2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir saattir buraya içimi dökmeye çalışıyordum yalnışlıkla birşeye bastım herşey silindi.Upuzun yazmıştım bir daha da yazamıycam herhalde.Ağlıycam sinirden :sinifsinif: Eşimin ailesi yüzünden eşimden soğumaya başladım gene.Buraya gelmiş geçmiş herşeyi yazmıştım.Bir daha o gücü ne zaman bulurum bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar cuma gününden beri düzenli olarak kalsiyum ve magnezyumu kullanıyorum birde yatmadan biraz egzersiz yapıyorum pıtış ağrım bariz bir şekilde azaldı inşallah tamamen geçer hihoyyyt

ya benim bebişiminde hiç örgüsü yok:hulya::gitme: netten bi kaç patik buldum ben yapabilirsem ben yapıcam :sinifsinif: annemin kazak makinası var o bi tane yelek ördüm torunuma dedi geçen gün daha görmedim minnacık örmüş boshayallersmile ilk dogdugunda giysin diye elde örmeler bir başka oluyo ama benim bebişimin hiç bir şeyi yok daha dogru dürüst :gitme::ecrin_bebek: patik ve yelek lazım bize örgü :2: ören yok benimde annem battaniye alcam nevresim alcam bide yorganı hazır almıycam annem dikecek canım benim ya :asigim: o olmasa ne yaparım ben ama diğerleri biz birşey bilmiyoruz diyolar önemli değil diyo eşim ben alırım herşeyini diyo ama insan yinede bekliyo ilg olmasını yarın arkadışıma giidcem onunda bebişi var 6 aylık olmuş ona kıyafet alırken ervamada :asigim:bakıcam bişilerhihoyyyt

günaydınlar herkeseee
manolya;boşver canım uzak olsunlar tatlı olsunlar varsın bişey almasınlar benmkilerde lmadı,çokda fifi açıkcası,enazından aldık ettik diemicekler..alırlarda doğuma ramak kala alırlar ucuzundan bikaç parça şey övüne övüne gelirler,oğlumdada öle yapmışlardı..aman boşver...
denizin kaynanaya maaşallah,karşılıklı olmalı deniz,sende ona gereken sevgiyi ver bence cnm..
zapzupp;epeydir iyiydin,maşallah diodum sana içimden,hatırlamayasın die sormuodum bile,yinemi başladı sorunlar...çok üzüldüm canım,sabret,dua et bol bol,kalmaz yanlarınaa,eşine sevgini saygını yitirme iyice açılmasın aranız,soğukluk girince kapanmaz birdaha..allahm hepimizin yardımcısı olsun canımgitme:

ya kızlar bazen bana böyle psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum sanki biri ölmüş yada kötü birşey olmuş gibi bir his geliyo okuyorum okuyorum anca geçiyo ramazanda olmuştu bi kaç kez dün eşimle göbüşümü severken yine oldu sizede oluyomu acepbilmiyorumkismile

Daha demin 15 dk yazdım buraya herşeyi ayrıntısıyla da silindi.Özetleyeyim derdimi.Siz sordukça ayrıntılara girerim.Sorunum şu eşim bizim durumumuz kötü olduğu halde kendi ailesinin durmu kötü olduğu için devamlı ıvır zıvır para harcıyor onlara.Onlarda borç içinde dünya kadar ama umurlarında değiller .Senetle yok telefon yok bilmemle alacak kadar rahatlar.Yok para deyip yiyecek falan almıyorlar.(Yapacak kimse olmadığından bence uğraşmamak için.).Eşime bu sıkıntılarımı alttan alttan açıyorum ama hiç işin ciddiyetinde değil.Artık geceleri uyuyamıyorum bile.Kendi anneme falanda anlatamıyorum.Onlar bana para gönderiyorlar ki onlarında durumu kötü.Burada onların verdiği paraya annesine babasına yedirmesi gururuma dokunuyor böylede denmez eşime tabi.Ne yapmalıyım normal mi davranışları ben mi bencillik ediyorum bilemiyorum.Size danışayım eşimle konuşmadan bi ona göre davranayım dedim.

ayy sorma canm yhaa
bende netten beyendim bikaç bişey ördürcek adam yok,annem zaten örgüyü çok bilmio,oğluma hamileyken koca bi torba dolusu örmüştü..buldum modelleri annem yapamaz yanii..kaynanam da bel boyun fıtığı var herşeyi bilirde istemem ondan bişey..bitane ceket patik örmüştü oğluma patiklerin biri büyük biri küçüktü normalde ne kadar dikkatlidir aslında..bana yelek örmüştü bi yakası uun bi yakası kısaydı dalga geçer gbi aman hiç bişey istemiorum onlardan..beyendiğim bi yelek var parayla ördürcem bnde yakınlarımda örmeyi iyi bilen biri bulunca hem kendimede ördürcem modeli çok güsell..bebeişimede oğlumdan ilk doğduunda giyebileceği üç dört tane çıkardım zaten,bitane de kendim ördüm..ip alınca beyendiğim örneklerden örmeye devam edicem..patikleride komşumdan rica edicem örebilirse:Saruboceq:
hiç olmadı kermes gbi yada ufak tuhafiyecilere bakın örgü yelek ceket için satılır oralardaa

