- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.661
canım gecmıs olsun..kaç gunde bır ıgnen olucak.hap olsa olmuyormuymus..mrb canım,ben uzun zamandır siteye pek girmiyorum bi bakayım dedim
100gr şeker yüklemesinde benim de şeker yüksek çıktı
bana hemen insülin başladılar ama ben aslında başlamak istemedim fakülte hastanesine gitmeyi düşünüyorum
bana diyet falan söylemediler sadece hamur işi tatlı ve ekmek yeme dedi
sana nasıl bi diyet verdiler özelden yazabilir misin?canım çok sıkkın bu hamilelikte çıkmayan bişey kalmadı
koltuk çekme..neden yordun kendını..bırak eşin evdeyken bırlıkte yapın o işlerı...Merhaba arkadaşlar bir süre foruma giremedim, bir miktar kanamam oldu ve doktorum kendimi yormamamı söyledi , ev içinde zorlanmadan dolaşabilirsin dedi ama onada kocam karşı benden çok o korkuyor desem yeri, sanırım temizlik yaptığım için oldu içime sinmeyince bir kaç koltuğu çektim sonucu bu oldu,
Artık az kaldı sayılır heyecanla bebeğimi kollarıma alacağım günü bekliyorum, oğlum için oda takımı aldık günümün bir kısmını onun odasında geçiriyorum
olsun 100 tl fazla olsun daha ıyısı olsun..hemen tutun bence o evi..kızlar çok uygun bir ev bulduk derken şimdi ev sahibi ben orayı öğrenciye vermeyi düşünüyorum diye pat diye söylemez mi sinir olduk
kendi ev sahibimize bile haber verdik biz gidiyoz diye şimdi ne olacak diye endişelenirken eşim internetten bir tane daha ev buldu bu evin şartları çok güzel ebeveyn banyolu falan hem oda sayısı da fazla 100 tl daha fazla ama değer ısı yalıtımı falan da varmış sıfır evmiş
zaten taşınmamızın nedeni iyi ısınamamaktı ısı yalıtımı olması iyi oldu gerçekten eşim salı bakacak eve şimdi dua edin kızlar inşallah olur yoksa ortada kaldık napıcaz biz ya ev sahibi de bizim yerimize kiracı aramaya başladı bile
ay canım benımm..günaydınnn güsel anneler heyecandan uyuyamadım bebeğimi görücem diye....annelik böle bir duyguymuş meğer...
şansa bak ki bir uyandım yağmur yağıyor tam da bizim yavrumu görmeye gideceğimiz günn....bereketiyle...öpüyorum herkesiii
günaydınlar herkese
adilemircim sağol
iğne sabah akşam,dr nasıl yapıldığını gösterdi kendim yapıyorum
ama artık bebekler için korkuyorum ilaç ilaç ne olacak bu çocukların sağlık durumu,doğmadan bu kadar ilaçeyvahedigeldismile
haklısın canım..korkma..zararı yoktur..olsa doktor vermez ılaçı..
bende dun gece antıbıotık ıçtım.prospektusu 20 defa okudum..zararlarını falan.. ohaoldumsmile
gulay ve mugeden haber varmı canım..allah bebeklerıne saglık versın ınşallah...opuyorumnanaktan
ınşallah saglıkla kucaklarlar bebeklerıni..
canım benım oglum 2006 eylul dogumlu..sabah 8 oglen 12 arası okulda..oglenden sonra benımle..benımkıde sevdı okulu ..artık aglamıyor10 gundur..sağol canım inşallah
sana da geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin
senin oğlun kaç doğumluydu benim kız 2006lı okula başladı 8-5 okulda,sıkılır diye düşünüyordum ama çok severek gidiyor şimdilik.
ben de raporluyum bitince doğum iznine ayrılcam inş
ay canım çok sevındım..çok mutluyum sımdı ınan..allah saglık versın canım bebegıne..hepımızınkıne...Kızlar hepinize günaydın;
Okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okumaya çalıştım. hemen hemen herkesin keyfi yerinde gibi. Allah bozmasın...
Kordon kanı testimizin sonucu çıktı. Kızımın genetik hiçbir problemi YOK çok şükür :))
Perşembe akşamı 18:30'da randevumuz var. Bir süre her hafta gidicem kontrole. Umarım herşey yolunda gider ve doktorumuz güzel haberler verir bize. Lütfen kızım için dua edin arkadaşlar ! Minicik haliyle nelerle uğraşıyor kuzum... Ben biliyorum ama; annesi gibi, babası gibi güçlü benim kızım da. Sımsıkı tutunacak hayata. Bizi bırakıp gitmeyecek ! Kötü bir şaka yaşananlar...Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun, sağlık versin...
Kızımın durumunu öğrendiğimizden beri akciğer ile ilgili rahatsızlıklara iyi gelen ne varsa onları özellikle tüketmeye çalışıyorum.
