2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar hep okuyorum takip ediyorum ama mesajlariniza cevap veremiyorum kusura bakmayin.. Gulayy cok sevindim canim bebeginiz insallah saglikla gelir kucaginiza..
Rabbim kimseyi evladiyla imtihan edip uzmesin..

gulayy85,okuduklarıma çok sevindim canım,inşallah yine güzel haberler alırız senden.

begümcüm hem klima hemde ufoyu kullan bnce çünkü en soğuk zamanda doğrcaz .
canım çokk ama çokk sevindim daha güzel ve hayırlı haberlerini alıcaz inşallah bebişinin:Saruboceq:
selam ocak annişleri
bende Allah izin verirse ocakta doğum yapacağım
sizlerle tanışmak paylaşımda bulunmak isterim...

selam canım hoşgeldin aramıza

slm annelerrr ben hala gezmedeyim fırsat bulupda yazamadımm
eşimin halasının kızı sünnet yapıo ve yine eşimin teyzesi hacıya gidiyo hepsi bi haftaya denk geldi anlıycanıs yoğunuss
şimdi düğünden geldik kurtlarımı döktüm iice hihoyyyt delikafadulden
umarımm hepinis iyisinizdirrrr
gülaycım buarada tek senin yazını okuyabildimm inann çok sevindimmmmmmmm opuyorumnanaktan
delikafadulden inşş bebişinn nurtopu gibi sağlıklı bi şekilde doğar kucağına almak nasip olurrr Şeniz Allah ım yardımcınız olsunn dualrımız seninle :Saruboceq:
kızlar ben şimdilik çıkıyorumm ama ptesi ewde olucam o zaman görüşürüss hepinizi çok ösledimm sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan görüşmek üzere

canım ikiside yetmez diye korkuyorum.ne bileyim bebişim hasta olursa ne yaparım ben.....:sinifsinif:

bizde seni seviyoruz.iyi eğlenceler....

gülaycığım harika güzel bir haber inşallah bebeğimiz sonuna kadar savaşır zaten binlerce bebek adayını geçip onlar yaşama hakkını kazanmadımı aslında onlar birinci ve eminimki savaşmayı asla bırakmayacaktır.

Gunaydin kizlar bebisimin kipirtilariyla uyandim bu Sabah buyudu ya artik sigisamiyo icerde:)
Gulaycim yazdiklarina o kadar cok sevindim ki anlatamam goruyoruz ki Allahtan Umit kesilmez....Insallah bir sonraki kontrolde de Hersey yolunda gider....

gülay umudunu kaybetme Allahın izniyle herşey yoluna gircek. dualarımız seninle.. bundan sonra yazacağın mesajda daha güzel haberler bekliyoruz senden :Saruboceq:
Biz hiçbi zamn umudumuzu kaybetmedik cnm.. İnşallah sonuda hayırlı olur.. Ben de çok güzel haberler yazmak isterim inş..
Sizlerin ve diger dua edenlerin sayesinde belkide bu umut ışıgı dogdu bize.. Nolur dua etmeye devam edin..
gülaycım çook ama çok geçiş olsun. belki okumuşsundur. bizde yaklaşık 10 gündür sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. dularım seninle...
Sana da geçmiş olsun cnm ama asla umudunu yitirme.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
gülaycım dualarımız seninleydi ve yine senle drlar bazen çok acımasız olabiliyo bebeğin sana sıkıca tutunacak unutma
ügecim geçmiş olsun hep olumlu düşün ALLAH meleklerimizi koruyacak unutma
O zaten sıkıca tutunuyodu cnm.. Böbreginin olmadıgını doktor söylemese hiç ihtimal vermeZdik, haftasından bile önde gidiyodu, gelişimi iyiydi.. Bakalım artık nolcak.. Heyecanla bekliyoruz
Cnm prof lan doktor belki kese yıortılmıştır sonradan tamir olunmuşutr gibi bişi dedi ama net cvbı cmt söyleyecek.. O yuzden hala tam ümitlenmeye çalışıyoruz..
Arkadaslar hep okuyorum takip ediyorum ama mesajlariniza cevap veremiyorum kusura bakmayin.. Gulayy cok sevindim canim bebeginiz insallah saglikla gelir kucaginiza..
Rabbim kimseyi evladiyla imtihan edip uzmesin..
Aminn cnm.. Çok saoll..
gülaycım,mügecim çok geçmiş olsunmüge bende bugün topikte okudum sizdede sorun varmış ama tam olarak ne bilmiyorum
dualarım bütün anneler ve bebişleri için...

