2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gerçekten zor bi durum sana tavsiyem senin ailenin gnderdiği parayıda onlara veriosa bnce eşine söleme kendin biriktir o paraları ya bebeğine ya kendine bişeyler alırsın yada zor gününüzde çıkartırsın işinize yarar.kayınvalidenler resmen eşinin ii niyetinden faydalanıolar ama bnce biraz daha sık dişini bebişin doğunca oda anlar artık düzelir bnce o zmn canım.kafana takma dicem ama zor bi durum tabi sen sadece sabret düzelcek bak bebek doğunca inşallah.

kesinlikle katılıorum
inş.bebeğin deiştirir bu durumu
önce can sonra canan olr o zman..

bndede oluo genelde derin derin nefes alma ihityacı hissediorum.

selam kızlar
yine herkes dertlenmiş bakıyorumsenağlama
benim kaynana önce pek ilgisizdi de şimdi bayaaaa bi hazırlık yapmış söylediğine göre(daha biz bişey görmedik amasengözlerimebaksanab)
bi de öz kaynana var tabi ben de o da yapıyomuş ufak tefek
beşiğini ben alırım diyo ama benim inat kocik yok istemem diyo:dilcikar:
annem ve ablamlar zaten benden hevesli
annem bana artık lma diye kızıyo ama dayanamıyorum kiii
zapzup kocanın ailesine yardım etmeye çalışması çok normal canım ama tabi seni ihmal etmediği sürece
sen de annenlerin gönderdiği parayı ona verme bebiş gelcek şunu şunu alalımde
haa eğer derse ki nasılsa istanbula gitcen orda alcaklar,o zamanda herşeyi onlar mı yapcak ayıp de
bi de allah göstermesin ya sen annenler egitmeden gelirse bebbiş hiç bişeyi yok kuzunun
en azından yeni doğduğunda lazım olcak şeyleri almanız lazım
sen kocana bööle söyle bence o da anlayışlı davranır inşallah
anlamazsa da sen yapnaniknanik

Son düzenleme:
çitosuum sana da geçmiş olsun kuzum dikkat et
ayyy seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babamında marketi var
zavallı annem hasta da olsa babamın işi olunca bakıyo mecbur
zor iş ama ekmek parası işteboshayallersmile

bizimde örgü işlerine annem bakar ama demiştim size güzel bi battaniye örneği buldu die ama baya bi zor bi örnek zarzor çıkardı ama örnekteki gibi muntazam güzel drmadı bizde alalım madem dedik bide size sorayım dedim kadın battaniyeyi sadece 70 e örüo bide takımlı bu yeleği var bide tek yelekte 50 ye yani ikisi birden 120 edio sizce fiyatı b,raz pahalı dilmi.yoksa normalmi

canım modellere bağlı tabi bi de yünü kim alcak
açıkçası bana biraz tuzlu gibi geldi

burcucum bence örülmesi en gereksiz en zahmetli ve en kısa ömüğrlü şey bebek battaniyesi..
yazık bence yazık ya çok deilmi??
mesela ben kedi ipinden örmüştüm yastık,alt bezi(alt açma gbi yani)bide battaniye çok güsel olmuştu ama aslında örülmesede olurmuş.kedi ipinden beyaz örmüşler kenarlarını o meteyle satılan pullarla fırfırlala süslemişler çok güsel olmuş,bilsem çok kullanışlı olduğunu ip alır ondan örerim ama değmio okadar emeğe bence..
sen bilirsin ama kaç battaniye alınır o paraya deilmi??

canım modellere bağlı tabi bi de yünü kim alcak
açıkçası bana biraz tuzlu gibi geldi
canım ipi falan kadından bn zaten tek battaniyesini istemiştim

bide modeli değişik geldi bana baya.akşam ekleyim resmini bakın szde bakalım

canım ne biliyim anneminde bnmde çok hoşumuza gtti bide kış bebeği olucağı için baya bi işe yrayacağını düşündüm ama banada pahalı geldi ondan size sorayım dedim akşam resmini ekleyim bakın sizde sizden alıyım bida fikir

Canım ne kadar şanslısın.Hem bebişinin bir ton cicişi oluyor hemde herşey gönlüne göre oluyor.Güle güle giydir cicileirni...Bİzimkilerde bn birşey almak istediğim zaman beni durduruyorklavaaha alışveriş için erkenmiş,eşimle ben illan alalım diye tutturuyoruz onlar bize veto koyuyorlmaz:
Canım bu durumlar insanın canını çok sıkar.Malesef bazen erkekler önceliğin hangi taraf olduğunu ayırt edemiyorlar.Arık öncelik eşi ile olan ailesi bunun farkına varmalı anneleri 2. planda olmak zorunda kalıyor malesef...Bence eşinle bu durumu konuşmalısın sonuçta artık siz evlendiniz ve artık kendi geleceğinizi ve bebeğinizin geleceğini düşünmek zorundasınız.Bence kesinlikle ailenden gelen parayı eşine söyleme bir kenarda biriktir.Çünkü zamanı gelince bebeğine para lazım olunca eşin o durumda yetişemeyince sende de olmazsa bu durum eşimle sizin aranıza daha büyük sorunlar açabilir.

