2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım yorma sen kendini az kaldı zaten bebişlerin gelmesine sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım sorunsuz inşallah.

bu arada oğluşunun oda takımıda hayırlı olsun.

sağol canım , içim rahat etmedi işte nasılsa bişey olmaz dedim ,aman siz dikkat edin...
Bir ara park yatak almayı düşünüyorduk ama bebek eşyalarını sığıdıramayız diye düşününce oda takımında karar kıldık

canım geçmiş olsun dikkat et inşş geçer bidahakine normal seviyede çıkar opuyorumnanaktan

kolay gelsin cnmm fazla yorma kendini yavaş yavaş yaparsınn valla ben hiçbişii için acele etmiyorum herşey yavaş yavaş oluo -tatlicadiarzu-

canım çok geçmiş olsunnn Allah korumuşş ohaoldumsmile daha dikkatli ol
oda takımınısda hayırlı olsunn en kısa zamanda fotolarını bekliyoruss opuyorumnanaktan

kızlar bende az önce geldimm ewimeee hihoyyyt
nasıl yoğun bi haftaydı anlatamamm kafamçokkarıştı
ama çok şükür ewimdeyimm
insanın ewi gibisi yok opuyorumnanaktan
topikte yeni arkadaşlar var delikafadulden negüsellll boshayallersmile hoşgelmişlerr buyrunnnnnnnnn
inşş beraberrr büyütüces bebişlerimizi :CüvCüv: :ecrin_bebek:
yol çok yordu çantaları yerleştirip biras yatayımm yine gelirimm görüşürüsss hepinisi öptümmmm Şeniz kendinise iyi bakın ki bebişlerinisde iyi olsunnn :jeyyar:

geçmiş olsun canım çok yorma kendini

kızlar çok uygun bir ev bulduk derken şimdi ev sahibi ben orayı öğrenciye vermeyi düşünüyorum diye pat diye söylemez mi sinir olduk
kendi ev sahibimize bile haber verdik biz gidiyoz diye şimdi ne olacak diye endişelenirken eşim internetten bir tane daha ev buldu bu evin şartları çok güzel ebeveyn banyolu falan hem oda sayısı da fazla 100 tl daha fazla ama değer ısı yalıtımı falan da varmış sıfır evmiş
zaten taşınmamızın nedeni iyi ısınamamaktı ısı yalıtımı olması iyi oldu gerçekten eşim salı bakacak eve şimdi dua edin kızlar inşallah olur yoksa ortada kaldık napıcaz biz ya ev sahibi de bizim yerimize kiracı aramaya başladı bile

Ayy koltuk cekmek mi akannehir
ben korkumdan sehpayi bile cekmiyorum gorumcem kayinvalidem esim onlar kaldiriyorlar agir seyleri.. Cok gecmis olsun canim dikkat et minik bi beden emanet edilmis onlara iyi bakmak lazim

sağol hunnycim inşallah hepimiz sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hamileliğin başından beri bişey bitmeden başka bişey başladığı için artık korkmaya başladım ve ilaç ilaç bebeklere de bbi etkisi olmasından korkuyorumeyvahedigeldismile

nasılsın canım
bebekler nasıl
hayırdır kötü bir şey mi oldu

canim insallah dilediginiz gibi olur tutarsiniz evinizi.. Rabbim kimseyi ortada birakmaz ama su an seni cok iyi anlayabiliyorum.. Biz daha o kadar bile bulamadik cok uzuluyorum bebegimi kendi evimde odasini hazirlayarak karsilamak istiyorum.. Dua edelim birbirimize ins bebekler gelmeden evlerize yerlesiriz..

