- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.461
Amin cnm inş....okumazmıyım cnm allah gönlüne göre versin hayırlı haberler olur inşllah. bebeğini kucağına aldığın günüde paylaşırız cnm
AMinnn.. inş cnmmm..gülay canım inşallah doktorlar yanılmıştır
rabbim dualarını kabul etmiştir inşallah:Saruboceq:
Aramıza hoşgeldin:Sağlıkla al bebişini kucağına....biraz geç dahil oluyorum başlığa ama ben de ocakta anne oluyorum inşallah. benimle aynı günleri sayanları görmek çok hoş.daha bir heyecanlandım şimdi.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
Canım çok geçmiş olsun.Dikkat ettim hepimiz aynı dönemlerde aynı sıkıntılar yaşıyoruz.Demekki bazı şeyler bizi korkutsada yaşadıklarımız normal benimde çok akıntım var dr ilça yazdı ama daha kullanmadım....Selam kizlar onceki sayfalari okumadan yaziyorum umarim herkes iyidir.
Bugun sabah su gibi akintim oldu ve korktum acikcasi.. Hastaneye telefon actik hemen gelin dediler. Gidince once idrar tahlili aldilar sonra akintidan ornekler aldilar ve karnima bi cihaz bagladilar bebegimin kalp sesi dinlendi yaklasik 45 dk.. Sonuc olarak akinti bebekle alakali degil ama cok olursa yine gelin dediler.. Ve kasilip sertlesen karnim icin de hap verdi kasilma oldukca kullanckmisim.. Sukurler olsun korkulacak bi durum yok rabbim hepimizin meleklerini korusun a.s.
biraz geç dahil oluyorum başlığa ama ben de ocakta anne oluyorum inşallah. benimle aynı günleri sayanları görmek çok hoş.daha bir heyecanlandım şimdi.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
işten eve geldim mutfağımı topladım kocişi bekliyorum
işi ne zaman bırakacaksın canım,zor olmaya başlamadımı?
çok teşekkür ederim. hoşbulduk.umarım sık sık uğrarım artık buralara. herkesin bebişi sağlıklı doğsun inşallah büyütme heyecanını paylaşalım birlikte.
Bence de zorlanman çok normal ben evde olmama rağmen otururken bebiş sinirleniyor rahat yat be kadın der gibi tekmeliyor:))))zorlanmaya başladım masama sığmıyorum artık göbeğim değdikçe kızımda sinirlenip vuruyor kaydirigubbakcemile3
32. hafta da izne ayrılırım normal rapor süresinde
çok teşekkür ederim. hoşbulduk.umarım sık sık uğrarım artık buralara. herkesin bebişi sağlıklı doğsun inşallah büyütme heyecanını paylaşalım birlikte.
bide kociş tabi ki kaydirigubbakcemile3 sırada birde bebiş bu yüzden iş hayatıma bir süre ara vereceğim evimin kadını çoçuğumun anası olacağım kaydirigubbakcemile3Bence de zorlanman çok normal ben evde olmama rağmen otururken bebiş sinirleniyor rahat yat be kadın der gibi tekmeliyor:))))
yoğun kadınsın sen canım bu kadr işle uğraşmak kolay değil...hem topik,hem iş,hem ev valla uğraş ister.....
Amin canım hepimizinki inşallah.....
bide kociş tabi ki kaydirigubbakcemile3 sırada birde bebiş bu yüzden iş hayatıma bir süre ara vereceğim evimin kadını çoçuğumun anası olacağım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3desene aramıza katılacan artık.iş hayatını bırakınca insan çok garip oluyor ama bebişler ve babaları başlı başına iş zaten,ömre bedeller maşallah....delikafadulden
Slm annişler nasılsınız?? valla bizi sorarsanız hala aynıyız, bebişim hala mücadele ediyor yaşamak için.. Sİzinle paylaşmaya fırsat bulamadım koşturmacadan.. Hafta içi doktora gittik kontrole.. Hani su bittiyse telafi etsin falan diye..(Malum böbrek olmayınca su bitiyomuş) Doktor daha ben uzanırken başladı: "Şİmdi su bitmiştir, yarın bi gün amniyosentez sonucu da gelir, alırız çocugu" diye.. Biz hiç ses çıkarmadık eşimle baktık sadece.. Uzandım doktor baktı bi anda suratı degişti.."Ne zaman yaptık amniyo sentezi dedi, 20 günü geçti mi" evet dedik bizde.. "Aaa, su bitmeliydi ama bariz bi azalma bile olmamış" dedi..Ultrasonun ucundaki cihazı degiştirdi daha dikkatli bakmaya başladı.. Bu sfer iyice şaşırdı.. İdrar torbanı görüyorum hem de dolu dedi.. :1shok: "bu da böbrek olmadan mümkün degil ki, ben şimdi böbregi yok bu çocugun diyemem ki" dedi. sempatiksalakcinni Biz şok tabi... Eee dedik.. Şİmdi bi hafta daha bekleyelim ben sizi tekrar ankaraya hocama gönderecem dedi.. Doktoru da telefonla aradık.. Belki kese yırtılmıştı o zaman belki de şimdi kendini tamir etmiş olabilir demez mi?? Anlayacagınız bizde tarifsiz bi ümit oluştu şimdi.. eyvahedigeldismile Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Bebişimin inadına duanızla bir katkınız olsun inş..
