2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor olur onun için ama bebek hasta olacağına.Kesin depresyona girerim ben yani.Evimi temizlemeye uğraşıcam .Eşimin peşinde mi koşucam.Bebeğe mi alışıcam.Kendime mi bakıcam.Kayınvaldemler yakın 5 dk uzaklıkta bekar görümcemde var ama bir yandan toplayıp bir yandan dağıtırlar.Evimi öyle langur lungur kendi evleri gibi dağıtıyorlar sevmiyorum.Ne kadar yardım edebilirlerki;?Hep neyi ne yaptılar diye düşünicem.Birde doğum zamanı bir ton ev kirası su fatura bilmem ne doğumda masraf olacak diye düşünme derdim olmayacak.Zaten misafirler de istanbuldan gelirler yatılı.Hiç uğraşamam yani.Bunları düşününce eşimden ayrılmak daha mantıklı.

Biz şöyle bir çözüm bulduk.Akşam işten gelince msnde kameralı görüşcez.Biz eşimle tanıştığımızdan beri hep birlikteyiz en fazla iki gün ayrı kalmışızdır.Geçen sene iş için şehir dışına çıktı 3 hafta 3 kilo verdim.Hergünüm ağlayarak geçiyordu.Şimdiden gitceğimi düşündükçe ağlayıp duruyorum ama bebeğim burda hasta olur mecburum.

benim araştırmayı düşündüğüm bikaç hastane daha war birinde iki tanıdığım doğum yaptı çok memnun kaldılar suit oda normal doğum için herşeyiyle 650 tl ödemişler annemlere de çok mantıklı geldi gelen misafirler salon gibi bi odaya alınıyomuş anne kendi odasında rahat rahat emziriyomuş her gelen annenin başında yada kapıönünde dikilmek zorunda kalmamış yani orayı da alternatif olarak düşünücem araba işini bi halledebilsek gezcem hastaneleri

kızlar biliorum konu dışı şuan ama doğum çantası işini düşünmeye başladınızmı ben liste çıkartmaya başladım bitmek bilmio gbi sankii..

anladım canım zor olur ama bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz bide yatılı misafirler çok zor olur hangi biriyle ilgileneceksin bende eşimle en uzun ayrılıgımız 1 hafta oldu oda büyükbabam vefat edince annemlerde kaldım ozaman geceleri eşimin adını sayıklıyodum beni çok gıcık ediyo ama seviyorum bu adamı :asigim:eşime bazen diyorum giderim babanneme diye annem gelir bakar diyo bana bencede zor olucak ama kayınvalidem zora sokmaz beni gibi geliyo yardımcı olur bana mide bulantılarım kötü oldugu zamn görümcem bakmıştı biraz durmuştu yanımda sağolsun bilmiyorum artık nasıl olcak o zamana yakın karar veririz belli olmaz ucuz ve kaloriferli bi yer bulursak taşınırız bile herşeyin hayırlısı

kızlar biliorum konu dışı şuan ama doğum çantası işini düşünmeye başladınızmı ben liste çıkartmaya başladım bitmek bilmio gbi sankii..

Ben liste yaptım ama liste olarak kaldı .İstanbula bayramda gidince orada annemle hazırlıcaz artık. Şehire ancak muayne olmak için gidiyorum onda da perişan oluyoruz.Alışverişe halim kalmıyor.
Eşime de bu akşam deli gibi trip atasım var neden anlamadım. :dilcikar:

ewet canım bende düşünüyorum şimdiden çünküm 75 günüm kaldı kasım başı hazırlarım çantamı bu ay eksiklerimi bitiricem kıyafetleri yıkayıp ütülemeye başliicam kısmetse
hattaa yarın istanbula gidicem kalırım bikaç gün şeytan dürtüyo gidip çarşıya alışwerişimi halletsemmi diye eşimde bensiz gitmeyin nasıl taşiicaksınız okadar şeyi nası gidip gelceksiniz fln diyo boshayallersmile
kardeşimle alışweriş merkezine gidelim dedim ona da izin wermedi artık otur oturduun yerde doğurcan hala gezme derdindesin die kızıyolar :mymeka:

Bende delikafadulden .Benim midem bulanıp kusarken kayınvaldemlem kayınpederim görümcem öyle zevki sefa yapıyorlardı benim evimde.Hiç güvenmiyorum onlara :dilcikar:

Biz kavga edince bile o arkasını döner yatar.Ben ona sarılmazsam uyuyamam bile .Kızgın bile olsam mecbur sarılırım,barışırız.Hamileyken annemi özleyip gittim bir hafta kaldım.Gitmez olaydım.İki güne dönecektim neredeyse.Gece olunca çok buruluyor içim.Nasıl dayanıcaz bilmiyorum.Bir de bayramda gidip doğuma kadar kalıcam

