2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canımm ohh annesine gözde kırpmış prenses ne güzel

Ben 3 yıldır bu günleri düşünerek sağlık sigortası ödüyorum.Herşey için Acıbademe gidiyorum kısmetse doğumum da orda olucak. Özel sigorta olmayınca çok pahalı gerçekten uçuk fiyatlar....

kızlar ciciş topiğine koymak için biçok foto çektim ama tek tek yüklemek çok zor olacak iki tane ekledim onlarda açılmıo
ben hızlı resim yükleme sitesinden yüklüordum,toplu halde başka nasıl yükleyebilirim bilgi verebilirmisiniz banada???boshayallersmile

selam hanımlar
burda iki gündür olaylardan nedense uzak kalıorum
şirineye ve mügecana ne oldu banada söleyin bi

canım şirineye bebeğin kalbinde sorun var demişler ama şükür ki bişeyi yokmuş bebişinin..

mugecanında yanlış hatırlamıyosam akciğerinde kist çıkmış bebeğinin ..dua et bol bol mugecana..

bu arada yanlış hatırlıyosam affınıza sığınıyorum kızlar..

Son düzenleme:

özel sigorta gerçekten çok ama çok iyi oluo yoksa özellerin fiyat almış başını gtmiş.

teşekkürler hayatım ilgin için,çok meraketmiştim,bakıorum müge gelmio bu ralar topiğe
haklı olarak tabii
allahm yardımcısı olsun
acil şifalar versinnn
keşke bugün daha erken vakit haberim olsaydı sela ile cuma arasında dualarıma dahil ederdim,yine ederim
rabbim inşallah yoktur öle bişiyy
allahm sınamasın evlatlarımızla hiç birimizi:Saruboceq:

Günaydınn kızlar..
bursada hava kapalı karanlık hala bu saatte ve müthiş soğukk.. kış geldi kesin....
şirinem tekrar çok sevindim canım..gözün aydın...:1hug:
mügeyi de merak ediyorum inşallah ondan da güzel haberler alabiliriz.. Allahım onun ve bebişinin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Günaydıın bende buz gibi uyandım ufak ufak hazırlanıyorum öğleden sonra yola çıkças akşama da nişana gitçes
yeni hamileyken aldığım bi elbisenin içine girdim yeni almama gerek kalmadı çook sewindim göbeğim önde gidiyo daha net belli oluyo hoşuma gitti kaydirigubbakcemile2

günaydın hanımlarr
burası da soğuk bugün ama bize hava hoş,dün akşam sobamızı kurduk,yaktık,sabah eşim biz uyanmadan yine yakmışş
bebişimin cicilerini yıkamıştım dün,onlarıda getirdim içeriye,dağıttım,iyice kurudular..
ütü yapıcam henüz kuruyanları bnde..
sonrada kendi kışlıklarımızı çıkarıp yazlıklarımızı vakumlucammm..başkada işim yok bugün çok şükürr..
mutfak için ve hastane çantamız için eksiklerimizi listeledim,üç sayfa dolusu alıncak çıktıı:))
iple çekiorum alışveriş gününü
ördüğüm yelekte bitti elim boş canım sıkılacak,komşumu yakalarsam ona danışıp bişiler başlıcam yeniden örmeye:hulya:

Dün gece rahat bır uyku cektım sonunda uzun zamandan berı içimiz rahat olunca uyumaktaguzel oluyor kızlar bursa yagmurlu ve soguk sanırım uludaga kar yagdı burda daga kar yagdımı bırdaha hava ısınmass ısınsada kar kokusu olur hep havada sıslı puslu soguk bır hava var burda .hiç aklımdan cıkmıyor buarada bebegımle gözgöze geldık gozbebegını bıle gordum sonragözlerını kıırptı.dusundukce gülümsüyorum hala Allaha cokşükür hersey yolunda herkesin bebeği iyi olsun hep

bende bebişime yelek örecegim
ipimi aldım hafta içi
arkadaşıma gidecegim inş. ögretecek bakalım.
havalarda soğudu
evde oturup işlerim artıkk

günaydın kızlar antalyada soğudu ama evin içi ılık bende soba kuracağım klimada ve diğer ısıtıcılarda ısınmıyorum bebeğim hiç ısınmaz en güzeli soba yakıyorum bütün her odayıda açıyorum her taraf ısınıyor çok rahat ediyorum kızlarda rahat rahat odalarında ders çalışıp uyuyor oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…