- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.181
biz geldik
*Eylülümm gayet iyiağzını açıp kapıyordu sürekli elleriylede kordonu tutmaya çalışıyordu doktor teyzesi baya obur bir kız olacak bu dedi cokacimcoook ve de çok hareketli
*1173 gr olmuşbizde kiloya ulaşmış durumdayız
*Suyu biraz fazla ama çok değil dedi şeker yüklemesi sonucuna göre tekrar değerlendirecek
*Bir sonra ki randevumuz 2 hafta sonra suyuna tekrar bakacak
*Pıtış ağrım için magnezyumu düzenli kullanmamı söyledi ek olarak da kalsiyum yazdı anormal bir durum yokmuş idrar testi yaptırmıştım oda temiz çıktı yanma falanda olmuyor yatmadan önce nefes egzersizleri yapmamı önerdi
slm kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diyorum
deniz gözün aydın güzel haberler almışsın
Oh ne güzell maaşallah bebişine de sana da.
biz geldik
*Eylülümm gayet iyiağzını açıp kapıyordu sürekli elleriylede kordonu tutmaya çalışıyordu doktor teyzesi baya obur bir kız olacak bu dedi cokacimcoook ve de çok hareketli
*Suyu biraz fazla ama çok değil dedi şeker yüklemesi sonucuna göre tekrar değerlendirecek
*Pıtış ağrım için magnezyumu düzenli kullanmamı söyledi ek olarak da kalsiyum yazdı anormal bir durum yokmuş idrar testi yaptırmıştım oda temiz çıktı yanma falanda olmuyor yatmadan önce nefes egzersizleri yapmamı önerdi
canım biraz geç olacak ama ben şu hazır kahveler var ya fındıklısından yapıyorum ben bir su bardağı kahveyi kullanıyorum çok ıslatmıyorum çok ıslak oluyorKızlar birşey danışmak istiyorum size.Canınızı çektirmem inşallah ama hazır kekten pasta yapıcam meyveli.Sizce keki kahveli sütle ıslatayım mı ıslatmayayım mı ?Beyaz krema falan yapıcam kahve kötü mü olur ki bilmiyorumkismile
canım hazır çorba tüketmeni tavsiye etmem köfteyi de yaparken köfte harcı kullanma içini sen kendin hazırla hem öyle daha lezzetli oluyor bunlar hep bebeklerimizi zarar veriyor çünkü canımPratik deyince aklıma hazır çorba makarna geliyor direk.Bizde taze fasulye pilav vardı bugün. Patates kızartması falan geliyor pratik ama o da uğraştıyor.Şuan aklıma gelen yemekleri sayıyorum.Patates yemeği,hazır köfte patates kızartması,şehriye pilavı arpa şehiriye çorbası.
ay canım allahtan bişey olmadıselam kızlarrr
başaktan başka kimseler yok,o da geçmişi okuo sanırım:))
bugün benmde misafirim vardı,bol bol oturup sohbet ettik falan,saat 7de eşi geldi,gittiler..
bnde çookk yoruldum,aslında uyumak istiorum biraz ama ya nete giresim gelio yada bir an önce kızımın yeleğini bitirmek:)
bugün bnde pazara çıktım arkadaşımla..kadının biri bi yer tarif ediodu yanındakine sanırımm,beni görmeden karnıma bi vurdu elinin tersiyleeee
ayy bian şoka girdim,nasıl korktum bebeğime bişiycik olacak die
kadın karnımı görmüo ahh yavrum acıdımı,özürdilerim falan dio,resmen şoka girdim,konuşamıorummmmmmmmm
kendime gelince yok teyze hamileyim ondan panik oldum korktum dedim
aa yok yhaa acıdımı canım,bişiy oldumu falan dedii
çekildim gittim,nasıl korktum anlatamammmm
aman dikkat edin sizlerde
normalde pazara gidene kada bol bol okurum yolda,arkadaşım olunca okuyamadım bugün kanımca ondan böle oldu,çok şükür hafif atlattık,teyzemde osmanlı hatunu maşşallah eli pek ağırmış:))))
ben de de oluyo ama bebek dönüyo gibi geliyo bana o zamanlarGünaydın herkese, ben bişey sormak istiyorum bazen karnımda birden sertlik oluşuyo ama taş gibi bi ağrı felanda yok ama sertleştiğini hissediyorum bakıyorum taş gibi olmuş 1 dk sürmüyo geçiyo böyle bişey yaşayan varmı içinizde?
