2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çorluya cidden kış geldi ewde kat kat oturuyorum gece dondum resmen zaten buraya kış erken geliyo geç gidiyo istanbula çok yakın olmasına rağmen buranın soğuğu çok başka

çorluya cidden kış geldi ewde kat kat oturuyorum gece dondum resmen zaten buraya kış erken geliyo geç gidiyo istanbula çok yakın olmasına rağmen buranın soğuğu çok başka

Ben kısa kollunun üstüne kapri kol ceket giydim göbeğim çok komik görünüyor bu arada öyle çıktım evden hava çok güzel esiyordu hoşuma gitti ama iş yerimde pencerenin birini kapattım biride aralı duruyor

mrb kızlar mügecancım geçmış olsun
inş. herşey güzel olur.

denizcim hogaatacım maşallahh bebişlere
bizde gittik doktura 5omg lik şeker yüklemem
yüksek çıktı 190 .
haftaya gene gidecegim 100 mg lik yapılacak.
diyet verecegim dedi.
ayaklarımın altı yanıyor.

birde bu ay 2 kilo almışım onada dikkat et geçme dedi.

bebişim 35 cm 810 gr geldi çok kilolu değil galiba
hayırlısı canı içinde olsunda.

bende başagrısı var şuan bakalım nasıl olacak.

evet canım bencede bebek olunca taşınmak çok zor olacak adım atacak halim kalmicak belki de bir de çalışıyorum allah kolaylık versin stresi yetiyo zaten

bana kalsiyum ve magnezyumu vereli baya oldu

kızlar en son eylülün 13nde sağlık ocağına aşı için gittiğimizde tartı 65 kilo gösteriyordu ve ben üzülüyordum 10 kilo almışım diye.ama ayın 27sinde doktor kontrolünde tartıldım 62 kiloyum.2 gün önce yine tartıldım hala 62 kiloyum 10 kiloyu doldurmama 3 kilo hakkım var sevindim doğrusu.kaydirigubbakcemile2

Günaydınn kızlarrr...
Şirvanım fazla strese sokma kendini bence hiçbirsorun olmadan geliceksin ve boşuboşuna uykusuzluk çekmişim diceksin..Bebişimizi de üzme klava: annecinin yastığıda harika bu arada.. akşam mesajını bekliyorum canım...tekrar geçmiş olsun..
denizcim senin adına sevindim maşallah kızına.. bende magnezyumu devam ediyim bari.. bayaa büyümüş bebişin
hadibakem sanada geçmiş olsun..aman dikkat et fazla tatlı börek şeyler tüketme..
belgünüüümmm senin adına çokk ama çokk sevindim ben sana demedim mi bunda da vardır bir hayır diye bak bebişinin şansına daha da iyi olacak herşey.. Kızımız biraz büyümüş, ele avuca gelmiş olacak daha rahat ev bakarsınız hem.. canım benim ....olumunekankayizsmile

uu burda ne kısa kollusu kolsuz badinin üzerine uzun kollu lcnin kışlık bebekli cicilerinden giydim onunda üstüne fermuarlı spor sweetlerden ayaklarımda çorap we polar terlik anca ısındım we ew içindeyim düşün 2gün önce çıktığımda kısa montla çıktım we üşüdüm millet uzun montlarını giymiş atkı takmaya başlamıştı

doktorum herhangi bir hastanede çalışmadığı için alternatif fazla ama önerdiği hiç bir hastaneyi beğenemedim,isim yapmışlar sadece,hijyen sıfır,6 hastane dolaştım,hafta sonu yoruldum,içime sinen olmadı malesef,dolaşmaya devam edeceğim karar vermem gerekiyor artık.

kıılzr walla aldığınız kilolara bakınca benimkini söylemeye utandım
ben 18 kilo aldım:gitme:

çok fazla almışsın bence zararlı değil mi?dikkat etmek gerekiyor,6,5 aylık hamileyim bugüne kadar 6,5 kilo aldım ve bebğimde sağlıklı çok şükür aldığım kilolar ona gidiyor,dikkat ediyorum hep.

bu arada kirada oturanlar ve taşınacak olan arkadaşlar Allah kolaylık versin,inşallah kendi evinizde huzurla oturur ve kiradan kurtulursunuz,kirada oturmak zor gerçekten annemler bile daha yeni ev sahibi olabildiler,çok şükür ki biz eşimle şanslıydık biraz da kısmet işi ,5 aylık evliyken kendi evimizi aldık,darısı tüm kirada oturanların başına inşallah.

Son düzenleme:

bende hastane araştırmasındayım istanbuldaki hastanelere göz atıyorum ama henüz karar weremedim çok pahalı bi hastane de olsun istemiyorum ama fiyatı uygun olanlar da son anda sezeryana yönlendirir diye çekiniyorum benim doktorum çorluda burdaki iki hastaneyi de hiç beğenmedim o nedenle istanbulda annemlerin yanına gelicem doğuma senin aklında nereler war? Bak bide bi yazı buldum nette ne çok detayı warmış bu işin de boshayallersmile

Sağlık mevzuatındaki değişiklikler sayesinde Emekli Sandığı ve SSK'ya bağlı anne adaylarına da genellikle ekstra bir ücret ödemeleri koşuluyla özel hastanelerde doğum yapma imkanı sunulmaktadır. 2004 yılının sonunda başlayan ve henüz yeni olan bu uygulama her an değişikliklere uğrayabileceğinden konuyla ilgili güncel bilgileri kurumların internet sitelerinden öğrenmelisiniz.

