2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yavaş yavaş çıkayım kızlar,mutfağı bile toplamadan buraya attım kendimi :))
abdest alayım selanın verilmesini bekleyeyim,
namazdan sonra önce mutfaktan başlayıp evle savaşa girecem,süpürcem,silcem bugün,sonrada elbiseleri çıkarıp,yazlıkları yerleştiricem,sonra bide kendimizinkileri aynı şekilde..
sonrada bana bi yığın yıkanacak kurutulacak çamaşır ve sonrasında bitmek bilmeyecek boyutta birsürü ütü çıkacak:))
ha bide sobamızı kurucaz bugün,
hoş bi bacamız yok fırtınalı günden beri ama kociş bugün yapıcakmış:hulya:
hepimize kolay gelsin bareee
dualarımızda olalım birbirimizin:))

belgün gözünaydın canım çok ii olmuş sizin için hem araba parası yanmaz hemde karda kışta ew aramakla taşınmakla uğraşmassın en güzeli olmuş
bizde yarın istanbula gelicez nişan war yine eşim pazar günü tamirci bi arkadaşıyla oto pazarını gezicekmiş piyasa bi bakalım dedi fiyatlar ne durumda internetten de baya araştırdık düşündüğümüz aralıkta neler war donanımları neler fln ay ne zor işmiş 2.el araba almak ben beğensem eşim beğenmiyo onun beğendiğini de ben ortada buluşças artık

deniz sağol canım paylaşımın için

çok güzel olmuş canım biz de apansızın taşınmaya karar verdik eşim çok iyi şartlarda ev buldu daha da ucuza hem daha da güzel bir ev
beni de taşınma telaşı sardı şimdi

canım iyi şartlarda ve daha uyguna bulduysa güle güle oturun güle güle taşının allah kolaylık versin zor gerçekten en azından dahada havalar soğumadan taşınırsın

BELGÜN canım çok sevindin sizi adınıza bebeğinizin şansı bence bu

evet canm galiba bebişin şansı düşünsene taşınsak masrafı sen de biliyorsun . taşınmadığımız gibi ya kiraya zam yapsaydı yani dedim eşime inan kardayız min 50 tl yapardı dedim zam 8 ay çarp dedim çok değil belki ama en azından o para bebişimizin bişeyine yarar dedim. bereketli kuzum benim:)))sağol canımcım allah razı olsun.

75 kiloydum..üzerine 18 i sen koy artık..yazmaya gitmiyor parmaklarımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o doktor kafayımı yemiş tamam sürekli kiloya takan doktorlara ben sinir olurum ama yani normalmiş gibide niye davranıyor ki sen doktoruna bakma cnm bence yediklerine biraz dikkat etmeye çalış bakalım en azından bundan sonrasında çok almazsın gerçi benimmm çokk arkadaşım akrabam doğuma kadar 25-30 kilolar aldılar da verende oldu veremeyende

canım oh oh ne güzel başlayacaksın alışverişe
ben de şu atşınma işini bi halledeyim sonra başlarız artık alışverişe

ay okudukça yoruldum kolay gelsin canım ben taşınacağımız için bir kaç parça kışlık çıkaracağım o kadar hepsini yerleştirmem

şutarafagitti
canım bende kışlıkları kaldırmayı düşünüyorum antalyaya bu gün geldi daha kış bundan sonra havalar soğuk olur ama tembelliğim üzerimde hiç bir şey yapasım gelmiyor. 2-3 gecedir ayağıma kramp girmeye başladı magnezyum kullandığım halde dr. sorucam acaba başka ne kullanabilirim diye

sağol cnm evet çok ii oldu bizim için. oto pazarına gidiyor eşim süreklii şu anda çok pahalı fiyatlarrr uçuyor canım ama yinede bakın tabikide gelmişken belki şansınıza bulursunuz istediğiniz gibi istediiğiniz şartlarda. bizde çok araştırdık ayy benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğencemde o araba beğenemiyor:))))))))))))))))) bakalım inş hepimzi için hayırlı olur cnm rabbim hayırlısıyla araba nasip etsin ikimizede hayırlı ve kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin en kısa zamanda alırız inş.

sen yazdın ben yoruldum kuzum allah kolaylık versin işin çok bugün kendini çok yorma hepsini bir güne sığdırma..

belgün ve bebısh çok sağolun kızlar sağlık olsun demekten başka çaremiz yok rabbim yardım etsin artık hepimize:Saruboceq:
belgüncüm gözün aydın canım çok sevindim en azından hazirana kadar bebişin 6 aylık olur annenlere bırakırsın taşınacağınız vakit sende rahatça yerleşirsin evine:1hug:

canım iyi şartlarda ve daha uyguna bulduysa güle güle oturun güle güle taşının allah kolaylık versin zor gerçekten en azından dahada havalar soğumadan taşınırsın

evet canım bir de bu sene en soğuk kış geçecekmiş şimdi oturduğumuz evde iyi ısınamıyorduk zaten
tam kara kış taşınmak çok zor gerçekten

biz yemeğe gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzz cokacimcoook

afiyet olsun canım
cnm kolay gelsin sana taşınmak çok zordur ama daha güzel bir ev demişsin senin adına sevindim inşllah kendininde olur cnm
evet canım çok zor annem ve kız kardeşim yardımcı olacaklar allahtan
inşallah biz de en kısa zamnda bir ev sahibi oluruz

canım kış geldi deyince yanlış anlayacaklar kaydirigubbakcemile3 son bahar geldi buraya bence kaydirigubbakcemile3
bana dün birde kalsiyum yazdı canım ikisini beraber kullanacağım artık bakalım inşallah iyi gelir

kızlar taşınmak çok zor olucaktır eminim ama inanın bebek varken çook daha zor oluo bence hamileyken daha kolay olacaktır
benm oğlum 3aylıkken annemlerde kalmak zorunda kaldık,3ay evimize gidemedik,eşim gidip gidip toparladı fak ufak(135km arası evimle annemlerin)
sonra şuanki evimize taşındık,ne temizliğe gelebildim ne döşmek için
herşeyi ben dışında herkes yaptı,
tabi küçük bebekle evi istediğin hale getirmek kendi istepğine göre yerleştirmek bide ev küçük eşya çok,aylarımı aldıı
allah yardımcınız olsunn
şuan bişiy yok ama benm de içime doğuyo sanki bizede yol görüncek gbi buralardan
tayin falan çıkcak gbi hissediorum nedenseee((((
ve ben hala burdayım,hala çıkamadım
hadi gittim artık:)))

süt fazla içemediğim için bende kullanıyorum kalsiyum önceki hamileliğimde kalsiyumu daha erken başlamıştım kramplarım hiç olmamıştı bunda dr. illaki süt içeceksin diye vermemişti baktı ben içemiyorum geçen kontrolde kullanmamı söyledi belkide ondan kramplarım oluyor

bende başlardan beri kullanıyorum kalsiyum we demir hapı kansızlık olunca demir hapını arttırdı doktor 2ye çıkardı magnezyum da başlarda wermişti ama ben pek kullanmadım testlerde de yeterli miktarda mg çıktı zaten ara ara içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…