- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.781
canım nereye girdin sen adresi versene bende bakayımm
güldenim yaa küçük insanda doğum için kalan gün ve aya gireyim dedim
herkezden farklı çıktı....fisfisfis
Sobanın önüne koydum üstü havluyla sarılı bakalım kabaracakmı?Bir saat daha bekleticem. Belkide benim mayada birşey var hiç mi tutmaz tarifler çünkücanım sıcak su dolu bi kabın içine koysan belki faydası olur
aaa tmm bende oraya girip bide ordan hesaplıyım
normalde bebeğim başlığına tıklayınca çıkıo bizde çıkan çizelge
amin mügecim hepimizin...Bu arada sen taşınma işlerini ne yaptın?
Kızlar bu arda sevi bebenin anne ve bebek minderi dışında banyo minderide harika.....
bana herkes onu önerdi ve gerçekten muhteşem bebeğiniz hem tamamen köpüklerin içinde kalıyor hemde suya teması diğer minderlerden daha fazla oluyor.hahaha sanki kullanmışım gibi yazdım ama hayır daha kullanmadım,bunlar sadece duyduklarım....
☞ Sevi Bebe ok Fonksiyonlu Pofuduk Bebek Banyo Minderi 0-24 Ay : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
CAnım Allah nasip ederse aynı tarihlerde doğum yapıcaz....Bu arada hakikaten anlattıklarına göre çok yorulmuş olman gerek,ben senin anlattıklarını okurken ben yapıyormuşum gibi hissedip yoruldumkafamçokkarıştıSELAM KIZLAR BEN GELDİM zemuszemus BUGÜNNNN 100 OLDUKKKKKKK OLEYYY:))) DÜN İNANILMAZ YOĞUN BİR PAZARTESİ OLARAK BAŞLADIM GÜNE TAN SENDROMDU ANLICANIZ TÜM GÜN NEFES ALMADAN ÇALIŞTIM DESEM YERİDİR. ÖĞLEN YEMEĞİMİ YEDİM SONRA YANIMDA GÖTÜRDÜĞÜM MEYVELERİ BİLE YEMEYE VAKİT BULAMAMIŞIM KOCA GÜN BİR BAKTIM MESAİ BİTMİŞ. BU HAFTA SONU İNANILMAZ BEL AĞRISI ÇEKTİM..BİRAZDA YORULDUM ONDANDIR GALİBA İLK DEFA BELİM KOPACAK GİBİ KUYRUK SOKUMUMDAN AĞRIDI KALÇALARIM AĞRIDI TABANLARIMA BASAMADIM. CUMA AKŞAMI ANNEM GELDİ OGÜN BUGÜNDÜR EVDE TEMİZLİK VAR CUMA AKŞAMDAN CANIM İSTEDİ DİYE KIZILCIK REÇELİ YAPTI ANNEM SAĞOLSUN CMT GÜNÜ MİSAFİRİM GELECEKTİ SABAHTAN KALKTIK KUZEN GELDİ KAHVALTI YAPTIK KOCİŞİ İŞE GÖNDERMİŞTİK ERKENDEN ZATEN. ANNEMLE GİTTİKK ALIŞVERİŞİMİZİ YAPTIK GELDİK ANNEM KUZEN BAŞLADILAR ÖNCELİKLE BEŞ ÇAYI HAZIRLIKLARI PEŞİNDEN AKŞAM YEMEĞİ HAZIRLIKLARI BENDE BU ARADA BAŞLADIM EVİ TEMİZLEMEYE HERŞEY HAZIR OLDU 4 E GELİYORDU MİSAFİRLER GELDİ SONRADA EŞİM GELDİ. SAAT 2YE GELİYORDU GİTTİLER VE YATTIK AMA GECE TUVALETE BİLE KALKARKEN ZORLUK ÇEKTİM TABANIMA BASAMIYORDUM BİRDE ANNEM VE KUZİ YAPTI HEMEN