- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.641
cnm inşallahhhhhhhhh....
bende bi araştırdım bebeğe ayrı kendimize ayrı iki spor çanta hazırlamak çok iyi oluyormuş ben de ole yapcam herhal cnm.sende hazırla da paylaş bizleolumunekankayizsmile
cnm en iyisini yapmışsın bence koca bi bavul götürmektense daha iyi olur.Ben de bebeğe ve bana ayrı çanta hazırlamayı düşünüyorum büyük bi deri çantam var ona kendi eşyalarımı koyucam bebek eşyaları için de geçen gün adidastan bi çanta aldım büyükçe onu hazırlamayı düşünüyorum zaten onu bebek çantası olarak aldım eşimin eline de yakışır diye düşündüm pembe pembe taşımasın karizması çizilmesin kocamın :)
Hasta olan annişler çoğaldı topikte geçmiş olsun herkese ben de hastalanmamak için direniyorum okulda çocuklar hep hasta çok da yaklaşmamaya çalışıyorum ama inşallah koruyabilirim kendimi bol bol c vitamini almaya çalışıyorum....
off herkes nerdeee
bebish hoşgeldin canım
ya ben belgunu göremedim nezamandır,burda görünüyor ama pek bişe yazmıyor sanki ben mi yanılıyorum?
benim bu hafta bel ağrılarım acayip arttı,zor duruyorum ayakta yaa:sinifsinif:
hoşgeldin cnm nerlerdesin sen?hiç keyfim yok benim yaaa içim sıkılıor vallaohaoldumsmile
bebish hoşgeldin canım
ya ben belgunu göremedim nezamandır,burda görünüyor ama pek bişe yazmıyor sanki ben mi yanılıyorum?
benim bu hafta bel ağrılarım acayip arttı,zor duruyorum ayakta yaa:sinifsinif:
hoşbulduk balımmm
iyiyim buralardayımmm
örgü örcem die uğraşıorumm:))
hastamı olcan ondnmı kırgınlık var üstünde dikkat et sen daha kolay kaparsın
naptın resimleri çekebildinmi çatlıorum yani:)
pek bi hamaratız ben hiç bilmem örgüyü ben hazır alıcam mecburenbnde örgü örmeye başladım dün,yelek böyle minnacık:)
kol kısmına geldim,kaldım ööle
yapamıorum ben ordan gerisini
komşuma gidicem,onlarda kaynanasıgildelerdi,gelmelerini bekliorumm
biraz ütü var onları yapıcam,
eşim geldi birazdan yemek faslı olur yinesempatiksalakcinni
öle işte vakit geçio böle bölee
yoruluorum artık eski performansım kalmadı ayoll:hulya:
oh maşallah kaynanaya bak ne güzelcumartesi akşamı kaynanam gile gitmiştik o gece orda kaldık sabah eşim işe gidecekti erkenden kalktı gitti ben kalkmadım bir kaç saat daha yattım sonra baktım mutfaktan sesler geliyor kaynanam kalkmış dedim ama kalkmadım yine sonra bir kokular ayıp olmasın diye kalktım bende bir baktım kahvaltı sofrası hazırlamış kalktın mı kızım çayı demledim ekmek alıp geleyim dedi altta ki kiracısını da çağırdı beraber kahvaltı yaptık sonra yemek işine giriştik eşim öğle yemeğine gelirken de benim annemi alıp gelmiş 3 kadın akşama kadar örgü ördüler baya örgüsü oldu kızımın hepsi de çok güzeller ya Şeniz
canım karbonatlı su iyi gelir ağzını hergün çalkalasağol canımopuyorumnanaktan
evet malesef hem zor hem kolay bizim iş naparsın el işinden bin kat iyidir yinede ya ağız yarasına ne iyi geliyor bilen varmı toz soda sürdüm ama fayda etmedi çok acıyor ağzım :çok üzgünüm:
canım üzme kendini eşine karşı sakin konuşursan seni daha iyi dinlerCanım benim benim ailem zengin değilki herşeyi onlar halletsin durumları yok ama habire fuzuli harcama yapıyorlar.Benim ailem öyle çırpınırken eşimin gidipte onlara yardım etmesi koyuyor artık bana.Alttan alttan konuyu açmaya çalışıyorum eşime ama bugün ciddi ciddi oturup konuşmamız lazım artık dayanamıyorum.Kavga edicez ağlatacak beni gene ama içimde kalacağına bir günde bitsin.Geldiğinde de tatlı tatlı beni seviyor kızımızı seviyor.Bana güzel güzel davranıyor açamıyorum konuyu.Sonra sana iyi davrandıkça tepeme çıkıyorsun diye trip atar diye korkuyorum.Görümcem probleminde öyle olmuştu ama sabrım kalmadı.Bir mektup yazıpta versem mi ki napsam bilemedimde .Konuşurken napıp edip haklı çıkıyor.Derdimin yarısı içimde kalıp susuyorum.Eskiden mesaja atıp kızardım.Ozaman daha ters tepiyor.İş yerinde yorgun ve bunalmış oluyor bi de öyle olunca deliriyor.
