- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.761
sola dönüp yatmak gerekiyormuş ama ben sola dönünce çok rahatsız oluyorum sanki nefesim daralıyor gibi sırt üstü zaten yatılmıyor.ister istemez uyurken sağa dönüyorum.acaba bir sıkıntı yaratır mı bu ?sırtımda karnımda bacaklarımın arasında ve başımda olmak üzere 4 yastıkla anca yatabiliyorum.
birde tuvalete gitme derdi var .gece en az 6 kere tuvaletteyim.yastıkları düzel doğru pozisyonu bul derken artık uykumu alarak uyandığım olmuyor nerdeyse :) daha şimdiden uyku falan kalmadı bakalım doğunca ne olacak.
hoşgeldin canım.
benimde 4-5 gündür çok feci kalçamda (sol tarafımda ve sanki popomda gibi :) ) kramplarım oluyor. kitlenip kalıyorum. perşembe günü doktora gidince sorucam bende ne yapabilirim diye. magnezyum falan verir belki...
birde tuvalete gitme derdi var .gece en az 6 kere tuvaletteyim.yastıkları düzel doğru pozisyonu bul derken artık uykumu alarak uyandığım olmuyor nerdeyse :) daha şimdiden uyku falan kalmadı bakalım doğunca ne olacak.
bende sevibebe'nin bir yastığı var ondan alıcam. "çok fonksiyonlu anne bebek minderi" adı.
inşallah işe yarar....
hoşgeldin canım.
benimde 4-5 gündür çok feci kalçamda (sol tarafımda ve sanki popomda gibi :) ) kramplarım oluyor. kitlenip kalıyorum. perşembe günü doktora gidince sorucam bende ne yapabilirim diye. magnezyum falan verir belki...
işimiz cok zor canım son aylar uyku kalmıyor demelerının sebebını anlamıs bulunmaktayım bende
Ah ah benimde sağ tarafımda .Oturduğum yerden eşim kaldırıyor.Kalkarken bir kramp giriyor.Gece hele yorgunken yattığım yerden kalkmam çok zor oluyor.
Aynı dert bende de var.Eşimin uykusuda hafif.Uyanıyor ben kımıldandıkça.Sonra o kımıldanıyor falan.Söylene söylene bana sırnaşık şey Sabah 6 da alışkanlık oldu tuvalete kalkıyorum.Önceden gece 2 deydi.Bu hafta uyku düzenim bozuldu.Kızımda olur olmadık uyanıp uyuyor.
denizcim yaa nerden bakıyorduk bebeğimizin kalan gününü???:kedi:
Canım ;senin adına çok çok sevindim.Şükürler olsun ki bebişin dirayetli çıktı.senin ve kızın için bol bol dua ettik ve edicezde...ben eminim ki minik kızın annesini üzmez,o ilk muzurluğunu yaptı.Bak daha karnındayken seni nasıl uğraştırıyor cimcime birde doğunca neler olacak acaba.....Kızlar hepinize günaydın;
Okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okumaya çalıştım. hemen hemen herkesin keyfi yerinde gibi. Allah bozmasın...
Kordon kanı testimizin sonucu çıktı. Kızımın genetik hiçbir problemi YOK çok şükür :))
Perşembe akşamı 18:30'da randevumuz var. Bir süre her hafta gidicem kontrole. Umarım herşey yolunda gider ve doktorumuz güzel haberler verir bize. Lütfen kızım için dua edin arkadaşlar ! Minicik haliyle nelerle uğraşıyor kuzum... Ben biliyorum ama; annesi gibi, babası gibi güçlü benim kızım da. Sımsıkı tutunacak hayata. Bizi bırakıp gitmeyecek ! Kötü bir şaka yaşananlar...Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun, sağlık versin...
Kızımın durumunu öğrendiğimizden beri akciğer ile ilgili rahatsızlıklara iyi gelen ne varsa onları özellikle tüketmeye çalışıyorum.
Harnup (Keçiboynuzu) pekmezi çok faydalıymış. Her sabah aç karnına onu yiyorum. Havuç yiyorum bol bol. Çörekotu'da faydalıymış ama erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden onu içemiyorum. Doğuma 1 hafta kala veya doğumdan sonra bal ile macun yapılıp yenirse anne sütünü arttırıyormuş. Aklınızda olsun...
