- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.561
Kızlar cuma gününden beri düzenli olarak kalsiyum ve magnezyumu kullanıyorum birde yatmadan biraz egzersiz yapıyorum pıtış ağrım bariz bir şekilde azaldı inşallah tamamen geçer hihoyyyt
Kızlar cuma gününden beri düzenli olarak kalsiyum ve magnezyumu kullanıyorum birde yatmadan biraz egzersiz yapıyorum pıtış ağrım bariz bir şekilde azaldı inşallah tamamen geçer hihoyyyt
ya benim bebişiminde hiç örgüsü yok:hulya::gitme: netten bi kaç patik buldum ben yapabilirsem ben yapıcam :sinifsinif: annemin kazak makinası var o bi tane yelek ördüm torunuma dedi geçen gün daha görmedim minnacık örmüş boshayallersmile ilk dogdugunda giysin diye elde örmeler bir başka oluyo ama benim bebişimin hiç bir şeyi yok daha dogru dürüst :gitme::ecrin_bebek: patik ve yelek lazım bize örgü :2: ören yok benimde annem battaniye alcam nevresim alcam bide yorganı hazır almıycam annem dikecek canım benim ya :asigim: o olmasa ne yaparım ben ama diğerleri biz birşey bilmiyoruz diyolar önemli değil diyo eşim ben alırım herşeyini diyo ama insan yinede bekliyo ilg olmasını yarın arkadışıma giidcem onunda bebişi var 6 aylık olmuş ona kıyafet alırken ervamada :asigim:bakıcam bişilerhihoyyyt
Daha demin 15 dk yazdım buraya herşeyi ayrıntısıyla da silindi.Özetleyeyim derdimi.Siz sordukça ayrıntılara girerim.Sorunum şu eşim bizim durumumuz kötü olduğu halde kendi ailesinin durmu kötü olduğu için devamlı ıvır zıvır para harcıyor onlara.Onlarda borç içinde dünya kadar ama umurlarında değiller .Senetle yok telefon yok bilmemle alacak kadar rahatlar.Yok para deyip yiyecek falan almıyorlar.(Yapacak kimse olmadığından bence uğraşmamak için.).Eşime bu sıkıntılarımı alttan alttan açıyorum ama hiç işin ciddiyetinde değil.Artık geceleri uyuyamıyorum bile.Kendi anneme falanda anlatamıyorum.Onlar bana para gönderiyorlar ki onlarında durumu kötü.Burada onların verdiği paraya annesine babasına yedirmesi gururuma dokunuyor böylede denmez eşime tabi.Ne yapmalıyım normal mi davranışları ben mi bencillik ediyorum bilemiyorum.Size danışayım eşimle konuşmadan bi ona göre davranayım dedim.
ya kızlar bazen bana böyle psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum sanki biri ölmüş yada kötü birşey olmuş gibi bir his geliyo okuyorum okuyorum anca geçiyo ramazanda olmuştu bi kaç kez dün eşimle göbüşümü severken yine oldu sizede oluyomu acepbilmiyorumkismile
ayy sorma canm yhaa
bende netten beyendim bikaç bişey ördürcek adam yok,annem zaten örgüyü çok bilmio,oğluma hamileyken koca bi torba dolusu örmüştü..buldum modelleri annem yapamaz yanii..kaynanam da bel boyun fıtığı var herşeyi bilirde istemem ondan bişey..bitane ceket patik örmüştü oğluma patiklerin biri büyük biri küçüktü normalde ne kadar dikkatlidir aslında..bana yelek örmüştü bi yakası uun bi yakası kısaydı dalga geçer gbi aman hiç bişey istemiorum onlardan..beyendiğim bi yelek var parayla ördürcem bnde yakınlarımda örmeyi iyi bilen biri bulunca hem kendimede ördürcem modeli çok güsell..bebeişimede oğlumdan ilk doğduunda giyebileceği üç dört tane çıkardım zaten,bitane de kendim ördüm..ip alınca beyendiğim örneklerden örmeye devam edicem..patikleride komşumdan rica edicem örebilirse:Saruboceq:
hiç olmadı kermes gbi yada ufak tuhafiyecilere bakın örgü yelek ceket için satılır oralardaa
öff bnde öle olmuoda
her gece karman çorman rüyalar görüorum anlatmıorum kimselere hayrolsun diyip geçiorum uyumaya korkar oldum nerdeyse yhaa
Bende bencillik etmemeye çalışıyorum ama görümceme saç düzleştiricisi almışlar ona para var ekmek almaya para yok.Eşimde üzülüp birşeyler alıyor.Dün yorgundum bakkala gitti.Yemek yapacaktım.Birşey yaptırıp gelmiş.Onlara da yaptırmış.İki haftada bir bize et alır onlara da .Durumları kötü ama onlar okadar alışıkki evde yiyecek yok.Büskivi çıkarıp yiyorlar.Ya eşimle aramız çok iyi bi bu para konusu beni ona düşman ettiriyor.Bütün kavgalarımız buyüzden.
denizcim geçmiş olsun pıtış agrının sebebi neymiş ben kaçırdım sanırım
ya kızlar bazen bana böyle psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum sanki biri ölmüş yada kötü birşey olmuş gibi bir his geliyo okuyorum okuyorum anca geçiyo ramazanda olmuştu bi kaç kez dün eşimle göbüşümü severken yine oldu sizede oluyomu acepbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?