- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.621
canım güzel haberlerini bekliyoruz.bebişin çok nazlı çıktı.sen kız mı erkek mi hissediyorsun?kızlarrrrrrrrrr yarın organ taraması için dr a gitcem hemde başka dr a....dua edin yarın görürüm artıkım bebimin kesin cinsiyetiniiii.bi öğrenemeyen ben kaldım herhalde:1shok:
CAnım kendini fazla yıpratmamaya çalış,inan sen ne kadar kendini üzsende onlar anlamayacaklar.birde sen onlarla konuşsam yine sen kötü olacaksın.Bence eşinle kavga ederekte bir yere varamazsın.sakin bir şekilde onu anlayarak ve kendini anlatarak onunlakonuşsan sorununuzu çok daha iyi çözersiniz.ne olur üzme kendini sen bunları yazında bende benimkileri öldürmek istiyorum iç güdüsel olarak a.s.Aileme karşı onun ailesini savunuyorum.Yok durumları kötü alamıyorlar bilmem ne diye.Düğündeki gibi misafir gibi gelip bebeği görüp gidecekler herhalde diyor benim tarafım.Eşime de birşey diyemiyorum.Ya beş kuruş beklentim yok birde ayrıca bize yük olmasalar beş kuruşlarını istemem ama bizi sömürüyorlar böyle
Kıslaaar biz yemeğimizi yedik, işleri de hafiflettik geldik, nasılsınız bakalım?
Zap zup canım yanlış yapıyorsun, bu dönemde senin olabildiğince rahat olman gerek, eşin çalışıyor iş stresi bi taraftan, ailesine sırtını dönemez, üstelik sizin için de anladığım kadarıyla elinden geleni yapmaya çalışıyor, ailenin gönderdiği parayı neden eşine veriyorsun ki? Bebek için harca, o sana ve bebeğe ait ve en önemlisi başkasından bir şey bekleme be canım, değer verdiğin insanlar sana değer versin, kaynanam benim bebiklere bir şey almıyor diye ne tatlı canımı üzerim ne de bebiklerimi, Rabbimin gönderdiği mucizeleri böyle basit şeyler için üzmem, en alasını ben alır yaparım, onlar da gelsin kenardan baksınlar, benim sevgim, ilgim de o kadar olur, bence boşuna eşini üzme canım.
canım güzel haberlerini bekliyoruz.bebişin çok nazlı çıktı.sen kız mı erkek mi hissediyorsun?
CAnım kendini fazla yıpratmamaya çalış,inan sen ne kadar kendini üzsende onlar anlamayacaklar.birde sen onlarla konuşsam yine sen kötü olacaksın.Bence eşinle kavga ederekte bir yere varamazsın.sakin bir şekilde onu anlayarak ve kendini anlatarak onunlakonuşsan sorununuzu çok daha iyi çözersiniz.ne olur üzme kendini sen bunları yazında bende benimkileri öldürmek istiyorum iç güdüsel olarak a.s.
Şuan sakinleştim canım.Az ağladım kendime geldim.Eşimle sakin sakin konuşmak istiyorum ama alınganlık edip ters ters konuşacak bana.Görümcem konusunda da işin sonu kavgaya gitti.İnşallah sakince konuşabiliriz.Bende sakinleşmek mantıklı konuşmak için kaç gündür erteliyorum ama hergün daha fazla doluyorum .Bugün ya da yarın eğer birşey almadılarsa lafın yeri gelmişken bu konuyu açmam lazım.Bugün öğleyin ilgisizler diye laf attım bi ama bugün mü açarım konuyu yarın mı bilmiyorum.Allah yardım etsin bakalım. :Saruboceq:
hoşgeldin cnm aramızaselam ocak annişleri
bende Allah izin verirse ocakta doğum yapacağım
sizlerle tanışmak paylaşımda bulunmak isterim...
kara dut iyi geldiğini duymuştum bir dene istersen ama bildiğim kadarıyla bu yara kolay geçmiyorsağol canımopuyorumnanaktan
evet malesef hem zor hem kolay bizim iş naparsın el işinden bin kat iyidir yinede ya ağız yarasına ne iyi geliyor bilen varmı toz soda sürdüm ama fayda etmedi çok acıyor ağzım :çok üzgünüm:
cnm benim eşimde doğsun alırız diyordu ben çoğu şeyi aldık ilk 3 ay kullanacak kıyafetleri falan eşim annesine 10 takım sen 10 takım ananesi dedelerde 3 er takım alacak dedi ne cevap verdi dersiniz " doğsun bir bakalım" amannnn boşverdim zaten herşeyini kendimiz alırız kızlarda da öyle olmuştu zaten.dimi ama kesinlikle..insanın maddi durumu müsaitse hevesini almalı.Bizimkiler sürekli bana veto koyuyor uyuz oluyorum.Bebeğin 7.ayı çıkması gerekiyormuş birşeyler alınması için...burda okuyorum böyle battaniyeler ,örgüler, ciciler filan içim gidiyor vallaasenağlama
hevesim içimde patladı.Önceden benim hiç hevesin yoktu.hiç birşey almıyordum.Şimdi ben almak istiyorum aldırmıyorlar:gitme:
selam kızlaarkaydirigubbakcemile2
bugün eşimle doğum çantamızı hazırlamaya karar verdik,eksikleri çıkardık
bebişin herşeyi tamam çok şükür
ama benim hiç bişeyim yoksırnaşık şey
sonra yerleştirmekten vazgeçip bebişin kıyafetlerini makinaya attım şimdi kurutcamboshayallersmile
ayy ne şeker heycan bu yaaadelikafadulden:CüvCüv:
canım erkek hissediyordum baştan beri ama kız olduğuna inanmaya başladım hayırlısı farketmezzz ama erkek dese biraz üzülcem galiba çünkü kendimi kıza hazırladımmcanım güzel haberlerini bekliyoruz.bebişin çok nazlı çıktı.sen kız mı erkek mi hissediyorsun?
