2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar bende tatlıya fena sardım. daha şeker ölçümüm de yapılmadı....

hep de şerbetli tatlılar istiyor canım

yememeliyim yememeliyim yaaaa ((

olur 1 bardakla neden olmasın ama ne kadar maya katacağın konusunda bi fikrim yok ben hep hazır paketlerle yapıyorum canım

benimde canım istiordu üşeniyordum sen yazınca heveslendim hamuru mayaladım tarifini yapacağım

Bende bu tarifle yapıcam ne güzel. delikafadulden hamur işi günü olsun bugün.
Bir çay bardağı sıvı yağ var .Hafif yağsız olur herhalde.Benim eşim margarinin kokusunu beş metre öteden alır.Yemekleri yağsız yapıcam diye kısa kısa canım çıkıyor.

Kızlar bir de neden kabarmıyormuş benim hamurum biliyor musunuz ?Ben bardakta kuru mayayı iyi eritemiyormuşum.Bide öyle ağzı açık bekletiyordum ben köpürmüyordu hiç.Azıcık köpürmesi gerekiyormuş.
Eşim öğle yemeğine gelecek şimdi yemeğimi falan yiyip geliyorum .Kendine iyi bakın.

Son düzenleme:
herkese tünaydın kızlar,

MÜGE cim canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene bn inanıyorum dahada güzel haberler vericeğine

ADİLEMİR canım sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsun.çocuklarınızla çokkkkkkkkk uzun mutlu yıllar geçirin inşallahhhhhh.bu arada emirede dikkat et canım en tehlikeli şeyler kablolar allah korusun.

BAŞAK merak ediyorum tatlım senide prensmi prensesmi gelio.

canıımm, teşekkür ederim... hepimiz herşey güzel olsun...

geçen günde benim kız tam göbek deliğime koymuş ayağını çekmiyor da :))) biraz oynadım çekti sonra çok zilli olacak benim kızım ya zemuszemus

yaramaz olcak bızım kızlar cuma günkü kontrolde doktor cok guldurdu benı bacaklarına bakın cok muntazam tren rayı gibi dediohaoldumsmile

kızlar, sizinde karnınız tuhaf tuhaf şekillere giriyor mu?

elimi üstüne koyuyorum orda bir sertlik, ya ayağını ya da poposunu dayıyor sanırım...bazen yumurta gibi elips bir şekil alıyor sanki göbeğim çok komik oluyor :)

benımde oluor canım bazen bı taraf sısıyor bazen dıger tarafa gecıyo dalgalandırıyor karnımı gecerkende bazen yan taraflarım böbreklerımın oldugu yerlerı dogru uzanıyo özellıkle yan yatınca sankı sıkışıyo gıbı diğer tarafa dönuyorum sonra zaten azıcık bile sırt üstü uzansam tansıyonum düşüyo damara baskı yapıyormuslar artık bu aylarda sırt üstü yatmak tehlıkelı hem onun daha ıyı beslenmesı için

evet canım oluyor geçen gün ayağını ya da dizini dayamıştı çadır kurmuş gibi oldu karnım çok komikti dediğin gibi bazen de poposu ya da kafa geliyor elime seviyorum biraz sonra kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…