Son düzenleme:

ozaman boşver canım sen onları git annenin evine annecigin bakar sana sen bebeğine oda ikinize şefkat gösterir:asigim:
ay valla ben bi gece annemlerde tuturdum saat 11 felan eşimi arayayımda beni alsın diye annem kızdıda öyle vazgeçtim kavgadan sonraki olayda aynı yalnızsempatiksalakcinniah bu erkekler

Son düzenleme:
ay valla ben bi gece annemlerde tuturdum saat 11 felan eşimi arayayımda beni alsın diye annem kızdıda öyle vazgeçtim kavgadan sonraki olayda aynı yalnızsempatiksalakcinniah bu erkekler

:asigim: Şimdi annemden uzağım ama oraya gidince eşimi daha çok özlüyorum.Annemi o kadar özlemiyorum bile artık alıştım
Ben çıkıyorum kızlar eşim gelir birazdan .İyi akşamlar hepinize eşleriniz ve bebeklerinizle mutlu sevgi dolu akşamlar diliyorum.
Birde benim gibi uykusuz annelerin rahat ,huzurlu ,tatlı uykular dileğiyle...

Son düzenleme:

arkadaşlar hazırladığınız listeleri burda paylaşsakda birbirimizden eksiklerimizi yada düşünemediklerimizi tamamlasak
yani bide bir çock annesiyim
yaşadım aslında bu faslı ben,ama doğum çantama sadece bebek bezini ben aldım gerisini annem halletmiş olduğu için şaşkınlığıma bakrmısınız,ilk bebeğimmiş gbi netteki bütün doğum valizi ihtiyaç listelerini okuyup eksik tamamlıorum allah'ım yaaa
ya çoğunuz bişiler aldı bebişine,ben oğlumunkilere .çok güveniodum fazla bişi almam kızıma die ama zıbın bile başta olmak üzre sıfırdan alıncak herşeyy
oğlumdan bikaç saat evvel seçtiklerimi anca evde giydirrim heralde hep mavi turkuaz falan...(
oğlumun ağustosta doğmuş olması ve benm hastanede 4gün önce+3gün doğumdan sonra olmak üzre çok yatmış olmam beni saflaştırdı bu valiz hazırlığı eyvahedigeldismilekonusundaaaaaeyvahedigeldismile

CAnım kolay gelsin...kendini çok yorma..
evet bugün çok esiyor.inanılmaz sinir oldum.Bugün zaten çok gerginim yaaaa.sinirlerimi kontrol edemiyorum.Allah kocama sabır versin
Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..
Evet canım bende büyük bir ihtimal çınarlıda yaptırıcam 3000 tl civarı diyor.uyuzlar şuna bak istanbulda bile özeller 600-700 diyor.izmire ne oluyor böyle....

kızlar ben geldimmm:tomato:
her zamanki gibi yorgunum bugün de....pazarım da vardı bugünn anca oturdummm...
umarım herkesler iiidir

kızlar gıttık doktora gecen hafta kafama takılan kalple ilgili konuyu actık uzun uzun inceledi dr hiç bi sorun yokmus cok sükür gecen hafta cok aglamıstım. Birde güzel kızım gözlerini actı gözgöze geldik kırptı gözlerini ......

Neva ben yeni acıbadem sigortalı oldum.Kaza poliçem geldi bugün.Ben yararlanamıyorum galiba bir sene dolmadığı için acıbademin verdiği indirimden di mi?bilmiyorumkismile Bir bilgin var mı acaba.

malesef canım özel sigortalarda 1 sene şartı var o yüzden doğum teminatından faydalanamıyorsun.

Bende özel hastanede olacağım normal 450 sezeryan 650 miş ve tek kişilik odada kalıyorsun hastanede çok güzel patronum geçtiğimiz ocak ayında orda doğum yaptı

denizcim valla özel hastanenin fiyatı uygunmuş keşke istanbulda bu kadar pahalı olmasa her şey.

benim de rutubet olmuştu bir defa bu sefer bazanın altına koymadım kışlıkları

canım medicanaya ben de gitmiştim benim bir arkadaş da orda doğum yapacak orası gerçekten güzel
evet bir tek orayı beğendim,4 milyarı bayılacağız galiba oraya kafamçokkarıştı

şanslısın canım ne mutlu sana zemuszemus

Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..

büyük şehirlerde fiyatlar uçmuş malese :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…