2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıııın herkesee
deniz, hogatoee maşallah bebişlerinize artık hepimizin bebişleri kilolara çıkmaya başliicak yavaş yavaş ne güzel
maydonozun zararlı olduğunu bende duymuştum bahanem oldu hatta ağzıma sürmem çünkü ama nane hakkında fikrim yok ama ben nane limon geçen ay çok içtim çok da ii geldi
çitos geçmiş olsun canım inşallah çok bi rakam diildir geldimi üstüste gelir zaten masraflar

Neler yiyorsun mesela ne kadar peynir ne kadar süt.Ben bi faydalı süt içiyorum peynir yiyemiyorum.Ala ala 3 kilo aldım şimdiye dek ben.Kızım çok zayıftır herhalde

Ben 6 kg almış durumdayım şuana kadar
canım yediklerime miktar olarak bakmıyorum ama here gün süt içiyorum kahvaltıda peynir yumurta yumurtayı her gün olmasa da iki günde bir bazen akşam da peynir çekiyor canım yiyorum ama öyle fazla fazla değil kuru bakliyat yemekleri yapıyorum özellikle yeşil mercimek birde haftada 3 kez balık yemeğe başladık ve bol meyve her gün kahvaltıyla öğle yemeği arası kesin bir elma yiyorum iş yerimde akşamları da yemekten sonra çeşit çeşit yiyorum sadece ceviz yiyemiyorum içim almıyor

slm kızlar kaydirigubbakcemile3

denizcim maşallah kızına demek artık gramlardan sonra kiloya geçmiş iyi olmuş doğumdan sonra beslemekte zorluk çekmeyeceksin ne güzel zemuszemus

bende yarın ikinci kez şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım sonuç değişecek mi,sonucunu doktora mail atacağım o da beni kontrol için çağıracak bende özledim oğluşumu,3 hafta oldu görmeyeli her defasında poposunu dönüyor yüzünü göstermiyor bakalım bu sefer gösterecek mi,benimde suyum fazla olduğu için hareketleri daha çok oğluşumun su fazlalalığı şekerden dedi doktorum ama bebeğe zararı yokmuş.

bu arada hazır çorba,reçel,konserve ,köfte harçları ,puding vs. sakın tüketmeyin,içindeki kimyasallar bebeğe zarar veriyor,gerekirse kendiniz yapın dışardan almayın,her şeyin doğalı en güzeli tabii ne kadar doğal onu da bilemiyoruz :ecrin_bebek:

bende son 2 gündür ağırlaştım,karnım öne doğru gitmeye başladı ve sırt ağrılarımda başladı,çalışırken zorlanıyorum,inşallah daha kötü olmam,grip için bol bol meyve yiyin,mandalin ve kivi en iyisi.

bugün sabah eşim dediki bebeğin ne eksiği kaldı şöyle bir düşündüm hiç bir şey kalmadığını farkettim bitirmişiz nihayet eksiklerini sadece son ayda bebek şekeri siparişimiz var tabii birde hangi hastanede doğum yapacağımın kararını vermek gerekiyor,her şeyin hayırlısı olsun :1hug:

ay ben evde dursam yemekten iicene şişerdim kesin iş yerime bir elmayla süt getiriyorum o kadar dün evdeydim mesela ikide bir dolabı açtım ne yiyebilirim diye kaydirigubbakcemile3
sağol canım evet büyüyor kuzucuklarımız ay bir kucağımıza alsak hayırlısıyla
maydonoz ve nanenin fazlası zarar demişti benim doktorum da ama oda hamileliğin ilk başlarında sadece özellikle sinameki den uzak dur demişti

canım bizim de bu aralar başımız dertten kurtulmuyo bir türlü tam rahata kavuştuk dedik kayınpederimin borcu çıktı bütün bileziklerimi bozdurduk bi de eşim büyük borç aldı çevreden ben de dertler böyle tam zamnında geldi dedim bebeklerimiz için birikime dokunmadı eşim
o parayı da benim hesabımda bekletelim demiştim eşime nolur nolmaz
şimdi de faydasını görüyoruz

citoscuğum geçmiş olsun mala gelsin cana gelmesin...

bende şuana kadar 5-6 kilo civarı bişiy aldım valla son limitim 80 onu geçersem ayvayı yerim bidaha hayatta zayıflayamam sanırım oysaki ne güzel zayıflıyordum...

ben süt hiç içmeiyorum kakaoluyu içiyorum onuda bir ton laf işitiyorum normal iç onun faydası yok diye eşimden

ama tam bir peynir delisiyim sabah akşam her arada peynir yiyorum günde 200 ml yoğurtlar var zorla canım istesede istemesede ondan yiyorum bol bol meyve yemeye çalışıyorum

ve artık tatlı yememeye çalışacağım tatlı yediğim zaman nedense bir halsizlik çöküyor üstüme şu lşekr yüklemesinide sağ salim atlatsam akşam makarna yemiştim o zamanda oldu bu halsizlik haftaya doktora soracağım mutlaka...

