- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.341
benimde babanemin evi var kaloriferli annemlerin alt katında oturuyo hem annemlerede yakın olurdu ne güzelboshayallersmile bende orayamı gitsem diyorum bir süreligine eşim yalnız kalıcak evde ya onun içnde zor olur diye düşünüyorum senin eşin nasıl durcak yemeği bulaşıgı çamaşırı zor olmazmı?
doktorum ethica incirli hastanesi,hizmet hastanesi ve acıbadem hastanesiyle anlaşmalı,en güzeli acıbadem ama özel sağlık sigortan varsa para ödemiyorsun 10 milyardan başlıyor doğum o yüzden orayı es geçtim,ethica ve hizmet hastanesini beğenmedim,medical park,medicana b.evler,hospitalium ve jfk hastanelerine baktım sadece medicana b.evler hastanesini beğendim,hijyen ,yenidoğan ünitesi ve doğum sonrasında kalacağım oda gayet iyiydi ancak doktoru dışarıdan getirince ssk geçmiyor,normal 750 sezeryan 1500 suit oda istersen günlüğü 200 tl fark ödüyorsun ki bu da 2 gün olduğu için 400 tl yapar eğer epidural sezeryan istresen +500 ödüyorsun benim doktorda 1000-1500 tl arasında para alıyor yani eğer sezeryan epidural ve suit oda istersem doktor ücretiyle birlikte yaklaşık 3500-4000 tlye geliyor,dehşet bir fiyat yani,bilmiyorum kafam karışık,eve ebe mi getirsem ne yapsam sempatiksalakcinni annem evde yapmış doğumlarını ebe gelmiş ki çoğumuzun anneleri öyleydi yani 4 milyar para 2 günde gidecek laelaelaelaelae
uuuu gerçekten baya pahalıymış acıbademi eşim merak ediyodu hiç sormayalım bari adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3 ama medicana ssklı normal olur fiyatlar diye tahmin ediyorum ona da bi bakabilirim hastaneler mail atıp sorunca doğum fiyatlarını yazsalar negüzel olur genelde hastanemizde bilgi verilmektedir diyolar
Çok zor olur onun için ama bebek hasta olacağına.Kesin depresyona girerim ben yani.Evimi temizlemeye uğraşıcam .Eşimin peşinde mi koşucam.Bebeğe mi alışıcam.Kendime mi bakıcam.Kayınvaldemler yakın 5 dk uzaklıkta bekar görümcemde var ama bir yandan toplayıp bir yandan dağıtırlar.Evimi öyle langur lungur kendi evleri gibi dağıtıyorlar sevmiyorum.Ne kadar yardım edebilirlerki;?Hep neyi ne yaptılar diye düşünicem.Birde doğum zamanı bir ton ev kirası su fatura bilmem ne doğumda masraf olacak diye düşünme derdim olmayacak.Zaten misafirler de istanbuldan gelirler yatılı.Hiç uğraşamam yani.Bunları düşününce eşimden ayrılmak daha mantıklı.
Biz şöyle bir çözüm bulduk.Akşam işten gelince msnde kameralı görüşcez.Biz eşimle tanıştığımızdan beri hep birlikteyiz en fazla iki gün ayrı kalmışızdır.Geçen sene iş için şehir dışına çıktı 3 hafta 3 kilo verdim.Hergünüm ağlayarak geçiyordu.Şimdiden gitceğimi düşündükçe ağlayıp duruyorum ama bebeğim burda hasta olur mecburum.
kızlar biliorum konu dışı şuan ama doğum çantası işini düşünmeye başladınızmı ben liste çıkartmaya başladım bitmek bilmio gbi sankii..
kızlar biliorum konu dışı şuan ama doğum çantası işini düşünmeye başladınızmı ben liste çıkartmaya başladım bitmek bilmio gbi sankii..