Harnup (Keçiboynuzu) pekmezi çok faydalıymış. Her sabah aç karnına onu yiyorum. Havuç yiyorum bol bol. Çörekotu'da faydalıymış ama erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden onu içemiyorum. Doğuma 1 hafta kala veya doğumdan sonra bal ile macun yapılıp yenirse anne sütünü arttırıyormuş. Aklınızda olsun...
canım benım oglum 2006 eylul dogumlu..sabah 8 oglen 12 arası okulda..oglenden sonra benımle..benımkıde sevdı okulu ..artık aglamıyor10 gundur..
ay canım çok sevındım..çok mutluyum sımdı ınan..allah saglık versın canım bebegıne..hepımızınkıne...
doguma 1 hafta kala bal ve çorek otumu yemelıyız bol bol süt ıçın..
kızlar bızım kocısle evlenme yıldonumumuz bugun..tum ozel gunler bızde eylul ekım de..
bugun ozel bırsey yapalım dıyoruz..emır ı bır yere bırakmayı dusunmuyoruz.hep beraber..yemege cıkarız..alışverıs merkesınde gezınırız..evde pasta keserız..hava yagmurlu bugun zaten..emır bugun krese yuruyerek gıtmek ıstedı..babamız bırakacaktı oysa..onda bır semsıye ,bende bır semsıye..çok eglencelıydı..[/
Rabbim sağlık sıhhatle nice mutlu yıllara erdirsin inşallah
canım benım oglum 2006 eylul dogumlu..sabah 8 oglen 12 arası okulda..oglenden sonra benımle..benımkıde sevdı okulu ..artık aglamıyor10 gundur..
ay canım çok sevındım..çok mutluyum sımdı ınan..allah saglık versın canım bebegıne..hepımızınkıne...
doguma 1 hafta kala bal ve çorek otumu yemelıyız bol bol süt ıçın..
kızlar bızım kocısle evlenme yıldonumumuz bugun..tum ozel gunler bızde eylul ekım de..
bugun ozel bırsey yapalım dıyoruz..emır ı bır yere bırakmayı dusunmuyoruz.hep beraber..yemege cıkarız..alışverıs merkesınde gezınırız..evde pasta keserız..hava yagmurlu bugun zaten..emır bugun krese yuruyerek gıtmek ıstedı..babamız bırakacaktı oysa..onda bır semsıye ,bende bır semsıye..çok eglencelıydı..
canım benim inşallah güzel prensesin sağlıkla doğacak dualarımız hep seninle genetik bir problemi yokmuş çok şükür inşallah diğer problemde ortadan kalkar hep iyi haberler ver bize inşallah ŞenizKızlar hepinize günaydın;
Okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okumaya çalıştım. hemen hemen herkesin keyfi yerinde gibi. Allah bozmasın...
Kordon kanı testimizin sonucu çıktı. Kızımın genetik hiçbir problemi YOK çok şükür :))
Perşembe akşamı 18:30'da randevumuz var. Bir süre her hafta gidicem kontrole. Umarım herşey yolunda gider ve doktorumuz güzel haberler verir bize. Lütfen kızım için dua edin arkadaşlar ! Minicik haliyle nelerle uğraşıyor kuzum... Ben biliyorum ama; annesi gibi, babası gibi güçlü benim kızım da. Sımsıkı tutunacak hayata. Bizi bırakıp gitmeyecek ! Kötü bir şaka yaşananlar...Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun, sağlık versin...
Kızımın durumunu öğrendiğimizden beri akciğer ile ilgili rahatsızlıklara iyi gelen ne varsa onları özellikle tüketmeye çalışıyorum.
Harnup (Keçiboynuzu) pekmezi çok faydalıymış. Her sabah aç karnına onu yiyorum. Havuç yiyorum bol bol. Çörekotu'da faydalıymış ama erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden onu içemiyorum. Doğuma 1 hafta kala veya doğumdan sonra bal ile macun yapılıp yenirse anne sütünü arttırıyormuş. Aklınızda olsun...
canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha daha güzel yıllar geçirirsiniz inşallahkızlar bızım kocısle evlenme yıldonumumuz bugun..tum ozel gunler bızde eylul ekım de..
bugun ozel bırsey yapalım dıyoruz..emır ı bır yere bırakmayı dusunmuyoruz.hep beraber..yemege cıkarız..alışverıs merkesınde gezınırız..evde pasta keserız..hava yagmurlu bugun zaten..emır bugun krese yuruyerek gıtmek ıstedı..babamız bırakacaktı oysa..onda bır semsıye ,bende bır semsıye..çok eglencelıydı..
canım benim inşallah güzel prensesin sağlıkla doğacak dualarımız hep seninle genetik bir problemi yokmuş çok şükür inşallah diğer problemde ortadan kalkar hep iyi haberler ver bize inşallah Şeniz
Kızlar hepinize günaydın;
Kızlar hepinize günaydın;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?