- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.701
benım mıdemde ekşiyip duruyoo
Benim midem ağzıma geliyor devamlı.İnternette araştırdım .Reflüymüş.Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş.Devamlı midem yanıyor.Haftaya doktora gittiğimde ilaç istiycem dayanamıyorum
kızlar eşim 3 tane ev bulmuş şimdi hangi birini tutsak diyo ay allahım bu bebişlerimizin bereketi
kızlar eşim 3 tane ev bulmuş şimdi hangi birini tutsak diyo ay allahım bu bebişlerimizin bereketi
Benim midem ağzıma geliyor devamlı.İnternette araştırdım .Reflüymüş.Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş.Devamlı midem yanıyor.Haftaya doktora gittiğimde ilaç istiycem dayanamıyorum
evet bu bendede var biraz yemeği fazla kaçırınca çok daha fazla oluyo acayip yanıyo
ben söylemiştim dr a mide şurubu verdi bana ama herzaman fayda etmiyo malesef ..inş. sana yararda kurtulursun yanmalardan..
ay benım ılacımda var ama bi işe yaramıyokıııı rennie gavıscon banamısın demıyo bır gun ıyı bır gun kotu mıdem
kızlar bişey sorucam arıyorum bulamıyorum... denizcim sendin galiba güzel bi site yollamıştın bebiş için uyku takımları filan vardı kelebekli.. hatta müge sende biseyler aldım siteden demiştin.. off catladım bulamıyorum((
Hakınızda hayırlısı olsun inşallah . hihoyyythihoyyyt Hakkaten çok kısmetli oluyor bebekler.
Kızlar size birşey danışıcam.Eşim poğaça istedi.Mayayla açmayı çok güzel yapıyorum ama poğaçayı birtürlü tutturamıyorum.Sadece poğaça tarifi varmı bildiğiniz güzel boshayallersmile 2 3 kez malzemeyi çöpe attım.Mayayı kestirdim falan.Artık mayalayabiliyorum ama tarif bilmiyorum hihoyyyt
Şimdilik maden suyuna devam edeyim ben o zaman:lepi:
ay canım herşeyde bir hayır var gerçekten rabbim onların kısmetini açtı önceden beri hiç bu kadar güzel ev ve uygun ev bulamamıştık şimdi 2 -3 gün içinde 3 tane buldukoohh maşallah allah artırsın canımcımm
Hakınızda hayırlısı olsun inşallah . hihoyyythihoyyyt Hakkaten çok kısmetli oluyor bebekler.
Kızlar size birşey danışıcam.Eşim poğaça istedi.Mayayla açmayı çok güzel yapıyorum ama poğaçayı birtürlü tutturamıyorum.Sadece poğaça tarifi varmı bildiğiniz güzel boshayallersmile 2 3 kez malzemeyi çöpe attım.Mayayı kestirdim falan.Artık mayalayabiliyorum ama tarif bilmiyorum hihoyyyt
canım şu tek kullanımlık mayalar varya onlarla gayet güzel tutuyo
ben 1 bardak sütü ılık yapıyorum içine şeker tuz ve sıvıyağ koyuyorum göz kararı hepsi ve unla yoğuruyorum güzel bi hamur oluyo sonra bekletiyorum 1 2 saat kadar hamur kabarıncada şeklini verip içini dolduruyorum..
içinede genelde peynir maydanoz ve domates koyuyorum en sevdiğim hali bu oluyo..
bundan 1 tepsi çıkıyo fazla olsun istersen süt ve yağ miktarını artırabilirsin..
ben de aynısını yapıyorum
bizim de elemanın annesi sigara böreği sarıp yollamış onları kızartacağım birazdan hamur işinden uzak durmak lazıma ama napim :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?