Canım battaniye filan için bana bu fiyatlar biraz pahalı geldi ama eğer için çok istiyorsa ve durumunda buna müsaitse bence parasını çok düşünme hayatında kaç kere yaşayacaksın ki bu tarz şeyleri,boşver hevesini al....

yazcaktım,begüm yazmış,o halde yazmaya gerek yok katılıorum çok beyendiysen içinde kalmasınn
müsaitse durumun ördür madem :))
güle güle kullansın şimdiden:))

çitosuum sana da geçmiş olsun kuzum dikkat et
ayyy seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babamında marketi var
zavallı annem hasta da olsa babamın işi olunca bakıyo mecbur
zor iş ama ekmek parası işteboshayallersmile
sağol canımopuyorumnanaktan
evet malesef hem zor hem kolay bizim iş naparsın el işinden bin kat iyidir yinede ya ağız yarasına ne iyi geliyor bilen varmı toz soda sürdüm ama fayda etmedi çok acıyor ağzım :çok üzgünüm:

banada pahalı geldi ama yinede sen bilirsin canım para senin para hevesin varsa ördürbilmiyorumkismile

canım toz soda ve biraz limon suyunu yarım çay bardağı suya koy
iiice çalkala ağzını özellikle yara yerlere değdir
sonra da naneli şeker ye yarana bastırarak
inş iyi gelir:asigim:

canım toz soda ve biraz limon suyunu yarım çay bardağı suya koy
iiice çalkala ağzını özellikle yara yerlere değdir
sonra da naneli şeker ye yarana bastırarak
inş iyi gelir:asigim:
tamam cnm bide bunu deniyem inşllh iyi gelir çok sağolopuyorumnanaktan

yazcaktım,begüm yazmış,o halde yazmaya gerek yok katılıorum çok beyendiysen içinde kalmasınn
müsaitse durumun ördür madem :))
güle güle kullansın şimdiden:))

dimi ama kesinlikle..insanın maddi durumu müsaitse hevesini almalı.Bizimkiler sürekli bana veto koyuyor uyuz oluyorum.Bebeğin 7.ayı çıkması gerekiyormuş birşeyler alınması için...burda okuyorum böyle battaniyeler ,örgüler, ciciler filan içim gidiyor vallaasenağlama
hevesim içimde patladı.Önceden benim hiç hevesin yoktu.hiç birşey almıyordum.Şimdi ben almak istiyorum aldırmıyorlar:gitme:

Bende bir hevesle battaniye başladım yarım kaldı ama ağrılarım azaldı ya yine alırım elime bir yandan örüyorum bir yandan seviyorum kızımı hayal ediyorum babasına gösteriyorum her ördüğüm sırada kaydirigubbakcemile3

Canım bugün öğle yemeyine geldi.Annesi şehre gitmiş ailecek.Dedim acaba bebeğe birşey alacaklar mı?Bilmem dedi.Onlar hiç heyecanlı hevesli değiller dedim.Bebekle ilgili hiç birşey söylemiyorlar bile dedim.Belki de bebek olduktan sonra alacaklardır dedi.Önemli olan birşey almaları değil,çok ilgisizler birtek benim annem hevesli bebek bebek diye dedim.Babam zaten arabayı bebek için aldı yani dedi.Bende hiç inanmıyorum bebek için aldığına arabayı dedim(Almaz olaydı.tam bir hurda.Herşeyini eşim yaptırıyor.Bizim için borca girdi araba aldı diye biz borç batağındayız.).Bugün birşey diyemedim tadımız çok iyi bozmaya korktuğumdan ağzımı açamıyorum içimde şişiyor ama bakayım hamileliğimden beri ilk defa gittiler.Belki birşeyler alırlar.Yargısız infaz yapmak istemedim.Almazlarsa çok kırılıyorum diye başlarım eşime.

Bir de eşim okadar tatlı iyi davranıyorki o varken yanımda dert etmiyorum da işe gidince bütün herşey sıkıntılar kuruntular kafama yığılıyor.Akşama kadar kuduruyorum.Düğün zamanı da herşeyi benim ailem yaptı onlar misafir gibiydiler.Çok tartıştık.Gene aramız bozulmasın diye alttan almaya çalışıyorum ama bugün sorucam akşam birşey almadıysalar açıcam ağzımı yeter artık.Benim evime gelipte iliğimize kadar yemeyi biliyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…