ben de çok korkuyom yaalışças sanırım artık çişli olmaya kaydirigubbakcemile3 gün geçtikçe daha sıklaşıyo sanki hele dışarı çıkınca inat gibi daha da sık geliyo
ama gece gelince iyice uyuz oluyorum korkağımdır ben tuvalet yatakodasının kapı karşısı ama illa ışıkları yakıcam sağıma soluma bakıncam çok ürperiyorum
ilk zaman kocişi uyandırıyodum o bekliyodu artık ona da kıyamıyorum kaç kere uykusu bölüncek işe gidiyo sonuçta kendi kendime korka korka dolanıyorum
canım izleme böyle şeyleri canım bebeği aldırsaymış kadın bu sefer de vicdansız yaşamaya hakkı var falan diceklerdi sinir oluyorum bu programlara benAy canlarım ya hayat ağacı diye bir program varya onu izliyordum.Kadın hamileyken bebeğinin hasta olduğunu bile bile aldırmamış.Şimdi işte ameliyat geçiriyormuş falan bebek.Kadına demediklerini bırakmadı seyirciler.Sen kendi annelik egonu düşünmüşsün.Çocuğunu hiç düşünmüyorrsun.O çocuk acı çektikçe sen nasıl dayanıyorsun.Ben buna annelik demem bu vicdansızlık falan diye konuşuyorlar.Kadın zaten perişan olmuş.Psikolojim bozuldu ya.İzlediğime pişman oldum.Kızıma üçlü tarama falan da yaptıramadım.Sağlığından endişe ettim bir an.
Hamileyken izlememek lazım böle şeyler hemen etkileniyor insan.Nasıl denk geldim bende bilmiyorum yani
biz geldik
kızlar benimde boğazım başladı ağrımaya.....çok kırgın vücudummm....nane çayı içtim ama..inşallh hasta olmamm
kızlar benimde boğazım başladı ağrımaya.....çok kırgın vücudummm....nane çayı içtim ama..inşallh hasta olmamm
geçmiş olsun canım bende bir sefer hasta olunca doktorum naneden uzak dur dedi bana bunu diyen doçentti ıhlamur ve limon iç dedi sen bilirisn tabi yine
canım neden naneden uzak dur dıyor..
hamılelıktemı uzak durmalıymıs..
Canım maşallah bebişine. Senin göbeğinden belliydi bebeğinin tombik olduğu.
Ben de bugün her zaman ara kontrol amacıyla gittiğim ultrason uzmanına gittim. Üniversitede plasenta previa teşhisi konmuştu ama bu doktor plasenta rahim ağzına yakın ama plasenta previa denecek kadar değil dedi. Suyu çok iyiymiş bebişimin. 1143 gr ve 40,6 cm boyunda. Boyumuz haftamızdan yaklaşık 1 ay önde gidiyormuş. Zaten ultrasonda da devamlı rahimağzımı tekmeleyip duruyordu. Böyle tekmelerken bacakları çıkıverirse hiç şaşmam.
Ayrıca şekerim 50 mg yüksek 100 mg normal çıkmıştı. O da gizli şekermiş yani dikkat edecekmişim yine de.
hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsunnnn.dikkat edin kendinize...
denizcimmaşallh kızına ne büyümüşşş...gözün aydınnhihoyyyt
denızcım maşallah bebişine..
hogate cıgım senın bebişinede masallah..boylu poslu olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?