2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delikafadulden Kızlaarrr poğaçalar kocaman olmuşlar gözlerime inanamadım.Hayran çok sağol.1 senedir eşim poğaça poğaça diye tutturuyor ama ben tutturamıyordum.alkisalkisalkis Çok sağol tarifin süpermiş.Hemde iki tepsi çıktı.Hiç bu kadar kabaran poğaça görmemiştim

Son düzenleme:
BELGÜN maşallah kızz baya yoğunmuşsun bu hafta okurken bile sanki bn yapmışım gibi yoruldum sanki bu arada allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin bizde hemen hemen hergün ordayız bana yemek yaptırmıyo evde yemeğe hep ordayız bugün evdeyim ama gtmedim.kocişte 12de gelcek işten canım acayip bi şekilde sarmısaklı yoğurtlu makarna çekti şimdi gidip yapayım bnde.

ohhhh gözün aydın canım afiyet olsun bi ara alırım tarifini bnde bi yere yazdıysan.

bende istiyorum tarifi.....geçmişte yazıyordu ama acaba hangi sayfadaydı ((((((((

buldum tarifi:)))))))))))))
konu yemek olunca azmin sonu yok bende .))))))))))))
burcucum yaz canım;

canım ben bir poğaça ypıyorum pu puf oluyo
toz maya lazım
1 çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı ılık süt
yarım su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı şeker
bir tutam tuz
bir tutam mahlep olmasa da olur ama çok güzel oluyor katınca
alabildiği kadar un
2 yumurta yapılışı ise şöyle toz mayayı ılık suyun içinde ağzını kapatıp beklet kabarmasını bekle
sonra sıvı yağı ılık sütü şekeri mayayı tuzunu
mahlepini kat
1 yumurta kır ikinci yumurtanın da beyazını kır
karıştır
sonra ununu ekle ve yoğur
yoğurma bittikten sonra 45-60 dk mayanın gelmesini bekle
sonra kabardğını göreceksin kocaman oluyo
sonra içine maydanozlu peynirli iç koyup kapatıyorsun
tepsiye dizip üzerine yumurta sür ve fırıına ver pufuduk pofuduk oluyo

canım hadi gözün aydın bundan sonra yaparsın her istediğinde maşallah de kendine kız nazar edecen kendini

Benim nazarımda bi kocama bi kendime değer.Kızıma da değmesin diye dua ederim ama değdirdim nazar poğaçalarıma.Elektrik kesildi.:1shok::1shok: Anca geldi.Azıcık sönmüş poğaçalarım ohaoldumsmile

kızlar boğazlarım çok yanıyo napcam yarın işten sonra 2. tetanoz aşım için sağlık ocağına gitcektim. inşallah bu gece daha kötü olmam yarın ordaki doktora bi muayene olayım. eşim de şehir dışına gitti evde yalnızım

Ay canım allah yardımcın olsun .Doğal yöntem olarak nane limon gibi birşeyler yapsan .Allah yardımcın olsun.

Canım çok geçmiş olsun...Dikkat et eğer varsa rezene yi azıcık kaynat içine bal ve karabiber ekle iç boğaza çok iyi geliyor.Bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz benimde kocam şehir dışında ve evde yanlızım,hiç çekilmiyor (((
begüm saol tatlımm ilk fırsatta denicem bnde

rica ederim

zap_zup, sabeg teşekkürler çay yaptım içine bol limon inşallah iyi gelir bi de yalnız olunca ağlıcam nerdeyse iyice hassas yaptı bu hamilelik beni zaten

zap_zup, sabeg teşekkürler çay yaptım içine bol limon inşallah iyi gelir bi de yalnız olunca ağlıcam nerdeyse iyice hassas yaptı bu hamilelik beni zaten

Sorma canım benimde eşim geç kaldı.Şimdiye gelmesi lazımdı.Öğleyin yemeğe geliyor.İşe gönderdikten sonra içim bi fena oluyor.Bir ağlayasım geliyor anlatamam.Ki sen iyice yalnız kalıyorsun çok normal.Ben hamile değilken bile hasta olunca duygusal olurum hep artık x2 oldu.

evet canım yaaa,bende dün resmen salak gibi ağladım ortada hiç bir sebep yokken,evde canım sıkıldı başladım zırlamaya çocuk gibiyiz desene :)

:) gerçekten bazen çok saçma şeylere ağladığımı farkediyorum ama elimde değil gözlerim doluyo hemen. eşim de daha bu sabah gitti yarın akşama döncek inşallah. ama bu gece nasıl uyucam onsuz bilemiyorum ... evet abartıyorum yine farkındayım... arayıp sesini duyayım bari:)

canım bekliyorum tarifi bendeeeee delikafadulden

Benim nazarımda bi kocama bi kendime değer.Kızıma da değmesin diye dua ederim ama değdirdim nazar poğaçalarıma.Elektrik kesildi.:1shok::1shok: Anca geldi.Azıcık sönmüş poğaçalarım ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 ay canım güleceğim yoktu valla sen anlattıkça sinirden gülüyorumm benim başıma gelmiş olsa oturur ağlardım yada bööle gülme krizine girerdimm
sabahdan beri uğraşıosun tam oldu derken elektrik gitsin ayyyy akannehir

neyse ki sönükde olsa oldularr afiyet bal şeker olsun canımmm bebişine yarasınnn

canım miğdenin yanmasından olmasın o ilk zamanlar bende boğazlarım yanıo gibi geldi ama değilmiş miğdeden kaynaklanıomuş doktoruma gidince sordum miğden kaynama yaptığı için boğazlarında yanıomuş hissi olur dedi...
geçmiş olsun canımmm
doktoruna söyle gaviscon filan verir rahatlatır biras bide yatarken yüksek yat iyi geliooo

Ben de ağlayabilecek o kadar çok konu bulabiliyorum ki hiç bulamazsam eşime ağlıyorum işte. Gece olunca insanın içi bir fena oluyo yaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…