İNş cnm.. İnş..
Saol hunnycim.. Rabbim sonun akadar böyle getirsin inş...Cümlemizin bebegini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin..
Çok haklısın cnm.. ONlar zaten zoru başarmışlardı..
Gunaydin kizlar bebisimin kipirtilariyla uyandim bu Sabah buyudu ya artik sigisamiyo icerde:)
Gulaycim yazdiklarina o kadar cok sevindim ki anlatamam goruyoruz ki Allahtan Umit kesilmez....Insallah bir sonraki kontrolde de Hersey yolunda gider....

AMin cnmm.. ümitle bekliyoruz...

mrb canım,ben uzun zamandır siteye pek girmiyorum bi bakayım dedim
100gr şeker yüklemesinde benim de şeker yüksek çıktı
bana hemen insülin başladılar ama ben aslında başlamak istemedim fakülte hastanesine gitmeyi düşünüyorum
bana diyet falan söylemediler sadece hamur işi tatlı ve ekmek yeme dedi
sana nasıl bi diyet verdiler özelden yazabilir misin?canım çok sıkkın bu hamilelikte çıkmayan bişey kalmadı

gulay canım ılk okudugumda yazdıklarını annemı arayıp aglamıstım senı tanomıyorum ama gercekten bebegının ıyı olmasını col ıstemıs annemle beraber dua etmıstık guzel seylwe yazmıssın okudum ınsallah hersey yoluna gırecek duaların once senınle sonra butun bebeklerle.hepsı melek hepsı saglıkla gelsın dunyaya...

gülaycım büyük geçmiş olsun,çektiğiniz tüm sıkıntılar geçmişte kalsın bundan sonra inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle..

merhaba kızlar
nasılsınız
gülay canım bu çok güzel haber
inşallah bebeğin sana güzel haberler getirir sen üzme kendini
mutlu ol belki de doktorların yanlış teşhisidir

Kızlar bugün eşim evde.Birlikte odaları değiştirdik.Kayınpederim yardıma geldi .Çekyatları taşıdılar.Eşyalrı götüe yerleştir.Sil süpür canım çıktı.Daha mutfak olduğu gibi duruyor ama ben bittim.Biraz dinlenip mutfak işlerimi halledicem.Sadece iki odayı birbirine taşıdık işte.Çok yoruldum şimdiden.Akşama kadar dünya kadar iş çıkarır eşim bana .Bir daha giremem herhalde kendinize iyi bakın.İyi haftasonları diliyorum hepinize

gülaycım büyük geçmiş olsun,çektiğiniz tüm sıkıntılar geçmişte kalsın bundan sonra inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle..
AMin cnm inş geçmişte kalır.. Ümidimiz gerçege dönüşür.. Çok saol...
merhaba kızlar
nasılsınız
gülay canım bu çok güzel haber
inşallah bebeğin sana güzel haberler getirir sen üzme kendini
mutlu ol belki de doktorların yanlış teşhisidir

İnşallah üzüntülerimiz geçicidr cnm, ümitle bekliyoruz...

Merhaba arkadaşlar bir süre foruma giremedim, bir miktar kanamam oldu ve doktorum kendimi yormamamı söyledi , ev içinde zorlanmadan dolaşabilirsin dedi ama onada kocam karşı benden çok o korkuyor desem yeri, sanırım temizlik yaptığım için oldu içime sinmeyince bir kaç koltuğu çektim sonucu bu oldu,
Artık az kaldı sayılır heyecanla bebeğimi kollarıma alacağım günü bekliyorum, oğlum için oda takımı aldık günümün bir kısmını onun odasında geçiriyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…