nasılsın canım
bebekler nasıl
hayırdır kötü bir şey mi oldu

hamileliğin başlarında aşırı bulantı oluyodu hamileliğe bağlı hipertiroid çıktı ilaç kullandım o normale yaklaşmıştı ki kaşıntıdan duramaz oldum hamileliğe bağlı kolestaz dediler hamileliğin sonuna kadar kullanacağım bi ilaç verdiler kullabnıyorum.
en son gittiğimde de bebeklerin iri olmasından şüphelenen dr 100mg şeker testi yaptı onda da sınırın üstünde diye dahiliyeye yolladı o da kandan farklı bi tahlil yaptırıp insülin iğnesi başlattı
ama kafam karışık yarın da fakülte hastanesine mi gitsem diyorum
bu arada ayın 4ünde dr rapor verdi 14ünde de gideceğim doğum öncesi iznini başlatacak yani doğum sonrası sadece 8haftam kalcak.sağ salim bi doğsalardı korkar oldum artık.
inş siz de hakkınızda hayırlıysa o evsahibi ile anlaşıp tutarsınız

canım bizim de ortada hiçbişey yoktu eşim daha bugün internetten baktı daha 1 saat bile olmadı bulalı aradı ev sahibini olumlu gibi ama artık kısmet çok üzüldüm dün gece çok dua ettim
inşallah buluruz canım bebeklerimizi kendi odalarında karşılarız allah yardımcımız olsun üf ya diğer evdeki ev sahibi deli etti bizi herşeye tamam demişken noldu anlamadık birden vazgeçti hem de eşim aradı abi nasılsınız diye birden adam bunu söyledi arama haber vermede yok yani

Ay iki odayı birbirine taşıdık perişan oldum.Allah size kolaylık versin hele ev taşımak akannehir Allah hakkınızda hayırlı güzel gönlünüze göre evlere taşınmayı hatta almayı nasip etsin hepimize

Son düzenleme:

canım inşallah hayırlısıyla biran önce bulursunuz ev.

canım çok geçmiş olsun inşallah başka sorunlar çıkmaz
ikiz gebelik biraz daha zor gerçekten çevremdeki diğer hamile insanların benim kadar zorlanmadıklarını hissediyorum
canım benim de bebeklerim aslında biraz iri olabilir benim daha şeker ölçülmedi , çünkü ikizlerin biraz kilosu düşük olurmuş ama benimkiler diğerleriyle aynı gidiyordu en son bir ay önce
bakalım bu cuma gidicez ne dicek
bu arada sağol canım en kısa zamnda taşınırız inşallah bu telaş da insanı acayip geriyor hem de hamilelik de var bi netleşseydi bari

inşallah senin bi sorun çıkmaz
bir de ben ilk kızımda da hamileyken hep ultrasonda bikaç hafta büyük çıkardı o zaman osmaniyede oturuyoduk bu kadar ayrıntılı tahliller falan yapılmamıştı ve ne insülin ne başka bişe kullanmadım belki bunu da boşa mı kullanıyorum diye kafam karışık eğer erinmezsem bu hafta fakülte hast gitcem bakalım

selamlar hepinizeeee
bnde sabahtan beri temizlik yaptım sonra yemek falan attım kendimi burayaa
valla fransız kaldım biraz ama mügecan'a ve gülay'aa
acil şifalar diliorum,allah'ım sorunsuz tamamına erdirsin inşallah hepimizin hamileliğini..
çok yorgunum bnde oğlumuda ikna edip biraz yucam,
şimdilik hoşçakalın arkadaşlarr

canım hoşgeldinnn
bende kopamadım bi türlü ama pilim bitti :bbo: önce yatıcam biras sonra eşyaları yerleştirirm artıkk
görüşürüss cnmm opuyorumnanaktan

hg hunny cim bu arada
özledik seni:))
müsait bi zamanda bol bol görüşürüz inş.
öptümm

kaydirigubbakcemile3 kalp kalbe karşıymış canımm opuyorumnanaktan bende sizi çok ösledim ama fırsat bulupda doya doya giremedim takip edemedimmm :sinifsinif:
biras dinleneyim gelicem yineee mirmirmirmir mirmirmirmir çok uykum varrr mirmirmirmir Şeniz görüşürüss cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…