2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ikizde hormonlar tamamen değerleri şaşıyor bu yüzden olabilir
benim başlarda çok sıkıntım olmuştu
şimdi bir sıkıntım falan görünmüyor da bakalım bu cuma ne dicek bize
artık dertlerin biri geliyor biri gidiyor neye üzüleceğimi bile şaşırdım
kızlar bu arada kayınpederimin mallarından ipotek kalktı allahım şükürler olsun bizim için satın almış olduğu evden de kalkmış oldu ordaki ev satılığa verildi satılır satılmaz bizim bulunduğumuz ilden ev alıcaz inşallah

kızlar benim boğaz ağrım hala devam ediyor ya çok acıyor
doğalgazı da açtık ama bana mısın demiyor ya

geçmiş olsun cnm.aynı sorun bendede var burun tıkanıklığı,boğaz ağrısı,eklem ağrısı hepsi bir arada.dün geçde olsa sobamızı kurduk çok şükür.ama şimdiden kendimi sıcağa alıştırmak istemiyorum.fisfisfis

ağzımında hiç tadı yok iştahım gayet yerinde ama yediklerimin tadını hiç alamıyorum.sadece sıcak ve soğuk ayırt edebiliyorum o kadar.ne tatlının farkındayım ne tuzlunun nede ekşinin...kafamçokkarıştı

canım iyice geçmiyor bu boğaz ağrısı sonradan da öksürüğe çeviriyor

dikkkat et cnm kendine bu aralar hep kırgınlık havası

kızlar ben kaaçıyorum yarın iş var banyomu falan yapıp elbiselerimi hazırlamam lazım yoksa sabah banyo yaparsam çok hasta olurum

bnde örgü örmeye başladım dün,yelek böyle minnacık:)
kol kısmına geldim,kaldım ööle
yapamıorum ben ordan gerisini
komşuma gidicem,onlarda kaynanasıgildelerdi,gelmelerini bekliorumm
biraz ütü var onları yapıcam,
eşim geldi birazdan yemek faslı olur yinesempatiksalakcinni
öle işte vakit geçio böle bölee
yoruluorum artık eski performansım kalmadı ayoll:hulya:

Karın sertleşmesini dr uma sordum sizinde dediğiniz gibi önemli olmadığını ara sıra olabileceğini söyledi :) Bu arada oğlum cumartesi günü 688 gr idi nasıl sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…