2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,

dr.a gtcek arkadaşlar güzel haberlerle gelir inşallah.

BELGÜN canım sevindim taşınma işinizin hallolmasına,baya zor olurdu hem soğuk hem karın burnunda.

artık kış geldi izmirede akşamları bide sabahları serin oluodu gndüz yin sıcak oluodu ama şuan dışarsı baya bi soğuk bugün akşam yada yarın kışlıkları çıkartırım heralde.

slm kızlar denizcim bnm kızım seninkini geçmiş:)1198 gr olmuş tombişim:)doktor 1 hafta önden gidiyor dedi:)yanakları fln maşallah aynı annesi gibi olmuş:)baba tombik anne tombik öykü hnmda haliyle tombik olucak:)bu arada kızımın sağlıgı yerinde çok şükür nazar değmesin ama kızlar 100 gr şeker yüklemesindede şeker çıktıartık bundan sonra diyetisyenin verdiği şeyler dısında bişi yiyemicem2 hafta sonra şekerime tekrar bakılıcak eger yine varsa insüline başlıcam dedi doktorumama dikkat edersen gerek kalmaz dedi.bugün başladım bakalım.dua edin kızlar sizde gerek kalmasın insüline.bebişim iyi olsun başka bişi istemiorummm Rabbimden

gözün aydın canım bebişin gayet iyi imiş..benim kuzendede oluyodu dpğumdan sonra düzelmişti inş. yürüyüş iyi gelir sana..

oh ohh maşallah kızınagözün aydın..

şekerin çıkmış geçmiş olsun..unlu gıdalara dikkat canım..inş. diyete gerek kalmaz..

senin kızın benim kızımı döver o halde alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
maşallah canım ay benim kociş zayıf kızım bana çekecek sanırım ben bebekliğimde tombiş tombişmişim şeker sorununda geçer inşallah bende merak ediyorum haftaya kesin yaptırmam lazım

maşallah kızına cnm

kim cnm ortak arkadaşımız bende görmüştüm sorcaktım hep ama kim oldunu unuttum şimdi ?? sana msj atıyorum cnm özel

sağol cnm allah razı olsun bende kışlıkları çıkarim dedim akşam ayy bir kaldırdım bazayıı açtım hurcuuu hepsi küf gibi olmuş böle kokmuş rutubett anlamadım gitti bütün yatağın altındaki yorganlar falan boşalttım hiçbirinde bişi yok allahtan sadece kıyafetler olmuşş annem gelcek hepsi yıkancak offfffffffff

Arkadaşlar eşim öğle yemeğine geldi gitti.Kızımızdan konuştuk.Ben İstanbula gidene kadar bir daha muayene olmam burada dedim.Ultrasona girmek iki günü alıyor.Bir gün randevu için bir gün sabah ultrasonu öğleden sonra sonucu bekliyorum.Eziyet oluyor.İnşallah ayın 15 inden sonra muayeneye gidicem.Ultrasona girmiycemde önceki ultrason sonuçlarımla tahlil sonuçlarımı göstericem.Artık muayene olmam lazım.Doktor tahlil verip başından savıyor.Ayrı bir eziyet oluyor bizim için muayeneler.

Son düzenleme:
belgun cugum goozun aydın.gonlune gore lmus..
bebişh cıgım sende tasınıyorsun.kolay gelsın canım..
cıtos cugum cana gelmesın canım..canını sıkma lutfen..allah saglık versın ..

benımde 100mg.seker yuklemem cardı.netten baktım sonuçlara..hersey normal gorunuyor..
ama ıdrar tahlılınde bakterı de + var..
o nedemek anlamadım..pazartesı doktora gıtmek zorunda kalabılırım..doktoru aradım..sonuc ıçın gelmen lazım.yorum yapamam dedı...
herkes ıyıdır ınşallah.gecmıse soyle bır goz attım..
sırınem nerdesınnn
doktora gıdıyordun bugun...haberler getırsen ya bıze bebişinden..

herkese merhabalar...
uzun zamandır giremedim,umarım herkes iyidir.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.sonuçlarım normal çıktı sadece idrar yollarımda biraz bakteri çıktı.İzmir aşırı rüzgarlı bütün gece rüzgarın uğultusundan uyuyamadım çok huysuzummmmmklava:

sağol hayatım şekerinede sevindim bişi çıkmamasına inş diğeride önemli bişi değildir kuzum belki enfeksiyon falan olmuşsundur inş temizdir git bakalım doktora ne dicek

Allah şifa versin canım.Bende gece uyuyamadım :sinifsinif: vücudum ağrıdı hep

Son düzenleme:
Sabeg hoşgeldin cnm nerelerdesin.sonuçlara sevindim cnm idrarda bakteride önemli değildir inş istanbulda çok soğuk ve yağmurluuuu

Allah şifa versin canım.Bende gece uyuyamadım :sinifsinif: vücudum ağrıdı hep
Sağol canım,2 tane ilaç verdi suya karıştırıp içmem gerekiyormuş.Hamileliğimde et yememenin acısı yeni yeni çıkmaya başladı.Kan değerlerim hep çok iyiydi.düşüşe geçmiş(((
Sabeg hoşgeldin cnm nerelerdesin.sonuçlara sevindim cnm idrarda bakteride önemli değildir inş istanbulda çok soğuk ve yağmurluuuu

Canım eşim iş için şehir dışına çıktı,o sırada da evde misafir vardı giremedim ona ayıp olmasın diye,ama artık geri döndüm özlemişim hepinizi.......
Burası soğuk değil ,hala daha kısa kollularla geziliyor ama çok rüzgar var ve inanılmaz rahatsız edici,birde bizim evler çok yüksek bloklar ve hemen körfezin karşısında uçuyoruz.Dün gece rüzgarın uğultusundan hiç uyuyamadım

doktorum ethica incirli hastanesi,hizmet hastanesi ve acıbadem hastanesiyle anlaşmalı,en güzeli acıbadem ama özel sağlık sigortan varsa para ödemiyorsun 10 milyardan başlıyor doğum o yüzden orayı es geçtim,ethica ve hizmet hastanesini beğenmedim,medical park,medicana b.evler,hospitalium ve jfk hastanelerine baktım sadece medicana b.evler hastanesini beğendim,hijyen ,yenidoğan ünitesi ve doğum sonrasında kalacağım oda gayet iyiydi ancak doktoru dışarıdan getirince ssk geçmiyor,normal 750 sezeryan 1500 suit oda istersen günlüğü 200 tl fark ödüyorsun ki bu da 2 gün olduğu için 400 tl yapar eğer epidural sezeryan istresen +500 ödüyorsun benim doktorda 1000-1500 tl arasında para alıyor yani eğer sezeryan epidural ve suit oda istersem doktor ücretiyle birlikte yaklaşık 3500-4000 tlye geliyor,dehşet bir fiyat yani,bilmiyorum kafam karışık,eve ebe mi getirsem ne yapsam sempatiksalakcinni annem evde yapmış doğumlarını ebe gelmiş ki çoğumuzun anneleri öyleydi yani 4 milyar para 2 günde gidecek laelaelaelaelae

canım malesef Avrupa yakasındayım bahçelievlerde oturuyorum ,karşıda olsaydım düşünürdüm yeditepeyi fisfisfis

Son düzenleme:
Neva ben yeni acıbadem sigortalı oldum.Kaza poliçem geldi bugün.Ben yararlanamıyorum galiba bir sene dolmadığı için acıbademin verdiği indirimden di mi?bilmiyorumkismile Bir bilgin var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…