2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

okumazmıyım cnm allah gönlüne göre versin hayırlı haberler olur inşllah. bebeğini kucağına aldığın günüde paylaşırız cnm
Amin cnm inş....

[
gülaycım ilk kötü haberlerini alınca öyle üzülmüştüm ki dualarım hep seninleydi...şimdi bu haberi duyunca içime su serpildi valla çooooooooooooooook sevindim cnm benimm...
inşallh bebeğin iyidir ve sağ salim kucağına alırsınnn yürekten bunu diliyorum cnmm
hep iyi düşün pozitif düşün inan bebişinin sağlıklı olduğuna... eminim herşey bebişin ve senin için güzel olacak cnm...öpüyorum ikinizi de[/QUOTE]
Saolasın cnmm.. Sizin de sevinmeniz daha mutlu ediyor beni..

gülay canım inşallah doktorlar yanılmıştır
rabbim dualarını kabul etmiştir inşallah:Saruboceq:
AMinnn.. inş cnmmm..

Aramıza hoşgeldin:Sağlıkla al bebişini kucağına....
Canım çok geçmiş olsun.Dikkat ettim hepimiz aynı dönemlerde aynı sıkıntılar yaşıyoruz.Demekki bazı şeyler bizi korkutsada yaşadıklarımız normal benimde çok akıntım var dr ilça yazdı ama daha kullanmadım....

çok teşekkür ederim. hoşbulduk.umarım sık sık uğrarım artık buralara. herkesin bebişi sağlıklı doğsun inşallah büyütme heyecanını paylaşalım birlikte.

zorlanmaya başladım masama sığmıyorum artık göbeğim değdikçe kızımda sinirlenip vuruyor kaydirigubbakcemile3
32. hafta da izne ayrılırım normal rapor süresinde
Bence de zorlanman çok normal ben evde olmama rağmen otururken bebiş sinirleniyor rahat yat be kadın der gibi tekmeliyor:))))
yoğun kadınsın sen canım bu kadr işle uğraşmak kolay değil...hem topik,hem iş,hem ev valla uğraş ister.....
çok teşekkür ederim. hoşbulduk.umarım sık sık uğrarım artık buralara. herkesin bebişi sağlıklı doğsun inşallah büyütme heyecanını paylaşalım birlikte.

Amin canım hepimizinki inşallah.....

bide kociş tabi ki kaydirigubbakcemile3 sırada birde bebiş bu yüzden iş hayatıma bir süre ara vereceğim evimin kadını çoçuğumun anası olacağım kaydirigubbakcemile3

bide kociş tabi ki kaydirigubbakcemile3 sırada birde bebiş bu yüzden iş hayatıma bir süre ara vereceğim evimin kadını çoçuğumun anası olacağım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3desene aramıza katılacan artık.iş hayatını bırakınca insan çok garip oluyor ama bebişler ve babaları başlı başına iş zaten,ömre bedeller maşallah....delikafadulden

kaydirigubbakcemile3desene aramıza katılacan artık.iş hayatını bırakınca insan çok garip oluyor ama bebişler ve babaları başlı başına iş zaten,ömre bedeller maşallah....delikafadulden

16 yaşımdan beri aynı yerde çalışıyorum ama artık sıkıldım da evde durmaktan da sıkılır mıyım bilmiyorum ama pek de sanmıyorum sıkılacağımı yol arkadaşım gelecek inşallah....

gülay umudunu kaybetme Allahın izniyle herşey yoluna gircek. dualarımız seninle.. bundan sonra yazacağın mesajda daha güzel haberler bekliyoruz senden :Saruboceq:

ayy gülaycım çok sevindim cnm.daha önce anlattığında çok üzülmüştüm dua etmiştim kimseye yaşatmasın diye.Allahım inşaallah yüzünüze bakar meleğinizi size bağışlar dualarım sizinle :Saruboceq:

gülaycım çook ama çok geçiş olsun. belki okumuşsundur. bizde yaklaşık 10 gündür sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. dularım seninle...

gülaycım dualarımız seninleydi ve yine senle drlar bazen çok acımasız olabiliyo bebeğin sana sıkıca tutunacak unutma

mügecim geçmiş olsun hep olumlu düşün ALLAH meleklerimizi koruyacak unutma

Son düzenleme:
gulaycıgım..allahım ..çok sevındım yazını okuyunca..nasıl boyle bır hata oluyor anlamıs degılım..
sonradan olusmus olabılırmı bobrekler..
çunku cok detaylı kontrolun oldu..
allahın mucızesı..
çok mutlu oldum canım..allah babeklerımıze saglık versın..allah evlatlarımızı bıze bagıslasın..
çok öpüyorum gulaycım..dualarım senınle ve bebegınle bıtanem..

hani pastanelerde oluyor ya genelde kanape diye bilinir.küçük küçük içinde beyaz peynir var dışına maydanoz taşmış şekilde poğaçalar a.s

gülaycım,mügecim çok geçmiş olsunmüge bende bugün topikte okudum sizdede sorun varmış ama tam olarak ne bilmiyorum
dualarım bütün anneler ve bebişleri için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…