- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.581
Ya işin kötüsü bana yemiyor yediriyor.Ne istesem alır.Cebinde son kuruş kalsın verir.Gerçekten çok fedakar ama durumumuz sıkışınca ne yapıcaz bilmiyorum diyor.Ağlayacak gibi oluyor gene benim içim yanıyor.Babaları böyle şeyleri dert etmez hiç uçan kuşa borçları var zaten.Eşim boşuna kendini paralıyor.Ne bileyim iyi n iyeti çok suistimal ediliyor.Kimseye iyilik yapmıycam bundan sonra diyor gene yapıyor gene yapıyor.Diyorumki babanane kendi kazanıyor istediğini yapsın ama gönlüm el vermiyor gene üzülen ben oluyorum.
canım gerçekten zor bi durum sana tavsiyem senin ailenin gnderdiği parayıda onlara veriosa bnce eşine söleme kendin biriktir o paraları ya bebeğine ya kendine bişeyler alırsın yada zor gününüzde çıkartırsın işinize yarar.kayınvalidenler resmen eşinin ii niyetinden faydalanıolar ama bnce biraz daha sık dişini bebişin doğunca oda anlar artık düzelir bnce o zmn canım.kafana takma dicem ama zor bi durum tabi sen sadece sabret düzelcek bak bebek doğunca inşallah.
ya kızlar bazen bana böyle psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum sanki biri ölmüş yada kötü birşey olmuş gibi bir his geliyo okuyorum okuyorum anca geçiyo ramazanda olmuştu bi kaç kez dün eşimle göbüşümü severken yine oldu sizede oluyomu acepbilmiyorumkismile
bizimde örgü işlerine annem bakar ama demiştim size güzel bi battaniye örneği buldu die ama baya bi zor bi örnek zarzor çıkardı ama örnekteki gibi muntazam güzel drmadı bizde alalım madem dedik bide size sorayım dedim kadın battaniyeyi sadece 70 e örüo bide takımlı bu yeleği var bide tek yelekte 50 ye yani ikisi birden 120 edio sizce fiyatı b,raz pahalı dilmi.yoksa normalmi
bizimde örgü işlerine annem bakar ama demiştim size güzel bi battaniye örneği buldu die ama baya bi zor bi örnek zarzor çıkardı ama örnekteki gibi muntazam güzel drmadı bizde alalım madem dedik bide size sorayım dedim kadın battaniyeyi sadece 70 e örüo bide takımlı bu yeleği var bide tek yelekte 50 ye yani ikisi birden 120 edio sizce fiyatı b,raz pahalı dilmi.yoksa normalmi
canım ipi falan kadından bn zaten tek battaniyesini istemiştimcanım modellere bağlı tabi bi de yünü kim alcak
açıkçası bana biraz tuzlu gibi geldi
burcucum bence örülmesi en gereksiz en zahmetli ve en kısa ömüğrlü şey bebek battaniyesi..
yazık bence yazık ya çok deilmi??
mesela ben kedi ipinden örmüştüm yastık,alt bezi(alt açma gbi yani)bide battaniye çok güsel olmuştu ama aslında örülmesede olurmuş.kedi ipinden beyaz örmüşler kenarlarını o meteyle satılan pullarla fırfırlala süslemişler çok güsel olmuş,bilsem çok kullanışlı olduğunu ip alır ondan örerim ama değmio okadar emeğe bence..
sen bilirsin ama kaç battaniye alınır o paraya deilmi??
