2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

h.g. cnm aramıza sende antalyada oturuyorsun galiba cnm çümlemizin evlatlarını allah bizlere bağışlasın inşllh.

hoşgeldin cnm...biz de sürekli heyecan içindeyiz valla....gün geçtikçe heyecan büyüyor ve hep birlikte bu topikte heyecanımızı,sevincimizi,üzüntümüzü,mutluluğumuzu paylaşıyoruzzz...

gülay canım inşallah doktorlar yanılmıştır
rabbim dualarını kabul etmiştir inşallah:Saruboceq:

Selam kizlar onceki sayfalari okumadan yaziyorum umarim herkes iyidir.

Bugun sabah su gibi akintim oldu ve korktum acikcasi.. Hastaneye telefon actik hemen gelin dediler. Gidince once idrar tahlili aldilar sonra akintidan ornekler aldilar ve karnima bi cihaz bagladilar bebegimin kalp sesi dinlendi yaklasik 45 dk.. Sonuc olarak akinti bebekle alakali degil ama cok olursa yine gelin dediler.. Ve kasilip sertlesen karnim icin de hap verdi kasilma oldukca kullanckmisim.. Sukurler olsun korkulacak bi durum yok rabbim hepimizin meleklerini korusun a.s.

Çok geçmiş olsun.

benimde öleeeeeeeeeeeeeee

hihoyyyt oleii ne güzel yaa keşke kk 'nın cep uygulaması da olsa .Ben annemlere gidince giremezsem kafayı yerim.Onlarda net var ama babam bi ebeveny programı koymuş.Arkadaşlık bilmem ne diye engelliyor kk'yı.Dua edinde eşim bana yeni bir telefon alsın.Wifi la bağlanırım kk'ya hihoyyyt Son ay alışveriş heyecanımı falan sizinle yaşamak istiyorum en yakın arkadaşlarım sizler oldunuz.Ben doğuma gidiyorum arkadaşlar dua edin diye buraya yazmayı çok isterim hihoyyyt

Çok geçmiş olsun.Benimde akıntım çok arttı.Korktuk suyum mu geliyor diye de bu ay normalmiş.

muhtemelen öyle olacak.:) cinsiyetler nedir.?
canım benim bebim inatçı hala göstermediiikaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun hepimizin zannedersem bu ara fazlalaştı akıntısı normalmişş.ama rengi koyu ve kokulu ise doktora gitmek lazım die biliyorum..
benimde öleeeeeeeeeeeeeee
evet cnmm biliyorumm...baya çokuz valla aynı gün doğsa bebilerimiz ne güsel olurrr düşünmesi bile güsell
Çok geçmiş olsun.Benimde akıntım çok arttı.Korktuk suyum mu geliyor diye de bu ay normalmiş.
canım aynen benim de çok bu ara...ama korkmamak gerek tedirgin oluyoruz valla herşeydennmafoldumben

kızlar biz de arkadaşlara yemeğe gidicezzz geç döneriz herhalde hepinizi öpüyorummm görüşmek üzere herkese iyi akşamlarrcokacimcoook

İyi akşamlar.Dün gece uyuyamadım bir türlü .Kalkmadım da yataktan.Dedim sabah olsa da kk'ya girsem .Bi konuşup etsem de rahatlasam hihoyyyt Eşim gelince ondan bana kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…