HERŞEYİ BEN SADECE AYAKTA BİR O YANA BİR BU YANA DOLAŞMAKTAN YORULDUM GALİBA. SONRASINDA PAZAR GÜNÜ TÜM KIŞLIKLAR ÇIKTI BU KIŞ ÜZERİME OLAMAYACAKLARI AYIRDIK ŞU ANDA DOĞUMA KADAR NELER GİYEBİLİRİM ONLARI BIRAKTIK GERİSİNİ KALDIRDIK EŞİMİN KIŞLIKLAR FALAN ÇIKTI YAZLIKLAR KALDIRILDI 8 POSTA ÇAMAŞIR YIKANDIIIIIII ohaoldumsmile ANNEM SABAHTAN BAŞLADI ÇAMAŞIR YIKA KURUT AS TEKRAR YIKA TEKRAR AS TOPLA AYYY O YAPTI BEN YORULDUM SONRA BÜTÜN ÜTÜLERİDE YAPTI SAĞOLSUN ALLAH RAZI OLSUN ANACIMDAN DÜN İŞE GELDİM AKŞAMI ANNEM DÖNECEK SANIYORDUM ARADIM EVE GİTTİNMİ ÇOKTANN DEDİ. AKŞAM EVE GİTTİM KAPIYI AÇIYORDUM ARKADAN KAPI AÇILDI ÖDÜM PATLADI ANNEMMİŞ SÜPRİZZZ GİDEMEMİŞ BIRAKIP İŞLERİDE BİTMEMİŞ HALA ÜTÜ YAPIYORDU PES DEDİM..BİR HAFTALIK YEMEĞİMİZİ YAPMIŞ CUMARTESİYE KADARRR YEMEĞİMİZİ YEDİK BİRAZ BAKİM DEDİM SİTEYE AMA YAZMAYA BİLE DERMANIM YOKTU İŞTE OKADAR YORULMUŞUM Kİ. SONRA YATTIK ZATEN. BUGÜN YİNE İŞ VE YİNE İNANILMAZ YOĞUNDU YAZAMADIM SABAHTAN BERİİİ ANCAK GEÇMİŞİ BİTİRDİM ANCAK FIRSAT BULDUMDA YAZIYORUM...
YARIN ŞEKER TESTİMİZ VAR BİZİMDE 50 MG. SABAH 8,30DA BEKLİYORLAR BAKALIM BİZDE ŞEKER NE DURUMDA. NORMALİNDE KAÇ ÇIKMASI GEREKİYOR KIZLAR YAPTIRANLAR BİLİRLER GİTTİĞİMDE BİLİYOR OLAYIM BARİ.BİZDE BÖLE HERŞEY YOĞUN BİR HAFTASONU GEÇİRDİK YANİ CUMADAN BERİ YOĞUN BİR 4 GÜN ...
GÜLAYY GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM BU DOKTORLAR BÖLE HEP KAFA KARIŞTIRIYORLAR İNSANIN İÇİNE KURT DÜŞÜRÜYORLAR BELİRSİZLİKLER VS...KENDİNİ GÜÇLÜ HİSSET CNM BEBİŞİN SAĞLIKLA DOĞACAK İNŞ. AMİNOSENTEZİNDE İİ ÇIKMIŞ BAK BİŞİ OLSAYDI GÖZÜKÜRDÜ CNM AMİNOSENTEZDE BUNDAN SONRASI TAMAMEN RABBİMİN BİLECEĞİ İŞ..KENDİNE DİKKAT ET
özgey geçmiş olsun cnm dikkat et limon yemeye içmeye devam et.
gelincik sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
başak senin minik baya nazlı çıktı yirim onu bennn bugün öğrenirsin artık inş..
cambazzz ahh kuzum cuma mesayi bir bitti o günden düne kadar giremedim dün akşam girebildim o zamanda yazamadım bir türlü bugün sabahtan beri açık ancak yazabiliyorum okdar yoğun işşş üfff izinn olsun artıkk sağol düşünceli arkadaşım
vuslatyaren dikkat et cnmcım iğneleri vururken kıyamam sana
dilekçim geçmiş olsun şekere dikkat et cnm bende yarın gidicem bakalım ne olcak.... emir elektrik müh olurmuş :)) bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür sağlıkla sıhatle çocuklarınızla huzurla geçirin inş.
