2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada doğumumuz yaklaşıo hayırlısıyla..
sizler vucut temizliğinizi nasıl yapıosnuz yada yapmayı düşünüosunuz???
ben bu ay artık kuaföre gitmeyi düşünüorum ama tırsıorum aynı zamanda..eyvahedigeldismile
yapamıorum artık:sinifsinif:

slm kızlar,
sabah sabah aç karna ikinci kez 50 mg şeker yüklemesi yaptırmaya gittim,ilkinde tokluk 164 çıkmıştı şimdi ise 144 çıktı sınırın biraz üstü yani sonucu doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek ne zaman kontrole çağıracak,oğluşumu özledim umarım bir an önce çağırır da gideriz.
evi toparlasam iyi olacak her yer her yerde,öğleden sonra da kendime bir şeyler bakacağım lcw den umarım kışlık bir şeyler bulabilirim hamile reyonunda,bu arada istanbul çok soğuk sabah kombiyi yaktık sanırım artık hep böyle soğuk olacak,kış erken geldi.

karnımda nasıl acıktı annecim kahvaltıya çağırdı bişyler yapmış sölemeyim canınız falan çeker.kocişi kaldırayım da gidelim.görüşürüz kızlar.

herkese ii haftasonları

deli kızzemuszemus

Ay demez olaydım.Büyük mü konuştum ne saat 10 da bir kalktım bulaşık makinesini boşalt doldur.Yemeğe başla.Bir de bakliyatlarımı cam kavanozlara yerleştirdim. 12 de gene inicem mutfağa devam edicem yemeklere.:gitme:
Ayrıca odaları değiştiricez daha küçük bi odaya taşıycaz oturma odasını.Bende dolapların içindeki kitapları falan taşıycam. Böyle hafif hafif şeyleri.Ama o kadar ıvır zıvır varki yani koca gün uğraşırım.Sonra odaları silip süpürücem senağlama iş yapmak istemiyorum benmafoldumben

karnımda nasıl acıktı annecim kahvaltıya çağırdı bişyler yapmış sölemeyim canınız falan çeker.kocişi kaldırayım da gidelim.görüşürüz kızlar.

herkese ii haftasonları

Annemi özledim mafoldumben Keşke yakın olsaydımda gitseydim ya.Kayınvaldem yakın ona gidince de ben iş yapıyorum.Gitmiyorum oyüzden.Eşim kaç haftadır pazarda çalışıyor.Bugün televizyonda magazinler olmasa hangi gün olduğunu anlamazdım.Hergün aynı,hergün aynı,hergün aynımafoldumben

oyyy bende aynıyım yahuu
annemde uzakk eşim pazarları bile çalışıyor
aman bu yalnız biter inş.

benim eşimde 2 pazardır çalışıyor beni anneme bırakıyor yarın da çalışacakmış anneme bırakacak yine sonra annemle kaynonoşuma gideceğiz

slm kızlar.
anlaşılan soğuk heryerde etkisini gösterdi.
bugün sobamızı kuracağız Allah izin verirse.ayy keşke eviöm kaloriferli olsaydı ne güzel heryer sıcak olurdu.mutfağa çıkmayı canım istemiyor sadece 1 oda sıcak olacak diğer yerler yine buzzzzzzeyvahedigeldismile

Burası o kadar soğuk değil sabah biraz soğuktu ama şimdi günlük güneşlik dün akşam pencere açık oturduk yatarken kapattık sabaha karşı soğuk oluyor diye

Burası da aynen öyle eşim öğle yemeğine gelecek oturma odasına softa kurarım artık buz gibi aşağısımafoldumben

slm kızlarr
heryere soğuk gelmişş çok şükür buralarda serinledi..
bende yorganımı çıkardım busabah rüzgara attım havalansın diye çarşafla üşümeye başladık geceleri..

slm arkadaşlarr
napıonuz???
ben ev işleriyle uğraştım biraz
ama öğle yemeği bulaşığını toplamadım
hiç bişey sarmıo bu aralar beni sıkılıorum herşeydenn
böle havalarda ruh halim hep böle
deli gbi örgü öresim var ama komşuma ihtiyacım var,
onlarda henüz görünmediler rahatsız etmek istemiorumm
offff
sizler nasılsınız???????

Selam kızlar ben de sabahtan beri evimin işini ancak bitirdim bu hafta abla da yoktu iş başa düştü :) O kadar çok ütüm var ki bi başlasam 2-3 saat sürer heralde h. sonu yavaş yavaş bitirmeyi planlıyorum birazdan babamız gelicek alışverişe çıkıcaz. Odamız 3 hafta sonra gelicek halı lamba boya falan seçicez kızımızın odasına...Daha çok iş var ama ben hiç sıkılmıyorum çünkü bunlar çok tatlı telaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…