anladım canım zor olur ama bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz bide yatılı misafirler çok zor olur hangi biriyle ilgileneceksin bende eşimle en uzun ayrılıgımız 1 hafta oldu oda büyükbabam vefat edince annemlerde kaldım ozaman geceleri eşimin adını sayıklıyodumbeni çok gıcık ediyo ama seviyorum bu adamı :asigim:eşime bazen diyorum giderim babanneme diye annem gelir bakar diyo bana bencede zor olucak ama kayınvalidem zora sokmaz beni gibi geliyo yardımcı olur bana mide bulantılarım kötü oldugu zamn görümcem bakmıştı biraz durmuştu yanımda sağolsun bilmiyorum artık nasıl olcak o zamana yakın karar veririz belli olmaz ucuz ve kaloriferli bi yer bulursak taşınırız bile herşeyin hayırlısı
Bende delikafadulden .Benim midem bulanıp kusarken kayınvaldemlem kayınpederim görümcem öyle zevki sefa yapıyorlardı benim evimde.Hiç güvenmiyorum onlara :dilcikar:
Biz kavga edince bile o arkasını döner yatar.Ben ona sarılmazsam uyuyamam bile .Kızgın bile olsam mecbur sarılırım,barışırız.Hamileyken annemi özleyip gittim bir hafta kaldım.Gitmez olaydım.İki güne dönecektim neredeyse.Gece olunca çok buruluyor içim.Nasıl dayanıcaz bilmiyorum.Bir de bayramda gidip doğuma kadar kalıcam
ay valla ben bi gece annemlerde tuturdum saat 11 felan eşimi arayayımda beni alsın diye annem kızdıda öyle vazgeçtim kavgadan sonraki olayda aynı yalnızsempatiksalakcinniah bu erkekler
ewet canım bende düşünüyorum şimdiden çünküm 75 günüm kaldı kasım başı hazırlarım çantamı bu ay eksiklerimi bitiricem kıyafetleri yıkayıp ütülemeye başliicam kısmetse
hattaa yarın istanbula gidicem kalırım bikaç gün şeytan dürtüyo gidip çarşıya alışwerişimi halletsemmi diye eşimde bensiz gitmeyin nasıl taşiicaksınız okadar şeyi nası gidip gelceksiniz fln diyo boshayallersmile
kardeşimle alışweriş merkezine gidelim dedim ona da izin wermedi artık otur oturduun yerde doğurcan hala gezme derdindesin die kızıyolar :mymeka:
CAnım kolay gelsin...kendini çok yorma..selam hanımlarr
ben geldim
valla imanım gevredi ama henüz sabah saydığım işlerin yarısı bitti daha
çamaşırlar makinede,çıkınca beni uzun bi ütü serüveni beklio..
bebişimin ağbisinden kalanları seçtim,hep renklerinden ötürü biçoğunu giydirmeyeceğim,sar mavi yeşil falan çokk..epey alıncak çıktı yani,ben seviniorum:)eşim üzülüo buna
oğlumun ev ayakkabılarından ilk adım ayakkabıları falan dahil 16tane falan ayakkabısı çıktı küçülen maalesef kızıma giydirebileceğimi sanmıorummmdemekki az almak ama sadece alınan bebek için kullanmak gerekiormuşş:))bir kez daha annadımm
sizler nasılsınızzzzzzzz
ben birazdan çay içmeye gidicem gerçi ama akşam falan bisonraki gelişimde okurum aetık yazılanlarıı
görüşürüz,hepinizi öptümm
evet bugün çok esiyor.inanılmaz sinir oldum.Bugün zaten çok gerginim yaaaa.sinirlerimi kontrol edemiyorum.Allah kocama sabır versinbenimkilerde bazanın altında bikaç uzun kollu çıkardım sabah bişey yok gibiydi inşallah bndede olmaz.
begümmmm canımm ohhh sevindim şekerinin normal çıkmasına.bakteride ilaçla falan geçer heralde.
k.paşa baya bi soğuk hemde rüzgar var dondum valla bugün.
