- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.541
günaydın kızlar
bastet dktrun kilosu normal dediyse onu dikkate al cnm burda herkesin farklı farklı çıkıyor çünkü kafan karışmasınaklinialirimsmile
geçmişe bakamadım henüz umarım herkes iyidir
ben üzerinize afiyet biraz üşütmüşüm kırgınlık var üstümde elimi kaldıracak halim yok ve bu halimle işe geldim yine eşimin bankada işleri var o gelesiye kadar bekliycem artık:2:
citos geçmiş olsun canım..dikkat et..
havalar birden soğuyunca herkesi hasta etti..
sağolun kızlar evet birden değişti havalar birde tadilattı temizlikti derken hiç dikkat edemedim kendime ağızımın içi bile yara olmuş çok acıyor sıcak bişi yiyip içemiyorum:gitme:geçmiş olsun canım dikkat et kendine a.s.
Gunaydın kızlar ....Denizcim ne guzel bak kayınvaliden ne kadar hevesli biz de daha tık yok bi çorap bile almadı.Geçen odamızı aldığımızı duymuş eşimden ne eksiğiniz kaldı dedi ben de söyledim aman onu da ben alayım falan yok hiç amaan var daha alırsınız hepsini dedi....Amaaan o almıyo diye de çıplak kalmıycak ya çocuğum zaten şu ana kadar aldıklarımızla bile 3 bebek büyür :))
güle güle iyi günlerde kullanın denizcim gerçekten çok şanslısın nerde bizde seninki gibi kaynana :umursamaz:ablam sağolsun o yardım ediyor banada bizimde çoğu eşyalar tamam ufak tefek şeyleri kaldı bizimde örgü işlerinede ablam bakıyor hiç becerim yok bu konudacanım bizim iki tarafında ilk torunu çok hevesliler ördüklerinin dışında aldıkları da var uyku seti alacaktım ama annem yatağını yorganını hep yaptı yünden daha sağlıklı olur diye geçen günde beraber baktık bir şeylere bana beğendirdi abime aldıracakmış annemlerin dışında komşularda baya örgü yapmış hem hediye getirende olur diye kıyafet işini bıraktım artık gerekirse prensesimle çıkıp alırız dedik bakım, banyo ürünleriyle biberon kaldı eksiğimiz pirde perdemiz
canım bizim iki tarafında ilk torunu çok hevesliler ördüklerinin dışında aldıkları da var uyku seti alacaktım ama annem yatağını yorganını hep yaptı yünden daha sağlıklı olur diye geçen günde beraber baktık bir şeylere bana beğendirdi abime aldıracakmış annemlerin dışında komşularda baya örgü yapmış hem hediye getirende olur diye kıyafet işini bıraktım artık gerekirse prensesimle çıkıp alırız dedik bakım, banyo ürünleriyle biberon kaldı eksiğimiz pirde perdemiz
Kıslar nasılsınız? Maşallah hazırlıklar son hız gidiyor :) Valla kaynanalardan çok şey beklememek gerekiyor, annem nevresimlerden hırkalara kadar hazırladı saolsun, hala da devam ediyor, kaynanam maşallah bi kırık iğne almadı, üstelik ilk torunları olacak, beklemiyorum da açıkçası, benden uzak olsun da başka bir şey istemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?