- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.681
]kızlar bızım kocısle evlenme yıldonumumuz bugun..tum ozel gunler bızde eylul ekım de..
bugun ozel bırsey yapalım dıyoruz..emır ı bır yere bırakmayı dusunmuyoruz.hep beraber..yemege cıkarız..alışverıs merkesınde gezınırız..evde pasta keserız..hava yagmurlu bugun zaten..emır bugun krese yuruyerek gıtmek ıstedı..babamız bırakacaktı oysa..onda bır semsıye ,bende bır semsıye..çok eglencelıydı..[/B][/COLOR]
mügecim canımmm hersey yoluna girecek Allahın izniyle dualarım senınle ve tatlı bebişşinle.
Nice mutlu yıllara canım.Allah ağız tadınızı bozmasın.Başka kimselerin huzurunuzu kaçırmasına izin vermesin.Bolluk,bereket ,sağlık içinde hep birlikte geçsin ömrünüz inşallahkızlar bızım kocısle evlenme yıldonumumuz bugun..tum ozel gunler bızde eylul ekım de..
bugun ozel bırsey yapalım dıyoruz..emır ı bır yere bırakmayı dusunmuyoruz.hep beraber..yemege cıkarız..alışverıs merkesınde gezınırız..evde pasta keserız..hava yagmurlu bugun zaten..emır bugun krese yuruyerek gıtmek ıstedı..babamız bırakacaktı oysa..onda bır semsıye ,bende bır semsıye..çok eglencelıydı..
neva10; çok sağol canım, inşallah hepimizin bebekleri çoook ama çook iyi olacak... dediğin gibi onlar bizden bile daha güçlüler :))
hadi bakalım iyi haberlerle dön canım cinsiyetini de öğrenirsin artıkgünaydınnn güsel anneler heyecandan uyuyamadım bebeğimi görücem diye....annelik böle bir duyguymuş meğer...
şansa bak ki bir uyandım yağmur yağıyor tam da bizim yavrumu görmeye gideceğimiz günn....bereketiyle...öpüyorum herkesiii
evet canım eşim de bugün görüşecek bakalım ev sahibiyle inşallah bir sıkıntı çıkmazcanım gecmıs olsun..kaç gunde bır ıgnen olucak.hap olsa olmuyormuymus..
koltuk çekme..neden yordun kendını..bırak eşin evdeyken bırlıkte yapın o işlerı...
dıkkat et kendıne az kaldı..
olsun 100 tl fazla olsun daha ıyısı olsun..hemen tutun bence o evi..
ay canım benımm..
bende senı merak edıyorum..cınsıyetını bugun kesın ogrenırsın..kesınnn....
hemen bıze yaz emııı....
manolya senıde merak edıyorum...sende doktora gıdeceksın bugun..gelde haber ver bızeeeeeeeeeeeeeeee.kaydirigubbakcemile2
canım korkma inşallah bebeklerin sağlıkla dünyaya geleceklergünaydınlar herkese
adilemircim sağol
iğne sabah akşam,dr nasıl yapıldığını gösterdi kendim yapıyorum
ama artık bebekler için korkuyorum ilaç ilaç ne olacak bu çocukların sağlık durumu,doğmadan bu kadar ilaçeyvahedigeldismile
beni de gören sen kilo almamışsın diyor ama 11 kilo aldım benbende dun doktordaydım...
10mg.seker yukleme sonuçlaımı almaya gıttım...sekerım normal cıkmıs..fakat 50mg.yuksek çıktıgı ıçın yınede dıkkatlı olmam gerekıyormus.hamur ısı ve kızartlamara sonn..
50mg nın yuksek cıkması da bır rısk mıs..oyle dedı..tamamdır yimem dedim..yeterkı bebekım ıyı olsun..
sonra ıdrar tahlılımdede az bır bakterı varmıs..
onada 1 kez kullanımlık bır toz verdı..gece yatarken ıçtım..antıbıotık..
doktora ayrı sordum zararı olurmu dıe..eczaneye ayrı sordum zararı olurmu dıe..
eczaneden cıktım.eczanede doktorun yazdıgı ılaç yokmus galıba muadilini vermısler..tekrer doktoruma gırdım..bu ılaç baska pekı bunun zararı olurmu dıe sordum..adam sabırla gulumsedı hep..olmaz korkma dıe..
