- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.261
kızlar bende geldim..
antalyalı hamişlerde takılıyodum uzun zamandır..
geçmişi okuyayım birazcıkta geri kalmiyim.
çok güzel olmuş canım biz de apansızın taşınmaya karar verdik eşim çok iyi şartlarda ev buldu daha da ucuza hem daha da güzel bir ev
beni de taşınma telaşı sardı şimdi
BELGÜN canım çok sevindin sizi adınıza bebeğinizin şansı bence bu
75 kiloydum..üzerine 18 i sen koy artık..yazmaya gitmiyor parmaklarımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
75 kiloydum..üzerine 18 i sen koy artık..yazmaya gitmiyor parmaklarımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayırlı günler
hayırlı cumalar arkadaşlar
hepimizin duaları kabul olur inşallah
allah'ım tahatsız olan herkese acil şifalar versin..
ne güsel sizler doktorunuza yakın olunca 15e düştü kontroller
benm doktorum telefon görüşmemiz dışında uzağız die birbuçuk ay sonraya randevu verdi,resimlerinecdlerine bakıp yetiniorum bnde
daha 22günümüz var bir sonraki randevuya...
bugün oğlumun yazlıklarını kaldırıp,kışlıklarını çıkaracağım mobilyaların altından,yazlıkları vakumlayacağım
bebeğimin cicilerini seçeceğim,abisinin bebekliklerinden neleri giyebil onları ayıracağım sonrada alıncaklar listemizi hazırlayacağım..
hem hoşuma gidecek bunu yapmak,hemde yazarken bile yoruldum:))
haftaya başlıcaz alışveriş yapmaya allah izin verirse..henüz hiçbişiy almadık biz kızımıza,zaten herşey var ağbisinden,sadece giysi ve textil ürünleri alınacak,bide bana hastane için gerekli şeylerden yine bazıları...
dün gece kızımın yeleğini bitirdim,hafif bi ütü yapıcam üstüne sonrada hepsini birden eklicem cici topiğine inş:))
ama biraz gecikcek yine çünkü bugünkü mobilyadan çıkacak giyileri bekleyecek ütülerin yapılması :))
sizler nasılsınız??
çitos;
çook geçmiş olsun balım,üzme kendini,sağlık olsun,trafik cezaları çok can sıkıcı oluo yok yere masraf gerçi ama takma çıkıcağı varmış o paranın çıkmış,ödeyebilirseniz ilk bir haftada ödennce miktar bayağı bi indirime girio haberin vardır bundan sanırım,bizde sıkıntıdayız bu nedenle henüz başlayamadık alışverişe 6aydır nasıl sabrediorum bilemezsin,ama yapacak bişey yok..sağlık olsun,başınızın gözünüzün sadakası olsun canım üzülme sakın bunun içinn...
ben yavaş yavaş çıkayım kızlar,mutfağı bile toplamadan buraya attım kendimi :))
abdest alayım selanın verilmesini bekleyeyim,
namazdan sonra önce mutfaktan başlayıp evle savaşa girecem,süpürcem,silcem bugün,sonrada elbiseleri çıkarıp,yazlıkları yerleştiricem,sonra bide kendimizinkileri aynı şekilde..
sonrada bana bi yığın yıkanacak kurutulacak çamaşır ve sonrasında bitmek bilmeyecek boyutta birsürü ütü çıkacak:))
ha bide sobamızı kurucaz bugün,
hoş bi bacamız yok fırtınalı günden beri ama kociş bugün yapıcakmış:hulya:
hepimize kolay gelsin bareee
dualarımızda olalım birbirimizin:))
hayırlı günler
hayırlı cumalar arkadaşlar
hepimizin duaları kabul olur inşallah
allah'ım tahatsız olan herkese acil şifalar versin..
ne güsel sizler doktorunuza yakın olunca 15e düştü kontroller
benm doktorum telefon görüşmemiz dışında uzağız die birbuçuk ay sonraya randevu verdi,resimlerinecdlerine bakıp yetiniorum bnde
daha 22günümüz var bir sonraki randevuya...
bugün oğlumun yazlıklarını kaldırıp,kışlıklarını çıkaracağım mobilyaların altından,yazlıkları vakumlayacağım
bebeğimin cicilerini seçeceğim,abisinin bebekliklerinden neleri giyebil onları ayıracağım sonrada alıncaklar listemizi hazırlayacağım..
hem hoşuma gidecek bunu yapmak,hemde yazarken bile yoruldum:))
haftaya başlıcaz alışveriş yapmaya allah izin verirse..henüz hiçbişiy almadık biz kızımıza,zaten herşey var ağbisinden,sadece giysi ve textil ürünleri alınacak,bide bana hastane için gerekli şeylerden yine bazıları...
dün gece kızımın yeleğini bitirdim,hafif bi ütü yapıcam üstüne sonrada hepsini birden eklicem cici topiğine inş:))
ama biraz gecikcek yine çünkü bugünkü mobilyadan çıkacak giyileri bekleyecek ütülerin yapılması :))
sizler nasılsınız??