Canım ne kadar şanslısın.Hem bebişinin bir ton cicişi oluyor hemde herşey gönlüne göre oluyor.Güle güle giydir cicileirni...Bİzimkilerde bn birşey almak istediğim zaman beni durduruyorcumartesi akşamı kaynanam gile gitmiştik o gece orda kaldık sabah eşim işe gidecekti erkenden kalktı gitti ben kalkmadım bir kaç saat daha yattım sonra baktım mutfaktan sesler geliyor kaynanam kalkmış dedim ama kalkmadım yine sonra bir kokular ayıp olmasın diye kalktım bende bir baktım kahvaltı sofrası hazırlamış kalktın mı kızım çayı demledim ekmek alıp geleyim dedi altta ki kiracısını da çağırdı beraber kahvaltı yaptık sonra yemek işine giriştik eşim öğle yemeğine gelirken de benim annemi alıp gelmiş 3 kadın akşama kadar örgü ördüler baya örgüsü oldu kızımın hepsi de çok güzeller ya Şeniz
Canım bu durumlar insanın canını çok sıkar.Malesef bazen erkekler önceliğin hangi taraf olduğunu ayırt edemiyorlar.Arık öncelik eşi ile olan ailesi bunun farkına varmalı anneleri 2. planda olmak zorunda kalıyor malesef...Bence eşinle bu durumu konuşmalısın sonuçta artık siz evlendiniz ve artık kendi geleceğinizi ve bebeğinizin geleceğini düşünmek zorundasınız.Bence kesinlikle ailenden gelen parayı eşine söyleme bir kenarda biriktir.Çünkü zamanı gelince bebeğine para lazım olunca eşin o durumda yetişemeyince sende de olmazsa bu durum eşimle sizin aranıza daha büyük sorunlar açabilir.Daha demin 15 dk yazdım buraya herşeyi ayrıntısıyla da silindi.Özetleyeyim derdimi.Siz sordukça ayrıntılara girerim.Sorunum şu eşim bizim durumumuz kötü olduğu halde kendi ailesinin durmu kötü olduğu için devamlı ıvır zıvır para harcıyor onlara.Onlarda borç içinde dünya kadar ama umurlarında değiller .Senetle yok telefon yok bilmemle alacak kadar rahatlar.Yok para deyip yiyecek falan almıyorlar.(Yapacak kimse olmadığından bence uğraşmamak için.).Eşime bu sıkıntılarımı alttan alttan açıyorum ama hiç işin ciddiyetinde değil.Artık geceleri uyuyamıyorum bile.Kendi anneme falanda anlatamıyorum.Onlar bana para gönderiyorlar ki onlarında durumu kötü.Burada onların verdiği paraya annesine babasına yedirmesi gururuma dokunuyor böylede denmez eşime tabi.Ne yapmalıyım normal mi davranışları ben mi bencillik ediyorum bilemiyorum.Size danışayım eşimle konuşmadan bi ona göre davranayım dedim.
Canım battaniye filan için bana bu fiyatlar biraz pahalı geldi ama eğer için çok istiyorsa ve durumunda buna müsaitse bence parasını çok düşünme hayatında kaç kere yaşayacaksın ki bu tarz şeyleri,boşver hevesini al....
sağol canımopuyorumnanaktançitosuum sana da geçmiş olsun kuzum dikkat et
ayyy seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babamında marketi var
zavallı annem hasta da olsa babamın işi olunca bakıyo mecbur
zor iş ama ekmek parası işteboshayallersmile
banada pahalı geldi ama yinede sen bilirsin canım para senin para hevesin varsa ördürbilmiyorumkismilebizimde örgü işlerine annem bakar ama demiştim size güzel bi battaniye örneği buldu die ama baya bi zor bi örnek zarzor çıkardı ama örnekteki gibi muntazam güzel drmadı bizde alalım madem dedik bide size sorayım dedim kadın battaniyeyi sadece 70 e örüo bide takımlı bu yeleği var bide tek yelekte 50 ye yani ikisi birden 120 edio sizce fiyatı b,raz pahalı dilmi.yoksa normalmi
sağol canımopuyorumnanaktan
evet malesef hem zor hem kolay bizim iş naparsın el işinden bin kat iyidir yinede ya ağız yarasına ne iyi geliyor bilen varmı toz soda sürdüm ama fayda etmedi çok acıyor ağzım :çok üzgünüm:
tamam cnm bide bunu deniyem inşllh iyi gelir çok sağolopuyorumnanaktancanım toz soda ve biraz limon suyunu yarım çay bardağı suya koy
iiice çalkala ağzını özellikle yara yerlere değdir
sonra da naneli şeker ye yarana bastırarak
inş iyi gelir:asigim:
yazcaktım,begüm yazmış,o halde yazmaya gerek yok katılıorum çok beyendiysen içinde kalmasınn
müsaitse durumun ördür madem :))
güle güle kullansın şimdiden:))
selam kızlar
yine herkes dertlenmiş bakıyorumsenağlama
benim kaynana önce pek ilgisizdi de şimdi bayaaaa bi hazırlık yapmış söylediğine göre(daha biz bişey görmedik amasengözlerimebaksanab)
bi de öz kaynana var tabi ben de o da yapıyomuş ufak tefek
beşiğini ben alırım diyo ama benim inat kocik yok istemem diyo:dilcikar:
annem ve ablamlar zaten benden hevesli
annem bana artık lma diye kızıyo ama dayanamıyorum kiii
zapzup kocanın ailesine yardım etmeye çalışması çok normal canım ama tabi seni ihmal etmediği sürece
sen de annenlerin gönderdiği parayı ona verme bebiş gelcek şunu şunu alalımde
haa eğer derse ki nasılsa istanbula gitcen orda alcaklar,o zamanda herşeyi onlar mı yapcak ayıp de
bi de allah göstermesin ya sen annenler egitmeden gelirse bebbiş hiç bişeyi yok kuzunun
en azından yeni doğduğunda lazım olcak şeyleri almanız lazım
sen kocana bööle söyle bence o da anlayışlı davranır inşallah
anlamazsa da sen yapnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?