mügecannn kuzummm nasıl sevindim problem çıkmamasına anlatamam çok şükür bak duaların dualarımız kabul oldu ve nekadar pozitif düşünüyorsun hep böle ol cnm pozitif düşün pozitif olsun. allahım birdaha sanada hiçbirimizede yaşatmasın böle sıkıntılar inş nasıl sevindim anlatamam canım benim hadi gözün aydın...inş bebişin ve bebişlerimiz sağlıkla sıhatle dünyaya gelecekler..
zap-zup geçmiş olsun cnm eşin kaza atlatmış .
GEÇMİŞİ OKUDUĞUM KADARIYLA BU ARADA HERKES HASTANE ÇANTASI HAZIRLIKLARI VE NERELERDE DOĞUM YAPACAKLARINI KONUŞMUŞ..BEN DAHA ÇANTA HİÇ BİŞİ DÜŞÜNMEDİM BİLE HAZIRLARIM 7.AYIDA BİR BİTİRELİMDE..DOĞUMUMUDA ŞU ANLIK ÖZEL ATAKÖY HASTANESİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SON ANA KADAR NE OLCAĞI BELLİ OLMAZ. RABBİMDEN HAYIRLISI İNŞ HEPİMİZ İÇİN.
Allah kolaylık versin canım.dediğim zaman ne zaman ihtiyacın olursa arayabilirsinCanım geçen hafta cuma günü eşyalarımızı yeni evimize taşıdık. Ama tadilatımız daha bitmedi. Daha mutfak dolaplarımız ve banyo dolaplarımız takılacak. Bu ay sonuna kadar yerleşmiş olacağım inşallah...
Sevi Bebe'nin banyo minderini aldım bende. Pembesini aldım hatta kızıma :) (Çok fonksiyonlu bebek filesi & minderi)
Begümcüm, sende al tatlım :)) Sen kıyafet alırsın. Beğendiğin kıyafetleri al. Onlar büyük parçaları alsınlar. Herkes özeniyor sonuçta. Hepiniz alın valla. Tadını çıkarın... :))
belgunnnnnnnnnn kızım okurken yoruldum,okadar iş yapılır mı,yazık yeğenimi yormuşsun yaaaaaa.dikkat et hasta masta olma sakın,bukadar yorgunluğa.buarada benim de belim çok ağrıyor bu hafta,kalçalarımdan belime doğru ayakta duramıyorum artık uzun süre.demek ki gittikçe daha da zor olacak,ahh kuzum o bana olmayan kıyafetleri dün ben de kaldırdım,valla içim gitti,36 beden incecik benim güzel kıyafetlerim dolabın dip köşelerine atıldı:gitme:
buarada kızlar hafta sonu kendime hamile pantolonu diktim.ben bacaklarımdan filan kilo almadığım için eski kotumun fermuar bölümünden itibaren kestim,eski bir tişörtümün de kol altından itibaren kesip kotun orasına diktim,iki kat yaptım acayip süper oldu.öyle rahat ki,bi ara fotosunu çeker koyarım,yapmak isteyen olursa tarif ederimguclubacismile
başak hala gelmedi dimi doktordan cinsiyeti öğrencekti ben bile merak ettim yazemuszemus
belgunum seninde yoğun bi haftasonu olmuşşş
çok yorma kendini artık seninde bundan sonra başlar bel bacak ağrılarınn
hele geceleri kalkmak çok zor gelioooo eyvahedigeldismile
