- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.741
bu kızlar çok cimcime yaaa :)))
sırtüstü yatılmaması gerektiğini bende duydum. özellikle sol tarafa yatmak gerekiyormuş. yurtdışında bunu için özel yatış yastıkları bile varmış.
ben gece yanlışlıkla sırtüstü yatsam veya sağıma dönsem eşim uyandırıyor "hadi aşkım dön yine sola" :)))
slm kızlarrr
geçmişi fazla okuyamadım ama herkesler iyi sanırımm... opuyorumnanaktan
benim bu aralar belim, kalçam ve bacaklarımda kramplar oluo sizde de varmııı bilmiyorumkismile
bazen oturduğumyerden kalkamıyorum eşim desteklio o şekilde kalkıyorum hele gece tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum eşim tutup kaldırıo :kedi:
ve hala çok yiyiyorum :kedi: bakalım perşembe kontrolümüz var doktor ne dicekk eyvahedigeldismile
benim göbişde şekil şekil oluoo hele yattığım zamannbenim oğluş gece bekçisi olacak kesinn gündüz ve akşamları fazla değil ama geceleri pek hareketlii kaydirigubbakcemile3 bazen uykumdan bile uyanıyorumm mirmirmirmir
sizlerin nasıl geçioo olumunekankayizsmile
bende sola yatmaya özen gösteriyorum ama yatmadan önce biraz sırt üstü yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyuyorum biraz öyle durduktan sonra sol yanıma doğru yatıyorum sonra biraz sağa yatıyorum sonra tekrar sola doğru dürüst uyuyamıyorum çünkü dönüp duruyorum
yanlıs hatırlamıyorsam 20 lıraya almıstım kızlar bacaklarım kalcam agrıyıncada bacak arasına alıyorum baya ergonımık
aynen canım önce bende sırtüstü yatıyorum sonra sola ama gece dönüp duruyorumm sanki bebek sıkışmış gibi gelio çok hareket edio, sanki rahat değil gibi gelio ve dönüp duruyorum bende..
eskiden yattığım şekilde kalkardım gece hiç hareket etmesdim ama şimdi geceleri çok uyanıyorum ve dönüp duruyorumm... uykusuz geceler şimdiden başladıı eyvahedigeldismile
canım rahat bişeye benzio zemuszemus nerden ne zaman aldınn??
canım bende kramplar oluyordu magnezyumu ve kalsiyumu düzenli kullanmaya başladım baya azaldı
Kızlar kızlar ne oldu :dance: Bugün annemle felan konuştum.Eşime konuşmalarımızı anlattım.Maddi durumumuz üzerine konuşma açılmıştı.Eşimle konuştuk.Giderleri gelirleri anlattı.Dertleştik yani bana içini döktü.Nasıl evi çevirdiğimi bi ben bilirim bi allah falan dedi.Yavrum benim ya dedim içimden.Neyseciğime konu benim ailemden açılmıştı.Şöyle böyle konuştuk.Sonra kalktı gidecekti dedim fırsat bu fırsatBen bir de birşeye çok kırılıyorum ama kırılma diye sana söyleyemedim dedim.Baban amcana bile borca girip telefon almış, bebeğe bir patik 2.5 lira onu bile almadılar.Annemler aradığında e onlar birşey yapmıyorlar mı diye soruyorlar.Onları savunmak zorunda kalıyorum.Onlarda bebek için araba aldılar falan diyorum ama ben mahçup oluyorum dedim.Eşimde dediki sen zaten istanbula gidip doğum yapacaksın.Onların istanbula gelmeleri falan çok masraf olacağından şimdi masraf yapmayıp arabayı yaptırmaya çalışıyorlar.Bebek olduktan sonra onlara yakın olucaz onlar dünya kadar şey alır dedi.Çok rahat ve tatlı bir şekilde konuştuk ettik.En azından bu sözlerimden birşeyler çıkarır inşallah.Ya öyle de tatlı tatlı davranınca bana asıl böyle sokmak istediğim lafları unutuyorum . Böyleyken kötükedihüso :asigim: böyle oluyorum.Aman umrumda da değiller zaten bende ona göre davranırım .Eşim zaten kendine hiç harcaması yok.Hep bana ıvır zıvır alıyor.Varsın ailesine harcasın kendine harcayacağı parayı beni ihmal etmiyor ya dedim kendi kendime.
Birde bu sabah kaza atlatmış.Az kaldı arabanın altına giriyordum dedi.Çok fena korkmuş yani.O yanımda ya aman neyse ne dedim artık. Öyle işte kızlar :kedi:
Allah hepinizin sıkıntılarını böyle ferahlatsın.Diyorum ya ben size içimi dökünce siz böyle bana dua edince hiç ummadığım birşekilde çözülüyor olaylar.
