- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.721
Hiçte sevmem poğaçayı allah biliyor ya eşimde delisi .Kendime de kek yaparım olmadı hihoyyyt
Hayrancım senide bunaltıyorum ama kaç kaşık maya katıcam yarım bardak suya acaba bilmiyorumkismile bi de bir bardak sütüm var bir bardak la olurmu ?
Hayran gitmiş bile kızlar sizce olur mu? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
benimde canım istiordu üşeniyordum sen yazınca heveslendim hamuru mayaladım tarifini yapacağımay canım herşeyde bir hayır var gerçekten rabbim onların kısmetini açtı önceden beri hiç bu kadar güzel ev ve uygun ev bulamamıştık şimdi 2 -3 gün içinde 3 tane bulduk
evet canım şimdi eşim aradı ev sahibi de eşimi çok sevmiş sizin gibi insanlara vermek isterim falan demiş
canım ben bir poğaça ypıyorum pu puf oluyo
toz maya lazım
1 çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı ılık süt
yarım su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı şeker
bir tutam tuz
bir tutam mahlep olmasa da olur ama çok güzel oluyor katınca
alabildiği kadar un
2 yumurta yapılışı ise şöyle toz mayayı ılık suyun içinde ağzını kapatıp beklet kabarmasını bekle
sonra sıvı yağı ılık sütü şekeri mayayı tuzunu
mahlepini kat
1 yumurta kır ikinci yumurtanın da beyazını kır
karıştır
sonra ununu ekle ve yoğur
yoğurma bittikten sonra 45-60 dk mayanın gelmesini bekle
sonra kabardğını göreceksin kocaman oluyo
sonra içine maydanozlu peynirli iç koyup kapatıyorsun
tepsiye dizip üzerine yumurta sür ve fırıına ver pufuduk pofuduk oluyo
benimde canım istiordu üşeniyordum sen yazınca heveslendim hamuru mayaladım tarifini yapacağım
kızlar göbük deliğimin üst tarafı cok kasınıyoooo
herkese tünaydın kızlar,
MÜGE cim canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene bn inanıyorum dahada güzel haberler vericeğine
ADİLEMİR canım sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsun.çocuklarınızla çokkkkkkkkk uzun mutlu yıllar geçirin inşallahhhhhh.bu arada emirede dikkat et canım en tehlikeli şeyler kablolar allah korusun.
BAŞAK merak ediyorum tatlım senide prensmi prensesmi gelio.
kızlar göbük deliğimin üst tarafı cok kasınıyoooo
cnm kaşıma sakın bol bol kremlen
çatlak kremini bol bol sür bu aralar o zaman canım :))
sanki benım kız göbükü içerden itliyoo:))
geçen günde benim kız tam göbek deliğime koymuş ayağını çekmiyor da :))) biraz oynadım çekti sonra çok zilli olacak benim kızım ya zemuszemus
kızlar, sizinde karnınız tuhaf tuhaf şekillere giriyor mu?
elimi üstüne koyuyorum orda bir sertlik, ya ayağını ya da poposunu dayıyor sanırım...bazen yumurta gibi elips bir şekil alıyor sanki göbeğim çok komik oluyor :)
kızlar, sizinde karnınız tuhaf tuhaf şekillere giriyor mu?
elimi üstüne koyuyorum orda bir sertlik, ya ayağını ya da poposunu dayıyor sanırım...bazen yumurta gibi elips bir şekil alıyor sanki göbeğim çok komik oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?