2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kafam eşime bozuk galiba.Bilinç altım okadar doluki kendi ruh halimi anlayamıyorum.İş yapasım yok hiç.Ben anca mutlu olduğum zaman temizlik yapmak içimden gelir.Böyle içim huzur dolar.Evim mis gibi koksun isterim.Bugün böyle bi bezginlik var mirmirmirmir
Kolay gelsin sana .Temizlikle sinirini atabiliyorsan yap da rahatla.Ben anca eşime çemkirince sakinleşiyorum.

Son düzenleme:
ya bir müşterimize aylar önce fal bakmıştım tutmuş şimdi geldi fal bak diye kahve yok dedim elemana para verdi git kahve al gel diye :))) ay hiç anlamam o zaman dalga geçmiştim ben nasıl tutmuşsa kalbim temiz işte iyi sallamışım kaydirigubbakcemile3

falcıı geldiiiiiiii haanımmmmmmmmmmmmmm

maşaallah herkes temizlikle uğraşıyor.biz bugün güya soba kuracaktık eşimi işten çağırdılar gitti.bende yalandan ev işi gördüm.şimdide hamur yoğurdum mayalanmasını bekliyorum.becerebilirsem sakallı poğaça yapıcam (canınız çekmesin):kedi:

Slm annişler nasılsınız?? valla bizi sorarsanız hala aynıyız, bebişim hala mücadele ediyor yaşamak için.. Sİzinle paylaşmaya fırsat bulamadım koşturmacadan.. Hafta içi doktora gittik kontrole.. Hani su bittiyse telafi etsin falan diye..(Malum böbrek olmayınca su bitiyomuş) Doktor daha ben uzanırken başladı: "Şİmdi su bitmiştir, yarın bi gün amniyosentez sonucu da gelir, alırız çocugu" diye.. Biz hiç ses çıkarmadık eşimle baktık sadece.. Uzandım doktor baktı bi anda suratı degişti.."Ne zaman yaptık amniyo sentezi dedi, 20 günü geçti mi" evet dedik bizde.. "Aaa, su bitmeliydi ama bariz bi azalma bile olmamış" dedi..Ultrasonun ucundaki cihazı degiştirdi daha dikkatli bakmaya başladı.. Bu sfer iyice şaşırdı.. İdrar torbanı görüyorum hem de dolu dedi.. :1shok: "bu da böbrek olmadan mümkün degil ki, ben şimdi böbregi yok bu çocugun diyemem ki" dedi. sempatiksalakcinni Biz şok tabi... Eee dedik.. Şİmdi bi hafta daha bekleyelim ben sizi tekrar ankaraya hocama gönderecem dedi.. Doktoru da telefonla aradık.. Belki kese yırtılmıştı o zaman belki de şimdi kendini tamir etmiş olabilir demez mi?? Anlayacagınız bizde tarifsiz bi ümit oluştu şimdi.. eyvahedigeldismile Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Bebişimin inadına duanızla bir katkınız olsun inş..

Çok uzun yazdım sanırım.. Umarım sonuna kadar okumuşsunuzdur

Yok canım ne uzunu .Allah şifalar versin .Doktorunda maşşallah ne iyimser! .Allahım inşallah çok çok çok sağılıklıdır bebeğin.İçimden bir ses bebeğin sağlıklı diyor inşallah öyledir canım.

İnşallah cnm.. Biz de heyecanla cmt günün bekliyoruz.. En son iki böbreginin de olmadıgını söyleyen doktora gidicez, bakalım nediyecek..

canım ya ben sizin doktordan hiç bir şey anlamadım
sonucun iyi çıkmasına sevindim bebeğinde iyidir inşallah sorun sizin doktorda sanırım

İnşallah iyidir cnm... Biz tek doktroa gitmedik ki hayatım.. BU durumdan dolayı 3 doktorla ortaklaşa çalışıyoruz.. :gitme:

gülaycım iyi yönde gelişmler olduguna sevindim inş doktor yanılmasıdır bebginde birşey yoktur :Saruboceq:

Aminn.. Birileri yanılmış olsun da niye yanıldılar diye bile sorgulamayacam

Başka doktora da git bence ümidini yitirme bebeğin için dua et.Bende dua edicem sana .Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin.Bu gittiğin doktoru hiç sevmedim tanımam etmem ama öyle garip bi his getirdi içime .:dilcikar:

biraz geç dahil oluyorum başlığa ama ben de ocakta anne oluyorum inşallah. benimle aynı günleri sayanları görmek çok hoş.daha bir heyecanlandım şimdi.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .

okumazmıyım cnm allah gönlüne göre versin hayırlı haberler olur inşllah. bebeğini kucağına aldığın günüde paylaşırız cnm

kankam benim yaaolumunekankayizsmile
ben de aynıı sen gibiyim
bana kalsa yine durmam ama kocikten azar yemekten sıkıldım o yüzden daha az temizlik yapıyorum artıkalsanaalsanasmile
olumunekankayizsmileaynen cnm eşime göre heryer hep temizzz.kızıyor bana...

gülaycım ilk kötü haberlerini alınca öyle üzülmüştüm ki dualarım hep seninleydi...şimdi bu haberi duyunca içime su serpildi valla çooooooooooooooook sevindim cnm benimm...
inşallh bebeğin iyidir ve sağ salim kucağına alırsınnn yürekten bunu diliyorum cnmm
hep iyi düşün pozitif düşün inan bebişinin sağlıklı olduğuna... eminim herşey bebişin ve senin için güzel olacak cnm...öpüyorum ikinizi de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…