mügecim sana da çok kolay gelsin hem bebiş hem ew fazla yorma kendinii olumunekankayizsmile
kızlar bende çıkayım yemek filan hazırlıycam daha sonra görüşürüss ine öptüm sizii opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın fazla yorulmaynnnnklava:
SELAM KIZLAR BEN GELDİM zemuszemus BUGÜNNNN 100 OLDUKKKKKKK OLEYYY:))) DÜN İNANILMAZ YOĞUN BİR PAZARTESİ OLARAK BAŞLADIM GÜNE TAN SENDROMDU ANLICANIZ TÜM GÜN NEFES ALMADAN ÇALIŞTIM DESEM YERİDİR. ÖĞLEN YEMEĞİMİ YEDİM SONRA YANIMDA GÖTÜRDÜĞÜM MEYVELERİ BİLE YEMEYE VAKİT BULAMAMIŞIM KOCA GÜN BİR BAKTIM MESAİ BİTMİŞ. BU HAFTA SONU İNANILMAZ BEL AĞRISI ÇEKTİM..BİRAZDA YORULDUM ONDANDIR GALİBA İLK DEFA BELİM KOPACAK GİBİ KUYRUK SOKUMUMDAN AĞRIDI KALÇALARIM AĞRIDI TABANLARIMA BASAMADIM. CUMA AKŞAMI ANNEM GELDİ OGÜN BUGÜNDÜR EVDE TEMİZLİK VAR CUMA AKŞAMDAN CANIM İSTEDİ DİYE KIZILCIK REÇELİ YAPTI ANNEM SAĞOLSUN CMT GÜNÜ MİSAFİRİM GELECEKTİ SABAHTAN KALKTIK KUZEN GELDİ KAHVALTI YAPTIK KOCİŞİ İŞE GÖNDERMİŞTİK ERKENDEN ZATEN. ANNEMLE GİTTİKK ALIŞVERİŞİMİZİ YAPTIK GELDİK ANNEM KUZEN BAŞLADILAR ÖNCELİKLE BEŞ ÇAYI HAZIRLIKLARI PEŞİNDEN AKŞAM YEMEĞİ HAZIRLIKLARI BENDE BU ARADA BAŞLADIM EVİ TEMİZLEMEYE HERŞEY HAZIR OLDU 4 E GELİYORDU MİSAFİRLER GELDİ SONRADA EŞİM GELDİ. SAAT 2YE GELİYORDU GİTTİLER VE YATTIK AMA GECE TUVALETE BİLE KALKARKEN ZORLUK ÇEKTİM TABANIMA BASAMIYORDUM BİRDE ANNEM VE KUZİ YAPTI HEMEN HERŞEYİ BEN SADECE AYAKTA BİR O YANA BİR BU YANA DOLAŞMAKTAN YORULDUM GALİBA. SONRASINDA PAZAR GÜNÜ TÜM KIŞLIKLAR ÇIKTI BU KIŞ ÜZERİME OLAMAYACAKLARI AYIRDIK ŞU ANDA DOĞUMA KADAR NELER GİYEBİLİRİM ONLARI BIRAKTIK GERİSİNİ KALDIRDIK EŞİMİN KIŞLIKLAR FALAN ÇIKTI YAZLIKLAR KALDIRILDI 8 POSTA ÇAMAŞIR YIKANDIIIIIII ohaoldumsmile ANNEM SABAHTAN BAŞLADI ÇAMAŞIR YIKA KURUT AS TEKRAR YIKA TEKRAR AS TOPLA AYYY O YAPTI BEN YORULDUM SONRA BÜTÜN ÜTÜLERİDE YAPTI SAĞOLSUN ALLAH RAZI OLSUN ANACIMDAN DÜN İŞE GELDİM AKŞAMI ANNEM DÖNECEK SANIYORDUM ARADIM EVE GİTTİNMİ ÇOKTANN DEDİ. AKŞAM EVE GİTTİM KAPIYI AÇIYORDUM ARKADAN KAPI AÇILDI ÖDÜM PATLADI ANNEMMİŞ SÜPRİZZZ GİDEMEMİŞ BIRAKIP İŞLERİDE BİTMEMİŞ HALA ÜTÜ YAPIYORDU PES DEDİM..BİR HAFTALIK YEMEĞİMİZİ YAPMIŞ CUMARTESİYE KADARRR YEMEĞİMİZİ YEDİK BİRAZ BAKİM DEDİM SİTEYE AMA YAZMAYA BİLE DERMANIM YOKTU İŞTE OKADAR YORULMUŞUM Kİ. SONRA YATTIK ZATEN. BUGÜN YİNE İŞ VE YİNE İNANILMAZ YOĞUNDU YAZAMADIM SABAHTAN BERİİİ ANCAK GEÇMİŞİ BİTİRDİM ANCAK FIRSAT BULDUMDA YAZIYORUM...