CAnım kendini fazla yıpratmamaya çalış,inan sen ne kadar kendini üzsende onlar anlamayacaklar.birde sen onlarla konuşsam yine sen kötü olacaksın.Bence eşinle kavga ederekte bir yere varamazsın.sakin bir şekilde onu anlayarak ve kendini anlatarak onunlakonuşsan sorununuzu çok daha iyi çözersiniz.ne olur üzme kendini sen bunları yazında bende benimkileri öldürmek istiyorum iç güdüsel olarak a.s.
selam kızlaarkaydirigubbakcemile2
bugün eşimle doğum çantamızı hazırlamaya karar verdik,eksikleri çıkardık
bebişin herşeyi tamam çok şükür
ama benim hiç bişeyim yoksırnaşık şey
sonra yerleştirmekten vazgeçip bebişin kıyafetlerini makinaya attım şimdi kurutcamboshayallersmile
ayy ne şeker heycan bu yaaadelikafadulden:CüvCüv:
bende zaten artık isyan ettim eşime yeter alalım dedim.Bakalım artık kimseyi dinlemeyip alıcam.ne benim neden bebeğin hiç birşeyi yok :)))hoşgeldin cnm aramıza
kara dut iyi geldiğini duymuştum bir dene istersen ama bildiğim kadarıyla bu yara kolay geçmiyor
cnm benim eşimde doğsun alırız diyordu ben çoğu şeyi aldık ilk 3 ay kullanacak kıyafetleri falan eşim annesine 10 takım sen 10 takım ananesi dedelerde 3 er takım alacak dedi ne cevap verdi dersiniz " doğsun bir bakalım" amannnn boşverdim zaten herşeyini kendimiz alırız kızlarda da öyle olmuştu zaten.
bende kızlardan kullanabilecek olduklarımı yıkadım ütüledim yeni adıklarımı daha yıkamadım alacaklarım var ondan sonra hepsini yıkayıp ütüleyeceğim doğum cantasınıda 8 ayda hazırlarım.
canım erkek hissediyordum baştan beri ama kız olduğuna inanmaya başladım hayırlısı farketmezzz ama erkek dese biraz üzülcem galiba çünkü kendimi kıza hazırladımm
canım konuşması bile çokkk heyecanlı dimii?canım yerleştirin de eşyaları bize de yaz neler koyduğunu bir de nasıl bir çanta lazım onuda söliyiverrr:hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olmadı.....başak seninkinin cinsiyeti hala belli olmadımı :1shok:akannehir ben nerde yaşıyorum ya aklımda hiç bişi kalmıyo
selam kızlar,
bu gün işe gitmedim çok hastaydım bol bol limon yedim çay içtim çorba içtim ama saat 2 ye kadar yataktan çıkamadım akşam oluncada ateşim çıkıo offff napsam bilmiyorum
Basakcim Allah gonlune gore versin canim saglikli olsun da...Ben de yarin kontrole gidicem kizimizi gormeye bakalim buyumustur tatli minisim :)[amin canım artık göstersin de baska bişi istemem....
hadi bakalım sende gör tatlı kızınıopuyorumnanaktan
selam kızlar,
bu gün işe gitmedim çok hastaydım bol bol limon yedim çay içtim çorba içtim ama saat 2 ye kadar yataktan çıkamadım akşam oluncada ateşim çıkıo offff napsam bilmiyorum
canım erkek hissediyordum baştan beri ama kız olduğuna inanmaya başladım hayırlısı farketmezzz ama erkek dese biraz üzülcem galiba çünkü kendimi kıza hazırladımm
canım konuşması bile çokkk heyecanlı dimii?canım yerleştirin de eşyaları bize de yaz neler koyduğunu bir de nasıl bir çanta lazım onuda söliyiverrr:hulya:
başağıım inşallah görürsün artık hayırlısıyla
ben çok büyük olmayan bi çnta almıştım daha önce foto da koymuştum buraya
ama bebişin kıyafetlri ancak sığdı gibi
sığdıramazsam kaynanacuuuumun aldığı çantayı da kullancam
bakalım tüm eksikleri hallediyimpaylaşırım sizlerleŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?