2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaaaaaaaaar,

bu gün cuma yarın tatil yaşasınnnn denizciğim bebişine kocaman maşallah tonton bir kız olacak sanırımsam.

doktora giden arkadaşlarımızada hayırlı güzel haberler almasını diliyorum

bebişine maşallah canımm selvi boylu olacak sanırım az kaldı artık son aylar

Dün ben televizyondan çok etkilenmişim.Üçlü tarama da yaptıramadım.Ya bebeğim hastaysa onu dünyaya getirirsem kötü mü olur falan diye şeyler geçti aklımdan.Artık o kadar dolmuşumki gece ağladım.Eşime içimi dökünce rahatladım.Gece sarıldık bebeğimize.Sağlıklı bir bebek olması için dua ettik .Şimdiye kadar değilse bile bundan sonra bütün heryeri normal sağlıklı bir bebek olsun diye dua ettim

bebişine maşallah canımm selvi boylu olacak sanırım az kaldı artık son aylar

denızcım maşallah bebişine..
hogate cıgım senın bebişinede masallah..boylu poslu olacak..

Teşekkür ederiz kızlar.İlk bebekte yaşadığımız sorunları bildiği için doktor da bize sevindirici haber vermeye çabalıyor.

Hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum. Bana da doktor maydanozu ve tüm bitki çaylarını yasaklamıştı. mide bulantım için nane limon içiyordum. Özellikle sordum ama onu da yasakladı. Ama bence bu tür yasaklar ilk 3 ay için geçerli. Diğer zamanlarda dozu aşmadıktan sonra sorun çıkmaz bence. Ben maydanoz da yiyiyorum artık nane de.

herkese günaydın opuyorumnanaktan

denizcim gözün aydın maşallah kuzucuğuna
randevular 15 de 1 e düştü demek ki
sağol canım evet 2 hafta sonra gel dedi hihoyyyt
teşekkür ederim canım a.s.
canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin :1hug:
sağol canım kaç muayenedir gittiğimizde hep ağzını açıp kapıyor doktor teyzesi de obur olacak dedi :))

buda yastıgımızın bitmiş hali

Eklentiler

• $40759_155825477783174_100000671685732_325668_4161810_n.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 25
herkese günaydınmirmirmirmir
denizim ve hogataee bebişlerinize kocaman maşallah
bugün hiç keyfim yok dün kocikim trafik cezası yemiş moreli bozuktu benimde onu görünce keyfim kaçtı arabanmı var derdin var:1closedeyes:

günaydın canım
son ayda dikkat ettim beslenmeme oda yaramış kızıma
size geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin inşallah yüksek değildir bu masraflı aylarımızda sen yinede sıkma tatlı canını olumunekankayizsmile

Neler yiyorsun mesela ne kadar peynir ne kadar süt.Ben bi faydalı süt içiyorum peynir yiyemiyorum.Ala ala 3 kilo aldım şimdiye dek ben.Kızım çok zayıftır herhalde

geçmiş olsun canım bende bir sefer hasta olunca doktorum naneden uzak dur dedi bana bunu diyen doçentti ıhlamur ve limon iç dedi sen bilirisn tabi yine
canım ben midebulantısı çekmediğim için naneyi tercih etmiyorum ama sürekli ıhlamur içiyorum sabah 4ten beri ayaktayım kızlar çook fena acıyo boğazım benim

sagolun kızlarr cok streslıyımmmmeyvahedigeldismile
canım bir sorun yoktur inşallah
buda yastıgımızın bitmiş hali
çok güzelmiş canım
günaydın canım
evet canım araba durduğu yerde para yakıyo

sağol canım evet haklısın cana gelcene mala gelsin allah beterinden saklasın :Saruboceq:bende öyle diyom kocike ama akşamdan buyana yüzü gülmüyor surat bi karış dolaşıyor ortalarda miktarı söylemedi ama biraz tuzlu galiba bu kadar üzüldüne göre benneyaptımkievet bu ayda bayağı açıldık evdi eşyaydı derken birde kışın masraflar çoğalıyor rabbim hepimizin kesesine kuvvet versin :Saruboceq:bizim kontrolde ayın 15inde oğluşumu çok özledim inşallah sağlıkla görürüm onu:CüvCüv:

günaydın hayrancımboshayallersmile
evet çok masraf benzindi vergisisiydi bakımıydı bizden çok yiyor parayıalsanaalsanasmile
ama onsuzda olmuyor malesef:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…