2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba kızlar
nezamandır bakıyorum yazdıklarınıza ama pek bişe yazmadım ben.
hastalığım geçti şükür,atlattım gribi..evim de zaten çok sıcak,kaloriferler başladı yanmaya,üşüme filan kalmadı çok şükür.hatta şuan çok sıcak oldu diye camları açtım
örgü konusunda aslında çok örgü şeyler giydirilmiyor bebeğe ama insan heves ediyor,allahtan benim de elimden geliyor da beğendiğim birşey olursa yapıveriyorum hemencecik.
zapzumcum seni inan en iyi anlayanlardan biriyim,ben kaç haftadır kafayı yemek üzereyim kayınvelidemin bu ilgisiz tavrı yüzünden.ben maddi birşey zaten istemiyorum ama 7. aya girdim hamileliğimde daha bir kere arayıp kızım iyi misin demedi,en son 2 ay önce görüştük telefonda düşün yani..benim annem de günde kaç kere arıyor kızım nasılsın,iyi misin gelim mi bişeye ihtiyacın var mı diye.battaniyelik kumaş filan aldım onların kenarlarını işliyorum iğne oyasıyla dedi,mendiller yapmış,hırkalar dokumuş,yatağını yorganını yaptı.kaynanam bırak bir kırık iğne almayı arayıp sormuyor bile,düğünümüz de de aynısını yapmıştı.ben alıştım artık tek başımıza halletmeye,çok şükür gücümüz var,kimseye muhtaç değiliz.ama içime ata ata ne olacak bakalım,ben de aramıyorum,nasılsa vakti gelince arayacak,o zaman dökücem içimilmaz:

Canım benim benim ailem zengin değilki herşeyi onlar halletsin durumları yok ama habire fuzuli harcama yapıyorlar.Benim ailem öyle çırpınırken eşimin gidipte onlara yardım etmesi koyuyor artık bana.Alttan alttan konuyu açmaya çalışıyorum eşime ama bugün ciddi ciddi oturup konuşmamız lazım artık dayanamıyorum.Kavga edicez ağlatacak beni gene ama içimde kalacağına bir günde bitsin.Geldiğinde de tatlı tatlı beni seviyor kızımızı seviyor.Bana güzel güzel davranıyor açamıyorum konuyu.Sonra sana iyi davrandıkça tepeme çıkıyorsun diye trip atar diye korkuyorum.Görümcem probleminde öyle olmuştu ama sabrım kalmadı.Bir mektup yazıpta versem mi ki napsam bilemedimde .Konuşurken napıp edip haklı çıkıyor.Derdimin yarısı içimde kalıp susuyorum.Eskiden mesaja atıp kızardım.Ozaman daha ters tepiyor.İş yerinde yorgun ve bunalmış oluyor bi de öyle olunca deliriyor.

Son düzenleme:
kızlar kaçamak eve geldimmmm 3 buçukta toplantı var az çok okumaya çalıştım yazdıklarınızı....
baharcımçok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol gargara yap iyi geliyorr
zap zupcummcanım inAN bende bu maddi konularda çok sıkıntı yaşadım eşim ve ailesiyle kayınvaldemin 4-5 evi var düşün bir tanesi eşimin onun kirasını bize yollıcaklardı aylarca görmedikkkkkk eşimde beni gönderiolar die kandırdı düşün yaniii.ne zorluklar çektikk o zamanlar eşimle aram bozulmuştu boşanmayı bile düşünmüştümm.seni anlıyorum cnm

kızlarrrrrrrrrr yarın organ taraması için dr a gitcem hemde başka dr a....dua edin yarın görürüm artıkım bebimin kesin cinsiyetiniiii.bi öğrenemeyen ben kaldım herhalde:1shok:

Son düzenleme:

söylesen de bişey değişicek mi sanki canım ya.ben eşime hiçbirşey diyemiyorum bu konuda,bak az önce telefonda noldu sesin kötü dedi,ima edeyim dedim,lafı söyledi kapattı,akşam bi gelsin eve sıkı kavga edicem,zor tutuyorum kendimi kaynanamı arayıp da ağzıma geleni söylemim diye..sakinleşmem lazım ama kuzum üzülüyor sonra:gitme:
şirinemm ben daha yollamadım hediyemi,ilk sen mi yolladın ki..

