- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.441
biraz geç dahil oluyorum başlığa ama ben de ocakta anne oluyorum inşallah. benimle aynı günleri sayanları görmek çok hoş.daha bir heyecanlandım şimdi.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
biraz geç dahil oluyorum başlığa ama ben de ocakta anne oluyorum inşallah. benimle aynı günleri sayanları görmek çok hoş.daha bir heyecanlandım şimdi.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
hoşbulduk. :) doğum takvimine nasıl yazdınız adlarınızı :kedi:
hoşbulduk. :) doğum takvimine nasıl yazdınız adlarınızı :kedi:
23 ocakta bir oğlum olucak Allah nasip ederse. adı toprak. bende 22 yaşında bir anne adayıyım.
Benim SAT ta 23 nisan 28 ocak dedi doktor doğumu
benimde 23 nisan.ama tahmini doğum 23 ocakmış :)
Benim SAT ta 23 nisan 28 ocak dedi doktor doğumu
Selam kizlar onceki sayfalari okumadan yaziyorum umarim herkes iyidir.
Bugun sabah su gibi akintim oldu ve korktum acikcasi.. Hastaneye telefon actik hemen gelin dediler. Gidince once idrar tahlili aldilar sonra akintidan ornekler aldilar ve karnima bi cihaz bagladilar bebegimin kalp sesi dinlendi yaklasik 45 dk.. Sonuc olarak akinti bebekle alakali degil ama cok olursa yine gelin dediler.. Ve kasilip sertlesen karnim icin de hap verdi kasilma oldukca kullanckmisim.. Sukurler olsun korkulacak bi durum yok rabbim hepimizin meleklerini korusun a.s.
benimde öleeeeeeeeeeeeeee
Selam kizlar onceki sayfalari okumadan yaziyorum umarim herkes iyidir.
Bugun sabah su gibi akintim oldu ve korktum acikcasi.. Hastaneye telefon actik hemen gelin dediler. Gidince once idrar tahlili aldilar sonra akintidan ornekler aldilar ve karnima bi cihaz bagladilar bebegimin kalp sesi dinlendi yaklasik 45 dk.. Sonuc olarak akinti bebekle alakali degil ama cok olursa yine gelin dediler.. Ve kasilip sertlesen karnim icin de hap verdi kasilma oldukca kullanckmisim.. Sukurler olsun korkulacak bi durum yok rabbim hepimizin meleklerini korusun a.s.
canım benim bebim inatçı hala göstermediiikaydirigubbakcemile3muhtemelen öyle olacak.:) cinsiyetler nedir.?
canım geçmiş olsun hepimizin zannedersem bu ara fazlalaştı akıntısı normalmişş.ama rengi koyu ve kokulu ise doktora gitmek lazım die biliyorum..Selam kizlar onceki sayfalari okumadan yaziyorum umarim herkes iyidir.
evet cnmm biliyorumm...baya çokuz valla aynı gün doğsa bebilerimiz ne güsel olurrr düşünmesi bile güsellbenimde öleeeeeeeeeeeeeee
canım aynen benim de çok bu ara...ama korkmamak gerek tedirgin oluyoruz valla herşeydennmafoldumbenÇok geçmiş olsun.Benimde akıntım çok arttı.Korktuk suyum mu geliyor diye de bu ay normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?