2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm inşallahhhhhhhhh....
bende bi araştırdım bebeğe ayrı kendimize ayrı iki spor çanta hazırlamak çok iyi oluyormuş ben de ole yapcam herhal cnm.sende hazırla da paylaş bizleolumunekankayizsmile

Ben de bebeğe ve bana ayrı çanta hazırlamayı düşünüyorum büyük bi deri çantam var ona kendi eşyalarımı koyucam bebek eşyaları için de geçen gün adidastan bi çanta aldım büyükçe onu hazırlamayı düşünüyorum zaten onu bebek çantası olarak aldım eşimin eline de yakışır diye düşündüm pembe pembe taşımasın karizması çizilmesin kocamın :)

Hasta olan annişler çoğaldı topikte geçmiş olsun herkese ben de hastalanmamak için direniyorum okulda çocuklar hep hasta çok da yaklaşmamaya çalışıyorum ama inşallah koruyabilirim kendimi bol bol c vitamini almaya çalışıyorum....

cnm en iyisini yapmışsın bence koca bi bavul götürmektense daha iyi olur.

aynen ya çocuklar hep hasta bir de benimkiler ufak sürekli sarılıp öpmek istiyorlar bende artık izin vermicem ama hasta olmamamız lazım 3 ay daha dayanmalıyızzzalkisalkisalkis

ben geldimmmm
gezmeye gittim bugün,gelince uyudum..sonra örgü başladım sonra yemek..çay..falan zor kalktım iyiki gelmişim burdasınız...
geçmiş olsun hastalanan arkadaşlaraaaaaaaaaa...
nasılsınız bakalımmm

bebish hoşgeldin canım
ya ben belgunu göremedim nezamandır,burda görünüyor ama pek bişe yazmıyor sanki ben mi yanılıyorum?
benim bu hafta bel ağrılarım acayip arttı,zor duruyorum ayakta yaa:sinifsinif:

bebish hoşgeldin canım
ya ben belgunu göremedim nezamandır,burda görünüyor ama pek bişe yazmıyor sanki ben mi yanılıyorum?

hoşbulduk canımmm
evet belgün bndede aktif görünüo
geçmişi okuodur yada pc başında deildir,açık kalmıştırrr
geçmiş olsun canım,üşütme yatarken belin kapalı dursun faydası olur belki havalardanda olabilir....

hoşgeldin cnm nerlerdesin sen?hiç keyfim yok benim yaaa içim sıkılıor vallaohaoldumsmile

hoşbulduk balımmm
iyiyim buralardayımmm
örgü örcem die uğraşıorumm:))
hastamı olcan ondnmı kırgınlık var üstünde dikkat et sen daha kolay kaparsın
naptın resimleri çekebildinmi çatlıorum yani:)

bebish hoşgeldin canım

cnm geçmiş olsunnn...ben sana şeyi sorucam sen de devlette öğrenmensin demi?bizim şu izin olayları değişmiş fazlalaşmış falan diolar ama kimse doğru düzgün bişi bilmiyor.sgk yı okumak lazımmmm baya da çok olmadı çıktı alcaz eşimle haklarımızı iyice öğrenelimm dimi

cnm çekemedim daha foto.makinasına pil alcaz dedi eşimmm tabi ne zaman alırsa...offf içim sıkılıo valla...yarın salihliye gitcem okula gitmicem organ taramasına...bu gece heyecandan uyuyamam artıkım
kaç dk sürüo cnm bakması dr un?kesin öğrenirim dimi cinsiyeti?
yaw örgü olayına sinir oldum ne kayınvaldem ne görümcem bi patik bile örmediler ya.dediğimde hazır neler var diolar.ilk torunun kıymetsizliği diye buna mı denir?

