- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.321
Bende özel hastanede olacağım normal 450 sezeryan 650 miş ve tek kişilik odada kalıyorsun hastanede çok güzel patronum geçtiğimiz ocak ayında orda doğum yaptı
benim de rutubet olmuştu bir defa bu sefer bazanın altına koymadım kışlıklarımaşallah kızına cnm
kim cnm ortak arkadaşımız bende görmüştüm sorcaktım hep ama kim oldunu unuttum şimdi ?? sana msj atıyorum cnm özel
sağol cnm allah razı olsun bende kışlıkları çıkarim dedim akşam ayy bir kaldırdım bazayıı açtım hurcuuu hepsi küf gibi olmuş böle kokmuş rutubett anlamadım gitti bütün yatağın altındaki yorganlar falan boşalttım hiçbirinde bişi yok allahtan sadece kıyafetler olmuşş annem gelcek hepsi yıkancak offfffffffff
canım medicanaya ben de gitmiştim benim bir arkadaş da orda doğum yapacak orası gerçekten güzeldoktorum ethica incirli hastanesi,hizmet hastanesi ve acıbadem hastanesiyle anlaşmalı,en güzeli acıbadem ama özel sağlık sigortan varsa para ödemiyorsun 10 milyardan başlıyor doğum o yüzden orayı es geçtim,ethica ve hizmet hastanesini beğenmedim,medical park,medicana b.evler,hospitalium ve jfk hastanelerine baktım sadece medicana b.evler hastanesini beğendim,hijyen ,yenidoğan ünitesi ve doğum sonrasında kalacağım oda gayet iyiydi ancak doktoru dışarıdan getirince ssk geçmiyor,normal 750 sezeryan 1500 suit oda istersen günlüğü 200 tl fark ödüyorsun ki bu da 2 gün olduğu için 400 tl yapar eğer epidural sezeryan istresen +500 ödüyorsun benim doktorda 1000-1500 tl arasında para alıyor yani eğer sezeryan epidural ve suit oda istersem doktor ücretiyle birlikte yaklaşık 3500-4000 tlye geliyor,dehşet bir fiyat yani,bilmiyorum kafam karışık,eve ebe mi getirsem ne yapsam sempatiksalakcinni annem evde yapmış doğumlarını ebe gelmiş ki çoğumuzun anneleri öyleydi yani 4 milyar para 2 günde gidecek laelaelaelaelae
canım malesef Avrupa yakasındayım bahçelievlerde oturuyorum ,karşıda olsaydım düşünürdüm yeditepeyi fisfisfis
ayy havalar birden soğudu sobayı kurmanın zamanı geldi sanırım.:sinifsinif:
benimkilerde bazanın altında bikaç uzun kollu çıkardım sabah bişey yok gibiydi inşallah bndede olmaz.maşallah kızına cnm
kim cnm ortak arkadaşımız bende görmüştüm sorcaktım hep ama kim oldunu unuttum şimdi ?? sana msj atıyorum cnm özel
sağol cnm allah razı olsun bende kışlıkları çıkarim dedim akşam ayy bir kaldırdım bazayıı açtım hurcuuu hepsi küf gibi olmuş böle kokmuş rutubett anlamadım gitti bütün yatağın altındaki yorganlar falan boşalttım hiçbirinde bişi yok allahtan sadece kıyafetler olmuşş annem gelcek hepsi yıkancak offfffffffff
herkese merhabalar...
uzun zamandır giremedim,umarım herkes iyidir.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.sonuçlarım normal çıktı sadece idrar yollarımda biraz bakteri çıktı.İzmir aşırı rüzgarlı bütün gece rüzgarın uğultusundan uyuyamadım çok huysuzummmmmklava:
Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..
Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..
Neva ben yeni acıbadem sigortalı oldum.Kaza poliçem geldi bugün.Ben yararlanamıyorum galiba bir sene dolmadığı için acıbademin verdiği indirimden di mi?bilmiyorumkismile Bir bilgin var mı acaba.
ben kurdum salıdan beri yakıyorum valla gürül gürül yanıyo hiçte bunalmıyorum epey soguk buralar
ohhh sobanın keyfide bir ayrı yaaaa gürül gürül yanar sen kenarında uyursun şöle mis gibi tüm kemiklerin yumuşar vallahi bu sene çok soğuk olacakmış yandık doğalgaz parasından bide bebiş mecburen hepsini yakacağız faturalar gene belimizi bükecek sanırım
benim bildiğim özel sağlık sigortaları doğumdan 1 sene önce yapılmış olması gerekiyor o şartla yararlanabiliyorsun bende araştırmıştım
ah canım keşke dediğin gibi olsa benim evim çok soguk oluyo diğer yerler buz gibi alt katım boş çıplak ayakla bastıgım yerler o kadar sogukki kışın en şiddetteli zamanında olcak bebiş burda kiralar çok pahalı kaloriferli evde oturmak çok zor aidatıyla beraber 600 tl her ay veremem bu kadar parayı allah hepimize kolaylık versin
Bizim evde iki katlı kiraya oturuyoruz.En alt katta da ev sahibinin eşyaları var .Evin etrafı boşboş.Buz gibi ev.Dışarısı daha sıcak oluyor güneş açınca.Ben kışı inşallah annemlerde geçiricem doğalgazlı sıcak sıcak .Eşimden ayrı kalıcam ama ne yapayım yani.
Bende özel hastanede olacağım normal 450 sezeryan 650 miş ve tek kişilik odada kalıyorsun hastanede çok güzel patronum geçtiğimiz ocak ayında orda doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?