Çok uzun yazdım sanırım.. Umarım sonuna kadar okumuşsunuzdur
sakallı pogaça nasıl birşeyakannehir
İçinden peynirmi sarkıyorki acaba ohaoldumsmile
Slm annişler nasılsınız?? valla bizi sorarsanız hala aynıyız, bebişim hala mücadele ediyor yaşamak için.. Sİzinle paylaşmaya fırsat bulamadım koşturmacadan.. Hafta içi doktora gittik kontrole.. Hani su bittiyse telafi etsin falan diye..(Malum böbrek olmayınca su bitiyomuş) Doktor daha ben uzanırken başladı: "Şİmdi su bitmiştir, yarın bi gün amniyosentez sonucu da gelir, alırız çocugu" diye.. Biz hiç ses çıkarmadık eşimle baktık sadece.. Uzandım doktor baktı bi anda suratı degişti.."Ne zaman yaptık amniyo sentezi dedi, 20 günü geçti mi" evet dedik bizde.. "Aaa, su bitmeliydi ama bariz bi azalma bile olmamış" dedi..Ultrasonun ucundaki cihazı degiştirdi daha dikkatli bakmaya başladı.. Bu sfer iyice şaşırdı.. İdrar torbanı görüyorum hem de dolu dedi.. :1shok: "bu da böbrek olmadan mümkün degil ki, ben şimdi böbregi yok bu çocugun diyemem ki" dedi. sempatiksalakcinni Biz şok tabi... Eee dedik.. Şİmdi bi hafta daha bekleyelim ben sizi tekrar ankaraya hocama gönderecem dedi.. Doktoru da telefonla aradık.. Belki kese yırtılmıştı o zaman belki de şimdi kendini tamir etmiş olabilir demez mi?? Anlayacagınız bizde tarifsiz bi ümit oluştu şimdi.. eyvahedigeldismile Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Bebişimin inadına duanızla bir katkınız olsun inş..
gulaycıgım..allahım ..çok sevındım yazını okuyunca..nasıl boyle bır hata oluyor anlamıs degılım..Slm annişler nasılsınız?? valla bizi sorarsanız hala aynıyız, bebişim hala mücadele ediyor yaşamak için.. Sİzinle paylaşmaya fırsat bulamadım koşturmacadan.. Hafta içi doktora gittik kontrole.. Hani su bittiyse telafi etsin falan diye..(Malum böbrek olmayınca su bitiyomuş) Doktor daha ben uzanırken başladı: "Şİmdi su bitmiştir, yarın bi gün amniyosentez sonucu da gelir, alırız çocugu" diye.. Biz hiç ses çıkarmadık eşimle baktık sadece.. Uzandım doktor baktı bi anda suratı degişti.."Ne zaman yaptık amniyo sentezi dedi, 20 günü geçti mi" evet dedik bizde.. "Aaa, su bitmeliydi ama bariz bi azalma bile olmamış" dedi..Ultrasonun ucundaki cihazı degiştirdi daha dikkatli bakmaya başladı.. Bu sfer iyice şaşırdı.. İdrar torbanı görüyorum hem de dolu dedi.. :1shok: "bu da böbrek olmadan mümkün degil ki, ben şimdi böbregi yok bu çocugun diyemem ki" dedi. sempatiksalakcinni Biz şok tabi... Eee dedik.. Şİmdi bi hafta daha bekleyelim ben sizi tekrar ankaraya hocama gönderecem dedi.. Doktoru da telefonla aradık.. Belki kese yırtılmıştı o zaman belki de şimdi kendini tamir etmiş olabilir demez mi?? Anlayacagınız bizde tarifsiz bi ümit oluştu şimdi.. eyvahedigeldismile Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Bebişimin inadına duanızla bir katkınız olsun inş..
hani pastanelerde oluyor ya genelde kanape diye bilinir.küçük küçük içinde beyaz peynir var dışına maydanoz taşmış şekilde poğaçalar a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?