2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kıslaaar biz yemeğimizi yedik, işleri de hafiflettik geldik, nasılsınız bakalım?

Zap zup canım yanlış yapıyorsun, bu dönemde senin olabildiğince rahat olman gerek, eşin çalışıyor iş stresi bi taraftan, ailesine sırtını dönemez, üstelik sizin için de anladığım kadarıyla elinden geleni yapmaya çalışıyor, ailenin gönderdiği parayı neden eşine veriyorsun ki? Bebek için harca, o sana ve bebeğe ait ve en önemlisi başkasından bir şey bekleme be canım, değer verdiğin insanlar sana değer versin, kaynanam benim bebiklere bir şey almıyor diye ne tatlı canımı üzerim ne de bebiklerimi, Rabbimin gönderdiği mucizeleri böyle basit şeyler için üzmem, en alasını ben alır yaparım, onlar da gelsin kenardan baksınlar, benim sevgim, ilgim de o kadar olur, bence boşuna eşini üzme canım.

kızlarrrrrrrrrr yarın organ taraması için dr a gitcem hemde başka dr a....dua edin yarın görürüm artıkım bebimin kesin cinsiyetiniiii.bi öğrenemeyen ben kaldım herhalde:1shok:
canım güzel haberlerini bekliyoruz.bebişin çok nazlı çıktı.sen kız mı erkek mi hissediyorsun?
CAnım kendini fazla yıpratmamaya çalış,inan sen ne kadar kendini üzsende onlar anlamayacaklar.birde sen onlarla konuşsam yine sen kötü olacaksın.Bence eşinle kavga ederekte bir yere varamazsın.sakin bir şekilde onu anlayarak ve kendini anlatarak onunlakonuşsan sorununuzu çok daha iyi çözersiniz.ne olur üzme kendini sen bunları yazında bende benimkileri öldürmek istiyorum iç güdüsel olarak a.s.

Eşime veriyorum direk parayı ya elektriği yatırıyoruz ya kiramızı.İkimizde rahatlıyyoruz.Benim asıl sorunum onların birşey almaması değil .Benim annem herşeyimi hazırladı istanbulda.Durumları kötü ama senetle bilmem neyle dünya kadar masraf yapmaya devam ediyorlar.Fuzuli boş harcamalarına karşın eşim onların durumu kötü diye habire mutfak harcamalarına falan yardım ediyor.Devamlı birşeyler alıyor onlara.Bizim durumumuz iyi olsa hiç umrumda olmaz ama bi ay sonra da biz sıkışıyoruz bu sefer.Eğer tasarruf etseler de olmasa ellerinde birşey benim eşimin canları bende yardım ederim ama ben ramazan da yemekleri yok diye kendi yemeklerimi aldım götürdüm.Eşim babamın parası yok herhalde dedi.Bir gittim ki eve görümceme saç düzleştiricisi falan alınmış.Ee sonra biz iki gün makarnaya talim ettik.Anlatabiliyor muyum durumu bilmiyorum.Borç alsın biyerden benim kızıma da birşeyler alsın.Almasında da değilim ilgilensinler yani .Benim aileme karşı ben utanıyorum onlar adına.

Birde niye bu sefer alttan alamıyorum.Düğünde de herşeyi benim ailem borca girip yaptı misafir gibi geldiler gittiler.Bebek içinde istanbula misafir gibi gelir giderler.Senet yapıp telefon almış kendine yeni.Biraz oğulları için ilgili olabilirler.Eşimi küçük düşürüyorlar benim aileme karşı.Ben arada kalıyorum.İlk torunları hiç mi bi heyecanları yok içlerinde bilmiyorum.Bir de zaman geçtikten sonra pişkin pişkin gelip samimi olmamı bekliyorlar.

Son düzenleme:

Şuan sakinleştim canım.Az ağladım kendime geldim.Eşimle sakin sakin konuşmak istiyorum ama alınganlık edip ters ters konuşacak bana.Görümcem konusunda da işin sonu kavgaya gitti.İnşallah sakince konuşabiliriz.Bende sakinleşmek mantıklı konuşmak için kaç gündür erteliyorum ama hergün daha fazla doluyorum .Bugün ya da yarın eğer birşey almadılarsa lafın yeri gelmişken bu konuyu açmam lazım.Bugün öğleyin ilgisizler diye laf attım bi ama bugün mü açarım konuyu yarın mı bilmiyorum.Allah yardım etsin bakalım. :Saruboceq:

Anladığım kadarıyla ne kadar geç konuşursan o kadar çok dolacaksın.Konunun kavgaya gitmemesi için senin hep sakin sakin konuşman şart.Çünkü erkekler biraz daha çabuk parlarlar ve konu aileleri olunca bazen bu biraz daha fazla olabiliyor.Artık bebeğinizin olacağının ve önceliğin siz olduğunun farkına oda varacaktır.Emin ol...Sen Allahın izniyle bebeğini kucağına al bak eşin nasıl değişecek.Sen kendini fazla sıkma ama konuşurkende kendini hep dingin tutmaya çalış.Yoksa daha çok üzülebilirsin.Bol bol dua et.Allah yardımcın olsun canım....