çitos;
çook geçmiş olsun balım,üzme kendini,sağlık olsun,trafik cezaları çok can sıkıcı oluo yok yere masraf gerçi ama takma çıkıcağı varmış o paranın çıkmış,ödeyebilirseniz ilk bir haftada ödennce miktar bayağı bi indirime girio haberin vardır bundan sanırım,bizde sıkıntıdayız bu nedenle henüz başlayamadık alışverişe 6aydır nasıl sabrediorum bilemezsin,ama yapacak bişey yok..sağlık olsun,başınızın gözünüzün sadakası olsun canım üzülme sakın bunun içinn...
belgün gözünaydın canım çok ii olmuş sizin için hem araba parası yanmaz hemde karda kışta ew aramakla taşınmakla uğraşmassın en güzeli olmuş
bizde yarın istanbula gelicez nişan war yine eşim pazar günü tamirci bi arkadaşıyla oto pazarını gezicekmiş piyasa bi bakalım dedi fiyatlar ne durumda internetten de baya araştırdık düşündüğümüz aralıkta neler war donanımları neler fln ay ne zor işmiş 2.el araba almak ben beğensem eşim beğenmiyo onun beğendiğini de ben ortada buluşças artık
deniz sağol canım paylaşımın için
ben yavaş yavaş çıkayım kızlar,mutfağı bile toplamadan buraya attım kendimi :))
abdest alayım selanın verilmesini bekleyeyim,
namazdan sonra önce mutfaktan başlayıp evle savaşa girecem,süpürcem,silcem bugün,sonrada elbiseleri çıkarıp,yazlıkları yerleştiricem,sonra bide kendimizinkileri aynı şekilde..
sonrada bana bi yığın yıkanacak kurutulacak çamaşır ve sonrasında bitmek bilmeyecek boyutta birsürü ütü çıkacak:))
ha bide sobamızı kurucaz bugün,
hoş bi bacamız yok fırtınalı günden beri ama kociş bugün yapıcakmış:hulya:
hepimize kolay gelsin bareee
dualarımızda olalım birbirimizin:))
canım oh oh ne güzel başlayacaksın alışverişe
ben de şu atşınma işini bi halledeyim sonra başlarız artık alışverişe
canım iyi şartlarda ve daha uyguna bulduysa güle güle oturun güle güle taşının allah kolaylık versin zor gerçekten en azından dahada havalar soğumadan taşınırsın
sağol cnm evet çok ii oldu bizim için. oto pazarına gidiyor eşim süreklii şu anda çok pahalı fiyatlarrr uçuyor canım ama yinede bakın tabikide gelmişken belki şansınıza bulursunuz istediğiniz gibi istediiğiniz şartlarda. bizde çok araştırdık ayy benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğencemde o araba beğenemiyor:))))))))))))))))) bakalım inş hepimzi için hayırlı olur cnm rabbim hayırlısıyla araba nasip etsin ikimizede hayırlı ve kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin en kısa zamanda alırız inş.
inşllah içinize sinen bir araba nasip olurda arabasızlık gerçekten zor özellikle bebekle daha da zorlaşıyor:Saruboceq:
biz yemeğe gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzz cokacimcoook
evet canım çok zor annem ve kız kardeşim yardımcı olacaklar allahtancnm kolay gelsin sana taşınmak çok zordur ama daha güzel bir ev demişsin senin adına sevindim inşllah kendininde olur cnm
şutarafagitti
canım bende kışlıkları kaldırmayı düşünüyorum antalyaya bu gün geldi daha kış bundan sonra havalar soğuk olur ama tembelliğim üzerimde hiç bir şey yapasım gelmiyor. 2-3 gecedir ayağıma kramp girmeye başladı magnezyum kullandığım halde dr. sorucam acaba başka ne kullanabilirim diye
canım kış geldi deyince yanlış anlayacaklar kaydirigubbakcemile3 son bahar geldi buraya bence kaydirigubbakcemile3
bana dün birde kalsiyum yazdı canım ikisini beraber kullanacağım artık bakalım inşallah iyi gelir
canım kış geldi deyince yanlış anlayacaklar kaydirigubbakcemile3 son bahar geldi buraya bence kaydirigubbakcemile3
bana dün birde kalsiyum yazdı canım ikisini beraber kullanacağım artık bakalım inşallah iyi gelir
süt fazla içemediğim için bende kullanıyorum kalsiyum önceki hamileliğimde kalsiyumu daha erken başlamıştım kramplarım hiç olmamıştı bunda dr. illaki süt içeceksin diye vermemişti baktı ben içemiyorum geçen kontrolde kullanmamı söyledi belkide ondan kramplarım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?