- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.301
canım boyun kaç hani belki boydan kurtarabilirsin ama çok korkuyorsan bir diyetisyen eşliğinde yürütebilirsin onların hamilelere özel diyet programları oluyor
hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile5
gözün aydın canım bebişin gayet iyi imişKızlar merhaba,
Ben de dün gittim doktora, kızım 873 gr. olmus ve boyu da 32 cm.
Neva ben Yeditepe üniv. hastanesine gidiyorum ve doğumum da inş. orada olacak, halam da orada doğurdu ve çok memnun kaldı, şayet anadolu yakasında oturuyorsan bir bak derim.
Benim sırt ağrılarım arttı ve bu ağrılar sağ kalçama da vuruyor. Bazen sakat gibi yürüyorum.
Bu ay çok kilo almışım dr'um yürüyüş verdi vede sıksık az yiyeceksin dedi.
slm kızlar denizcim bnm kızım seninkini geçmiş:)1198 gr olmuş tombişim:)doktor 1 hafta önden gidiyor dedi:)yanakları fln maşallah aynı annesi gibi olmuş:)baba tombik anne tombik öykü hnmda haliyle tombik olucak:)bu arada kızımın sağlıgı yerinde çok şükür nazar değmesin ama kızlar 100 gr şeker yüklemesindede şeker çıktıartık bundan sonra diyetisyenin verdiği şeyler dısında bişi yiyemicem 2 hafta sonra şekerime tekrar bakılıcak eger yine varsa insüline başlıcam dedi doktorum ama dikkat edersen gerek kalmaz dedi.bugün başladım bakalım.dua edin kızlar sizde gerek kalmasın insüline.bebişim iyi olsun başka bişi istemiorummm Rabbimden
slm kızlar denizcim bnm kızım seninkini geçmiş:)1198 gr olmuş tombişim:)doktor 1 hafta önden gidiyor dedi:)yanakları fln maşallah aynı annesi gibi olmuş:)baba tombik anne tombik öykü hnmda haliyle tombik olucak:)bu arada kızımın sağlıgı yerinde çok şükür nazar değmesin ama kızlar 100 gr şeker yüklemesindede şeker çıktıartık bundan sonra diyetisyenin verdiği şeyler dısında bişi yiyemicem 2 hafta sonra şekerime tekrar bakılıcak eger yine varsa insüline başlıcam dedi doktorum ama dikkat edersen gerek kalmaz dedi.bugün başladım bakalım.dua edin kızlar sizde gerek kalmasın insüline.bebişim iyi olsun başka bişi istemiorummm Rabbimden
benim kontrolüm çarşamba, iple çekiyorum
Kızlar merhaba,
Neva ben Yeditepe üniv. hastanesine gidiyorum ve doğumum da inş. orada olacak, halam da orada doğurdu ve çok memnun kaldı, şayet anadolu yakasında oturuyorsan bir bak derim.
Benim sırt ağrılarım arttı ve bu ağrılar sağ kalçama da vuruyor. Bazen sakat gibi yürüyorum.
face de ortak arkadaşımız olduğunu görmüştüm aklımdaydı sorcaktım sana nerden tanışıyosunuz diye heralde tekirdağdan okuldandır ozaman
yok canım kendi doktorumu bırakıcam yeni doktor we hastane arayışındayım annemler gaziosmanpaşada kayınvaldemler merterde oturuyo g.o.paşa civarında iki hastaneye gittim birinin doktoru içimize sindi tam burda devam ederiz dedik ama nette bikaç olumsuz yorum okudum içime sinmedi araştırmaya devam etmeye karar werdim eyüpte bi hastanenin hem doktor hem hastane olarak çok metini duydum yakınlarımdan kk da da çok ii yorumlar orayı da araştırmayı düşünüyorum ama sanırım fiyat olarak biraz tuzlu
selam kızlar,
dr.a gtcek arkadaşlar güzel haberlerle gelir inşallah.
BELGÜN canım sevindim taşınma işinizin hallolmasına,baya zor olurdu hem soğuk hem karın burnunda.
artık kış geldi izmirede akşamları bide sabahları serin oluodu gndüz yin sıcak oluodu ama şuan dışarsı baya bi soğuk bugün akşam yada yarın kışlıkları çıkartırım heralde.
belgun cugum goozun aydın.gonlune gore lmus..
Bebişh cıgım sende tasınıyorsun.kolay gelsın canım..
Cıtos cugum cana gelmesın canım..canını sıkma lutfen..allah saglık versın ..
benımde 100mg.seker yuklemem cardı.netten baktım sonuçlara..hersey normal gorunuyor..
Ama ıdrar tahlılınde bakterı de + var..
O nedemek anlamadım..pazartesı doktora gıtmek zorunda kalabılırım..doktoru aradım..sonuc ıçın gelmen lazım.yorum yapamam dedı...