pek bi hamaratız ben hiç bilmem örgüyü ben hazır alıcam mecburen

oh maşallah kaynanaya bak ne güzel

canım karbonatlı su iyi gelir ağzını hergün çalkala
canım üzme kendini eşine karşı sakin konuşursan seni daha iyi dinler
selam kızlar,

bu gün işe gitmedim çok hastaydım bol bol limon yedim çay içtim çorba içtim ama saat 2 ye kadar yataktan çıkamadım akşam oluncada ateşim çıkıo offff napsam bilmiyorum
geçmiş olsun canım kendine iyi bak ben kendime anca gelebildim
evet ya az kaldı dayanmamız lazım

canım valla öyle birşey duymadım ben,ama değişen şey eşe yani babaya doğum sebebiyle önceden 3 gün izin veriliyordu şimdi o artık 5 gün oldu.bizim izne çıkış tarihimiz 32. haftadan itibaren başlıyor,ama sağlık sorunu olmaması ve doktorun izin vermesi şartıyla 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz.inşallah vardır değişiklik tabiki,netten baktım şimdi ama bişe bulamadım.sen de öğrenirsen haberdar et..

sağlık olsun canm pil aldıınızda bekliorum resimleri:))
için nie sıkılıo cnm kalk bi namaz kıl bari geçer belki
hayırlısı olsun canım,güsel haaberlerle gel inşlallah sen kadar meraktayız cinsiyet konusunda:))allah'ında izniyle öğrenip dönersin artık inşallah:))
organ taraması bebeğin pozisyonuna doktorun yeteneğine göre deişebilir canım
dört boyutluda bakılıo doktor ölçümleri kontrol edio falan 20dk.dan az olmaz herade bol bol izlersin bebeği sende cd götürüp iste videosunu doktorundan başta söle kaydetsin..:))
uff takma kafana bırak sevdikleri kadar sevilirler,bnde sinir oluorum bide bunların ismin koycaz en çokda buna kızıorum ama napalım canım,almasınlar aman,başımada kalkamazlar aldık ördük ettik die
doğuma an kala alır gelirler ucuzlaından bikaç parça şeyy
ev yapıoz ev yapıoz die yakınıp duruolar yetmio artmıo die
bi onlar yapıo ev
gelde kızma işte öff

cnm eşe verilen izin 10 gün oldu die biliyorum ben.okucaz en kısa zamanda...birde çocuk için yardım falan filan alınıo...ne bilim bisürü şey ben araştırayım yakın zamanda yazarım cnm

cnm eşe verilen izin 10 gün oldu die biliyorum ben.okucaz en kısa zamanda...birde çocuk için yardım falan filan alınıo...ne bilim bisürü şey ben araştırayım yakın zamanda yazarım cnm

canım benim eşim özelde olduğu için 5 veya 10 maalesef farketmiyor,sadece 3 gün kullanbiliyor:sinifsinif:yalnız şimdi netten baktım da o bile henüz yasalaşmamış,taslak halindeymiş yani.bize yetişir mi bilinmez:sinifsinif:

günaydınnn güsel anneler heyecandan uyuyamadım bebeğimi görücem diye....annelik böle bir duyguymuş meğer...
şansa bak ki bir uyandım yağmur yağıyor tam da bizim yavrumu görmeye gideceğimiz günn....bereketiyle...öpüyorum herkesiii

Hayırlı haberlerle dön inşallah.
Herkese günaydın kızlar.
Dün gece eşim geç geldi çok yorgundu.Konuşacaktım ya ailesi konusunu.Geldi oturduk.Bebek çok rahatsız ediyordu beni zaten.Bebeğimizi sevdi falan.Mayışmışım.Televizyonun karşısında uyuya kalmışız.Hiç kötü birşeyden bahsetmedik.Başkaları hayatımıza girmeyince eşimle o kadar huzurluyuzki.oda akşkam gelirken uğramamış annesine.Bahsetmedi onlardan.İsimleri bile geççmeyince çok huzurlu geçti gecem.bilmiyorumkismile ama hala çözülmeyi bekleyen bir sorunumuz var.
Fakat ben daha huzurluyum.Eşim benim için çok çabalıyor.Her insanın bi kötü tarafı vardır.Onun bu davranışlarıda öyle kötü bir alışkanlık.Beni ihmal etmemek için çabalıyor.Feda olsun ona dedim dün bi an . Bakalım ilerki günlerde neler olacak .Ben ne zaman buraya sıkıntımı anlatsam siz bana dua etseniz hep allah yardım ediyor.Ferahlıyorum.Birbirimize bol bol dua edelim kızlar

Son düzenleme:
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
bak canım ne güzel bir gece geçirmişsiniz demiştim sana kocanla iyiysen hiç tadınızı bozmaya gerek yok

bu arada herkese günaydınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…