallah..boylu poslu olacak..

teşekkür ederim canlarım benim olumunekankayizsmile
burda da yağmur başladı alkisalkisalkis

denizcim gözün aydın maşallah kızın büyümüş ..
bütün hasta annişlere geçmiş olsun diyorum , dikkat edin bebeişlere ve kendinize bol c vitamini alın.. ayrıca ben nane değil maydonozu zararlı diye duymuştum ,, çay içemediğim için hamilelğimin ilk aylarından beri sık sık nane limon içerim rahatlatır iide gelir..

ben hem nane hem maydanoz zararlı diye duymuştum :))
hepimiz ayrı bişey duymuşuz
bence kararında alındıktan sonra bişicik olmaz ben nane de maydanozda tükettim hamileliğim boyunca şimdiye dek bi zararını görmedim umarım görmem bundan sonrada

Günaydın herkese hayırlı cumalar.Dün gece bütün kemiklerim ağrıdı.Kalkıp ağrı kesici içtim.Daha sonra anca uyumuşum .Ayrıca midem de geceden bu yana deli gibi yanıyor zehir gibi içim size sağlıklı günler diliyorum.mirmirmirmir

günaydın güzel anneler bugun doktora gıdıces gecen hafta canım sıkılmıstı bılıyorsunuz bugun aklıma takılanları sorucam ama gece hıc uyuyamadım sureklı kabuslar gordum cok stres yaptım sanırım umarım içimi rahatlatacak şeyler duyabilirim:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…