kızlarrrrrrrrrr yarın organ taraması için dr a gitcem hemde başka dr a....dua edin yarın görürüm artıkım bebimin kesin cinsiyetiniiii.bi öğrenemeyen ben kaldım herhalde:1shok:

canım zaten şurda doğuma ne kaldı sürpriz olsun kaydirigubbakcemile3

inşallah güzel haberle gelirsin canım opuyorumnanaktan

canım hadi hayırlısı,ama seninki çok nazlı bir küçük hanım bencezemuszemusbukadar nazlandığına göreopuyorumnanaktan

canım zaten şurda doğuma ne kaldı sürpriz olsun kaydirigubbakcemile3

inşallah güzel haberle gelirsin canım opuyorumnanaktan
cnmmm saoll .son dr uma gittiğimizde dr %50kız%50erkek dedi eşimde dalga geçti nolcak doğuma ne kaldı doğunca öğreniriz die galiba öyle olcakk:dance:
canım hadi hayırlısı,ama seninki çok nazlı bir küçük hanım bencezemuszemusbukadar nazlandığına göreopuyorumnanaktan

evet bana da öle gelio cnmm kız bu nazlı bi kız galiba:lepi:

Bilmemki canım belkide ilk ben yollamısımdır ama zamanı geldi artık anca toparlanır herkes insallah gönderdiğlm arkadasta beğenir

Bizi de akşama büyük bir kavga bekliyor bakalım ne olacak bende sakinleşmeye çalışıyorum ağlamaktan harap oldum.Çok gerginim.Keşke cep telefonundan giriliyor olsaydı da gece girip sana anlabilsem neler olduğunu .

Son düzenleme:
Bizi de akşama büyük bir kavga bekliyor bakalım ne olacak bende sakinleşmeye çalışıyorum ağlamaktan harap oldum.Çok gerginim.

canım kendini neden yıpratıyorsun ağlıyorsun bebeğinde kötü etkileniyor yapma böyle lütfen eşinle aranız iyi işte neden tadınızı kaçıracaksın ki

Hayırlısı olsun canım ama bana da kız gibi geliyor .Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah.Ne güzel bebeğini görücen. opuyorumnanaktan

Bizi de akşama büyük bir kavga bekliyor bakalım ne olacak bende sakinleşmeye çalışıyorum ağlamaktan harap oldum.Çok gerginim.

cnm kendini harap etme lütfen karnında bir bebişin olduğunu unutma....çok kızıyorum insanlara yaaaa nasıl üzebiliyorlar heleki bu dönemimizde...akşamda sakin olmaya çalış bitanem bebişin içinnn...elbet herşey hallolurr eninde sonunda.üzüldüğünle kalırsın

canım kendini neden yıpratıyorsun ağlıyorsun bebeğinde kötü etkileniyor yapma böyle lütfen eşinle aranız iyi işte neden tadınızı kaçıracaksın ki

Aileme karşı onun ailesini savunuyorum.Yok durumları kötü alamıyorlar bilmem ne diye.Düğündeki gibi misafir gibi gelip bebeği görüp gidecekler herhalde diyor benim tarafım.Eşime de birşey diyemiyorum.Ya beş kuruş beklentim yok birde ayrıca bize yük olmasalar beş kuruşlarını istemem ama bizi sömürüyorlar böyle

Hepinize çok teşekkür ederim derdimi dinlediniz.Anneme bile anlatamıyorum.Beni daha fazla gerecek sözler söyleyecek biliyorum.Artık içimde öyle bir birikmiştiki.Akşama kadar düşünmemeye çalışıcam .Belki bugün şehirden birşeyler alırlarda affederim.İyiki varsınız.a.s.
Neredeyse bir derdim vara konu açacaktım yani o derece doldum. Şimdi öyle birşey yapsam kimse tanımıyor.Çeşit çeşit yorumlar olacak.Burda hamile hamile sizide üzdüm ama daha önceki problemlerimi falan beni tanıyan sizlersiniz.Sağolun yorumlanırız için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…