2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Siz ev işi dedikçe içim bunaldı -tatlicadiarzu- Hiç bir iş yapmamak için direnmeme rağmen daha yeni oturabildim.Evim iki katlı ve mutfak aşağıda olduğu için yukarda oturduğumuz odaya sofra kurmam saatlerimi aldı.Ağırda taşıyamıyorum.Tek tek in çık in çık.Eşimle yemeğimizi yedik.Gitti.Arkasından sofrayı tencereleri aşağı indirdim.Bulaşık makinesini yerleştirdim tekrar.Bulaşık makinesini aşağı inip açmam lazım ama halim kalmadı aşağı inmeye şimdilik oturup hiç birşey yapmıycam bir saat.İçim öyle bir daraldı ki anlatamam size.Hamileliğimin ilk üç ayındaki asabiyet ve tiksinti herşeyden nefret etme geri geldi bana .Habire ağlayıp duruyorum

Son düzenleme:
manolyacım kolay gelsin ayy evet bnde hiç sıkılmıorum
alışverişe bnde haftaya gitcem
nasıl içim içime sığmıo anlatamam
çok eğlenceli olacak
uykusuz bi ş soğuk bi hava küçük bi çocukla ne kadar zevk alabilirim orası meçhul tabi:))
allah isteyen herkese nasip etsin inş...
gelincik,
hemen gitmişsin canm yaa
bnde çıkıorum kızlarrr
hoşçakalınn

zappp,
yorma kendini canm yaww
iki kişi soğuk ev
nasıl cesaret ettiniz taşınmaya iki katlı eve anlayamıorum seni:))
bu arada senn face hesabın varmı;;??hepimiz orda tanıştık,gelinciğide senide çok merakediorum ben:))
haberin var dimi face sayfasından ???

Eşimle facesimiz ortak izin vermedi oyüzden ekleyemedim ben.Zaten eşimin buraya yazdığımdan haberi de yok hiç hazzetmiyormuş öyle forumlara yazı yazılmasından.:dilcikar::dilcikar:
Halbuki bura olmasa onun kafasının etini yiycem :dilcikar::dilcikar: Konuşacak kimsem kalmıyor. :dilcikar:
Hem haberde bilerek vermiyorum rahat rahat çekiştireyim içimi dökeyim diye aklinialirimsmile
Hemen bu kim nasıl biri nerden tanıyorsun diye sorgu suale başlar.Garip biri :dilcikar:

Son düzenleme:

Canım benim eşimde öyleydi ilk başlarda,sonra bir baktı ben forma girdikçe o daha rahat ediyor.Sonra bir kaç sefer siteye girip yazılanları okudu içi rahatladı.Onlarda haklı aslında internetlerde o kadar saçma sapan şeyler dönüyorki her site bu kadr güvenilir değil....

Kızlarbu arda ben birşey soracam sizee,
Ya bizim evdede doğal gaz yok.İmza topladılar daha yeni gaz gelsin mi diye ama bir gelişme yok ve evim büyük....bebiş doğduğu zaman soğuklarda evi doğalgazlı olmayanlar nasıl korumayı düşünüyor yaaaa.Bizim sitelerde soba kurmakta yasak
Ya klima,ya ufo filan onunla çocuğu koruyamam herhalde dimi .salondamı yatacam kalkacam ben,başka nasıl bir yöntemle ısınabiliriz fikri olan varmı?normalde evin petek tesisatı döşeli ama sadece o kadar kulanılmıyor(((((((((((

Canım biz geçen kış oturma odasında yatıp kalktık.Yeni taşınmıştık.Ne yapacağımızı bilemedik.Elektrik yaktık.Çok gelince şimdi katalitik yakıyoruz bir odada.Kutu kadar bi oda var oraya taşıycaz oturma odasını resmen hapishane hayatı.Ben burada bebeği koruyamam diye doğalgazlı evi olan annemde doğumu yapıcam marta kadar orada kalıcam.

Başka ev bulamadık.3 senedir tutulmuyormuş zaten.Mecburen tuttuk.Bu sene küçük bi eve taşınacaktık ama.Ödeyemediğimiz faturalar çok birikmiş.Ödeyemediğimiz için çıkamadık buradan.(Bence eşim eşyalar bir taşınma daha kaldıramaz diye istemiyor ama::)

cnm bence klima işini görebilir diye düşünüyorummm...bebilere zarar vermicek klimalar var artık havayı kurutmuyorrr,hasta olmuo bebişler.antibakteriyel özelliği de var ne bilim havayı da temizliyor.bizim ev kaloriferli ama biz taktırdık bosch aldıkk ve çomk güzel...fatura da hesaplı gelio cnm..benim mutfağımla oturma odam birleşik kocaman yani 18000 lik işimizi gördü dün çok soğuktu hava açtık klimayı ısındı hemen koca yer...