YARIN ŞEKER TESTİMİZ VAR BİZİMDE 50 MG. SABAH 8,30DA BEKLİYORLAR BAKALIM BİZDE ŞEKER NE DURUMDA. NORMALİNDE KAÇ ÇIKMASI GEREKİYOR KIZLAR YAPTIRANLAR BİLİRLER GİTTİĞİMDE BİLİYOR OLAYIM BARİ.BİZDE BÖLE HERŞEY YOĞUN BİR HAFTASONU GEÇİRDİK YANİ CUMADAN BERİ YOĞUN BİR 4 GÜN ...
GÜLAYY GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM BU DOKTORLAR BÖLE HEP KAFA KARIŞTIRIYORLAR İNSANIN İÇİNE KURT DÜŞÜRÜYORLAR BELİRSİZLİKLER VS...KENDİNİ GÜÇLÜ HİSSET CNM BEBİŞİN SAĞLIKLA DOĞACAK İNŞ. AMİNOSENTEZİNDE İİ ÇIKMIŞ BAK BİŞİ OLSAYDI GÖZÜKÜRDÜ CNM AMİNOSENTEZDE BUNDAN SONRASI TAMAMEN RABBİMİN BİLECEĞİ İŞ..KENDİNE DİKKAT ET
özgey geçmiş olsun cnm dikkat et limon yemeye içmeye devam et.
gelincik sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
başak senin minik baya nazlı çıktı yirim onu bennn bugün öğrenirsin artık inş..
cambazzz ahh kuzum cuma mesayi bir bitti o günden düne kadar giremedim dün akşam girebildim o zamanda yazamadım bir türlü bugün sabahtan beri açık ancak yazabiliyorum okdar yoğun işşş üfff izinn olsun artıkk sağol düşünceli arkadaşım
vuslatyaren dikkat et cnmcım iğneleri vururken kıyamam sana
dilekçim geçmiş olsun şekere dikkat et cnm bende yarın gidicem bakalım ne olcak.... emir elektrik müh olurmuş :)) bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir ömür sağlıkla sıhatle çocuklarınızla huzurla geçirin inş.
mügecannn kuzummm nasıl sevindim problem çıkmamasına anlatamam çok şükür bak duaların dualarımız kabul oldu ve nekadar pozitif düşünüyorsun hep böle ol cnm pozitif düşün pozitif olsun. allahım birdaha sanada hiçbirimizede yaşatmasın böle sıkıntılar inş nasıl sevindim anlatamam canım benim hadi gözün aydın...inş bebişin ve bebişlerimiz sağlıkla sıhatle dünyaya gelecekler..
zap-zup geçmiş olsun cnm eşin kaza atlatmış .
GEÇMİŞİ OKUDUĞUM KADARIYLA BU ARADA HERKES HASTANE ÇANTASI HAZIRLIKLARI VE NERELERDE DOĞUM YAPACAKLARINI KONUŞMUŞ..BEN DAHA ÇANTA HİÇ BİŞİ DÜŞÜNMEDİM BİLE HAZIRLARIM 7.AYIDA BİR BİTİRELİMDE..DOĞUMUMUDA ŞU ANLIK ÖZEL ATAKÖY HASTANESİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SON ANA KADAR NE OLCAĞI BELLİ OLMAZ. RABBİMDEN HAYIRLISI İNŞ HEPİMİZ İÇİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?