2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çitos, güldeşeker, sibush hepinzi çok sağolun kızlar...

sibushcum, namık hoca riskli gebelik konusunda gerçekten çok iyiymiş. umarım bizim kızımızda başarı hikayelerinin arasında yerini alır :))

canım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun.. beraber yaşlanın inşallah..:)) ekim benim favri ayım çünkü doğum günüm 5 ekim:)))

mügeee
inanılmaz sevindim,demiştik sana bebişin şaka yapıyordur içini ferah tut diye,çok şükür daha da sağlıklı olacak inşallah minik kelebekzemuszemus
dilekciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,ömür boyu çoluğunla çocuğunla hep mutlu olun inşallah.
zapzup canını sıkma sakın,allah evimizden huzuru eksik etmesin hiç.bizde de durum öyleydi akşam,iki başımıza olunca öyle mutluyuz ki eşimle,ama onların lafı bile geçince geriliyoruz.en iyisi huzurumuzu hiç kaçırmamak..zemuszemus

günaydın kızlaaarropuyorumnanaktan
müge canım inşallah daha güzel haberlerini de alırız:Saruboceq:
hepimizin duaları sizinleŞeniz
dilekimm yıl dönüünüz kutlu olsun kaç ldunuz

Nice mutlu yıllara canım.Allah ağız tadınızı bozmasın.Başka kimselerin huzurunuzu kaçırmasına izin vermesin.Bolluk,bereket ,sağlık içinde hep birlikte geçsin ömrünüz inşallah

neva10; çok sağol canım, inşallah hepimizin bebekleri çoook ama çook iyi olacak... dediğin gibi onlar bizden bile daha güçlüler :))

Mügecan ben biliyordum kızının iyi olduğunu hihoyyythihoyyyt .Sen ilk dediğinde de hissetmiştim neden bilmiyorum ama iyi olduğunu biliyordum. hihoyyyt Allah sağlıcakla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi.

hihoyyyt Biz burada birbirimize dua edince kabul oluyor hep yaa hihoyyythihoyyyt

hadi bakalım iyi haberlerle dön canım cinsiyetini de öğrenirsin artık
evet canım eşim de bugün görüşecek bakalım ev sahibiyle inşallah bir sıkıntı çıkmaz

canım korkma inşallah bebeklerin sağlıkla dünyaya gelecekler

beni de gören sen kilo almamışsın diyor ama 11 kilo aldım ben
sanki bir futbol topu yutmuşum gibi duruyor

canım inşallah sıkıntıların geçer atlatır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

bu aralar halim bu kızlar(düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarınnnn):))
ben de öyleyim

kızlar bişey sorucam arıyorum bulamıyorum... denizcim sendin galiba güzel bi site yollamıştın bebiş için uyku takımları filan vardı kelebekli.. hatta müge sende biseyler aldım siteden demiştin.. off catladım bulamıyorum((

Evet canım benim.Allah eşlerimizle aramızı kimsenin bozmasına izin vermesin,aramıza kimseyi sokmasın inşallah,hiç birimiz ağız tadı hiç kaçmasın :Saruboceq:

haha ay çok hoşuma gitti bu teori:lepi:

temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyo

Hamileliğimiz ilerlediği için normal herhalde CADIARZU Ya da ben kendimi öyle avutuyorum sırnaşık şey ama ayakta kalınca belim ağrıyor hakkaten.Odaları değiştirince çoğu eşya başka bir odada kaldı daha yerleştirmedim.Eşim sağolsun çok yardım etti.Gerisini benim halletmem lazım ne zaman yapıcam bilmiyorum.Birde söküklerimi dikeyim dedim ay ne kadar çok varmış.Bi de hiç elim yatkın değil ilk dikişlerim bunlar 2 saatte anca bitirdim

günaydınnn kızlarr..
mügecim dualarımız sizinlee herşey çok güzel olacak.. Sen yeterki moralini hep yüksek tut.. bebişin mutlaka mücadele verecek.Çok öveceğiz onuuu çok....
dilekcim sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kocişin ve çocuklarınla daha nice mutlu seneler ...Şeniz

aynen benımde temızlık yapmam lazımm ama hıc canım ıstemıyor yahuuu
bencede bencedee :))
ne olacak bu halim bilmem bi yanım kalk diyo bi yanım otur diyoo niye böyle oldum anlamadımbi tembellik var üzerimde bugün..

bende dün ayakta kaldım kırmızı biberlerim vardı onları közledim soydum turşu yaptım yarısını buzluğa attım derken zaman nasıl geçti anlamadım..
sırtım ağırdı çok fena ayakta durmaktan bebişler büyüdükce hareketlerim kısıtlanmaya başladı onu anladımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…