2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende özel hastanede olacağım normal 450 sezeryan 650 miş ve tek kişilik odada kalıyorsun hastanede çok güzel patronum geçtiğimiz ocak ayında orda doğum yaptı

Bende özel hastanede olacağım normal 450 sezeryan 650 miş ve tek kişilik odada kalıyorsun hastanede çok güzel patronum geçtiğimiz ocak ayında orda doğum yaptı

Bende annemin doğum yaptığı hastanede yapıcam İstanbulda inşallah
Normal doğum tek kişilik oda 600
Normal doğum çift kişilik 485
Sezeryan tek kişilik 1.130.000
Sezeryan çift kişilik 920

Son düzenleme:
selam hanımlarr
ben geldim
valla imanım gevredi ama henüz sabah saydığım işlerin yarısı bitti daha
çamaşırlar makinede,çıkınca beni uzun bi ütü serüveni beklio..
bebişimin ağbisinden kalanları seçtim,hep renklerinden ötürü biçoğunu giydirmeyeceğim,sar mavi yeşil falan çokk..epey alıncak çıktı yani,ben seviniorum:)eşim üzülüo buna
oğlumun ev ayakkabılarından ilk adım ayakkabıları falan dahil 16tane falan ayakkabısı çıktı küçülen maalesef kızıma giydirebileceğimi sanmıorummmdemekki az almak ama sadece alınan bebek için kullanmak gerekiormuşş:))bir kez daha annadımm
sizler nasılsınızzzzzzzz
ben birazdan çay içmeye gidicem gerçi ama akşam falan bisonraki gelişimde okurum aetık yazılanlarıı
görüşürüz,hepinizi öptümm

benim de rutubet olmuştu bir defa bu sefer bazanın altına koymadım kışlıkları

canım medicanaya ben de gitmiştim benim bir arkadaş da orda doğum yapacak orası gerçekten güzel

amanın bu fiyatlar ne böyleakannehir benim böyle bir problemim yok oturdugum yerde bi kadın dogum var o da devletin para mara yok bedavasempatiksalakcinni bide tıp fakultesi var bana 5 dk uzaklıkta ondanda allah uzak tutsun beni inş kadın doguma yetişebilirim

Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..

benimkilerde bazanın altında bikaç uzun kollu çıkardım sabah bişey yok gibiydi inşallah bndede olmaz.

begümmmm canımm ohhh sevindim şekerinin normal çıkmasına.bakteride ilaçla falan geçer heralde.
k.paşa baya bi soğuk hemde rüzgar var dondum valla bugün.

Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..

akannehirakannehir Aman alahım.Burada da böyle olsa doğuramazdım herhalde akannehirakannehir Ne diyeceğimi bilemedim.

selam canım hoşgeldin.

baya bi pahalı doğumlar bizde şimdilik çınarlı yada egesağlık düşünüyoruz bakalım daha tam araştırmadık. aslında bnde hep kenti istemiştim ama bana baya bi uzak.

Neva ben yeni acıbadem sigortalı oldum.Kaza poliçem geldi bugün.Ben yararlanamıyorum galiba bir sene dolmadığı için acıbademin verdiği indirimden di mi?bilmiyorumkismile Bir bilgin var mı acaba.

benim bildiğim özel sağlık sigortaları doğumdan 1 sene önce yapılmış olması gerekiyor o şartla yararlanabiliyorsun bende araştırmıştım

ben kurdum salıdan beri yakıyorum valla gürül gürül yanıyo hiçte bunalmıyorum epey soguk buralar

ohhh sobanın keyfide bir ayrı yaaaa gürül gürül yanar sen kenarında uyursun şöle mis gibi tüm kemiklerin yumuşar vallahi bu sene çok soğuk olacakmış yandık doğalgaz parasından bide bebiş mecburen hepsini yakacağız faturalar gene belimizi bükecek sanırım

ah canım keşke dediğin gibi olsa benim evim çok soguk oluyo diğer yerler buz gibi alt katım boş çıplak ayakla bastıgım yerler o kadar sogukki kışın en şiddetteli zamanında olcak bebiş burda kiralar çok pahalı kaloriferli evde oturmak çok zor aidatıyla beraber 600 tl her ay veremem bu kadar parayı allah hepimize kolaylık versin

Bizim evde iki katlı kiraya oturuyoruz.En alt katta da ev sahibinin eşyaları var .Evin etrafı boşboş.Buz gibi ev.Dışarısı daha sıcak oluyor güneş açınca.Ben kışı inşallah annemlerde geçiricem doğalgazlı sıcak sıcak .Eşimden ayrı kalıcam ama ne yapayım yani.

benimde babanemin evi var kaloriferli annemlerin alt katında oturuyo hem annemlerede yakın olurdu ne güzelboshayallersmile bende orayamı gitsem diyorum bir süreligine eşim yalnız kalıcak evde ya onun içnde zor olur diye düşünüyorum senin eşin nasıl durcak yemeği bulaşıgı çamaşırı zor olmazmı?

bende iki tane özel bi hastaneden fiyat aldım aralarında 50 tl fln oynuyodu çok bi fark yok ssklılar için tek kişilik oda fiyatları ;
normal doğum 350
epidural normal doğum 550
mecburi sezeryan 550
isteğe bağlı keyfi sezeryan 1.500
gece doğum olursa aynı hastanedeki kendi doktorunun mesaiye kalmasını istersen de +250

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…