- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.401
zappp,
yorma kendini canm yaww
iki kişi soğuk ev
nasıl cesaret ettiniz taşınmaya iki katlı eve anlayamıorum seni:))
bu arada senn face hesabın varmı;;??hepimiz orda tanıştık,gelinciğide senide çok merakediorum ben:))
haberin var dimi face sayfasından ???
Eşimle facesimiz ortak izin vermedi oyüzden ekleyemedim ben.Zaten eşimin buraya yazdığımdan haberi de yok hiç hazzetmiyormuş öyle forumlara yazı yazılmasından.:dilcikar::dilcikar:
Halbuki bura olmasa onun kafasının etini yiycem :dilcikar::dilcikar: Konuşacak kimsem kalmıyor. :dilcikar:
Hem haberde bilerek vermiyorum rahat rahat çekiştireyim içimi dökeyim diye aklinialirimsmile
Hemen bu kim nasıl biri nerden tanıyorsun diye sorgu suale başlar.Garip biri :dilcikar:
zappp,
yorma kendini canm yaww
iki kişi soğuk ev
nasıl cesaret ettiniz taşınmaya iki katlı eve anlayamıorum seni:))
bu arada senn face hesabın varmı;;??hepimiz orda tanıştık,gelinciğide senide çok merakediorum ben:))
haberin var dimi face sayfasından ???
Kızlarbu arda ben birşey soracam sizee,
Ya bizim evdede doğal gaz yok.İmza topladılar daha yeni gaz gelsin mi diye ama bir gelişme yok ve evim büyük....bebiş doğduğu zaman soğuklarda evi doğalgazlı olmayanlar nasıl korumayı düşünüyor yaaaa.Bizim sitelerde soba kurmakta yasak
Ya klima,ya ufo filan onunla çocuğu koruyamam herhalde dimi .salondamı yatacam kalkacam ben,başka nasıl bir yöntemle ısınabiliriz fikri olan varmı?normalde evin petek tesisatı döşeli ama sadece o kadar kulanılmıyor(((((((((((
kıslar ben geldim ammmmaaaa kimseler kalmamaışş burda...
ben de sabahtan beri kazakları falan çıkardım yumuşatıcıyla durulamaya attım serdim.
ütü yaptımm..cam sildimm sirkeli suyla pırıl pırıl oldu....
şimdilik mola verdimm temizlik hastası biri olarak...
bu akşam okuldan arkadaşlara yemeğe gidicezz yemek derdim de yokkk...
öpüyorum herkesi...iyi haftasonları kızlar..
akannehir Dünya kadar iş yapmışsın :1shok: Kendini çok fazla yormasaydın hamile hamile.Benim hiç iş yapasım yok ama odaları değiştircez yapmak zorundayım .Birazdan kalkcammafoldumben
amanın cnm bu iş mi çokkk ben hiç oturmam normalde benim evde çoooook büyük 2 dk durmazdımmm.hamileyim diye duruyorumm yoksa ben çekirge gibiyimdir alimallh:)))kaydirigubbakcemile3
sen de yorma kendini...
canım ..bılmıyorum kı..bır hafta once yapıldı ıdrar tahlılım..bakterı yoktu.. bır hafta sonra bakterı var gorunuyor...sağol hayatım şekerinede sevindim bişi çıkmamasına inş diğeride önemli bişi değildir kuzum belki enfeksiyon falan olmuşsundur inş temizdir git bakalım doktora ne dicek
selam hanımlarr
ben geldim
valla imanım gevredi ama henüz sabah saydığım işlerin yarısı bitti daha
çamaşırlar makinede,çıkınca beni uzun bi ütü serüveni beklio..
bebişimin ağbisinden kalanları seçtim,hep renklerinden ötürü biçoğunu giydirmeyeceğim,sar mavi yeşil falan çokk..epey alıncak çıktı yani,ben seviniorum:)eşim üzülüo buna
oğlumun ev ayakkabılarından ilk adım ayakkabıları falan dahil 16tane falan ayakkabısı çıktı küçülen maalesef kızıma giydirebileceğimi sanmıorummmdemekki az almak ama sadece alınan bebek için kullanmak gerekiormuşş:))bir kez daha annadımm
sizler nasılsınızzzzzzzz
ben birazdan çay içmeye gidicem gerçi ama akşam falan bisonraki gelişimde okurum aetık yazılanlarıı
görüşürüz,hepinizi öptümm
oyy..canım benım..bakmıs annesıne..kızlar gıttık doktora gecen hafta kafama takılan kalple ilgili konuyu actık uzun uzun inceledi dr hiç bi sorun yokmus cok sükür gecen hafta cok aglamıstım. Birde güzel kızım gözlerini actı gözgöze geldik kırptı gözlerini ......
canım umarım sekerın yoktur..sende pazartesı doktorunla goruuuusursun samnırım..slm kızlar,
sabah sabah aç karna ikinci kez 50 mg şeker yüklemesi yaptırmaya gittim,ilkinde tokluk 164 çıkmıştı şimdi ise 144 çıktı sınırın biraz üstü yani sonucu doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek ne zaman kontrole çağıracak,oğluşumu özledim umarım bir an önce çağırır da gideriz.
evi toparlasam iyi olacak her yer her yerde,öğleden sonra da kendime bir şeyler bakacağım lcw den umarım kışlık bir şeyler bulabilirim hamile reyonunda,bu arada istanbul çok soğuk sabah kombiyi yaktık sanırım artık hep böyle soğuk olacak,kış erken geldi.
kayınvalidemlerde gel bize diyorlar ama insanın kendi evi gibi yok.rahat edemem diye istemiyorumCanım biz geçen kış oturma odasında yatıp kalktık.Yeni taşınmıştık.Ne yapacağımızı bilemedik.Elektrik yaktık.Çok gelince şimdi katalitik yakıyoruz bir odada.Kutu kadar bi oda var oraya taşıycaz oturma odasını resmen hapishane hayatı.Ben burada bebeği koruyamam diye doğalgazlı evi olan annemde doğumu yapıcam marta kadar orada kalıcam.
bizim klimada demirdökümünn ve çok güzel ısıtıyor ve aynı senin evin gibi mutfak ve salon birleşik ve odalara giden hol kapısı kemer gibi kapı yok yani anlayacağın her yer full açık biz ısınıyorduk hiç sorun olmuyordu ama herkes bebeği öyle hasta edersiniz diyor. ne yapalım kapı taktırıcam ve ufo klima ile idare edicem.....cnm bence klima işini görebilir diye düşünüyorummm...bebilere zarar vermicek klimalar var artık havayı kurutmuyorrr,hasta olmuo bebişler.antibakteriyel özelliği de var ne bilim havayı da temizliyor.bizim ev kaloriferli ama biz taktırdık bosch aldıkk ve çomk güzel...fatura da hesaplı gelio cnm..benim mutfağımla oturma odam birleşik kocaman yani 18000 lik işimizi gördü dün çok soğuktu hava açtık klimayı ısındı hemen koca yer...
sıcak memleketlerde öyle oluyor malesef,doğlal gaz geç geliyor.bizim burda daha yeni imza toplandı kaç kişi imza attı Allah bilir....Antalya ya doğal gaz tam gelmedi biz geçen sene klimayla ısındık zaten akşam açıyorduk sadece ikimizde çalıştığımızdan bu sene birde ufo alırız diyoruz oda çok güzel ısıtıyor annem gildeyken odamda vardı baktık ısıtamazsak soba kurarız artık bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?