Evet canım bende büyük bir ihtimal çınarlıda yaptırıcam 3000 tl civarı diyor.uyuzlar şuna bak istanbulda bile özeller 600-700 diyor.izmire ne oluyor böyle....Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..
kızlar gıttık doktora gecen hafta kafama takılan kalple ilgili konuyu actık uzun uzun inceledi dr hiç bi sorun yokmus cok sükür gecen hafta cok aglamıstım. Birde güzel kızım gözlerini actı gözgöze geldik kırptı gözlerini ......
gözün aydın şirvancım ben sana demiştim ama içini ferah tut iyidir bebişin diee.çooook sevindim cnm
Neva ben yeni acıbadem sigortalı oldum.Kaza poliçem geldi bugün.Ben yararlanamıyorum galiba bir sene dolmadığı için acıbademin verdiği indirimden di mi?bilmiyorumkismile Bir bilgin var mı acaba.
Bende özel hastanede olacağım normal 450 sezeryan 650 miş ve tek kişilik odada kalıyorsun hastanede çok güzel patronum geçtiğimiz ocak ayında orda doğum yaptı
evet bir tek orayı beğendim,4 milyarı bayılacağız galiba oraya kafamçokkarıştıbenim de rutubet olmuştu bir defa bu sefer bazanın altına koymadım kışlıkları
canım medicanaya ben de gitmiştim benim bir arkadaş da orda doğum yapacak orası gerçekten güzel
amanın bu fiyatlar ne böyleakannehir benim böyle bir problemim yok oturdugum yerde bi kadın dogum var o da devletin para mara yok bedavasempatiksalakcinni bide tıp fakultesi var bana 5 dk uzaklıkta ondanda allah uzak tutsun beni inş kadın doguma yetişebilirim
Selam kızlarr...:)) arada bir girip takip ediyorumm ama çok kalmadan cıkıyorum.. ayy doğum için bizemi çok fiyat verdiler yaa?? izmirde kent hastanesi için 4000tl çınarlı için 3000tl dedi doktorcuğum..
doktorum ethica incirli hastanesi,hizmet hastanesi ve acıbadem hastanesiyle anlaşmalı,en güzeli acıbadem ama özel sağlık sigortan varsa para ödemiyorsun 10 milyardan başlıyor doğum o yüzden orayı es geçtim,ethica ve hizmet hastanesini beğenmedim,medical park,medicana b.evler,hospitalium ve jfk hastanelerine baktım sadece medicana b.evler hastanesini beğendim,hijyen ,yenidoğan ünitesi ve doğum sonrasında kalacağım oda gayet iyiydi ancak doktoru dışarıdan getirince ssk geçmiyor,normal 750 sezeryan 1500 suit oda istersen günlüğü 200 tl fark ödüyorsun ki bu da 2 gün olduğu için 400 tl yapar eğer epidural sezeryan istresen +500 ödüyorsun benim doktorda 1000-1500 tl arasında para alıyor yani eğer sezeryan epidural ve suit oda istersem doktor ücretiyle birlikte yaklaşık 3500-4000 tlye geliyor,dehşet bir fiyat yani,bilmiyorum kafam karışık,eve ebe mi getirsem ne yapsam sempatiksalakcinni annem evde yapmış doğumlarını ebe gelmiş ki çoğumuzun anneleri öyleydi yani 4 milyar para 2 günde gidecek laelaelaelaelae
uuuu gerçekten baya pahalıymış acıbademi eşim merak ediyodu hiç sormayalım bari adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3 ama medicana ssklı normal olur fiyatlar diye tahmin ediyorum ona da bi bakabilirim hastaneler mail atıp sorunca doğum fiyatlarını yazsalar negüzel olur genelde hastanemizde bilgi verilmektedir diyolar
acıbadem 10 milyardan başlıyor canım,sgk da geçmiyor doğumda -tatlicadiarzu- medicana da ssklı fiyat ise sezeryan 1750 normal 1000 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?