- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.481
begümcüm hem klima hemde ufoyu kullan bnce çünkü en soğuk zamanda doğrcaz .Kızlarbu arda ben birşey soracam sizee,
Ya bizim evdede doğal gaz yok.İmza topladılar daha yeni gaz gelsin mi diye ama bir gelişme yok ve evim büyük....bebiş doğduğu zaman soğuklarda evi doğalgazlı olmayanlar nasıl korumayı düşünüyor yaaaa.Bizim sitelerde soba kurmakta yasak
Ya klima,ya ufo filan onunla çocuğu koruyamam herhalde dimi .salondamı yatacam kalkacam ben,başka nasıl bir yöntemle ısınabiliriz fikri olan varmı?normalde evin petek tesisatı döşeli ama sadece o kadar kulanılmıyor(((((((((((
canım çokk ama çokk sevindim daha güzel ve hayırlı haberlerini alıcaz inşallah bebişinin:Saruboceq:Slm annişler nasılsınız?? valla bizi sorarsanız hala aynıyız, bebişim hala mücadele ediyor yaşamak için.. Sİzinle paylaşmaya fırsat bulamadım koşturmacadan.. Hafta içi doktora gittik kontrole.. Hani su bittiyse telafi etsin falan diye..(Malum böbrek olmayınca su bitiyomuş) Doktor daha ben uzanırken başladı: "Şİmdi su bitmiştir, yarın bi gün amniyosentez sonucu da gelir, alırız çocugu" diye.. Biz hiç ses çıkarmadık eşimle baktık sadece.. Uzandım doktor baktı bi anda suratı degişti.."Ne zaman yaptık amniyo sentezi dedi, 20 günü geçti mi" evet dedik bizde.. "Aaa, su bitmeliydi ama bariz bi azalma bile olmamış" dedi..Ultrasonun ucundaki cihazı degiştirdi daha dikkatli bakmaya başladı.. Bu sfer iyice şaşırdı.. İdrar torbanı görüyorum hem de dolu dedi.. :1shok: "bu da böbrek olmadan mümkün degil ki, ben şimdi böbregi yok bu çocugun diyemem ki" dedi. sempatiksalakcinni Biz şok tabi... Eee dedik.. Şİmdi bi hafta daha bekleyelim ben sizi tekrar ankaraya hocama gönderecem dedi.. Doktoru da telefonla aradık.. Belki kese yırtılmıştı o zaman belki de şimdi kendini tamir etmiş olabilir demez mi?? Anlayacagınız bizde tarifsiz bi ümit oluştu şimdi.. eyvahedigeldismile Nolur dualarınızı eksik etmeyin.. Bebişimin inadına duanızla bir katkınız olsun inş..
Çok uzun yazdım sanırım.. Umarım sonuna kadar okumuşsunuzdur
selam ocak annişleri
bende Allah izin verirse ocakta doğum yapacağım
sizlerle tanışmak paylaşımda bulunmak isterim...
canım ikiside yetmez diye korkuyorum.ne bileyim bebişim hasta olursa ne yaparım ben.....:sinifsinif:begümcüm hem klima hemde ufoyu kullan bnce çünkü en soğuk zamanda doğrcaz .
canım çokk ama çokk sevindim daha güzel ve hayırlı haberlerini alıcaz inşallah bebişinin:Saruboceq:
selam canım hoşgeldin aramıza
slm annelerrr ben hala gezmedeyim fırsat bulupda yazamadımm
eşimin halasının kızı sünnet yapıo ve yine eşimin teyzesi hacıya gidiyo hepsi bi haftaya denk geldi anlıycanıs yoğunuss
şimdi düğünden geldik kurtlarımı döktüm iice hihoyyyt delikafadulden
umarımm hepinis iyisinizdirrrr
gülaycım buarada tek senin yazını okuyabildimm inann çok sevindimmmmmmmm opuyorumnanaktan
delikafadulden inşş bebişinn nurtopu gibi sağlıklı bi şekilde doğar kucağına almak nasip olurrr Şeniz Allah ım yardımcınız olsunn dualrımız seninle :Saruboceq:
kızlar ben şimdilik çıkıyorummama ptesi ewde olucam o zaman görüşürüss hepinizi çok ösledimm sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan görüşmek üzere
bende iyiym arkadaşlarr bebişimde çok ii facede mi tanışıyonuzz bendee tanışmak isterim herkeslee
Biz hiçbi zamn umudumuzu kaybetmedik cnm.. İnşallah sonuda hayırlı olur.. Ben de çok güzel haberler yazmak isterim inş..gülay umudunu kaybetme Allahın izniyle herşey yoluna gircek. dualarımız seninle.. bundan sonra yazacağın mesajda daha güzel haberler bekliyoruz senden :Saruboceq:
Sizlerin ve diger dua edenlerin sayesinde belkide bu umut ışıgı dogdu bize.. Nolur dua etmeye devam edin..ayy gülaycım çok sevindim cnm.daha önce anlattığında çok üzülmüştüm dua etmiştim kimseye yaşatmasın diye.Allahım inşaallah yüzünüze bakar meleğinizi size bağışlar dualarım sizinle :Saruboceq:
Sana da geçmiş olsun cnm ama asla umudunu yitirme.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..gülaycım çook ama çok geçiş olsun. belki okumuşsundur. bizde yaklaşık 10 gündür sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. dularım seninle...
