2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

işimiz cok zor canım son aylar uyku kalmıyor demelerının sebebını anlamıs bulunmaktayım bende

birde tuvalete gitme derdi var .gece en az 6 kere tuvaletteyim.yastıkları düzel doğru pozisyonu bul derken artık uykumu alarak uyandığım olmuyor nerdeyse :) daha şimdiden uyku falan kalmadı bakalım doğunca ne olacak.

bunlar dogcakları zamana hazılık galıba canımmm:))şimdiden uyutmuyorlar bisi

Ah ah benimde sağ tarafımda .Oturduğum yerden eşim kaldırıyor.Kalkarken bir kramp giriyor.Gece hele yorgunken yattığım yerden kalkmam çok zor oluyor.

Aynı dert bende de var.Eşimin uykusuda hafif.Uyanıyor ben kımıldandıkça.Sonra o kımıldanıyor falan.Söylene söylene bana sırnaşık şey Sabah 6 da alışkanlık oldu tuvalete kalkıyorum.Önceden gece 2 deydi.Bu hafta uyku düzenim bozuldu.Kızımda olur olmadık uyanıp uyuyor.

inşş verir cnmm biras rahatlatıoo
bende perşembe idicem inş güsel haberlerle geliriss
1 aydır görmedim oğluşumu opuyorumnanaktan çok ösledimm...

işimiz cok zor canım son aylar uyku kalmıyor demelerının sebebını anlamıs bulunmaktayım bende

katılıyorumm şimdiden bebişlerimis bizi hazırlıyolar gibi me gelio :jeyyar:

Ah ah benimde sağ tarafımda .Oturduğum yerden eşim kaldırıyor.Kalkarken bir kramp giriyor.Gece hele yorgunken yattığım yerden kalkmam çok zor oluyor.

aynennn :CüvCüv:

bende hem 3 de hem 6 da kalkıyorumm tabi eşimde tutup kaldırıyo beni sonra yatarkende yatırıp ööle kendi yatıo onlarda hamilelik geçirio kaydirigubbakcemile3

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 6 ay 1 gün
Kalan süre: 3 ay 4 gün
Doğum tarihi: 16.01.2011
Burcu:Oğlak

oğluşum gelioooo gamyoncuiremsu hihoyyyt

Canım ;senin adına çok çok sevindim.Şükürler olsun ki bebişin dirayetli çıktı.senin ve kızın için bol bol dua ettik ve edicezde...ben eminim ki minik kızın annesini üzmez,o ilk muzurluğunu yaptı.Bak daha karnındayken seni nasıl uğraştırıyor cimcime birde doğunca neler olacak acaba.....
Canım kolay gelsin.Sen izmire geldin mi?Hani börek yiyecektikbilmiyorumkismile
kızlar eşim 3 tane ev bulmuş şimdi hangi birini tutsak diyo ay allahım bu bebişlerimizin bereketi

sorma ya;karnım o kadar garip şekiller alıyorki bazen şakın şaşkın baka kalıyorum.Artıl içimizde nasıl şekiller alıyorlarsa.Ayyyy kurban olurum ben onlara......

Canım senin adına çok sevindim.Allah gönlüne göre vermiş.....Bak ne güzel sorunların çözülüyor.Bu arada çok geçmiş olsun eşin kaza atlatmış....a.s.

ayyy ütü ütü ütü kafayı yedim nerdeyse
tabi önce bebişimin kıyafetlerini ütüledim o hiç yormadızemuszemus
biraz kırık gibiyim bugün inş hasta olmam
şimdi bi hasta olursam yaza kadar geçmez biliyorm kendim:sinifsinif:

Tebrikler!
Bebeginiz 2 Ocak 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Oglak burcu olacak.
Hamileliginizin %70.71'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 82 gün kaldi.
Hamileliginizin ücüncü üc aylik dönemindesiniz.

Begümcüm Merhaba;

Kızım ve benim için ettiğiniz tüm dualara çok çok teşekkür ederiz. kızımın tüm yaramazlıklarına razıyım ben, yeter ki sağlıkla gelsin, sağlıkla yaşasın pamuk kızım benim :)))

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…