- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.821
delikafadulden Kızlaarrr poğaçalar kocaman olmuşlar gözlerime inanamadım.Hayran çok sağol.1 senedir eşim poğaça poğaça diye tutturuyor ama ben tutturamıyordum.alkisalkisalkis Çok sağol tarifin süpermiş.Hemde iki tepsi çıktı.Hiç bu kadar kabaran poğaça görmemiştim
ohhhh gözün aydın canım afiyet olsun bi ara alırım tarifini bnde bi yere yazdıysan.
delikafadulden Kızlaarrr poğaçalar kocaman olmuşlar gözlerime inanamadım.Hayran çok sağol.1 senedir eşim poğaça poğaça diye tutturuyor ama ben tutturamıyordum.alkisalkisalkis Çok sağol tarifin süpermiş.Hemde iki tepsi çıktı.Hiç bu kadar kabaran poğaça görmemiştim
:teytey::teytey: Yazdım tabi yaa Kaç aydır ilk defa birşeyim tuttu :lepi: Çok heyecanlıyım inşallah kocişim beğenirdelikafadulden
sabeg saol canım kullanıyodum ama fayda etmedi düzenli kullanmamıştım ..inş devamı elmez..
canım hadi gözün aydın bundan sonra yaparsın her istediğinde maşallah de kendine kız nazar edecen kendini
kızlar boğazlarım çok yanıyonapcam yarın işten sonra 2. tetanoz aşım için sağlık ocağına gitcektim. inşallah bu gece daha kötü olmam yarın ordaki doktora bi muayene olayım. eşim de şehir dışına gitti evde yalnızım
Canım çok geçmiş olsun...Dikkat et eğer varsa rezene yi azıcık kaynat içine bal ve karabiber ekle iç boğaza çok iyi geliyor.Bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz benimde kocam şehir dışında ve evde yanlızım,hiç çekilmiyorkızlar boğazlarım çok yanıyonapcam yarın işten sonra 2. tetanoz aşım için sağlık ocağına gitcektim. inşallah bu gece daha kötü olmam yarın ordaki doktora bi muayene olayım. eşim de şehir dışına gitti evde yalnızım
begüm saol tatlımm ilk fırsatta denicem bnde
zap_zup, sabeg teşekkürler çay yaptım içine bol limon inşallah iyi gelirbi de yalnız olunca ağlıcam nerdeyse iyice hassas yaptı bu hamilelik beni zaten
zap_zup, sabeg teşekkürler çay yaptım içine bol limon inşallah iyi gelirbi de yalnız olunca ağlıcam nerdeyse iyice hassas yaptı bu hamilelik beni zaten
Benim nazarımda bi kocama bi kendime değer.Kızıma da değmesin diye dua ederim ama değdirdim nazar poğaçalarıma.Elektrik kesildi.:1shok::1shok: Anca geldi.Azıcık sönmüş poğaçalarım ohaoldumsmile
kızlar boğazlarım çok yanıyonapcam yarın işten sonra 2. tetanoz aşım için sağlık ocağına gitcektim. inşallah bu gece daha kötü olmam yarın ordaki doktora bi muayene olayım. eşim de şehir dışına gitti evde yalnızım
:) gerçekten bazen çok saçma şeylere ağladığımı farkediyorum ama elimde değil gözlerim doluyo hemen. eşim de daha bu sabah gitti yarın akşama döncek inşallah. ama bu gece nasıl uyucam onsuz bilemiyorum ... evet abartıyorum yine farkındayım... arayıp sesini duyayım bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?