O zaten sıkıca tutunuyodu cnm.. Böbreginin olmadıgını doktor söylemese hiç ihtimal vermeZdik, haftasından bile önde gidiyodu, gelişimi iyiydi.. Bakalım artık nolcak.. Heyecanla bekliyoruzgülaycım dualarımız seninleydi ve yine senle drlar bazen çok acımasız olabiliyo bebeğin sana sıkıca tutunacak unutma
ügecim geçmiş olsun hep olumlu düşün ALLAH meleklerimizi koruyacak unutma
Cnm prof lan doktor belki kese yıortılmıştır sonradan tamir olunmuşutr gibi bişi dedi ama net cvbı cmt söyleyecek.. O yuzden hala tam ümitlenmeye çalışıyoruz..gulaycıgım..allahım ..çok sevındım yazını okuyunca..nasıl boyle bır hata oluyor anlamıs degılım..
sonradan olusmus olabılırmı bobrekler..
çunku cok detaylı kontrolun oldu..
allahın mucızesı..
çok mutlu oldum canım..allah babeklerımıze saglık versın..allah evlatlarımızı bıze bagıslasın..
çok öpüyorum gulaycım..dualarım senınle ve bebegınle bıtanem..
Aminn cnm.. Çok saoll..Arkadaslar hep okuyorum takip ediyorum ama mesajlariniza cevap veremiyorum kusura bakmayin.. Gulayy cok sevindim canim bebeginiz insallah saglikla gelir kucaginiza..
Rabbim kimseyi evladiyla imtihan edip uzmesin..
gülaycım,mügecim çok geçmiş olsunmüge bende bugün topikte okudum sizdede sorun varmış ama tam olarak ne bilmiyorum
dualarım bütün anneler ve bebişleri için...
İNş cnm.. İnş..begümcüm hem klima hemde ufoyu kullan bnce çünkü en soğuk zamanda doğrcaz .
canım çokk ama çokk sevindim daha güzel ve hayırlı haberlerini alıcaz inşallah bebişinin:Saruboceq:
selam canım hoşgeldin aramıza
Saol hunnycim.. Rabbim sonun akadar böyle getirsin inş...Cümlemizin bebegini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin..slm annelerrr ben hala gezmedeyim fırsat bulupda yazamadımm
eşimin halasının kızı sünnet yapıo ve yine eşimin teyzesi hacıya gidiyo hepsi bi haftaya denk geldi anlıycanıs yoğunuss
şimdi düğünden geldik kurtlarımı döktüm iice hihoyyyt delikafadulden
umarımm hepinis iyisinizdirrrr
gülaycım buarada tek senin yazını okuyabildimm inann çok sevindimmmmmmmm opuyorumnanaktan
delikafadulden inşş bebişinn nurtopu gibi sağlıklı bi şekilde doğar kucağına almak nasip olurrr Şeniz Allah ım yardımcınız olsunn dualrımız seninle :Saruboceq:
kızlar ben şimdilik çıkıyorummama ptesi ewde olucam o zaman görüşürüss hepinizi çok ösledimm sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan görüşmek üzere
Çok haklısın cnm.. ONlar zaten zoru başarmışlardı..gülaycığım harika güzel bir haber inşallah bebeğimiz sonuna kadar savaşır zaten binlerce bebek adayını geçip onlar yaşama hakkını kazanmadımı aslında onlar birinci ve eminimki savaşmayı asla bırakmayacaktır.
Gunaydin kizlar bebisimin kipirtilariyla uyandim bu Sabah buyudu ya artik sigisamiyo icerde:)
Gulaycim yazdiklarina o kadar cok sevindim ki anlatamam goruyoruz ki Allahtan Umit kesilmez....Insallah bir sonraki kontrolde de Hersey yolunda gider....
slm kızlar denizcim bnm kızım seninkini geçmiş:)1198 gr olmuş tombişim:)doktor 1 hafta önden gidiyor dedi:)yanakları fln maşallah aynı annesi gibi olmuş:)baba tombik anne tombik öykü hnmda haliyle tombik olucak:)bu arada kızımın sağlıgı yerinde çok şükür nazar değmesin ama kızlar 100 gr şeker yüklemesindede şeker çıktıartık bundan sonra diyetisyenin verdiği şeyler dısında bişi yiyemicem 2 hafta sonra şekerime tekrar bakılıcak eger yine varsa insüline başlıcam dedi doktorum ama dikkat edersen gerek kalmaz dedi.bugün başladım bakalım.dua edin kızlar sizde gerek kalmasın insüline.bebişim iyi olsun başka bişi istemiorummm Rabbimden
amin canım inşallah 3. Antalya lısın burdaki :) neresindesin Antalya nın
AMin cnm inş geçmişte kalır.. Ümidimiz gerçege dönüşür.. Çok saol...gülaycım büyük geçmiş olsun,çektiğiniz tüm sıkıntılar geçmişte kalsın bundan sonra inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle..
merhaba kızlar
nasılsınız
gülay canım bu çok güzel haber
inşallah bebeğin sana güzel haberler getirir sen üzme kendini
mutlu ol belki de doktorların yanlış teşhisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?