cnm seni çok iyi anlıorum böle bi durumda olan aile yakından şahidim ben..biraz sık dişini,yada şöyle yap,annenlerin sana yardım için yolladıkları parayı eşine gösterme madem..ailesine yedirmeye hakkı yok o parayı sonuçta..sen kendinin ve bebeğinin ihtiyaçlarını kaşıla o parayla..mademki eşin ailesine gerekli gereksiz çok yedrio,sende acıma aynı ihtiyaçları sende istediğin zaman dahada zor durumda kalınca artık kimin neye gerçekten ihtiyacı olduğunu bi nebze anlayabilir sanırım..bnde çok kızarım böle şeylere canım ama şunuda unutmamalıyız bi yerde ailesi onun,ve bakmakla yardım etmekle yükümlü..bizimde evlatlarımız var yada kardeşlerimiz,aynı durumu kendi ailen için düşün,senden önce erkek kardeşin yardım etmeliki sen el oğlundasın ve ev hanımısın bi gelirin yok,eşinin gönlü olursa bakar olmazsa umursamaz yük erkek kardeşinin omzuna biner ister istemez..hee bu iyi niyeti kullanıp istisna edeilirler ıvır zıvır ihtiyaçlar aldırarak,o zaman rızkınızı aldıkları için onların boynuna olur günah..

öff bnde öle olmuoda
her gece karman çorman rüyalar görüorum anlatmıorum kimselere hayrolsun diyip geçiorum uyumaya korkar oldum nerdeyse yhaa

benim bi komşum var yardım istiycem göstersin bana yapabilrisem yapıcam kermes yokki şu aralar genelde mayıs haziran gibi oluyo ama bi kermes duyarsam gideirm artık nette vardı bi yerde örgü patik satılan ama nerdeyi hatırlamıyorum kargo parasıyla epey tuzlu oluyo kayınvalidem beceremiyorum diyo bi tarafı farklı oluyo genelde kendi kızına yaptıgı şeylerde öyle o noktada garazı yok ama birşeyler alabilirler bence görümcem sağolsun bana bi tane hamile etegiyle elbise dikcek elbisenin kumaşını aldık inş güzel olur

Bende bencillik etmemeye çalışıyorum ama görümceme saç düzleştiricisi almışlar ona para var ekmek almaya para yok.Eşimde üzülüp birşeyler alıyor.Dün yorgundum bakkala gitti.Yemek yapacaktım.Birşey yaptırıp gelmiş.Onlara da yaptırmış.İki haftada bir bize et alır onlara da .Durumları kötü ama onlar okadar alışıkki evde yiyecek yok.Büskivi çıkarıp yiyorlar.Ya eşimle aramız çok iyi bi bu para konusu beni ona düşman ettiriyor.Bütün kavgalarımız buyüzden.

öff bnde öle olmuoda
her gece karman çorman rüyalar görüorum anlatmıorum kimselere hayrolsun diyip geçiorum uyumaya korkar oldum nerdeyse yhaa

bebgini unuttugu kayboldugunu felan görüyosan onlar normalmiş 9ay10gün diye turkselin bi hizmeti var ondan bana msj geldi normaldir diyo bende çok görüyodum zaten öyle rüyalar

nasıl ya biskuvimi akannehir çok enteresan hemde saç düzleştirici alıp bisküviyle beslenmek

elifees;
kaynanandan deilsede görümceden şanslısın maşallah sizee:))
nette şirinenin anneside örüomuş ama işte bide kargo durumu var her arkadaşına sor bi ören bayan bulursun mutlaka..:))
zapzupcum,anlıorum seni canım,ne diyeyim bilmiorum,en güseli sen ailenn yolladığı parayı hiç koklatma kendi ihtiyaçlarını gör..eşin bu konuda seni ve uyarılarını tersliosa sende acıma ihtiyaçlarını sırala,o zaman içlerinden eleme yapacaktır en gereklilerine..
allahm yardımcınız olsun be cnm yhaa
çok sinir oluorum valla bu durumlara bndee

kızlar hazır çoğumuz burdayken facede grubun duvarına yazdım ama kimse görmemiş heralde herkes bi rumzuunu yazıversin isminin yanına lütfen,ben hala biçoğumuzun kim olduğunu çakmadım (
:))

Ya işin kötüsü bana yemiyor yediriyor.Ne istesem alır.Cebinde son kuruş kalsın verir.Gerçekten çok fedakar ama durumumuz sıkışınca ne yapıcaz bilmiyorum diyor.Ağlayacak gibi oluyor gene benim içim yanıyor.Babaları böyle şeyleri dert etmez hiç uçan kuşa borçları var zaten.Eşim boşuna kendini paralıyor.Ne bileyim iyi n iyeti çok suistimal ediliyor.Kimseye iyilik yapmıycam bundan sonra diyor gene yapıyor gene yapıyor.Diyorumki babanane kendi kazanıyor istediğini yapsın ama gönlüm el vermiyor gene üzülen ben oluyorum.

Bana çok oluyor.Bilinç altım okadar doluki bazen böyle artık neye üzüldüğümü bile anlamadan ağlamaya başlıyorum anca geçiyor üzüntüm.Eşim gelecek az sonra masamı hazırlayayım kızlar kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…