Özel bir hastanede doğum yapacaksanız beklenmedik bir faturayla karşılaşmamak için bazı noktaları göz önünde bulundurmalı ve dikkatli olmalısınız:

* Doktorunuz hastanenin kadrolu doktoru değilse hastanenin "doktor hariç" fiyatını hem normal doğum hem de sezaryan için ayrı ayrı (KDV dahil fiyatını) öğrenin. Doktorunuz hastanenin kadrosundaysa size verilen fiyat doktor dahil fiyat olacaktır.
* Epidural anestezi, ağrı pompası (sezaryan sonrası ağrıyı kesmede oldukça etkili bir alettir), sezaryan esnasında doktorunuza yardımcı olacak "asistan doktor", standart dışı oda, pakete dahil olan yatış günü sayısından daha fazla yatış süresi (pakete dahil süre bazı hastanelerde normal doğum için 1, sezaryan için 2 gün, bazılarında ise birer gün daha fazladır) ekstra ücretlendirilir.
* Sezaryan esnasında uygulanan ekstra prosedürler (tüplerin bağlanması, miyom veya yumurtalık kisti operasyonu ve hatta eski bir ameliyat nedbesinin düzeltilmesi bile) çoğu hastanede ayrıca ücretlendirilir.
* Hastaneler fiyatlarını TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından açıklanmış fiyat listesine göre belirlerler. TTB fiyatları hastaneler tarafından uygulanacak en düşük fiyatlardır ve bazı hastaneler "TTB uygularken" bazıları TTB'nin katlarını uyguluyor olabilirler. TTB fiyatları ocak ve temmuz aylarında yeniden düzenlenir.
* Bazı hastaneler "bebek paketi" adı altında ekstra bir ücret talep ederler. Bu ücret çocuk doktoru muayenesi, bebeğe yapılan rutin kan incelemeleri, bebek hemşiresi bakımı ve bazı yerlerde bebeğe uygulanan kalça ultrasonunu (bu inceleme son yıllarda doğuştan kalça çıkığının erken tanısı için uygulanmaktadır, hiç bir risk faktörü olmayan bebeklere rutin olarak yapılmasının gerçekten gerekli olup olmadığı henüz tartışmalıdır. Eğer ailede doğuştan kalça çıkığı öyküsü varsa veya bebek makat gelişi ile doğmuşsa yapılması faydalı olabilir) içerir. Bebek paketi ücreti bazı hastanelerde oldukça yüksek olabilmektedir.
* Bebekte veya sizde beklenmedik bir sorun çıktığında yapılan incelemeler, uygulanan tedaviler ve hastanede fazladan kalınan günler ayrıca ücretlendirilir.

baya ayrıntısı varmış haftaya gittiğimde hepsini soracağım. hastaneye doktoruma...

belguncuğum hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş inşallah herşey istediğin gibi gider kışın taşınmak iğrenç bir şey çünkü neyseki atlatmışsın

sağol canım ama haftana göre senin bebişinde gayet iyi

Canım geçmiş olsun. İnşallah değerlerin normal çıkar. Diyet yapmak çok zor. Aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen.

sağol canım evet zaten annem nasipse yanımda olcak o bebişe bakar ben yerleşirim

selam kızlaarr
sabahtan beri girip girip çıkıyorum bi türlü slm veremedim
geçmişi de pek okuyamadım emmmeee gördüğüm kadarıyla denizin kızı eylül tombik olmuşmaşallah canım

slm kızlarrr
hasta annelere kocaman bi geçmiş olsun diyorum

burdada geceden beri fırtına gök gürültüsü yağmur ve şimşek var
soğuklar burayada gelmeye başladı çok şükür

Kızlar merhaba,
Ben de dün gittim doktora, kızım 873 gr. olmus ve boyu da 32 cm.
Neva ben Yeditepe üniv. hastanesine gidiyorum ve doğumum da inş. orada olacak, halam da orada doğurdu ve çok memnun kaldı, şayet anadolu yakasında oturuyorsan bir bak derim.
Benim sırt ağrılarım arttı ve bu ağrılar sağ kalçama da vuruyor. Bazen sakat gibi yürüyorum.
Bu ay çok kilo almışım dr'um yürüyüş verdi vede sıksık az yiyeceksin dedi.

face de ortak arkadaşımız olduğunu görmüştüm aklımdaydı sorcaktım sana nerden tanışıyosunuz diye heralde tekirdağdan okuldandır ozaman
yok canım kendi doktorumu bırakıcam yeni doktor we hastane arayışındayım annemler gaziosmanpaşada kayınvaldemler merterde oturuyo g.o.paşa civarında iki hastaneye gittim birinin doktoru içimize sindi tam burda devam ederiz dedik ama nette bikaç olumsuz yorum okudum içime sinmedi araştırmaya devam etmeye karar werdim eyüpte bi hastanenin hem doktor hem hastane olarak çok metini duydum yakınlarımdan kk da da çok ii yorumlar orayı da araştırmayı düşünüyorum ama sanırım fiyat olarak biraz tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…