2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

YAĞMUR geçmiş olsun canımm nane limon falan iç dinlen bol bol inşallah atlatırsın

bnde kılpayı döndüm galiba hastalıktan geçen hafta boğazlarım ağrıodu,burnum yanıodu neyseki okadarla atlattım.

İlk tepsim süper oldu ikinci tepsim öyle :lepi: Ama hepsi süper oldu .Kaç yıldır uğraşıyorum yaa hihoyyyt

öfff kızlar bnde çok duygusallaştım özellikle öyle bir geçer zmanki yi izlerken tutamıorum kendimiii özellikle osmana içim gidio yerim bn onu yaaa

yok canım mide yanması da var ama bu başka soğuk algınlığı galiba. başım da ağrıyo halsizlik falan. burnum da akıyo :sinifsinif: amma mızmızım bugün yok kocişten ayrı kalmak yaramıyo bana :) bi de geçen gün midem çok rahatsız etti yüksek yattım sabahına boynum tutulmuştu:)) ne yapacağımı şaşırdım delikafadulden

Ay tarifi bulasıya kaç sayfa geçmiş okudum bilmiyorum .:hulya:
:hulya:Evet hanımlar bizzat denedim ve onaylıyorum,herkese de tavsiye ederim şakkıdı
Süpper kabarması garantili, puf puf
Hayran Mayalı Poğaçaları hihoyyyt

kızlar bu kadar olurr yaa poğaçanın tarifini aldımm yazdım faceden arkadaşım yazdı yarın bana gelmek istiomuşş acaba bu poğçadan yapsammı ilk defa yapıcam ama zapzup sana güveniomm

hmmm bide bn toz maya hiç kullanmadım hazır tek kullanımlıklardan yada yaş kullandım onlardan olurmukibilmiyorumkismile

sen yine şanlısın...benim eşim geçen hafta değil ondan önceki hafta gitti geçen hafta perşembe gecesi geldi,bu hafta cumartesi sabahı yine gitti.kaç gündür arkadaşım vardı ama 2 gündür yok yanlızlıktan nefret ediyorum.ilk defa eşimden ayrı kaldım.normalde bende hep onunla giderdim(((((((((((((
hmmm bide bn toz maya hiç kullanmadım hazır tek kullanımlıklardan yada yaş kullandım onlardan olurmukibilmiyorumkismile

canım olabilir ama netten bak toz maya ve yaş mayanın ölçüleri değişiyor.toz maya yerine yaş maya filan yazınca çıkıyor

Büyük ihtimal oluyordur ama benim hiç tecrübem yok.Birde benimki neden kabarmıyormuş.Kuru mayayı bardakta eritemiyormuşum ben hiç.Birde bardağı streçledim.Hava almayınca çözülmüş maya çok güzel kabardı.Hamurumu da bir saat bekledim kabarmadı.Onunda ağzını streçledim.İki katına çıktı.Havluyla pek saramamışım.Ben bir bardak sütle yaptım sütüm olmadığından .

gerçekten yalnız kalmak çok zor Allah sabır versin. benimkide iş görüşmesi için gitti eğer olursa -olmasını istiyorum aslında- benim doğum iznim başlayana kadar yalnız kalıcam bikaç gündür bunu da taktım kafama, nasıl yaparım, yalnız nasıl dururum diye. bi yandan olması bizim için çok güzel olacak diğer yandan daha 25 haftalığım 32 ye kadar yalnız kalıcam :çok üzgünüm: kafam çok karışık sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama bebeğimde farkediyo galiba bikaç gündür hareketleri azaldı

evet anne sıkıntı yapınca bebişin hareketleri yavaşlıyor.....
bende yanlızlıktan hiç hoşlanmam ve bu aralar eşim hep dışarlarda olacak.yaz başları ve kız başlarında 2 şer aylık bir yalızlık serüveni hep bekliyor beni,yapıcak birşey yok iş sonuçta....
peki senin eşinin iş görüşmesi olursa şehirmi değiştireceksiniz?

evet canım olursa benim memleketime gideceğiz o yüzden olsun istiyorum:) olmazsa da burda devam etcez gibi görünüyo. beni ne bekliyo bilmiyorum herşey birden bire değişti. hiç hesapta olmayan durumlar gelişti. oturdum bi köşeden izliyorum hayatımı...

hayırlısı olur inşallah canım.Allah gönlüne göre versin.bakarsın bu gelişmeler bebişin uğurudur...

öfff kızlar bnde çok duygusallaştım özellikle öyle bir geçer zmanki yi izlerken tutamıorum kendimiii özellikle osmana içim gidio yerim bn onu yaaa

ah canım sorma bende onu izliyorummm ya osman çok tatlııııı opuyorumnanaktan
nasılda rolünün hakkını verio yazık çocuğa yaaa içini çekerek ağlıooo mafoldumben
tabi onunla bende mafoldumben

ah canım dikkat et kendine sıkı sıkı giyin naneli limon filan iç de ilerlemesin mazallah sen çekersin antibiyotikte kullanamıyorus...
bu kadarla geçmiş olur inşşş olumunekankayizsmile

sabeg umarım söylediğin gibidir bebeğim uğur getirir bize. hunny teşekkür ederim.
dizideki osmana ben de bayılıyorum çok tatlı bi çocuk maşallah:)

Son düzenleme:
Selam kızlar sabah kontrolumuz vardı kızım nazlı nazlı uyuyordu bi ara ağzını açtı ve plasentayı yalamaya başladı çok güldürdü bizi :)) Ben de tahlil olucak diye aç gitmiştim yazık kuzum yalanıp durdu... Doktora sordum bebeğin önden ya da geriden gitmesi muhtemel doğum tarihini değiştirmezmiş ama kızım zaten haftasıyla uyumluymuş maşallah...
Ben Başak ı çok merak ettim kızlar ya haberi olan var mı öğrendi mi cinsiyetini?

kız bebek bekleyeen ve bebek odası hazırlayan anneler bebeklerinizin odasını ne renk yapıyosunuz biz de renk kartelalarına baktık ama karar da veremedik mobilya gelene kadar o işi çıkarmamız lazım aradan....

kız bebek bekleyeen ve bebek odası hazırlayan anneler bebeklerinizin odasını ne renk yapıyosunuz biz de renk kartelalarına baktık ama karar da veremedik mobilya gelene kadar o işi çıkarmamız lazım aradan....

cnm çok sevindim iyi haberlerine....benimde cimcimem geliyor...yine göstermediydi de doktor evirdi çevirdi aletii %100 kız dedi ...hayırlısıyla...bizimkininde mide boştu ağzını açtı kapadı durdu sonra doyuverdi ufacık midesi...hihoyyyt
benim bebeğimde gayet sağlıklı çok da iyi beslemişsin dedi dr...suyumda iyiymiş...daha ne olsunn sağlıkla birde kucağımıza alıp koklayalımm dünyalar bizim olsunnn
beni merak eden arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…