kıslar ben geldim ammmmaaaa kimseler kalmamaışş burda...
ben de sabahtan beri kazakları falan çıkardım yumuşatıcıyla durulamaya attım serdim.
ütü yaptımm..cam sildimm sirkeli suyla pırıl pırıl oldu....
şimdilik mola verdimm temizlik hastası biri olarak...
bu akşam okuldan arkadaşlara yemeğe gidicezz yemek derdim de yokkk...
öpüyorum herkesi...iyi haftasonları kızlar..

akannehir Dünya kadar iş yapmışsın :1shok: Kendini çok fazla yormasaydın hamile hamile.Benim hiç iş yapasım yok ama odaları değiştircez yapmak zorundayım .Birazdan kalkcammafoldumben

akannehir Dünya kadar iş yapmışsın :1shok: Kendini çok fazla yormasaydın hamile hamile.Benim hiç iş yapasım yok ama odaları değiştircez yapmak zorundayım .Birazdan kalkcammafoldumben

amanın cnm bu iş mi çokkk ben hiç oturmam normalde benim evde çoooook büyük 2 dk durmazdımmm.hamileyim diye duruyorumm yoksa ben çekirge gibiyimdir alimallh:)))kaydirigubbakcemile3

sen de yorma kendini...

selam kızlaar
bugünü ocak anneleri temizlik günü ilan ediyorumalkisalkisalkis
ben de sabah nevresimleri attım makinaya,astım evi süpürüp sildim,tuvalet banyo yıkadım
simdi gidip bulaşıkları makinaya yerleştircem
burdan yetkililere sesleniyorum bulaşık makinasındaki temizleri yerleştircek bi teknoloji geliştirsinler olmuyo bööle yaaa
bi de kışlıkları çıkardım mıı tamam akşama kaldı artık o,kocik olmıcak akşam evde yaparım artık tek başımaboshayallersmile

amanın cnm bu iş mi çokkk ben hiç oturmam normalde benim evde çoooook büyük 2 dk durmazdımmm.hamileyim diye duruyorumm yoksa ben çekirge gibiyimdir alimallh:)))kaydirigubbakcemile3

sen de yorma kendini...

kankam benim yaaolumunekankayizsmile
ben de aynıı sen gibiyim
bana kalsa yine durmam ama kocikten azar yemekten sıkıldım o yüzden daha az temizlik yapıyorum artıkalsanaalsanasmile

sağol hayatım şekerinede sevindim bişi çıkmamasına inş diğeride önemli bişi değildir kuzum belki enfeksiyon falan olmuşsundur inş temizdir git bakalım doktora ne dicek
canım ..bılmıyorum kı..bır hafta once yapıldı ıdrar tahlılım..bakterı yoktu.. bır hafta sonra bakterı var gorunuyor...
doktora gıdıcem canım pazartesı gunu..

oyy..canım benım..bakmıs annesıne..

canım umarım sekerın yoktur..sende pazartesı doktorunla goruuuusursun samnırım..

Antalya ya doğal gaz tam gelmedi biz geçen sene klimayla ısındık zaten akşam açıyorduk sadece ikimizde çalıştığımızdan bu sene birde ufo alırız diyoruz oda çok güzel ısıtıyor annem gildeyken odamda vardı baktık ısıtamazsak soba kurarız artık bebek için

selam kızlar,

bende temizlik yapıcaktım ama yapmıyorum eşime kızdım oturuyorum tv karşısında oda yok zaten bizim ev 2-1 küçük ama bütün ev kolay ısınır bu sene sanırım 85 m2 yalıtımıda çok ii umarım düşündüğüm gibi olur zaten klimada var soğuk olursa onuda açarım ama gün boyu bebişin odasında takılırız orda 1 çekyatım var ama tabi tek başıma kalmıycağım için eminim hergün evde birileri olur sinirim tepemde en iisi temizlik yapayımda sinirim gitsin görüşürüz...

kayınvalidemlerde gel bize diyorlar ama insanın kendi evi gibi yok.rahat edemem diye istemiyorum
bizim klimada demirdökümünn ve çok güzel ısıtıyor ve aynı senin evin gibi mutfak ve salon birleşik ve odalara giden hol kapısı kemer gibi kapı yok yani anlayacağın her yer full açık biz ısınıyorduk hiç sorun olmuyordu ama herkes bebeği öyle hasta edersiniz diyor. ne yapalım kapı taktırıcam ve ufo klima ile idare edicem.....
sıcak memleketlerde öyle oluyor malesef,doğlal gaz geç geliyor.bizim burda daha yeni imza toplandı kaç kişi imza attı Allah bilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…