2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu kızlar çok cimcime yaaa :)))

sırtüstü yatılmaması gerektiğini bende duydum. özellikle sol tarafa yatmak gerekiyormuş. yurtdışında bunu için özel yatış yastıkları bile varmış.

ben gece yanlışlıkla sırtüstü yatsam veya sağıma dönsem eşim uyandırıyor "hadi aşkım dön yine sola" :)))

ben bıtane destek yastıgı aldım karnıma yan yatınca koyuyorum kızlar cok rahatlatıyoo

bende sola yatmaya özen gösteriyorum ama yatmadan önce biraz sırt üstü yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyuyorum biraz öyle durduktan sonra sol yanıma doğru yatıyorum sonra biraz sağa yatıyorum sonra tekrar sola doğru dürüst uyuyamıyorum çünkü dönüp duruyorum

yanlıs hatırlamıyorsam 20 lıraya almıstım kızlar bacaklarım kalcam agrıyıncada bacak arasına alıyorum baya ergonımık

Eklentiler

• $mMYC-5000001_1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
slm kızlarrr
geçmişi fazla okuyamadım ama herkesler iyi sanırımm... opuyorumnanaktan
benim bu aralar belim, kalçam ve bacaklarımda kramplar oluo sizde de varmııı bilmiyorumkismile
bazen oturduğumyerden kalkamıyorum eşim desteklio o şekilde kalkıyorum hele gece tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum eşim tutup kaldırıo :kedi:
ve hala çok yiyiyorum :kedi: bakalım perşembe kontrolümüz var doktor ne dicekk eyvahedigeldismile
benim göbişde şekil şekil oluoo hele yattığım zamann benim oğluş gece bekçisi olacak kesinn gündüz ve akşamları fazla değil ama geceleri pek hareketlii kaydirigubbakcemile3 bazen uykumdan bile uyanıyorumm mirmirmirmir
sizlerin nasıl geçioo olumunekankayizsmile

canım bende kramplar oluyordu magnezyumu ve kalsiyumu düzenli kullanmaya başladım baya azaldı

aynen canım önce bende sırtüstü yatıyorum sonra sola ama gece dönüp duruyorumm sanki bebek sıkışmış gibi gelio çok hareket edio, sanki rahat değil gibi gelio ve dönüp duruyorum bende..
eskiden yattığım şekilde kalkardım gece hiç hareket etmesdim ama şimdi geceleri çok uyanıyorum ve dönüp duruyorumm... uykusuz geceler şimdiden başladıı eyvahedigeldismile

yanlıs hatırlamıyorsam 20 lıraya almıstım kızlar bacaklarım kalcam agrıyıncada bacak arasına alıyorum baya ergonımık

canım rahat bişeye benzio zemuszemus nerden ne zaman aldınn??

ınternettede var ama yalova yolunda kımlık magazasınn yanında e- bebek magazasından almıstım ben canım

Kızlar kızlar ne oldu :dance: Bugün annemle felan konuştum.Eşime konuşmalarımızı anlattım.Maddi durumumuz üzerine konuşma açılmıştı.Eşimle konuştuk.Giderleri gelirleri anlattı.Dertleştik yani bana içini döktü.Nasıl evi çevirdiğimi bi ben bilirim bi allah falan dedi.Yavrum benim ya dedim içimden.Neyseciğime konu benim ailemden açılmıştı.Şöyle böyle konuştuk.Sonra kalktı gidecekti dedim fırsat bu fırsat Ben bir de birşeye çok kırılıyorum ama kırılma diye sana söyleyemedim dedim.Baban amcana bile borca girip telefon almış, bebeğe bir patik 2.5 lira onu bile almadılar.Annemler aradığında e onlar birşey yapmıyorlar mı diye soruyorlar.Onları savunmak zorunda kalıyorum.Onlarda bebek için araba aldılar falan zaten şehre gidemiyorlar diyorum ama ben mahçup oluyorum dedim.(Dün gittikleri halde birşey almamışlar ayrıca .).Eşimde dediki sen zaten istanbula gidip doğum yapacaksın.Onların istanbula gelmeleri falan çok masraf olacağından şimdi masraf yapmayıp arabayı yaptırmaya çalışıyorlar.Bebek olduktan sonra onlara yakın olucaz onlar dünya kadar şey alır dedi.Çok rahat ve tatlı bir şekilde konuştuk ettik.En azından bu sözlerimden birşeyler çıkarır inşallah.Ya öyle de tatlı tatlı davranınca bana asıl böyle sokmak istediğim lafları unutuyorum . Böyleyken kötükedihüso :asigim: böyle oluyorum.Aman umrumda da değiller zaten bende ona göre davranırım .Eşim zaten kendine hiç harcaması yok.Hep bana ıvır zıvır alıyor.Varsın ailesine harcasın kendine harcayacağı parayı beni ihmal etmiyor ya dedim kendi kendime.
Birde bu sabah kaza atlatmış.Az kaldı arabanın altına giriyordum dedi.Çok fena korkmuş yani.O yanımda ya aman neyse ne dedim artık. Öyle işte kızlar :kedi:
Allah hepinizin sıkıntılarını böyle ferahlatsın.Diyorum ya ben size içimi dökünce siz böyle bana dua edince hiç ummadığım birşekilde çözülüyor olaylar.

Son düzenleme:

canımmmm çok sevindimmm opuyorumnanaktan sorunların bööle güsel ve çabuk sonuca varmasınaa...
inşş hep bööle mutlu ol.. boshayallersmile
ya birasda hamilelik hormonları yüzünden dertleniyorus gibi gelio bana bi gün çok sinirli kızgın oluyorum ama eşim gelince bööle dediğin gibi tatlı tatlı konuşunca herşey birden çözülüverio rabbim daha beter dertler vermesinn olumunekankayizsmile
buarada bu kadarla geçmiş olsunn eşin kaza atlatmışş eyvahedigeldismile onlar ve bebişlerimis sağ sağlim olduktan sonra herşey çözülür yoluna girer inşş olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun kaza atlatmış kocişin bak güzelce konuşunca da çözülüyor bazı şeyleride zamana bırakmak lazım hamilelikten de takıyoz bu aralar çoğu şeyi bebek doğduktan sonra da belki yaparlar bişiler

canım, sıkıldığın konularda çok haklısın ama boşver. bak beterin beteri var. Allah korumuş eşini... Allah sana ve eşine sağlık versin. varsın onun ailesi birşey yapmasınlar bebeğine... bebeğin zaten çok seviliyor değil mi ama :)))

hoşgeldin canım.

benimde 4-5 gündür çok feci kalçamda (sol tarafımda ve sanki popomda gibi :) ) kramplarım oluyor. kitlenip kalıyorum. perşembe günü doktora gidince sorucam bende ne yapabilirim diye. magnezyum falan verir belki...

sola dönüp yatmak gerekiyormuş ama ben sola dönünce çok rahatsız oluyorum sanki nefesim daralıyor gibi sırt üstü zaten yatılmıyor.ister istemez uyurken sağa dönüyorum.acaba bir sıkıntı yaratır mı bu ?sırtımda karnımda bacaklarımın arasında ve başımda olmak üzere 4 yastıkla anca yatabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…