- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.841
kaydirigubbakcemile3 ay canım güleceğim yoktu valla sen anlattıkça sinirden gülüyorumm benim başıma gelmiş olsa oturur ağlardım yada bööle gülme krizine girerdimm
sabahdan beri uğraşıosun tam oldu derken elektrik gitsin ayyyy akannehir
neyse ki sönükde olsa oldularr afiyet bal şeker olsun canımmm bebişine yarasınnn
canım miğdenin yanmasından olmasın o ilk zamanlar bende boğazlarım yanıo gibi geldi ama değilmiş miğdeden kaynaklanıomuş doktoruma gidince sordum miğden kaynama yaptığı için boğazlarında yanıomuş hissi olur dedi...
geçmiş olsun canımmm
doktoruna söyle gaviscon filan verir rahatlatır biras bide yatarken yüksek yat iyi geliooo
ay canım herşeyde bir hayır var gerçekten rabbim onların kısmetini açtı önceden beri hiç bu kadar güzel ev ve uygun ev bulamamıştık şimdi 2 -3 gün içinde 3 tane bulduk
evet canım şimdi eşim aradı ev sahibi de eşimi çok sevmiş sizin gibi insanlara vermek isterim falan demiş
canım ben bir poğaça ypıyorum pu puf oluyo
toz maya lazım
1 çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı ılık süt
yarım su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı şeker
bir tutam tuz
bir tutam mahlep olmasa da olur ama çok güzel oluyor katınca
alabildiği kadar un
2 yumurta yapılışı ise şöyle toz mayayı ılık suyun içinde ağzını kapatıp beklet kabarmasını bekle
sonra sıvı yağı ılık sütü şekeri mayayı tuzunu
mahlepini kat
1 yumurta kır ikinci yumurtanın da beyazını kır
karıştır
sonra ununu ekle ve yoğur
yoğurma bittikten sonra 45-60 dk mayanın gelmesini bekle
sonra kabardğını göreceksin kocaman oluyo
sonra içine maydanozlu peynirli iç koyup kapatıyorsun
tepsiye dizip üzerine yumurta sür ve fırıına ver pufuduk pofuduk oluyo
öfff kızlar bnde çok duygusallaştım özellikle öyle bir geçer zmanki yi izlerken tutamıorum kendimiii özellikle osmana içim gidio yerim bn onu yaaa
sen yine şanlısın...benim eşim geçen hafta değil ondan önceki hafta gitti geçen hafta perşembe gecesi geldi,bu hafta cumartesi sabahı yine gitti.kaç gündür arkadaşım vardı ama 2 gündür yok yanlızlıktan nefret ediyorum.ilk defa eşimden ayrı kaldım.normalde bende hep onunla giderdim:) gerçekten bazen çok saçma şeylere ağladığımı farkediyorum ama elimde değil gözlerim doluyo hemen. eşim de daha bu sabah gitti yarın akşama döncek inşallah. ama bu gece nasıl uyucam onsuz bilemiyorum ... evet abartıyorum yine farkındayım... arayıp sesini duyayım bari:)
hmmm bide bn toz maya hiç kullanmadım hazır tek kullanımlıklardan yada yaş kullandım onlardan olurmukibilmiyorumkismile
hmmm bide bn toz maya hiç kullanmadım hazır tek kullanımlıklardan yada yaş kullandım onlardan olurmukibilmiyorumkismile
sen yine şanlısın...benim eşim geçen hafta değil ondan önceki hafta gitti geçen hafta perşembe gecesi geldi,bu hafta cumartesi sabahı yine gitti.kaç gündür arkadaşım vardı ama 2 gündür yok yanlızlıktan nefret ediyorum.ilk defa eşimden ayrı kaldım.normalde bende hep onunla giderdim(((((((((((((
gerçekten yalnız kalmak çok zor Allah sabır versin. benimkide iş görüşmesi için gitti eğer olursa -olmasını istiyorum aslında- benim doğum iznim başlayana kadar yalnız kalıcambikaç gündür bunu da taktım kafama, nasıl yaparım, yalnız nasıl dururum diye. bi yandan olması bizim için çok güzel olacak diğer yandan daha 25 haftalığım 32 ye kadar yalnız kalıcam :çok üzgünüm: kafam çok karışık sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama bebeğimde farkediyo galiba bikaç gündür hareketleri azaldı
evet anne sıkıntı yapınca bebişin hareketleri yavaşlıyor.....
bende yanlızlıktan hiç hoşlanmam ve bu aralar eşim hep dışarlarda olacak.yaz başları ve kız başlarında 2 şer aylık bir yalızlık serüveni hep bekliyor beni,yapıcak birşey yok iş sonuçta....
peki senin eşinin iş görüşmesi olursa şehirmi değiştireceksiniz?
evet canım olursa benim memleketime gideceğiz o yüzden olsun istiyorum:) olmazsa da burda devam etcez gibi görünüyo. beni ne bekliyo bilmiyorum herşey birden bire değişti. hiç hesapta olmayan durumlar gelişti. oturdum bi köşeden izliyorum hayatımı...
öfff kızlar bnde çok duygusallaştım özellikle öyle bir geçer zmanki yi izlerken tutamıorum kendimiii özellikle osmana içim gidio yerim bn onu yaaa
yok canım mide yanması da var ama bu başka soğuk algınlığı galiba. başım da ağrıyo halsizlik falan. burnum da akıyo :sinifsinif: amma mızmızım bugün yok kocişten ayrı kalmak yaramıyo bana :) bi de geçen gün midem çok rahatsız etti yüksek yattım sabahına boynum tutulmuştu:)) ne yapacağımı şaşırdım delikafadulden
kız bebek bekleyeen ve bebek odası hazırlayan anneler bebeklerinizin odasını ne renk yapıyosunuz biz de renk kartelalarına baktık ama karar da veremedik mobilya gelene kadar o işi çıkarmamız lazım aradan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?