canım geçmiş olsun kaza atlatmış kocişin bak güzelce konuşunca da çözülüyor bazı şeyleride zamana bırakmak lazım hamilelikten de takıyoz bu aralar çoğu şeyi bebek doğduktan sonra da belki yaparlar bişilerKızlar kızlar ne oldu :dance: Bugün annemle felan konuştum.Eşime konuşmalarımızı anlattım.Maddi durumumuz üzerine konuşma açılmıştı.Eşimle konuştuk.Giderleri gelirleri anlattı.Dertleştik yani bana içini döktü.Nasıl evi çevirdiğimi bi ben bilirim bi allah falan dedi.Yavrum benim ya dedim içimden.Neyseciğime konu benim ailemden açılmıştı.Şöyle böyle konuştuk.Sonra kalktı gidecekti dedim fırsat bu fırsatBen bir de birşeye çok kırılıyorum ama kırılma diye sana söyleyemedim dedim.Baban amcana bile borca girip telefon almış, bebeğe bir patik 2.5 lira onu bile almadılar.Annemler aradığında e onlar birşey yapmıyorlar mı diye soruyorlar.Onları savunmak zorunda kalıyorum.Onlarda bebek için araba aldılar falan zaten şehre gidemiyorlar diyorum ama ben mahçup oluyorum dedim.(Dün gittikleri halde birşey almamışlar ayrıca .).Eşimde dediki sen zaten istanbula gidip doğum yapacaksın.Onların istanbula gelmeleri falan çok masraf olacağından şimdi masraf yapmayıp arabayı yaptırmaya çalışıyorlar.Bebek olduktan sonra onlara yakın olucaz onlar dünya kadar şey alır dedi.Çok rahat ve tatlı bir şekilde konuştuk ettik.En azından bu sözlerimden birşeyler çıkarır inşallah.Ya öyle de tatlı tatlı davranınca bana asıl böyle sokmak istediğim lafları unutuyorum . Böyleyken kötükedihüso :asigim: böyle oluyorum.Aman umrumda da değiller zaten bende ona göre davranırım .Eşim zaten kendine hiç harcaması yok.Hep bana ıvır zıvır alıyor.Varsın ailesine harcasın kendine harcayacağı parayı beni ihmal etmiyor ya dedim kendi kendime.
Birde bu sabah kaza atlatmış.Az kaldı arabanın altına giriyordum dedi.Çok fena korkmuş yani.O yanımda ya aman neyse ne dedim artık. Öyle işte kızlar :kedi:
Allah hepinizin sıkıntılarını böyle ferahlatsın.Diyorum ya ben size içimi dökünce siz böyle bana dua edince hiç ummadığım birşekilde çözülüyor olaylar.
ben bıtane destek yastıgı aldım karnıma yan yatınca koyuyorum kızlar cok rahatlatıyoo
Kızlar kızlar ne oldu :dance: Bugün annemle felan konuştum.Eşime konuşmalarımızı anlattım.Maddi durumumuz üzerine konuşma açılmıştı.Eşimle konuştuk.Giderleri gelirleri anlattı.Dertleştik yani bana içini döktü.Nasıl evi çevirdiğimi bi ben bilirim bi allah falan dedi.Yavrum benim ya dedim içimden.Neyseciğime konu benim ailemden açılmıştı.Şöyle böyle konuştuk.Sonra kalktı gidecekti dedim fırsat bu fırsatBen bir de birşeye çok kırılıyorum ama kırılma diye sana söyleyemedim dedim.Baban amcana bile borca girip telefon almış, bebeğe bir patik 2.5 lira onu bile almadılar.Annemler aradığında e onlar birşey yapmıyorlar mı diye soruyorlar.Onları savunmak zorunda kalıyorum.Onlarda bebek için araba aldılar falan zaten şehre gidemiyorlar diyorum ama ben mahçup oluyorum dedim.(Dün gittikleri halde birşey almamışlar ayrıca .).Eşimde dediki sen zaten istanbula gidip doğum yapacaksın.Onların istanbula gelmeleri falan çok masraf olacağından şimdi masraf yapmayıp arabayı yaptırmaya çalışıyorlar.Bebek olduktan sonra onlara yakın olucaz onlar dünya kadar şey alır dedi.Çok rahat ve tatlı bir şekilde konuştuk ettik.En azından bu sözlerimden birşeyler çıkarır inşallah.Ya öyle de tatlı tatlı davranınca bana asıl böyle sokmak istediğim lafları unutuyorum . Böyleyken kötükedihüso :asigim: böyle oluyorum.Aman umrumda da değiller zaten bende ona göre davranırım .Eşim zaten kendine hiç harcaması yok.Hep bana ıvır zıvır alıyor.Varsın ailesine harcasın kendine harcayacağı parayı beni ihmal etmiyor ya dedim kendi kendime.
slm kızlarrr
geçmişi fazla okuyamadım ama herkesler iyi sanırımm... opuyorumnanaktan
benim bu aralar belim, kalçam ve bacaklarımda kramplar oluo sizde de varmııı bilmiyorumkismile
bazen oturduğumyerden kalkamıyorum eşim desteklio o şekilde kalkıyorum hele gece tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum eşim tutup kaldırıo :kedi:
ve hala çok yiyiyorum :kedi: bakalım perşembe kontrolümüz var doktor ne dicekk eyvahedigeldismile
benim göbişde şekil şekil oluoo hele yattığım zamannbenim oğluş gece bekçisi olacak kesinn gündüz ve akşamları fazla değil ama geceleri pek hareketlii kaydirigubbakcemile3 bazen uykumdan bile uyanıyorumm mirmirmirmir
sizlerin nasıl geçioo olumunekankayizsmile
bende sevibebe'nin bir yastığı var ondan alıcam. "çok fonksiyonlu anne bebek minderi" adı.
inşallah işe yarar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?