geçmiş olsun canım kendine iyi bak ben kendime anca gelebildimselam kızlar,
bu gün işe gitmedim çok hastaydım bol bol limon yedim çay içtim çorba içtim ama saat 2 ye kadar yataktan çıkamadım akşam oluncada ateşim çıkıo offff napsam bilmiyorum
evet ya az kaldı dayanmamız lazımcnm en iyisini yapmışsın bence koca bi bavul götürmektense daha iyi olur.
aynen ya çocuklar hep hasta bir de benimkiler ufak sürekli sarılıp öpmek istiyorlar bende artık izin vermicem ama hasta olmamamız lazım 3 ay daha dayanmalıyızzzalkisalkisalkis
cnm geçmiş olsunnn...ben sana şeyi sorucam sen de devlette öğrenmensin demi?bizim şu izin olayları değişmiş fazlalaşmış falan diolar ama kimse doğru düzgün bişi bilmiyor.sgk yı okumak lazımmmm baya da çok olmadı çıktı alcaz eşimle haklarımızı iyice öğrenelimm dimi
cnm çekemedim daha foto.makinasına pil alcaz dedi eşimmm tabi ne zaman alırsa...offf içim sıkılıo valla...yarın salihliye gitcem okula gitmicem organ taramasına...bu gece heyecandan uyuyamam artıkım
kaç dk sürüo cnm bakması dr un?kesin öğrenirim dimi cinsiyeti?
yaw örgü olayına sinir oldum ne kayınvaldem ne görümcem bi patik bile örmediler ya.dediğimde hazır neler var diolar.ilk torunun kıymetsizliği diye buna mı denir?
canım valla öyle birşey duymadım ben,ama değişen şey eşe yani babaya doğum sebebiyle önceden 3 gün izin veriliyordu şimdi o artık 5 gün oldu.bizim izne çıkış tarihimiz 32. haftadan itibaren başlıyor,ama sağlık sorunu olmaması ve doktorun izin vermesi şartıyla 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz.inşallah vardır değişiklik tabiki,netten baktım şimdi ama bişe bulamadım.sen de öğrenirsen haberdar et..
cnm eşe verilen izin 10 gün oldu die biliyorum ben.okucaz en kısa zamanda...birde çocuk için yardım falan filan alınıo...ne bilim bisürü şey ben araştırayım yakın zamanda yazarım cnm
Güzel haberlerini bekliyoruz canımgünaydınnn güsel anneler heyecandan uyuyamadım bebeğimi görücem diye....annelik böle bir duyguymuş meğer...
şansa bak ki bir uyandım yağmur yağıyor tam da bizim yavrumu görmeye gideceğimiz günn....bereketiyle...öpüyorum herkesiii
bak canım ne güzel bir gece geçirmişsiniz demiştim sana kocanla iyiysen hiç tadınızı bozmaya gerek yokHayırlı haberlerle dön inşallah.
Herkese günaydın kızlar.
Dün gece eşim geç geldi çok yorgundu.Konuşacaktım ya ailesi konusunu.Geldi oturduk.Bebek çok rahatsız ediyordu beni zaten.Bebeğimizi sevdi falan.Mayışmışım.Televizyonun karşısında uyuya kalmışız.Hiç kötü birşeyden bahsetmedik.Başkaları hayatımıza girmeyince eşimle o kadar huzurluyuzki.oda akşkam gelirken uğramamış annesine.Bahsetmedi onlardan.İsimleri bile geççmeyince çok huzurlu geçti gecem.bilmiyorumkismile ama hala çözülmeyi bekleyen bir sorunumuz var.
Fakat ben daha huzurluyum.Eşim benim için çok çabalıyor.Her insanın bi kötü tarafı vardır.Onun bu davranışlarıda öyle kötü bir alışkanlık.Beni ihmal etmemek için çabalıyor.Feda olsun ona dedim dün bi an .Bakalım ilerki günlerde neler olacak .Ben ne zaman buraya sıkıntımı anlatsam siz bana dua etseniz hep allah yardım ediyor.Ferahlıyorum.Birbirimize bol bol dua edelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?