ıste boyle..
bırde 2 gundur benım mınık sıpamın hareketlerı azdı..cok cılızdı..sankı 3-4 saatte az bır harereket vardı..doktora onuda soyledım..nst ye baglayalım dedı..baglandım..baglanınca benım bebiş tekmeler savurdu etrafa..
nst nın kemerı fazla sıkıydı..onu sevmedı..benıde yalancı çıkardı velet..:kedi:
doktor nst sonucunu pek begendı..maşallah daha ne olsun deii..
sonra nst dekı hemsıre gobegımı çokk kuçuk buldu..
benım gobegım bıle senden buyuk dedı..alsanaalsanasmile
yanı aslında haksız degıldı..benım gobek pek kuçuldu sankı yıne...
ustelık 5-6 kılo aldım..emme karnım buyumedı..kılolar nereye gıdıyor anlamadım..goren zayıfsın dıyor halen..
ve 2 gundur nete gıremememın nedenı emir...
çunku adsl kablomu adsl den çıkarmaya calısmıs..jak tan kopmus kablom..onuda ancak dun yaptırdım...
meger dvd ızlemek ıstemıs sıpa.."bana soylesen ben sana acardım "dedım..aslında bahane..su ara kablolara merak saldı..nerde kablo var cekıp cıkarıyor..allah korusun..elektırıklı seylerıde..
onun takıbındeyım bırde.dun ütü getırmıs..prızze sokuyor..
ütü üzerinden kapalı..prıze sokup çalısmayınca bana soruyor..bende "bozulmuş "dedım..attı bı kenara..
bu arada herkese gunaydın..guzel gunler olsun..mugecan dan ve gulaydan yenı haber varmı...gulayın cumatresı kontrolu yokmuydu..
canım inşallah sıkıntıların geçer atlatır bebeğini sağlıkla kucağına alırsınKızlar hepinize günaydın;
Okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okumaya çalıştım. hemen hemen herkesin keyfi yerinde gibi. Allah bozmasın...
Kordon kanı testimizin sonucu çıktı. Kızımın genetik hiçbir problemi YOK çok şükür :))
Perşembe akşamı 18:30'da randevumuz var. Bir süre her hafta gidicem kontrole. Umarım herşey yolunda gider ve doktorumuz güzel haberler verir bize. Lütfen kızım için dua edin arkadaşlar ! Minicik haliyle nelerle uğraşıyor kuzum... Ben biliyorum ama; annesi gibi, babası gibi güçlü benim kızım da. Sımsıkı tutunacak hayata. Bizi bırakıp gitmeyecek ! Kötü bir şaka yaşananlar...Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun, sağlık versin...
Kızımın durumunu öğrendiğimizden beri akciğer ile ilgili rahatsızlıklara iyi gelen ne varsa onları özellikle tüketmeye çalışıyorum.
Harnup (Keçiboynuzu) pekmezi çok faydalıymış. Her sabah aç karnına onu yiyorum. Havuç yiyorum bol bol. Çörekotu'da faydalıymış ama erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden onu içemiyorum. Doğuma 1 hafta kala veya doğumdan sonra bal ile macun yapılıp yenirse anne sütünü arttırıyormuş. Aklınızda olsun...
ben de öyleyimbu aralar halim bu kızlar(düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarınnnn):))
mügeee
inanılmaz sevindim,demiştik sana bebişin şaka yapıyordur içini ferah tut diye,çok şükür daha da sağlıklı olacak inşallah minik kelebekzemuszemus
dilekciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,ömür boyu çoluğunla çocuğunla hep mutlu olun inşallah.
zapzup canını sıkma sakın,allah evimizden huzuru eksik etmesin hiç.bizde de durum öyleydi akşam,iki başımıza olunca öyle mutluyuz ki eşimle,ama onların lafı bile geçince geriliyoruz.en iyisi huzurumuzu hiç kaçırmamak..zemuszemus
bu aralar halim bu kızlar(düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarınnnn):))
bu aralar halim bu kızlar(düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarınnnn):))
haha ay çok hoşuma gitti bu teori:lepi:
temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyo
haha ay çok hoşuma gitti bu teori:lepi:
temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyo
kızlar bişey sorucam arıyorum bulamıyorum... denizcim sendin galiba güzel bi site yollamıştın bebiş için uyku takımları filan vardı kelebekli.. hatta müge sende biseyler aldım siteden demiştin.. off catladım bulamıyorum((
Bende aynı böyleyim bi de böyle mirmirmirmircokacimcoook
bencede bencedee :))aynen benımde temızlık yapmam lazımm ama hıc canım ıstemıyor yahuuu
Hamileliğimiz ilerlediği için normal herhalde CADIARZU Ya da ben kendimi öyle avutuyorum sırnaşık şey ama ayakta kalınca belim ağrıyor hakkaten.Odaları değiştirince çoğu eşya başka bir odada kaldı daha yerleştirmedim.Eşim sağolsun çok yardım etti.Gerisini benim halletmem lazım ne zaman yapıcam bilmiyorum.Birde söküklerimi dikeyim dedim ay ne kadar çok varmış.Bi de hiç elim yatkın değil ilk dikişlerim bunlar 2 saatte anca bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?