2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm çıtır anneler maşallah sohbetin koyusu yapılmış bugün olumunekankayizsmile
işlerim vardı malesef karşıdan gizlice bakmakla yetindim bugünkaydirigubbakcemile3
belgünüm ne yaptın sen öleee bu kadar işe canmı dayanır sen bi köşeye oturup ayaklarını uzatman lazım yorma kendini bu kadar diyena bak bende senin gibi koca göbüşümle temizlik zamanı her işe burnumu soktum ablamgil kovaladıkça ben öyle olmaz böyle yapın diye karıştım
zap zupcum kocikine geçmiş olsun cnm allah korumuş sende çok üzme tatlı canını iş olcağa yere varır sen bu günlerinin tadını çıkarmaya bakyerimseniben
şirvancım o nefes darlığı normal cnm bebişler büyüdükçe mideye akciğerlere baskı yapıyor ancak doğuma yakın rahatlarız çünkü bebiş hazneye yerleşince inecek aşağıya o zaman nefesimiz normale döneceka.s
cancer68 geçmiş olsun cnm bende henüz atlatamadım gribi nane limon içiyorum bol bol birde ağız yarasıyla uğraşıyorum malesef :çok üzgünüm:
başak senide çok merak ettim kuzucun gösterdimi şeysini seninkide benim oğluş gibi nazlı çıktı:roflol:

canım azalır ınsallah cunku gercekten cok zormuss ne zormus anne olmak yaf

teşekkürler cnm sanada geçmiş olsun.ağız içindeki yaralar için kesinlikle kenacort pomad tavsiye ederim.benim ağzımdada çok sık yara çıkar bu ilaç tek kurtarıcım.

canım azalır ınsallah cunku gercekten cok zormuss ne zormus anne olmak yaf
azalır kuzum merak etme anneliğin en güzel yanı bu kadar zahmetin üstüne doğduğunda onun mis gibi kokusunu içine çekince bu çektiğimiz sıkıntılar pufff diye uçup gidecek uyyy biran önce doğsada doya doya koklasak meleklerimiziŞeniz

kızlar kaynatmışsınız yine

ya çatlayan var mı aranızda ben bugün karnımda bi çatlak farkettimm çok üzüldüm yaa halbuki fazla kiloda almamıştım :gitme:
ameliyat dikişinin altı çatlamış başka bi yerdede yok inş. devamı gelmezz daha çok erken :Saruboceq:

henüz çatlamadım ama göbukum cok fena kasınıyooo

ayy kızlar bu sene 4000 yılın en soğuk kışı olacakmış.doğumumuzda tam kışın şiddetli zamanına geliyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Canım canını sıkma .Çatlaklar birazda genetik.Ben krem sürmediğim halde çatlamadı.Daha yeni sürmeye başladım.Eşimin ailesinde genetik.Eşimin kol kaslarının oralar çatlak .Görümcem de kilo alıp vermiş heryanı çatlak

GERÇEKTEN ANNELERİMİZİ ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAH RAZI OLSUN ANACIMDAN. CANIM BENDE YASTIK ALDIM MEDİKALDEN ÖZEL İŞ YERİNDE KOLTUĞUMA TAKTIK ÇOK RAAHATIM MASA BAŞINDA OLANLAR İÇİN BİREBİR. İNŞ PERŞEMBE AKŞAMIDA GÜZEL HABERLERLE DÖNCEKSİN KUZUM DUALARIM SENLE BEBİŞİNLE..

Belgüncüm sen naptın yaa kendine dikkat ettin.Yorgun düşme akannehir

:))CANIMCIM GENELDE ANNEM KUZEN YAPTI BEN SADECE AYAKTA BİR O YANA BİR BU YANA O BİLE YORRDU VALLA..sağol cnm

:)))))evet cnm allah nasip ederse aynı tarihte yapıcaz galiba bizim 20 ocak gözüken..benim doğum günümde aynı tarih:))) ayrıca bebeğine özel olarak kendin almak istediğin şeler varsa al cnm içinde kalmasın

:))))) kuzum vlala inan işleri anamlar yaptı ben yoruldum yamaklık daha çok yoruyormuş:)) ahh ahhh o 36 bedenler bendede bavullara konulup hurçlara konulup kaldırıldıkça içim gitti ama olsunnnn doğumdan sonraaaaaki yaza umutluyum:))) yaa ne güzel beceriklisin kızzz aferim sana helal olsun valla paylaş paylaş bende bakim gittim kendime kot aldım bende oysaki bacaklarımda çok az kalınlaşma var eski kotlarım oluyordu belden üstü sadece olmuyordu bende denerim belki sen paylaşta.. güle güle giyin canımcım

ahh sorma cnm yaaa bel ağrısı başladı geceleri gerçekten zorlanıyorum bir gecede 5 kere min tuvalete kalkan biri olarak ufff uykusuzlukkkk. kendin eii bak kuzum öptüm

belgünüm naptın yaaa..?? :))) kışlıklar yazlıklar falan senin tam dinlenme zamanın yorma kendini.. Gerçi ne güzel annenler yanında, keşke benimkilerde yanımda olsalar da nazlansam ben...:))

:)))))sorma uhanım annemler olmasa zaten yapamazdım cesaret edemezdim onlar zaten olabildiğince bana bişi yaptırmadı kıyamam sana kuzum aynı şehride olsak bizimkiler sanada yapardı ben bile bu göbişle sana yardım ederdim opuyorumnanaktan

hint dilencisi hiçgülcem yoktu çok yaşa emi aynı şeyleri hissediyorum inanki işe almayacaklar yakında benide galiba:)))

bu arada yükleme öncesi 100 yükleme sonrası 140tan aşağı olması gerekiyor diye biliyorum.

teşekkür ederim bakalım yarın ne çıkcak

valla annemin canı nasıl dayandı bilmiyorum allah razı olsun anamdan benim canım dayanmazdı... canımcım sanada kolay gelsin bu arada bana diyorsun ama sende kendini yorma kuzucum taaammammııı

ınsallah canım ya sende bol bol krem sür bebek yagı falanda sür
sürüyodum ama düzenli değil şimdi düzenli kullanacam artık

inş. sende olmaz canım düzenli sür kremini

delikafadulden Sabahın köründen beri poğaça derdindeyim zaten sevmiyorum.Bi tepsiyi fırına verdim.Fırın aşağıda in çık canım çıktı :1shok:

yok canım olmadı ama ben söyle birşey duydum.Bebe yağı ile badem yağını karıştırıp sürünce çatlaklara çok iyi geliyormuş,istersen deneyebilirsin...

:) desene Allah nasip ederse bebişinle aynı gün olacak doğum tarihleriniz....ayy ,inşallah ne güzel olur:)))))içimden gelenleride eşim şehir dışından gelsin bu hafta alıcam.evet ya kimseyi dinlemicem.Onların torunu olabilir ama bebimde çocuğum.Anlamasam bile hevesimi alıcam:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…