Sağol canım benim.Şimdiye kadar konuşurdumda.Böyle boncuk boncuk bana bakıyor ediyor.Süprizler yapıyor bu ara çok.Dün dünya kadar yardım etti falan.Tadımız kaçmasın diye kıyamıyorum.Canını sıkmakta istemedim.İnşallah kolaylıkla hallederiz.Çok sağolun canlarım opuyorumnanaktan Beni hakkaten rahatlattınız

selam kızlaarkaydirigubbakcemile2
bugün eşimle doğum çantamızı hazırlamaya karar verdik,eksikleri çıkardık
bebişin herşeyi tamam çok şükür
ama benim hiç bişeyim yoksırnaşık şey
sonra yerleştirmekten vazgeçip bebişin kıyafetlerini makinaya attım şimdi kurutcamboshayallersmile
ayy ne şeker heycan bu yaaadelikafadulden:CüvCüv:

selam ocak annişleri
bende Allah izin verirse ocakta doğum yapacağım
sizlerle tanışmak paylaşımda bulunmak isterim...
hoşgeldin cnm aramıza

kara dut iyi geldiğini duymuştum bir dene istersen ama bildiğim kadarıyla bu yara kolay geçmiyor

cnm benim eşimde doğsun alırız diyordu ben çoğu şeyi aldık ilk 3 ay kullanacak kıyafetleri falan eşim annesine 10 takım sen 10 takım ananesi dedelerde 3 er takım alacak dedi ne cevap verdi dersiniz " doğsun bir bakalım" amannnn boşverdim zaten herşeyini kendimiz alırız kızlarda da öyle olmuştu zaten.

bende kızlardan kullanabilecek olduklarımı yıkadım ütüledim yeni adıklarımı daha yıkamadım alacaklarım var ondan sonra hepsini yıkayıp ütüleyeceğim doğum cantasınıda 8 ayda hazırlarım.

canım erkek hissediyordum baştan beri ama kız olduğuna inanmaya başladım hayırlısı farketmezzz ama erkek dese biraz üzülcem galiba çünkü kendimi kıza hazırladımm

canım konuşması bile çokkk heyecanlı dimii?canım yerleştirin de eşyaları bize de yaz neler koyduğunu bir de nasıl bir çanta lazım onuda söliyiverrr:hulya:

bende zaten artık isyan ettim eşime yeter alalım dedim.Bakalım artık kimseyi dinlemeyip alıcam.ne benim neden bebeğin hiç birşeyi yok :)))

Olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil....yine Allah inşallah gönlüne göre verir....

selam kızlar,

bu gün işe gitmedim çok hastaydım bol bol limon yedim çay içtim çorba içtim ama saat 2 ye kadar yataktan çıkamadım akşam oluncada ateşim çıkıo offff napsam bilmiyorum

başak seninkinin cinsiyeti hala belli olmadımı :1shok:akannehir ben nerde yaşıyorum ya aklımda hiç bişi kalmıyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olmadı.....
selam kızlar,

bu gün işe gitmedim çok hastaydım bol bol limon yedim çay içtim çorba içtim ama saat 2 ye kadar yataktan çıkamadım akşam oluncada ateşim çıkıo offff napsam bilmiyorum

cnm çok geçmiş olsun dikkat et bebine de kendine de

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun galiba bende olcam boğazlarım yanıyo halsizlik var sabahtan beri. bebeğim de az hareket ediyo bugün ne yapcaz ilaç da kullanamıcaz zor geçcek bu kış galiba

selam kızlar,

çok geçmiş olsun.bu havalar çok değişken havalar,tam hasta olmalık çok dikkatli olmak gerek

başağıım inşallah görürsün artık hayırlısıyla
ben çok büyük olmayan bi çnta almıştım daha önce foto da koymuştum buraya
ama bebişin kıyafetlri ancak sığdı gibi
sığdıramazsam kaynanacuuuumun aldığı çantayı da kullancam
bakalım tüm eksikleri hallediyimpaylaşırım sizlerleŞeniz

cnm inşallahhhhhhhhh....
bende bi araştırdım bebeğe ayrı kendimize ayrı iki spor çanta hazırlamak çok iyi oluyormuş ben de ole yapcam herhal cnm.sende hazırla da paylaş bizleolumunekankayizsmile

herkese geçmiş olsun bende hastayım bide acayip öksürüyorum doktorumu aradım hastaneye hemen gel dedi ama eşim şehir dışında gidemiyorum parol al dedi ateş için offf normalde çok hasta olurum hamileyken çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…