balık mevsimi yeni geldi alıp bol bol her hafta yiycem mutlaka artık... elimden geldiği kadar sebze yemeğe çalışıyorum

bakalım bebişim kaç kg olmuş umarım sizinki gibi kilo almıştır. sağlıklıdır. haftaya salı görücem bende sabırsızlanıyorum valla

sağol canım benim doktorda su fazlalığı önemli değil dedi şeker yüklemesine göre tekrar bakacak
eşimde aman çok olsun az olmasın diyor
maşallah hazırlıklar bitmiş bende pazar günü bakım ürünleriyle beslenme grubuna bakacağım bebek şekerini kendimiz yapacağız yarı malzemesini aldık zaten

Kemiklerini sızlattın derler ya öyle sızlıyor kemiklerimin içi hala .Gerim gerim geriniyor.Ağlıycam neredeyse sütümü falanda içtim ama geçmiyor.Elevit ve kan ilacımı da içtim :gitme:Bana magnezyum falan yazmadılar ne yapayım bilmiyorum

canım dertler geldimi geliyor peşpeşe ama Allahın izniyle yavaş yavaş atlatırsınız hiç üzme kendini...

dün bana tekrar sordu magnezyum yazmıştım dimi diye evet ama düzenli almıyorum dedi onu düzenli kullanmaya başla artık dedi birde kalsiyum ilave etti yatmadan önce biraz egzersiz yaptım ağrım biraz azaldı ama yine de rahatsız oldum bakalım bu akşam daha fazla egzersiz yapıp yatacağım

Allah yardım etsin canım.Benim kayınpederimde ayrı borca soktu bizi.Kendi batacağı kadar batmış bizide batırıyor.Eşim ne yaparsa yapsın karışmıyorum sıkıldım çok düşünmemeye çalışıyorum sıkıntıları bebeğimle konuşup duruyorum.

aah ah o günler gelse de hayırlısıyla kucağımızda ewimizde görsek yavrularımızı şafak azaldıkça hem sewiniyorum hem de daha hangi hastanede doğum yapıcaama karar weremediim için panik oluyorum
acıktık biz kahvaltımızı yapalım cokacimcoook

Buradaki sağlık ocağına gidip bir yazdırmaya çalışayım pazartesi artık dayanlıcak yanı kalmadı.Geçen serum taktıklarında da dedim.Serum iyi gelir iyi gelir diyip sepetlediler.

günaydın hayrancımboshayallersmile
evet çok masraf benzindi vergisisiydi bakımıydı bizden çok yiyor parayıalsanaalsanasmile
ama onsuzda olmuyor malesef:1closedeyes:
evet canım biz de mali krizimizden önce araba alacaktık vazgeçirmiştim eşimi önce eve girelim sonra araba demiştim allahtan eşimi vazgeçirmişim
senin ikizya cnm normal bende toplam 7 kg aldım 1 haftadır tartımadım belki yine almışımdırboshayallersmile
evet canım doktor zaten zayıfsın sen ye dedi bana sorun olmaz dedi
ay canım aslında kilo alan ben değilim bebekler alıyor çünkü bende hiç belirti yok karnım dışında

oh ne güzel canım biz daha hiç başlamadık bile
hastaneden önceden gün almak lazım mı yer ayırtmak falan aman allah korusun bi de dışarda kalmayalım

canım dertler geldimi geliyor peşpeşe ama Allahın izniyle yavaş yavaş atlatırsınız hiç üzme kendini...
evet canım borçlar ödenir bir şekilde allahın izniyle
ama tam bebeğimiz olacağı zamana denk gelmesi biraz moralimi bozdu

sağol elifcim inşallah çok değildir :Saruboceq:

sizede geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın zaten öyle olur tam rahata ericen bi yerden muhakkak patlak veriyor gerçekten imtihan dünyası bu dünyada huzur yok kimseye:sinifsinif:

sağol özgecim benneyaptımkibende bu ara balığa dadandım nerdeyse 1 kg balığı tek başıma yiyorum akannehirsüt yoğurt peyniride güzel yiyorum hala tavuğu ağzıma sürmüyorumohaoldumsmilebakalım oğluşum iyi kg almışmı çok merak ediyomeyvahedigeldismile

canım benim kayınpederimle sorunum yok
kayınpederim çok iyi insandır zaten iyi niyeti yüzünden dolandırıldı ve hiç yoktan yere adam kendini borç batağında buldu bunu da yeni öğrendik bütün arsalarına el konulmuş bizim için aldığı eve bile el konulmuş adamın sağlığı da bozuldu biz de sadece bu dolandırıcılara beddua etmeketen başka bir yol bulamadık ve malları kurtarmak için uzlaşmaya vardık
allah o dolandırıcılara o parayı helal etmez zaten allahında bulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…