Herkes ıyıdır ınşallah.gecmıse soyle bır goz attım..
Sırınem nerdesınnn
doktora gıdıyordun bugun...haberler getırsen ya bıze bebişinden..
herkese merhabalar...
uzun zamandır giremedim,umarım herkes iyidir.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.sonuçlarım normal çıktı sadece idrar yollarımda biraz bakteri çıktı.İzmir aşırı rüzgarlı bütün gece rüzgarın uğultusundan uyuyamadım çok huysuzummmmmklava:
Sağol canım,2 tane ilaç verdi suya karıştırıp içmem gerekiyormuş.Hamileliğimde et yememenin acısı yeni yeni çıkmaya başladı.Kan değerlerim hep çok iyiydi.düşüşe geçmişAllah şifa versin canım.Bende gece uyuyamadım :sinifsinif: vücudum ağrıdı hep
Sabeg hoşgeldin cnm nerelerdesin.sonuçlara sevindim cnm idrarda bakteride önemli değildir inş istanbulda çok soğuk ve yağmurluuuu
ayy havalar birden soğudu sobayı kurmanın zamanı geldi sanırım.:sinifsinif:
bende hastane araştırmasındayım istanbuldaki hastanelere göz atıyorum ama henüz karar weremedim çok pahalı bi hastane de olsun istemiyorum ama fiyatı uygun olanlar da son anda sezeryana yönlendirir diye çekiniyorum benim doktorum çorluda burdaki iki hastaneyi de hiç beğenmedim o nedenle istanbulda annemlerin yanına gelicem doğuma senin aklında nereler war? Bak bide bi yazı buldum nette ne çok detayı warmış bu işin de boshayallersmile
Sağlık mevzuatındaki değişiklikler sayesinde Emekli Sandığı ve SSK'ya bağlı anne adaylarına da genellikle ekstra bir ücret ödemeleri koşuluyla özel hastanelerde doğum yapma imkanı sunulmaktadır. 2004 yılının sonunda başlayan ve henüz yeni olan bu uygulama her an değişikliklere uğrayabileceğinden konuyla ilgili güncel bilgileri kurumların internet sitelerinden öğrenmelisiniz.
Özel bir hastanede doğum yapacaksanız beklenmedik bir faturayla karşılaşmamak için bazı noktaları göz önünde bulundurmalı ve dikkatli olmalısınız:
* Doktorunuz hastanenin kadrolu doktoru değilse hastanenin "doktor hariç" fiyatını hem normal doğum hem de sezaryan için ayrı ayrı (KDV dahil fiyatını) öğrenin. Doktorunuz hastanenin kadrosundaysa size verilen fiyat doktor dahil fiyat olacaktır.
* Epidural anestezi, ağrı pompası (sezaryan sonrası ağrıyı kesmede oldukça etkili bir alettir), sezaryan esnasında doktorunuza yardımcı olacak "asistan doktor", standart dışı oda, pakete dahil olan yatış günü sayısından daha fazla yatış süresi (pakete dahil süre bazı hastanelerde normal doğum için 1, sezaryan için 2 gün, bazılarında ise birer gün daha fazladır) ekstra ücretlendirilir.
* Sezaryan esnasında uygulanan ekstra prosedürler (tüplerin bağlanması, miyom veya yumurtalık kisti operasyonu ve hatta eski bir ameliyat nedbesinin düzeltilmesi bile) çoğu hastanede ayrıca ücretlendirilir.
* Hastaneler fiyatlarını TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından açıklanmış fiyat listesine göre belirlerler. TTB fiyatları hastaneler tarafından uygulanacak en düşük fiyatlardır ve bazı hastaneler "TTB uygularken" bazıları TTB'nin katlarını uyguluyor olabilirler. TTB fiyatları ocak ve temmuz aylarında yeniden düzenlenir.
* Bazı hastaneler "bebek paketi" adı altında ekstra bir ücret talep ederler. Bu ücret çocuk doktoru muayenesi, bebeğe yapılan rutin kan incelemeleri, bebek hemşiresi bakımı ve bazı yerlerde bebeğe uygulanan kalça ultrasonunu (bu inceleme son yıllarda doğuştan kalça çıkığının erken tanısı için uygulanmaktadır, hiç bir risk faktörü olmayan bebeklere rutin olarak yapılmasının gerçekten gerekli olup olmadığı henüz tartışmalıdır. Eğer ailede doğuştan kalça çıkığı öyküsü varsa veya bebek makat gelişi ile doğmuşsa yapılması faydalı olabilir) içerir. Bebek paketi ücreti bazı hastanelerde oldukça yüksek olabilmektedir.
* Bebekte veya sizde beklenmedik bir sorun çıktığında yapılan incelemeler, uygulanan tedaviler ve hastanede fazladan kalınan günler ayrıca ücretlendirilir.
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?