2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
bastet dktrun kilosu normal dediyse onu dikkate al cnm burda herkesin farklı farklı çıkıyor çünkü kafan karışmasınaklinialirimsmile
geçmişe bakamadım henüz umarım herkes iyidir
ben üzerinize afiyet biraz üşütmüşüm kırgınlık var üstümde elimi kaldıracak halim yok ve bu halimle işe geldim yine eşimin bankada işleri var o gelesiye kadar bekliycem artık:2:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine a.s.

citos geçmiş olsun canım..dikkat et..
havalar birden soğuyunca herkesi hasta etti..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine a.s.
sağolun kızlar evet birden değişti havalar birde tadilattı temizlikti derken hiç dikkat edemedim kendime ağızımın içi bile yara olmuş çok acıyor sıcak bişi yiyip içemiyorum:gitme:
GÜLAYY85 senin adına çok sevindim cnm inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz dualarım seninle ve mügeyle oda sevinçli haberle döner inşallah
:Saruboceq:

günaydınnn kızlarr.....:))
gülay canımm güzel haberlerine çok sevindim.. Allahtan umut kesilmez inşallah herşey yoluna girecek.. çok öpüyorum..
yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...
benim dünür bayadır geziyor... Benim damat da gezenti olacak kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydin kizlar ve gecmis olsun biran evvel düzelirsiniz ins.Benim kizimda 630 gr olmus 24 haftalik daha zayif degildir umarim.Napalim saglikli olsunda alir sonra kilo :)).Simdi kahvalti yapayim yapmayanlarda afiyet olsun.

günaydın kızlarr nasılsınız bugün?ben biraz önce sağlık ocağında tetenoz aşımı yaptırıp geldim kahvaltımı yapıcam şimdide:)tabi gebelik şekeri yüzünden hep sınırlı yicemyok kibrit kutusu yok 5 zeytindiyetisyenin yazdıklarının hepsini yiyemem bile ben normalde bu kdr çok yemiodum:)ama tatlı yok işteneyse bebeğim iyi olsunda gerisi yalan.

cumartesi akşamı kaynanam gile gitmiştik o gece orda kaldık sabah eşim işe gidecekti erkenden kalktı gitti ben kalkmadım bir kaç saat daha yattım sonra baktım mutfaktan sesler geliyor kaynanam kalkmış dedim ama kalkmadım yine sonra bir kokular ayıp olmasın diye kalktım bende bir baktım kahvaltı sofrası hazırlamış kalktın mı kızım çayı demledim ekmek alıp geleyim dedi altta ki kiracısını da çağırdı beraber kahvaltı yaptık sonra yemek işine giriştik eşim öğle yemeğine gelirken de benim annemi alıp gelmiş 3 kadın akşama kadar örgü ördüler baya örgüsü oldu kızımın hepsi de çok güzeller ya Şeniz

Gunaydın kızlar ....Denizcim ne guzel bak kayınvaliden ne kadar hevesli biz de daha tık yok bi çorap bile almadı.Geçen odamızı aldığımızı duymuş eşimden ne eksiğiniz kaldı dedi ben de söyledim aman onu da ben alayım falan yok hiç amaan var daha alırsınız hepsini dedi....Amaaan o almıyo diye de çıplak kalmıycak ya çocuğum zaten şu ana kadar aldıklarımızla bile 3 bebek büyür :))

Günaydın canlarım bende sabah eşimle kalkamadım .Kahvaltı etmeden gitti yazık ya :gitme: Kalkar kalmaz yemeğimim birini yaptım anca pişer eşim gelene kadar.Şimdi de birşeyler yiyycem.Hepinize iyi günler diliyorum

canım bizim iki tarafında ilk torunu çok hevesliler ördüklerinin dışında aldıkları da var uyku seti alacaktım ama annem yatağını yorganını hep yaptı yünden daha sağlıklı olur diye geçen günde beraber baktık bir şeylere bana beğendirdi abime aldıracakmış annemlerin dışında komşularda baya örgü yapmış hem hediye getirende olur diye kıyafet işini bıraktım artık gerekirse prensesimle çıkıp alırız dedik bakım, banyo ürünleriyle biberon kaldı eksiğimiz pirde perdemiz

güle güle iyi günlerde kullanın denizcim gerçekten çok şanslısın nerde bizde seninki gibi kaynana :umursamaz:ablam sağolsun o yardım ediyor banada bizimde çoğu eşyalar tamam ufak tefek şeyleri kaldı bizimde örgü işlerinede ablam bakıyor hiç becerim yok bu konuda

Kıslar nasılsınız? Maşallah hazırlıklar son hız gidiyor :) Valla kaynanalardan çok şey beklememek gerekiyor, annem nevresimlerden hırkalara kadar hazırladı saolsun, hala da devam ediyor, kaynanam maşallah bi kırık iğne almadı, üstelik ilk torunları olacak, beklemiyorum da açıkçası, benden uzak olsun da başka bir şey istemem :)

Benim annem de çok hevesli canım örgüler ördü ciciler aldı ama benim derdim kayınvalidem ...Hiç umrunda değil geçen akşam kızının çocuğunun 3. yaş doğum günü vardı zaten o torun onun bütün hayatı...Hediye altın bilezik almış ona sağolsun bize daha bi çorap bile almadı.Öteki torunda daha öğrendiği gibi donuna varıncaya kadar örmüştü....

kaynanam bu arada bir tanede bana yelek örmüş hastaneden çıkınca üşümeyeyim diye zaten geçen sene de örmüştü bu yeni bunu giyersin diyor

Hepsi aynı o zaman hiç beklememk lazım canım ...Amann onlar almıyo diye de çıplak kalmıycak ya çocuklarımız biz eşimle zaten herşeyin en güzelini alıyoruz ona...Odası bi gelse de başlasak yerleştirmeye nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz...:)

denizcim kaynananın kıymetini bil canım, nazar değmesin :)

Manolyacım böyle şeyleri dert etmeye değmez boşveeer, herkes yaptığıyla değer görüyor, senin sevgin, ilgin de o kadar olur, önemli olan bebeğin, o hevesi hiçbir şeyle kırma canım.

kızlar bizdeki yelek ceket sayısı belli bile değil:)saolsun annem va ananem zamanında her birimize örüp örüp koymuşlar.gecen gün gidip düğme aldık hepsine dikildi:)çok güzeller yaaa.bi taşınalım hepsinin resmini koyıcam buraya:)el örgüsünün hali başka olur zaten.el örgüleri bnm için daha değerli.annem u anda batik ipten elbise örüo her bi sırasında kuzum giycek die die örüo:)cnm annem bnm ya bi tane valla bi tane.annemlerin ilk torunu oldugu için çok heyecan yaptılar elinden gelse her bişiyini alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…