Canım kolay gelsin.Sen izmire geldin mi?Hani börek yiyecektikbilmiyorumkismilegünaydın kızlarr.. bugün erkenciyim.. evde temizlikçi var bende kayınvalideme kaçtım ama burası daha bir curcuna maalesef... heryerde sıkılıyorum artık..
aaa göbiş topiğine iki resmimi ekledim bu arada:))))
kızlar eşim 3 tane ev bulmuş şimdi hangi birini tutsak diyo ay allahım bu bebişlerimizin bereketi
sorma ya;karnım o kadar garip şekiller alıyorki bazen şakın şaşkın baka kalıyorum.Artıl içimizde nasıl şekiller alıyorlarsa.Ayyyy kurban olurum ben onlara......kızlar, sizinde karnınız tuhaf tuhaf şekillere giriyor mu?
elimi üstüne koyuyorum orda bir sertlik, ya ayağını ya da poposunu dayıyor sanırım...bazen yumurta gibi elips bir şekil alıyor sanki göbeğim çok komik oluyor :)
Kızlar kızlar ne oldu :dance: Bugün annemle felan konuştum.Eşime konuşmalarımızı anlattım.Maddi durumumuz üzerine konuşma açılmıştı.Eşimle konuştuk.Giderleri gelirleri anlattı.Dertleştik yani bana içini döktü.Nasıl evi çevirdiğimi bi ben bilirim bi allah falan dedi.Yavrum benim ya dedim içimden.Neyseciğime konu benim ailemden açılmıştı.Şöyle böyle konuştuk.Sonra kalktı gidecekti dedim fırsat bu fırsatBen bir de birşeye çok kırılıyorum ama kırılma diye sana söyleyemedim dedim.Baban amcana bile borca girip telefon almış, bebeğe bir patik 2.5 lira onu bile almadılar.Annemler aradığında e onlar birşey yapmıyorlar mı diye soruyorlar.Onları savunmak zorunda kalıyorum.Onlarda bebek için araba aldılar falan zaten şehre gidemiyorlar diyorum ama ben mahçup oluyorum dedim.(Dün gittikleri halde birşey almamışlar ayrıca .).Eşimde dediki sen zaten istanbula gidip doğum yapacaksın.Onların istanbula gelmeleri falan çok masraf olacağından şimdi masraf yapmayıp arabayı yaptırmaya çalışıyorlar.Bebek olduktan sonra onlara yakın olucaz onlar dünya kadar şey alır dedi.Çok rahat ve tatlı bir şekilde konuştuk ettik.En azından bu sözlerimden birşeyler çıkarır inşallah.Ya öyle de tatlı tatlı davranınca bana asıl böyle sokmak istediğim lafları unutuyorum . Böyleyken kötükedihüso :asigim: böyle oluyorum.Aman umrumda da değiller zaten bende ona göre davranırım .Eşim zaten kendine hiç harcaması yok.Hep bana ıvır zıvır alıyor.Varsın ailesine harcasın kendine harcayacağı parayı beni ihmal etmiyor ya dedim kendi kendime.
Birde bu sabah kaza atlatmış.Az kaldı arabanın altına giriyordum dedi.Çok fena korkmuş yani.O yanımda ya aman neyse ne dedim artık. Öyle işte kızlar :kedi:
Allah hepinizin sıkıntılarını böyle ferahlatsın.Diyorum ya ben size içimi dökünce siz böyle bana dua edince hiç ummadığım birşekilde çözülüyor olaylar.
Çok beğendim canım.Bende yan yatış yastığı almak istiyordum bebeğe.Bu çok harika birşeymiş.Hiç rastlamamıştım.Keşke netten alış imkanıda olsaymış
canım, sevibebe'nin sayfasına gir.(sevibebe.com ) Orda sanal mağazaların adresi var. İnternetten de alabilirsin...
Canım ;senin adına çok çok sevindim.Şükürler olsun ki bebişin dirayetli çıktı.senin ve kızın için bol bol dua ettik ve edicezde...ben eminim ki minik kızın annesini üzmez,o ilk muzurluğunu yaptı.Bak daha karnındayken seni nasıl uğraştırıyor cimcime birde doğunca neler olacak acaba.....
Canım kolay gelsin.Sen izmire geldin mi?Hani börek yiyecektikbilmiyorumkismile
sorma ya;karnım o kadar garip şekiller alıyorki bazen şakın şaşkın baka kalıyorum.Artıl içimizde nasıl şekiller alıyorlarsa.Ayyyy kurban olurum ben onlara......
Canım senin adına çok sevindim.Allah gönlüne göre vermiş.....Bak ne güzel sorunların çözülüyor.Bu arada çok geçmiş olsun eşin kaza atlatmış....a.s.
Ya kızlar bu hamurun üstünü streçle mi kapasamki?Havlu sardım ama bir saattir hiç kabarmamış.:sinifsinif:
bir yere yanlış girdim heralde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?